Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim doktorum da hiç çatı muayenesi yapmadı
Ben de 32 de gideceğim rapor için sonra ne ne zamana çağırır bilmiyorum

kızlar günaydın, benim bugün çok yoğun akıntım var biraz fazla korkutuyor. kıvamlı olarak geliyor ama çok yoğun. Ne olabilir acaba?
Kıvamlı olarak yoğunsa resmini Çek doktorun görmek isteyebilir. Normal fazlalaşmış akıntı yoğunluğuysa ayakta çok kalmış olabilirsin yani yorgunluk varsa da akıntı çoğaltıyor

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben klasik bahar gribimi oldum çok kötüyüm ilaçta içemiyoruz sadece ıhlamurla geçecek mi bakalım? Yakın zamanda kızımın doğum günü de var acilen iyileşmem lazım ama erteleyeceğiz gibi geliyor bana çünkü herşey bana bakıyor giysilerin ayarlanması yerin ayarlanması ikramlar vs her işe ben koşacağım ama halim yok. Zaten bu gebelik olayı beni o kadar üzüyor ki tek ben miyim böyle hisseden? Mesela dün park istediler çok hastayım ama gittim mecburen bir de biz nereye gidersek hep anne baba çocuklar şeklinde olduğu için sadece babayla gitmekte istemiyorlar. Gittik ama daha beter oldum gözlerim burnum aka aka oturdum her yerim ağrıdı yatsam yatamam otursam oturamam o kadar zor ki kalkıp biraz oynayayım desem nefes nefese kalıyorum Bir de yaza denize gideriz dimi diyorlar nasıl gideyim tam yaz ortası doğum 9 aylık halimle denizde duramam doğumdan hemen sonra el kadar bebekle gidemem ne yapacağım hiç bilmiyorum. Çocuklarımın hayatından çaldım gibi hissediyorum geçici bir süreç evet ama bir yazları boşa gidecek mesela bizim yüzümüzden. Sezaryen olacağım 1 hafta duş bile aldıramam çocuklara yazın ortasında Düşündükçe o kadar üzülüyorum ki eşime dikkat etmediği için kızıyorum kendime de tabi. Ama karnımdaki de benim evladım ne suçu var diyorum bir yandan da. Son hamileliğin tadını çıkar diyorlar asla tadı falan yok elimde olsa bugün doğurmak istiyorum. Bir de sağlıklı olmazsa diye o kadar korkuyorum ki gerçi herşey normal dendi ama işte ne bilim sürekli sosyal medyada hasta çocuklar görmekten psikolojim etkilendi heralde o zaman ablalarının hayatı tamamen kararır benim de tabi hangi birine bölüneceğim Aklımdan türlü şeyler geçiyor ya anlarsanız siz anlarsınız...

Benim kız da tam tersi giderek daha kuvvetsiz vuruyor eskiden karnım kalkiyordu ama şuan çok daha şiddeti az. Uykudan uyandırma falan kesinlikle yok .. umarım harekette kuvvette azalma sorun değildir dr azalırsa hemen gel dedi o gün gittim nöbetçi dr bakti bi sorun göremedim dedi. Perşembe kendi dr uma randevum var o daha detaylı inceler , bakalım ne diyecek güzel haberler alırım inşallah

Şöyle düşün bir yaz tatile gitmeseler hiç bir eksikleri olmaz. Ama seninle evde kek yapmak bile mutlu edecek onlari. Çocuklar bizden kolay adapte oluyor herseye biz abartıyoruz. 3.yavrun ilk olsa bunları hissetmeyecektin ve o çok masum kendi seçmedi bu dünyaya gelmeyi. İnsan ister istemez endişe ediyor ama geçici zamanlar bunlar.

Büyüdükçe daha az hareket oluyor ama daha net oluyor. Yer daralıyor bide doğum pozisyonu alıyorlar ondan bence. İçimden çıkacak gibi geliyordu şuan daha düzenli zamanlarda tekmeler. Bide bazen arkasını dönüyor zor hissediyorum. Bazende göbek deliğinden fırlayacak şimdi diyorum.

Öyle mi diyorsun? Ya çok merak ediyorum sezeryan mı normal mi, nası olacak, kendimi ona göre hazırlamak istiyorum galiba yaklaştıkça panik artıyor tabi. Bir de doğum hikayeleri geliyor etraftan iyice panikliyorum

Bana daha doktorum hiç vajinal muayene yapmadı
Çatıyı da heralde bu gittiğimde yapmaz bi sonrakinde belki. Benim 32+2 olmuş olacak doktora gittiğimde, beni de o zaman artık 2 haftada 1 çağırır. Ayda bir dönemi kapanıyor

Valla benimki fena öyle bir hızlı vuruyor ki zıplayarak kalktım yataktan dün, eşimin ödü koptu

Bir de karın altında ve kasıkta ağrı yapıyor bu son 1 haftadır, gittiğimde onu da soracağım doktora

Günaydınn
Benim de seninle aynı tarihlerde .Biz doğum şeklini ve gününü kararlaştırdık benimki de icerde jimnastik yapıyor. Çıtır çıtır sesler geliyor içeriden.
Zaten hastayım bogaz enfeksiyonum tavan yapmış, bebek icerde kudurmaca oynuyor

kızlar günaydın, benim bugün çok yoğun akıntım var biraz fazla korkutuyor. kıvamlı olarak geliyor ama çok yoğun. Ne olabilir acaba?
Benim de yoğun geliyor ama rahim ağzı kapalı olduğu için doktor bunu önemsemedi.bence doktora git bir rahim ağzına falan baktir

1450 gr olmuşuz biz bayramda diyetin dışına çıktım dedim evet belli kafası 1 hafta önden gidiyor dedi ama diyetin dışına çıksam da değerlerim hiç yükselmedi ki nasıl oldu anlamadım

Evet benim kadar takılmadıklarını hissediyorum hatta anlayışlı davranmaya çalışıyorlar ama işte kendimi suçlu hissediyorum doğunca çok uslu gazsız bir bebek olsa da diğerlerine zamanım kalsa diye dua ediyorum. 3 kız kardeş hep birbirlerinin yanında olurlar destek olurlar benim gibi yalnız kalmayacaklar diye teselli ediyorum kendimi.
Yaza gelmesi bir bakıma da iyi oldu okul ödev telaşı yok son ayımı geç kalkarak ve dinlenerek mi geçiricem evde kardeş kavgası ayırarak mı bilmem
Mezuniyet için kutlama olacak annelerle piknik gibi bakalım orada durabilecek miyim tam doğum zamanım olsa daha beter olurdu gidemezdim 8. ayda olacağım katlanırım heralde
Okulda gezi olacakmış anneleri gelenler gelebilir demişler yani yalnız geleni kabul etmeyecekler kızım anne sen gelemezsin ben nasıl gitcem dedi çok üzüldüm. Sonra öğretmenle konuştum dedim durumum malum ben gelemem öyle 1-2 öğrenciyi kabul ederim sorun değil dedi kızım zaten sakin uyumludur kaybolmaz ortadan ama benim aklım kalır o ayrı mesele. Allahtan yüksek bir fiyat istemişler ve annesi çalışanlar var bebeği olanlar var bu gidişle kimse gidemeyecek zaten umarım iptal olur
Hasta oldum işte hamile olmasam içeceğim bir tylol hot bişeyim kalmayacak ama içemiyorum ben iyileşmezsem çocuğun doğum günü ertelenecek her şeyde kendimi suçluyorum. Sınıf arkadaşının da doğum günü 3 oldu erteleniyor iyileşemezsem derim bak onun da ertelendi biz de haftaya yapalım napim
Allahtan bak diğerleri de geziye gitmiyor, bak onun da doğum günü ertelendi gibi bahaneler çıkıyor

Hanımlar 32. Hafta rapor meselesi hakkında kafa karışıklığı yaşıyorum, yardımcı olur musunuz?

32+0 da mı almak gerekiyor illa ki? Ölçümler farklı malum hangisi kriter oluyor? Özel takipliyim ama devletten alacağım raporu. Dr özel muayenehanede çünkü. Sata göre giderse de adet tarihinden 32 hafta sayıp o güne mi gitmek gerekir devlete?

Son olarak 32+0 denk gelmedi diyelim. Sonra aldığımız rapor bir işe yaramıyor mu yani 33de aldım mesela denk gelmedi diye. Bu kadardı teşekkürler

canım duygularımız zaten karışık ama iki kez okudum gerçekten haklısın böyle düşünmekte ama önümüzde koca bir ömür var ne yapalım bir yaz da böyle geçsin gitsin ,, bende senin gibi düşündüğüm için 13 yıl sonra çocuk yaptım 40 yaşımda çünkü oğluma verdiğimiz sevgi, ilgi bölünmesin istedik hep erteledik yok yaz geçsin tatil bitsin , yok anaokuluna alışsın yok 1. sınıf zor hele bi okusun yazsın derken 13 sene geçti şimdi baktığımda geçmişe artısı da oldu eksisi de bir çocuk daha yapsaydık belki yalnız büyümeyecekti oğlum kardeşiyle daha mutlu olacaktı belki ama keşkelerle belkilerle yaşanmıyor.. bence bu bebekler bize iyi gelecek hiç merak etme herşey çok güzel olacak bizde hep tatili düşündük gidemeyeceğiz diye ama bence seninkilerde benim oğlan da kardeşi ile ilgilenmekten onu sevmekten tatil falan akıllarına gelmeyecek eve mis kokulu bir melek gelecek herşeyi unutacaklar

Sata göre 32+0 tarihinde veriliyor.

Benim heyet raporlarım var onunla çakıştığı için 31+5 yani bugün gidip alıcam ya da 32+3 de alıcam benimki özel bir durum doktorum sorun olmaz dedi ama devlet hastanesi nasıl bir işleyiş içindedir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…