Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
benimde kasıklarımda acayip ağrı oluyor bazen bıçak saplanır gibi oluyor ve 1-2 saniye değil neredeyse 2-3 dakika zorluyor beni bende sorucam aslında biliyorum sebebini ama yine de doktora söylemekte fayda var

Kıvamlı olarak yoğunsa resmini Çek doktorun görmek isteyebilir. Normal fazlalaşmış akıntı yoğunluğuysa ayakta çok kalmış olabilirsin yani yorgunluk varsa da akıntı çoğaltıyor
bende öyle yapayım o zaman, 2 gecedir bacak ağrısından uyuyamıyorum ondan mı bilmiyorum bile. Bu arada siz nasılsınız, bebeğiniz nasıl ? İnş kavuşmanız yakın zamandadır, hepimiz dua ediyoruz

Ben de bilemiyorum ya. Kendi Dr da vermeyince duruma göre özele yönlendiririm dedi de. Sat da değişmişti benim. Ben bir randevu alıp sorgulayın o zaman. Teşekkürler

Hepinizin bebekleri böyle sert güçlü kuvvetli hareket mi ediyor kizlar .. Bende mi tuhaflık var acaba ?
Daha senin bebenin yeri daralmamis demekki , ic karnin geniştir böyle düşün, birde belli olmuyor bazen 1 hagta sakin 1 hafta col hareketli oluyorlar

Canım kendini fuzuli yere uzuyoreun bence. Bir yaz tatile gsitmeyince hayatlarından calmiyorsun. Ya da parka babaları ile gitseler çok büyük bir sorun olmamalı. Sadece sen öyle alietirdigin için istiyorlar. Bazen her istediklerinin olmayacagini anlatmam gerekiyor. Benimde oğlumun doğumgünü oldu. Gününde yapamadım. Her zaman bir suru hazırlık yapardım bu sefer hiç bir şey yapamadım. Bu seferlik böyle olsun. Seneye telafi 3deriz dedim. Belli yerlere babasıyla gidiyor. Bir takım ihtiyaçlarını babası karşılıyor bana geldiğinde babana git bak böyle sana yardım edemem diyorum. Yazın da güzellikle söyleyeceğim bu yaz gidemyecegimizi. Sende kendini uzmeyi bırak bence böyle seylere

Daha senin bebenin yeri daralmamis demekki , ic karnin geniştir böyle düşün, birde belli olmuyor bazen 1 hagta sakin 1 hafta col hareketli oluyorlar
Yok tam tersi canım benim ki bu özellikleri olmayan gruba giriyo . Yazıyor ya arkadaşlar boks yapiyo uykumdan uyandırıyor çok sert vuruyor falan diye bunlar bende hiç yok .. bende daha kuvvetsiz güçsüz hareketler var ..

Dün civilden bebek bakım çantası aldım kizlar çok hoşuma gitti fiyatı da iyi 160 ₺ kampanya vardı. Düşünen olursa.
Gözleri var içi kocaman , hem sırt çantası hem bebek arabasına asılma aparatı var . İçi de kalıp gibi koyduğun şeyi rahat bulman ve birbirine girmemesi için ağız kısmı sanki dikdörtgen gibi açılıyor ben çok beğendim

Benimki kendi istedi

Çocuklar babaları ile gitmez mi gezmeye? Ben açıkçası baba dede ve amca üçlüsüne güveniyorum. Büyüğü de jimnastiğe falan yazdıracağım Allah kısmet ederse. Seni çok iyi anlıyorum aslında ama böyle toksik düşüncelerle kendini zehirleme. Onların da hayatlarına renk gelecek. Bizim veremeyeceğimiz farklı deneyimleri yaşayabilecekler

Yaa aynı günü görmek bile güzel
Nasıl kararlaştırdınız? İsteğe bağlı sezeryan mı? Ve ne zaman söyledi size? Tarih belli mi? Çok sordum ama ölüyorum meraktan Ben de aslında sezeryan istiyordum ama şuan nasıl olacaksa tamamım modundayım. Bakalım zaman neler getirecek.

Ben de 8. Ayda mezuniyet balosuna gideceğim. Hatta şehirdışı gezisi var ama okul beni almıyor başımıza bela olursun diye yoksa ona da gidesim vardı oğlumun doğum günü 22 haziran yani etkinlik çok ama iyi oluyor zaman hızlı geçiyor böylece

Sata göre 32+0 da Alman gerekiyor sonra olmuyor diye biliyorum o gün olmalı

İnşallah canım benim diğerlerinin arası az olunca bakması zor olsa da birbirlerine hep arkadaş oldular gerçi çokta atışıyorlar ama yine de ayrılamıyorlar şimdi bunu büyütmek daha kolay olacak gibi geliyor bana ablaları büyük eskisi kadar eziyetleri yok ama işte ne bilim her çocuk bir sorumluluk anneye. Gerçi planlı bir gebelik olsa yine yaz tatiline denk gelsin isterdim zaten haftasonları gidiyorduk denize olmadı babaları götürecek yapacak bir şey yok.

sata göre hesaplandı benim ve doktorum tam 32+0 a randevu verdi.
araştırdığım kadarıyla tam o günde gidemedin diyelim 32+5 te ya da 33+0 da gittin sadece gün olarak ödenekten düşüyor.112 gün değilde 105 güne göre ödeme alıyorsun.

Aynıyız valla Benim büyük kızın da 20 haziran ama okul kapanmadan yapacağım doğum gününü haziran başında. Küçüğün de bu ay ne zaman düzelirsem. Dışarıda yapacağım ikramları da tanıdıklara paylaştıracağım az yorulmayla halledeceğim diye umuyorum. Gezi bizim de şehir dışıydı ama gidemem cidden bende bela olabilirim yol uzun sıkıcı da zaten büyük ihtimalle kimse gitmeyecek. Mezuniyet bizim açık havada olacak park gibi bir yerde oraya gideceğim mecburen foto çekimleri piknik hepsi bir arada olur yalnız bırakamam. Yaz geldi etkinlikler başladı bir bakıma iyi diyorum kışın doğursak bir de peşimizde bebekle koşturacaktık içerideyken daha rahat

bende öyle yapayım o zaman, 2 gecedir bacak ağrısından uyuyamıyorum ondan mı bilmiyorum bile. Bu arada siz nasılsınız, bebeğiniz nasıl ? İnş kavuşmanız yakın zamandadır, hepimiz dua ediyoruz
Yorgunluktandır büyük ihtimalle ama yine de doktorunuza bildirmekte fayda var
İyiyim teşekkür ederim bebeğimin durumuyla alakalı bilgiyi bugun alcam inşallah beyninde minik bi kanama alanı vardı inşallah devam etmiyordur. Allah razı olsun dualarınız için çok ihtiyacımız var dualarınıza

Babaları gider canım parka denize götürür de işte ben de hep gittiğim için garipserler. Dün hem park hem piknik oldu bütün gün yoktuk gitmesem beni ararlardı yani. Son aya ve doğuma denk geliyor deniz sezonu babanızla gidersiniz dedim tamam dediler yapacak bir şey yok. Geldiklerinde kumlu eşyaları ve çocukları yıkamak beni yeterince yorar zaten Bizim amca uzakta kendi çocuğunu bile parka götüren adam değil benimkileri mi götürcek dede ve babaanne de beş para etmez doğuma bile çağırmayı düşünmüyorum bu kez. Annem bakar gezdirir ama büyüdüler zaten belki park bile istemezler babaları işte gelince ve haftasonları çıkarır aslında birkaç haftalık bir durum bu ama çok dert ettim kendime

İnş güzel haberler alacağız bebeğinizden bende de bu hamilelik öncesi 4 düşüğüm vardı, dualarla geldik bugüne. Her şey güzel olacak

Bak böylece daha hızlı geçecek çünkü hep bir hedef var önümüzde. Karnımızda koşturmak daha rahat kesinlikle. Doğunca da tıkılmayız içeri en azından. Bizim bi de taşınma durumumuz var. Muhtemelen doğum sonrasına kalacak ama belli de olmaz. Bu hamileliğin ben de tadını çıkaramadım. Beklenmedik olduğundan mı sürekli bir hastalık olduğundan mı bilmem ama sonrası daha Kolay sağlıklı ve huzurlu olur umarım iyi düşünelim iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…