- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.541
Bende kullanıyorum sabah akşam bide haftada bir iğne oluyorumKizlar aranızda hâlâ progestan fitil kullanan var mi ?
Yer gök dua ile kimin duası kabul olur bilinmez. Rabbim 4 yıkımdan sonra bunu sağlıkla vakti zamanında kucağına almayı nasip etsin öyle sağlıklı hayırlı evlat olsun ki önceki 4 düşüğünü unuttursunİnş güzel haberler alacağız bebeğinizdenbende de bu hamilelik öncesi 4 düşüğüm vardı, dualarla geldik bugüne. Her şey güzel olacak
Aynen cnm beklenmedik olmasının da etkisi var bir de bu bana daha ağır geldi artık 3. olduğundan heralde zorluyor beni hayırlısıyla sağlıkla doğuralım her şey iyi olsun inşallah.Bak böylece daha hızlı geçecek çünkü hep bir hedef var önümüzde. Karnımızda koşturmak daha rahat kesinlikle. Doğunca da tıkılmayız içeri en azından. Bizim bi de taşınma durumumuz var. Muhtemelen doğum sonrasına kalacak ama belli de olmaz. Bu hamileliğin ben de tadını çıkaramadım. Beklenmedik olduğundan mı sürekli bir hastalık olduğundan mı bilmem ama sonrası daha Kolay sağlıklı ve huzurlu olur umarımiyi düşünelim iyi olsun
Kaşıntı çok fazla vardı. Tipik mantar enfeksiyonu. 2 aydır geçmiyor zaten. Bir sürü ilaç kullanmak zorunda kaldım bu yüzden. Bağışıklık sistemimiz iyice düşüyor. Bu da iyileşmemizi engelliyor. Küçücük bir yara bile günlerce iyileşmiyor.Canım sana da çok geçmiş olsun ..
Gerçekten bu hamilelikte enfeksiyon olayı çok can sıkıcı .
Aslında her ay idrar tahlili mecburi olsa ya
Sende herhangi bi belirti var mıydı peki ?
Akıntı , kaşıntı vs gibi
Çok teşekkür ederim canım. Günde 2.5-3 litre istisnasız su içiyorum. Okulum evime çok yakın. Lavaboya hep evde gidiyorum. Ama yine de bir şekilde enfeksiyon kapıyorum. Bünyemiz dünden razı bence. O yüzden oluyor. Valla hamilelik sırf bu enfeksiyonlar yüzünden burnumdan geldi. Bitse de bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza alsakAyy çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım çalışırken ciddi anlamda su tüketimi olmuyor her dakika WC ye gitmek zorunda kalınıyor ben kızımda çalışıyordum sağlık personeliyim su icemedigim için çok ciddi enfeksiyonlarim oldu ve uzun süreli geçmiyordu uzun süreli antibiyotik kullanıyordum seninde bu yüzden olmuş olabilir inşallah sağlıkla gelir minik kuş
Gyno maks diye bir fitil verdiler. Onu verdiler. Üç gece kullanacağım. Umarım işe yarar. Bu üçüncü tedavim. İnşallah bu sefer kurtulurum.Enfeksiyon için nasıl bi tedavi verdiler
Önemli olan son adet tarihi. 33 de alırsan doğum sonrası aktarımı için 1 hafta fazla olur. Yani istersen 35 te al doğumdan sonra ekstra iki haftan var demek bu. 37ye kadar istediğin zaman alırsın ama 37 sonrası zaten mecbur çıkıyorsun izne.Hanımlar 32. Hafta rapor meselesi hakkında kafa karışıklığı yaşıyorum, yardımcı olur musunuz?
32+0 da mı almak gerekiyor illa ki? Ölçümler farklı malum hangisi kriter oluyor? Özel takipliyim ama devletten alacağım raporu. Dr özel muayenehanede çünkü. Sata göre giderse de adet tarihinden 32 hafta sayıp o güne mi gitmek gerekir devlete?
Son olarak 32+0 denk gelmedi diyelim. Sonra aldığımız rapor bir işe yaramıyor mu yani 33de aldım mesela denk gelmedi diye. Bu kadardı teşekkürler
Bence alma şunun şurasında doğuma ne kaldı sık dişiniBugun ilk defa kasıklarımda ağrılar oluyo , ara araaaBen bu randevuyu salı çarşambaya alıyım artık bence
Tık yok kocam kankam oldu ahahaha aslinda dr sorun görmedi ama hem tedavi ile oldu hem de bi kaygım var diye psikolojik olarak kendimi hamileyken cinsel ilişkiye hazırlayamadim eşimle konuştuk anlaştık doğumdan sonraya kadar yokHanımlar ,
Cinsel ilişkiyle ilgili ne düşünüyorsunuz ?
Birlikte olanınız var mı ? Ya da benim gibi kedi gibi eşten köşe bucak kaçanınız
Asker arkadaşımmış gibi davranıyorum korkumdan
Tabi bilemem ama büyük çoğunluğu 36. Haftada hatta 38 de bile dönüyormuşBugün aniden gelen kasık ağrısıyla kendimi kadın doğum acilde buldum nst baglandı şükür sıkıntı yok ama doktor bebeğin ters durduğunu söyledi biraz moralim bozuldu döner değilmi daha haftası erken
Hmm bilemedim ya ben bunu iade edeyim o zaman aslinda muslin ile kendim sarmayı düşündüm de zor olur ya da açar diye hazır alayım dedim ama baya dar galibaSevi Unisex Bebek Interlok Kundak Kuzu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Babyjem Penye Kundak Pembe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ben bundan aldımmm, kendim ayarlıcam sıklığını fln
Benim de öyle ya aslinds sorun yoktu ama son 4 gündür hareketleri azaldı. Dr azalırsa hemen gel demişti gittim nöbetçi dr bakti bi sorun yok dedi ama detaylı bakmadı tabi . Insallah kötü bir şey olmasında tek yeri daraldığı için olsun canım yaBüyüdükçe daha az hareket oluyor ama daha net oluyor. Yer daralıyor bide doğum pozisyonu alıyorlar ondan bence. İçimden çıkacak gibi geliyordu şuan daha düzenli zamanlarda tekmeler. Bide bazen arkasını dönüyor zor hissediyorum. Bazende göbek deliğinden fırlayacak şimdi diyorum.
Bende de oluyor özellikle sabah kalktığımda ya da çok oturduğumdaKızlar vajinada baskı ağrı hisseden var mı? Diğerlerinde oluyor muydu hatırlamıyorum. Bebek pek aşağıda da değil ama nebilim arada kafası mı bastırıyor acabaAçılma değildir heralde dimi doğsa diye diye doğurcam mı napcam yoksa
Merak etme en güvenli yerdesin haftanda gayet iyi. Dua edelim senin için.Kizlar hastaneye geldim bebegim dogum pozisyonu almis sancim acilmam yok ama bebegin kalp atimlari hala yavas dogumhaneye yatis verdiler nst takipi yapicaklarmjs cok korkuyorum lutfen dua edin
İçini ferah tut, gelip geçici bir şeydir umarımKizlar hastaneye geldim bebegim dogum pozisyonu almis sancim acilmam yok ama bebegin kalp atimlari hala yavas dogumhaneye yatis verdiler nst takipi yapicaklarmjs cok korkuyorum lutfen dua edin
Maşallah suyu güzel içiyormussun evet doğru bünye ufacık bir açık bekliyor kızımda çok sıkıntı çekiyordum enfeksiyon yüzünden üstelik verilen antibiyotik bebeğin hareketlerini azaltiyordu bu sefer gecenin bir vakti hastane hastane dolaşıyordum bu bebeğimde çok şükür daha iyiyim inşallah sende biran önce iylesirsinÇok teşekkür ederim canım. Günde 2.5-3 litre istisnasız su içiyorum. Okulum evime çok yakın. Lavaboya hep evde gidiyorum. Ama yine de bir şekilde enfeksiyon kapıyorum. Bünyemiz dünden razı bence. O yüzden oluyor. Valla hamilelik sırf bu enfeksiyonlar yüzünden burnumdan geldi. Bitse de bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza alsak
Rabbim yar ve yardımcın yardımcınız olsun inşallahKizlar hastaneye geldim bebegim dogum pozisyonu almis sancim acilmam yok ama bebegin kalp atimlari hala yavas dogumhaneye yatis verdiler nst takipi yapicaklarmjs cok korkuyorum lutfen dua edin
Kizlar hastaneye geldim bebegim dogum pozisyonu almis sancim acilmam yok ama bebegin kalp atimlari hala yavas dogumhaneye yatis verdiler nst takipi yapicaklarmjs cok korkuyorum lutfen dua edin
En güvenli yerdesin her türlü müdahale hemen yapılır belki sadece önlem amaçlı alınmışsındır inşallah herşey sağlıkla hayırla sonuçlansın bebişimiz vakitli sağlıklı gelsin dualarımızla yanındayızKizlar hastaneye geldim bebegim dogum pozisyonu almis sancim acilmam yok ama bebegin kalp atimlari hala yavas dogumhaneye yatis verdiler nst takipi yapicaklarmjs cok korkuyorum lutfen dua edin
Allah yardımcın olsun canımKizlar hastaneye geldim bebegim dogum pozisyonu almis sancim acilmam yok ama bebegin kalp atimlari hala yavas dogumhaneye yatis verdiler nst takipi yapicaklarmjs cok korkuyorum lutfen dua edin
Henuz vurmadilar esyalarimi ve esimi bekliyorum duruma gore vurucaklarmisCanım hiç korkma, doğum da olsa sağlıklı olur haftan 32, çok yüksek ihtimal hiçbir sorun yaşamazsınız inşallah. Ayrıca böyle durumlarda doğumu 1-2 hafta geciktirebiliyorlar diye biliyorum verilen iğne ilaçlar vs sayesinde. akciğer için iğne vurdular mı? dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?