Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Henuz vurmadilar esyalarimi ve esimi bekliyorum duruma gore vurucaklarmis

Ah nasıl heyecanlar, Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun. Stres her şeyi tetikler, lütfen bak ben psikopat gibi her haftamda girip o hafta doğan prematüre çocukların hikayelerini okuyorum ve inan ki 25. haftadan sonra doğan çocuklar mucizevi bir şekilde hayatta kalma oranları ve sağlıklı olma oranları çok çok yüksek. Sen 32. haftandasın, yani korkulacak hiçbir şey yok, doğarsa da her şey yolunda gidecek diye kendi kendine olumlama yap, hiç korkma hastanedesin, emin ellerdesin inşallah.

Suan korktum sey dogum aslinda beni en cok panige sokan nasil yapicam korkusu ins sezeryana alirlar diye dua ediyorum hatta

Suan korktum sey dogum aslinda beni en cok panige sokan nasil yapicam korkusu ins sezeryana alirlar diye dua ediyorum hatta
Allah yardımcın olsun kuzum Ne olacak bilmiyorum ama doğarsa da sağsalim kucağına alacaksın inşallah. Bu grupta artık hastaneye yatan hamile görünce ağlamaya başlıyorum Ben daha 3-4 gün önce çıktım, sanki tekrar bana yatış vermişler gibi etkilendim şu an.
Hiç panik olma, şu an en güvenli ellerdesin. Bana 2 doz ciğer geliştirici de yapıldı, yaparlarsa korkma, bu da iyiliğimiz için.
Dualarım seninle inan seni çok iyi anlıyorum
Güzel haberler vermeni bekliyoruz hepimiz

Kizlar hastaneye geldim bebegim dogum pozisyonu almis sancim acilmam yok ama bebegin kalp atimlari hala yavas dogumhaneye yatis verdiler nst takipi yapicaklarmjs cok korkuyorum lutfen dua edin
Tüm arkadaşlarıma katılıyorum Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde hayırlı haberlerle döneceksin evine

Cok tesekkue ederim
Valla ondan hepimiz korkuyoruz ama yapacak bir şey yok Şimdi bir arkadaşım yanımda, araf suresi 54. ayeti okusun bol bol diyor, aç oku hiç panik yapma, Allah var keder yok.
Allah razi olsun okuycam mutlaka

Canım çok zor biliyorum ama sakin kalmaya çalış.Stres daha çok etkiler bebeğini.
İnşallah bi an önce normale döner her şey
doğumla ilgili bişey söyledi mi ki doktor,neden panik yaptın?

Ya soylesem gorumcem götürür yarin ama eşim diyo bende merak ediyorum beraber gidelim dedi o zaman carsamba gidicez
İyi en azından boşluk bulabiliyosun hemen çarşambayaaaaa aynen benimkide gelmek istiyo heppp babişkolar merak ediyo napasın adam en azından 1gün erteliyosun bişi olmaz
Biraz daha gitmezseniz haftaya gideceğim ben sizin üzerinize 3.gidisim olacak
17sinde kesin gidicemm yaa vala maşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…