- 5 Temmuz 2009
- 698
- 1.616
- 313
- 39
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.561
Henuz vurmadilar esyalarimi ve esimi bekliyorum duruma gore vurucaklarmis
Suan korktum sey dogum aslinda beni en cok panige sokan nasil yapicam korkusu ins sezeryana alirlar diye dua ediyorum hattaAh nasıl heyecanlar, Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun. Stres her şeyi tetikler, lütfen bak ben psikopat gibi her haftamda girip o hafta doğan prematüre çocukların hikayelerini okuyorum ve inan ki 25. haftadan sonra doğan çocuklar mucizevi bir şekilde hayatta kalma oranları ve sağlıklı olma oranları çok çok yüksek. Sen 32. haftandasın, yani korkulacak hiçbir şey yok, doğarsa da her şey yolunda gidecek diye kendi kendine olumlama yap, hiç korkma hastanedesin, emin ellerdesin inşallah.
Hiç korkma dualarımız seninle Rabbim yardımcın olsun inşallah miniği ve seni korusun fırsat buldukça bizi de haberdar etSuan korktum sey dogum aslinda beni en cok panige sokan nasil yapicam korkusu ins sezeryana alirlar diye dua ediyorum hatta
Suan korktum sey dogum aslinda beni en cok panige sokan nasil yapicam korkusu ins sezeryana alirlar diye dua ediyorum hatta
Allah yardımcın olsun kuzumSuan korktum sey dogum aslinda beni en cok panige sokan nasil yapicam korkusu ins sezeryana alirlar diye dua ediyorum hatta
Tüm arkadaşlarıma katılıyorum Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde hayırlı haberlerle döneceksin evineKizlar hastaneye geldim bebegim dogum pozisyonu almis sancim acilmam yok ama bebegin kalp atimlari hala yavas dogumhaneye yatis verdiler nst takipi yapicaklarmjs cok korkuyorum lutfen dua edin
Cok tesekkue ederimAllah yardımcın olsun kuzumNe olacak bilmiyorum ama doğarsa da sağsalim kucağına alacaksın inşallah. Bu grupta artık hastaneye yatan hamile görünce ağlamaya başlıyorum Ben daha 3-4 gün önce çıktım, sanki tekrar bana yatış vermişler gibi etkilendim şu an.
Hiç panik olma, şu an en güvenli ellerdesin. Bana 2 doz ciğer geliştirici de yapıldı, yaparlarsa korkma, bu da iyiliğimiz için.
Dualarım seninle inan seni çok iyi anlıyorum
Güzel haberler vermeni bekliyoruz hepimiz
Allah razi olsun okuycam mutlakaValla ondan hepimiz korkuyoruz ama yapacak bir şey yokŞimdi bir arkadaşım yanımda, araf suresi 54. ayeti okusun bol bol diyor, aç oku hiç panik yapma, Allah var keder yok.
28+5Kızlar en düşük gebelik haftası benim sanırım 29+1
Kızlar en düşük gebelik haftası benim sanırım 29+1
Arttırıyorum 28+1
Sevi Unisex Bebek Interlok Kundak Kuzu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Babyjem Penye Kundak Pembe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ben bundan aldımmm, kendim ayarlıcam sıklığını fln
Canım çok zor biliyorum ama sakin kalmaya çalış.Stres daha çok etkiler bebeğini.Suan korktum sey dogum aslinda beni en cok panige sokan nasil yapicam korkusu ins sezeryana alirlar diye dua ediyorum hatta
Gecmis olsun canim ,kendi doktorunda baktimi kalp atisina ,birde bebegin harekti nasil şuanCok tesekkue ederim
Allah razi olsun okuycam mutlaka
Allah yardımcın olsun canımKizlar hastaneye geldim bebegim dogum pozisyonu almis sancim acilmam yok ama bebegin kalp atimlari hala yavas dogumhaneye yatis verdiler nst takipi yapicaklarmjs cok korkuyorum lutfen dua edin
Kiz sen delirdin mi bi kundağa bin küsür verilir mi
Sende böyle erteleye erteleye benim gibi olucan heKizlar bende yarin doktora gidemiyorum eşimin işi cikti, çarşamba günü gidecegim bir türlü kismet olmadi ya daha cok merak ediyorum boyle oluncayoncambenim carsamba gidicem geri
Ya soylesem gorumcem götürür yarin ama eşim diyo bende merak ediyorum beraber gidelim dedi o zaman carsamba gidicezSende böyle erteleye erteleye benim gibi olucan he
Sende böyle erteleye erteleye benim gibi olucan he
Biraz daha gitmezseniz haftaya gideceğim ben sizin üzerinize 3.gidisim olacakYa soylesem gorumcem götürür yarin ama eşim diyo bende merak ediyorum beraber gidelim dedi o zaman carsamba gidicez
İyi en azından boşluk bulabiliyosun hemen çarşambayaaaaaYa soylesem gorumcem götürür yarin ama eşim diyo bende merak ediyorum beraber gidelim dedi o zaman carsamba gidicez
17sinde kesin gidicemm yaaBiraz daha gitmezseniz haftaya gideceğim ben sizin üzerinize 3.gidisim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?