Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İnş güzel haberler alacağız bebeğinizden bende de bu hamilelik öncesi 4 düşüğüm vardı, dualarla geldik bugüne. Her şey güzel olacak
Yer gök dua ile kimin duası kabul olur bilinmez. Rabbim 4 yıkımdan sonra bunu sağlıkla vakti zamanında kucağına almayı nasip etsin öyle sağlıklı hayırlı evlat olsun ki önceki 4 düşüğünü unuttursun

Aynen cnm beklenmedik olmasının da etkisi var bir de bu bana daha ağır geldi artık 3. olduğundan heralde zorluyor beni hayırlısıyla sağlıkla doğuralım her şey iyi olsun inşallah.

Kaşıntı çok fazla vardı. Tipik mantar enfeksiyonu. 2 aydır geçmiyor zaten. Bir sürü ilaç kullanmak zorunda kaldım bu yüzden. Bağışıklık sistemimiz iyice düşüyor. Bu da iyileşmemizi engelliyor. Küçücük bir yara bile günlerce iyileşmiyor.

Çok teşekkür ederim canım. Günde 2.5-3 litre istisnasız su içiyorum. Okulum evime çok yakın. Lavaboya hep evde gidiyorum. Ama yine de bir şekilde enfeksiyon kapıyorum. Bünyemiz dünden razı bence. O yüzden oluyor. Valla hamilelik sırf bu enfeksiyonlar yüzünden burnumdan geldi. Bitse de bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza alsak

Önemli olan son adet tarihi. 33 de alırsan doğum sonrası aktarımı için 1 hafta fazla olur. Yani istersen 35 te al doğumdan sonra ekstra iki haftan var demek bu. 37ye kadar istediğin zaman alırsın ama 37 sonrası zaten mecbur çıkıyorsun izne.

Bugun ilk defa kasıklarımda ağrılar oluyo , ara araaa Ben bu randevuyu salı çarşambaya alıyım artık bence
Bence alma şunun şurasında doğuma ne kaldı sık dişini
Hanımlar ,
Cinsel ilişkiyle ilgili ne düşünüyorsunuz ?
Birlikte olanınız var mı ? Ya da benim gibi kedi gibi eşten köşe bucak kaçanınız
Asker arkadaşımmış gibi davranıyorum korkumdan
Tık yok kocam kankam oldu ahahaha aslinda dr sorun görmedi ama hem tedavi ile oldu hem de bi kaygım var diye psikolojik olarak kendimi hamileyken cinsel ilişkiye hazırlayamadim eşimle konuştuk anlaştık doğumdan sonraya kadar yok
Tabi bilemem ama büyük çoğunluğu 36. Haftada hatta 38 de bile dönüyormuş
Hmm bilemedim ya ben bunu iade edeyim o zaman aslinda muslin ile kendim sarmayı düşündüm de zor olur ya da açar diye hazır alayım dedim ama baya dar galiba
Benim de öyle ya aslinds sorun yoktu ama son 4 gündür hareketleri azaldı. Dr azalırsa hemen gel demişti gittim nöbetçi dr bakti bi sorun yok dedi ama detaylı bakmadı tabi . Insallah kötü bir şey olmasında tek yeri daraldığı için olsun canım ya

Bende de oluyor özellikle sabah kalktığımda ya da çok oturduğumda

Kizlar hastaneye geldim bebegim dogum pozisyonu almis sancim acilmam yok ama bebegin kalp atimlari hala yavas dogumhaneye yatis verdiler nst takipi yapicaklarmjs cok korkuyorum lutfen dua edin
İçini ferah tut, gelip geçici bir şeydir umarım güzel haberlerini bekliyoruz

Maşallah suyu güzel içiyormussun evet doğru bünye ufacık bir açık bekliyor kızımda çok sıkıntı çekiyordum enfeksiyon yüzünden üstelik verilen antibiyotik bebeğin hareketlerini azaltiyordu bu sefer gecenin bir vakti hastane hastane dolaşıyordum bu bebeğimde çok şükür daha iyiyim inşallah sende biran önce iylesirsin

Kizlar hastaneye geldim bebegim dogum pozisyonu almis sancim acilmam yok ama bebegin kalp atimlari hala yavas dogumhaneye yatis verdiler nst takipi yapicaklarmjs cok korkuyorum lutfen dua edin

Canım hiç korkma, doğum da olsa sağlıklı olur haftan 32, çok yüksek ihtimal hiçbir sorun yaşamazsınız inşallah. Ayrıca böyle durumlarda doğumu 1-2 hafta geciktirebiliyorlar diye biliyorum verilen iğne ilaçlar vs sayesinde. akciğer için iğne vurdular mı? dualarımız seninle

En güvenli yerdesin her türlü müdahale hemen yapılır belki sadece önlem amaçlı alınmışsındır inşallah herşey sağlıkla hayırla sonuçlansın bebişimiz vakitli sağlıklı gelsin dualarımızla yanındayız

Henuz vurmadilar esyalarimi ve esimi bekliyorum duruma gore vurucaklarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…