- 15 Kasım 2021
- 292
- 729
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.601
Ooooo çok geçmiş olsun canım yaaaKızlar merdivenlerden yuvarlandım karnımı kolladım ama belimi sert vurdum baya. Şimdi doktora gidiyorum çok tedirginim. Dualarınızı eksik etmeyin güzel haberlerle döneyim.
Kızlar bizde 31+5 günlüğüz. Bugün kontrole gittik 1996 gram 43 cm olmuşuz. 34te tekrar gidicem daha sonra haftada bir kontrole gidecekmişim. Bebek şu an doğum pozisyonunda değilmiş 36ya kadar değişmemesi normalmiş eğer 36ya kadar değişmezse sezaryen planlayacakmışız.
Dogumhanede yatiyorum normal servise almadılar kalp atimlari iyice duserse alirlarmis doguma o sebeple korkuyorum
Hareketleri yavas kalp atimlarina bakti dunkiyle ayni nerdeyse gunde 3 kez nst takibi yapcaklarmis
Her ikinize de çok geçmiş olsun.Kızlar merdivenlerden yuvarlandım karnımı kolladım ama belimi sert vurdum baya. Şimdi doktora gidiyorum çok tedirginim. Dualarınızı eksik etmeyin güzel haberlerle döneyim.
Ben önceden de demiştim doktoruma ben korkuyorum cesaretim yok diye .o da son zamanlar annelerin kararları netleşir demişti. Cumartesi gidince de tekrar sordum nasıl yapıyorsunuz falan diye .Senin için uygun zaman haziran in 27-30 arası dedi .tamam dedim ben de .ve benim bebeğin kafası 2 belki 2.5 hafta ileride .benim kafam da öyleymiş. Eşimin küçükmüş. Annem beni dogururken zorlanmış ve kafam sıkışmış. Sivri olmuş hatta bir dönem. O yüzden ben de buna karar verdimYaa aynı günü görmek bile güzel
Nasıl kararlaştırdınız? İsteğe bağlı sezeryan mı? Ve ne zaman söyledi size? Tarih belli mi? Çok sordum ama ölüyorum meraktanBen de aslında sezeryan istiyordum ama şuan nasıl olacaksa tamamım modundayım. Bakalım zaman neler getirecek.
Kızlar merdivenlerden yuvarlandım karnımı kolladım ama belimi sert vurdum baya. Şimdi doktora gidiyorum çok tedirginim. Dualarınızı eksik etmeyin güzel haberlerle döneyim.
Çok geçmiş olsun inşallah bişi yokturKızlar merdivenlerden yuvarlandım karnımı kolladım ama belimi sert vurdum baya. Şimdi doktora gidiyorum çok tedirginim. Dualarınızı eksik etmeyin güzel haberlerle döneyim.
Sezeryan icin ne kadar geç tarih vermiş.Ben önceden de demiştim doktoruma ben korkuyorum cesaretim yok diye .o da son zamanlar annelerin kararları netleşir demişti. Cumartesi gidince de tekrar sordum nasıl yapıyorsunuz falan diye .Senin için uygun zaman haziran in 27-30 arası dedi .tamam dedim ben de .ve benim bebeğin kafası 2 belki 2.5 hafta ileride .benim kafam da öyleymiş. Eşimin küçükmüş. Annem beni dogururken zorlanmış ve kafam sıkışmış. Sivri olmuş hatta bir dönem. O yüzden ben de buna karar verdim
Yaa çok geçmiş olsun . Bi nazar mı var Temmuz anneleri üstündeKızlar merdivenlerden yuvarlandım karnımı kolladım ama belimi sert vurdum baya. Şimdi doktora gidiyorum çok tedirginim. Dualarınızı eksik etmeyin güzel haberlerle döneyim.
Ben önceden de demiştim doktoruma ben korkuyorum cesaretim yok diye .o da son zamanlar annelerin kararları netleşir demişti. Cumartesi gidince de tekrar sordum nasıl yapıyorsunuz falan diye .Senin için uygun zaman haziran in 27-30 arası dedi .tamam dedim ben de .ve benim bebeğin kafası 2 belki 2.5 hafta ileride .benim kafam da öyleymiş. Eşimin küçükmüş. Annem beni dogururken zorlanmış ve kafam sıkışmış. Sivri olmuş hatta bir dönem. O yüzden ben de buna karar verdim
Aynen aynen görsünler haklarıİyi en azından boşluk bulabiliyosun hemen çarşambayaaaaaaynen benimkide gelmek istiyo heppp babişkolar merak ediyo napasın adam en azından 1gün erteliyosun bişi olmaz
Gecmis olsun canim insallah birsey olmamıştırKızlar merdivenlerden yuvarlandım karnımı kolladım ama belimi sert vurdum baya. Şimdi doktora gidiyorum çok tedirginim. Dualarınızı eksik etmeyin güzel haberlerle döneyim.
Kızlar merdivenlerden yuvarlandım karnımı kolladım ama belimi sert vurdum baya. Şimdi doktora gidiyorum çok tedirginim. Dualarınızı eksik etmeyin güzel haberlerle döneyim.
Çok geçmiş olsun canım ins bisey olmamıştır haberini bekliyoruzKızlar merdivenlerden yuvarlandım karnımı kolladım ama belimi sert vurdum baya. Şimdi doktora gidiyorum çok tedirginim. Dualarınızı eksik etmeyin güzel haberlerle döneyim.
Benim doktorum 39 .haftada sezaryene alıyormuş. Ha o zamana kadar bebek gelmek isterse ona göre planliyorlarmis .20 haziran olunca 38.hafta oluyor benim .Bir arkadaşımın da 38+5 de almış doktoru .demekki doktordan doktora değişiyor.Aaa çok şaşırdım, bana hep çevremdekiler sezeryan olursa 20 haziran en geç gelir dediler. Hatta yengeç değil de ikizler olacak diye dertlenmiştimŞuan boyu kilosu nasıl bebişin?
Benim doktorum 39.haftada alıyormuş. Kimisi 38 de alıyor. Ha bana Haziranın 20 sinden sonra her tarih uyar .Bari yengec burcu olsunSezeryan icin ne kadar geç tarih vermiş.
Bakıldığında 31+2 deydi .kilosu 1800 gram boyu 42 cm .belki de küçük diye büyüsün istiyorAaa çok şaşırdım, bana hep çevremdekiler sezeryan olursa 20 haziran en geç gelir dediler. Hatta yengeç değil de ikizler olacak diye dertlenmiştimŞuan boyu kilosu nasıl bebişin?
Bakıldığında 31+2 deydi .kilosu 1800 gram boyu 42 cm .belki de küçük diye büyüsün istiyor
Ne kadar geç alınırsa o kadar iyiBenim doktorum 39.haftada alıyormuş. Kimisi 38 de alıyor. Ha bana Haziranın 20 sinden sonra her tarih uyar .Bari yengec burcu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?