- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.581
Ah canım strese girme lütfen dualarımız seninle inş zamanında sağlıkla doğar bizi de haberdar etmeye çalış olur muKizlar hastaneye geldim bebegim dogum pozisyonu almis sancim acilmam yok ama bebegin kalp atimlari hala yavas dogumhaneye yatis verdiler nst takipi yapicaklarmjs cok korkuyorum lutfen dua edin
Ayyy maşallah. Allah nazarlardan saklasın. Amin çok teşekkür ederimMaşallah suyu güzel içiyormussun evet doğru bünye ufacık bir açık bekliyor kızımda çok sıkıntı çekiyordum enfeksiyon yüzünden üstelik verilen antibiyotik bebeğin hareketlerini azaltiyordu bu sefer gecenin bir vakti hastane hastane dolaşıyordum bu bebeğimde çok şükür daha iyiyim inşallah sende biran önce iylesirsin
Kızlar vajinada baskı ağrı hisseden var mı? Diğerlerinde oluyor muydu hatırlamıyorum. Bebek pek aşağıda da değil ama nebilim arada kafası mı bastırıyor acabaAçılma değildir heralde dimi doğsa diye diye doğurcam mı napcam yoksa
Kizlar hastaneye geldim bebegim dogum pozisyonu almis sancim acilmam yok ama bebegin kalp atimlari hala yavas dogumhaneye yatis verdiler nst takipi yapicaklarmjs cok korkuyorum lutfen dua edin
Ben de bunu öğrenmek istiyordum. Zaten çalışamaz alıp direkt rapor başlasın istiyorum. Ama sat değişti benim geç döllenmeden. Tabii devlette eski kayıt vardır. O yüzden 32+0 denk gelmesi zor. Maksat rapor başlasın. Doğum sonuna kalsa da olur. Sadece ödemede kesinti olmasını istemem,o yüzden öğreneyim dedim. Çok teşekkürlerÖnemli olan son adet tarihi. 33 de alırsan doğum sonrası aktarımı için 1 hafta fazla olur. Yani istersen 35 te al doğumdan sonra ekstra iki haftan var demek bu. 37ye kadar istediğin zaman alırsın ama 37 sonrası zaten mecbur çıkıyorsun izne.
Şu aralar benimki de kuvvetsiz ve cok asiri bi hareketi yok. Bu persembe ben de doktoruma soracagim sorun olmamıstır diye dusunuyorum ya.Benim kız da tam tersi giderek daha kuvvetsiz vuruyor eskiden karnım kalkiyordu ama şuan çok daha şiddeti az. Uykudan uyandırma falan kesinlikle yok .. umarım harekette kuvvette azalma sorun değildir dr azalırsa hemen gel dedi o gün gittim nöbetçi dr bakti bi sorun göremedim dedi. Perşembe kendi dr uma randevum var o daha detaylı inceler , bakalım ne diyecek güzel haberler alırım inşallah
Dogumhanede yatiyorum normal servise almadılar kalp atimlari iyice duserse alirlarmis doguma o sebeple korkuyorumCanım çok zor biliyorum ama sakin kalmaya çalış.Stres daha çok etkiler bebeğini.
İnşallah bi an önce normale döner her şey
doğumla ilgili bişey söyledi mi ki doktor,neden panik yaptın?
Hareketleri yavas kalp atimlarina bakti dunkiyle ayni nerdeyse gunde 3 kez nst takibi yapcaklarmisGecmis olsun canim ,kendi doktorunda baktimi kalp atisina ,birde bebegin harekti nasil şuan
Resim atabilir misin rica etsem. Bu aralar ben de bebek cantası ariyorum. Ilcede civil yok ama netten baksam belki vardir ya da persembe ile gidecegiz o zamana kalirsa bakarm inşallah.Dün civilden bebek bakım çantası aldım kizlar çok hoşuma gitti fiyatı da iyi 160 ₺ kampanya vardı. Düşünen olursa.
Gözleri var içi kocaman , hem sırt çantası hem bebek arabasına asılma aparatı var . İçi de kalıp gibi koyduğun şeyi rahat bulman ve birbirine girmemesi için ağız kısmı sanki dikdörtgen gibi açılıyor ben çok beğendim
Doktordan çıktık bu sefer de probiyotik tedavisi deneyelim dedi daha önce antibiyotik ve fitil kullanmıştım. Şöyle bir probiyotik verdi.Koku olmadığı sürece tedirgin olma dedi.siz son durumunuzu bildirebilir misiniz? bende iş çıkışı doktora gideceğim, normalde sabahları yoğundu ama bu kadar değildi. Kesik kesik krem gibi sanki, kaşıntımda var hafif. :/
Resim atabilir misin rica etsem. Bu aralar ben de bebek cantası ariyorum. Ilcede civil yok ama netten baksam belki vardir ya da persembe ile gidecegiz o zamana kalirsa bakarm inşallah.
canım benim oluyor resmen vajinamın kemikleri ağrıyor kalça kemiklerimde dahil doktor hamilelikte kıkırdakalrın şiştiğini kemiklere baskı yaptığını söyledi ondan olurmuş ama çok acı veriyor bana bacaklarıma vuruyor resmenKızlar vajinada baskı ağrı hisseden var mı? Diğerlerinde oluyor muydu hatırlamıyorum. Bebek pek aşağıda da değil ama nebilim arada kafası mı bastırıyor acabaAçılma değildir heralde dimi doğsa diye diye doğurcam mı napcam yoksa
Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle Allah korumuştur onu korkmaKızlar merdivenlerden yuvarlandım karnımı kolladım ama belimi sert vurdum baya. Şimdi doktora gidiyorum çok tedirginim. Dualarınızı eksik etmeyin güzel haberlerle döneyim.
Geçmiş olsun bi şey yoktur inşallah haber verKızlar merdivenlerden yuvarlandım karnımı kolladım ama belimi sert vurdum baya. Şimdi doktora gidiyorum çok tedirginim. Dualarınızı eksik etmeyin güzel haberlerle döneyim.
Çok geçmiş olsun inşallah ikinizde iyisinizdirKızlar merdivenlerden yuvarlandım karnımı kolladım ama belimi sert vurdum baya. Şimdi doktora gidiyorum çok tedirginim. Dualarınızı eksik etmeyin güzel haberlerle döneyim.
Kızlar merdivenlerden yuvarlandım karnımı kolladım ama belimi sert vurdum baya. Şimdi doktora gidiyorum çok tedirginim. Dualarınızı eksik etmeyin güzel haberlerle döneyim.
Geçmiş olsun canım dualarımız seninleKızlar merdivenlerden yuvarlandım karnımı kolladım ama belimi sert vurdum baya. Şimdi doktora gidiyorum çok tedirginim. Dualarınızı eksik etmeyin güzel haberlerle döneyim.
İnşallah kalp atımları normale döner,dönmezse de hakkınızda en hayırlısı olsun ,en doğru kararı vereceklerdir elbet doktorlar..Dogumhanede yatiyorum normal servise almadılar kalp atimlari iyice duserse alirlarmis doguma o sebeple korkuyorum
Hareketleri yavas kalp atimlarina bakti dunkiyle ayni nerdeyse gunde 3 kez nst takibi yapcaklarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?