Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar hastaneye geldim bebegim dogum pozisyonu almis sancim acilmam yok ama bebegin kalp atimlari hala yavas dogumhaneye yatis verdiler nst takipi yapicaklarmjs cok korkuyorum lutfen dua edin
Ah canım strese girme lütfen dualarımız seninle inş zamanında sağlıkla doğar bizi de haberdar etmeye çalış olur mu

Ayyy maşallah. Allah nazarlardan saklasın. Amin çok teşekkür ederim

İki gün önce ben de sordum aynı şeyi. Çoğunluk yorgunluktan olduğunu söyledi
Önceki gebeliğimde hiç olmadı. Bebeğin yerleşimiyle alakalı bence.

Bende de oluyor bazen aynı baskı. Oturup kalkarken falan zorluyor. Misafirlikte klozet kullanmak istemedim ama alaturka tuvalet de eziyet oldu hem göbekten hem vajinadan dolayı
Korktum hatta açılma mı var diye. Dünden bu yana pek yok..

Kizlar hastaneye geldim bebegim dogum pozisyonu almis sancim acilmam yok ama bebegin kalp atimlari hala yavas dogumhaneye yatis verdiler nst takipi yapicaklarmjs cok korkuyorum lutfen dua edin

Allah yardımcınız olsun ikinizin de
Zamanında sağlıkla gelsin inşallah

Ben de bunu öğrenmek istiyordum. Zaten çalışamaz alıp direkt rapor başlasın istiyorum. Ama sat değişti benim geç döllenmeden. Tabii devlette eski kayıt vardır. O yüzden 32+0 denk gelmesi zor. Maksat rapor başlasın. Doğum sonuna kalsa da olur. Sadece ödemede kesinti olmasını istemem,o yüzden öğreneyim dedim. Çok teşekkürler

Şu aralar benimki de kuvvetsiz ve cok asiri bi hareketi yok. Bu persembe ben de doktoruma soracagim sorun olmamıstır diye dusunuyorum ya.

Canım çok zor biliyorum ama sakin kalmaya çalış.Stres daha çok etkiler bebeğini.
İnşallah bi an önce normale döner her şey
doğumla ilgili bişey söyledi mi ki doktor,neden panik yaptın?
Dogumhanede yatiyorum normal servise almadılar kalp atimlari iyice duserse alirlarmis doguma o sebeple korkuyorum
Gecmis olsun canim ,kendi doktorunda baktimi kalp atisina ,birde bebegin harekti nasil şuan
Hareketleri yavas kalp atimlarina bakti dunkiyle ayni nerdeyse gunde 3 kez nst takibi yapcaklarmis

Resim atabilir misin rica etsem. Bu aralar ben de bebek cantası ariyorum. Ilcede civil yok ama netten baksam belki vardir ya da persembe ile gidecegiz o zamana kalirsa bakarm inşallah.

siz son durumunuzu bildirebilir misiniz? bende iş çıkışı doktora gideceğim, normalde sabahları yoğundu ama bu kadar değildi. Kesik kesik krem gibi sanki, kaşıntımda var hafif. :/
Doktordan çıktık bu sefer de probiyotik tedavisi deneyelim dedi daha önce antibiyotik ve fitil kullanmıştım. Şöyle bir probiyotik verdi.Koku olmadığı sürece tedirgin olma dedi.

Resim atabilir misin rica etsem. Bu aralar ben de bebek cantası ariyorum. Ilcede civil yok ama netten baksam belki vardir ya da persembe ile gidecegiz o zamana kalirsa bakarm inşallah.

Ben bunu aldım fiyatı biraz daha yüksek civil'dekine göre ama gözleri falan gayet güzel

Eklentiler

• Screenshot_20220427-145226_Trendyol.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 94
canım benim oluyor resmen vajinamın kemikleri ağrıyor kalça kemiklerimde dahil doktor hamilelikte kıkırdakalrın şiştiğini kemiklere baskı yaptığını söyledi ondan olurmuş ama çok acı veriyor bana bacaklarıma vuruyor resmen

Dogumhanede yatiyorum normal servise almadılar kalp atimlari iyice duserse alirlarmis doguma o sebeple korkuyorum

Hareketleri yavas kalp atimlarina bakti dunkiyle ayni nerdeyse gunde 3 kez nst takibi yapcaklarmis
İnşallah kalp atımları normale döner,dönmezse de hakkınızda en hayırlısı olsun ,en doğru kararı vereceklerdir elbet doktorlar..
Rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…