Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar bizde 31+5 günlüğüz. Bugün kontrole gittik 1996 gram 43 cm olmuşuz. 34te tekrar gidicem daha sonra haftada bir kontrole gidecekmişim. Bebek şu an doğum pozisyonunda değilmiş 36ya kadar değişmemesi normalmiş eğer 36ya kadar değişmezse sezaryen planlayacakmışız.

Kızlar merdivenlerden yuvarlandım karnımı kolladım ama belimi sert vurdum baya. Şimdi doktora gidiyorum çok tedirginim. Dualarınızı eksik etmeyin güzel haberlerle döneyim.
Ooooo çok geçmiş olsun canım yaaa Nasıl bi tahlilsizlik dualarımız seninle haberlerni bekliyorızz

Maşallah, gelişimi güzel olmuş.

Biz de 28+2'de gitmiştik en son, boyu 38 cm kilosu 1270 gramdı. 2 gün sonra 32+2'de tekrar gideceğiz, bakalım ne oldu boyu kilosu kızımızın , aşırı heyecanlıyım niyeyse

Benimki de 28+2'de gittiğimizde dönmemişti, bir sonrakine dönebilir dedi ama bence hala dönmedi tekme yerlerine bakacak olursak Ama çarşambaya bir şey kalmadı, meraklı bekleyiş

Dogumhanede yatiyorum normal servise almadılar kalp atimlari iyice duserse alirlarmis doguma o sebeple korkuyorum

Hareketleri yavas kalp atimlarina bakti dunkiyle ayni nerdeyse gunde 3 kez nst takibi yapcaklarmis
Kızlar merdivenlerden yuvarlandım karnımı kolladım ama belimi sert vurdum baya. Şimdi doktora gidiyorum çok tedirginim. Dualarınızı eksik etmeyin güzel haberlerle döneyim.
Her ikinize de çok geçmiş olsun.

Ben önceden de demiştim doktoruma ben korkuyorum cesaretim yok diye .o da son zamanlar annelerin kararları netleşir demişti. Cumartesi gidince de tekrar sordum nasıl yapıyorsunuz falan diye .Senin için uygun zaman haziran in 27-30 arası dedi .tamam dedim ben de .ve benim bebeğin kafası 2 belki 2.5 hafta ileride .benim kafam da öyleymiş. Eşimin küçükmüş. Annem beni dogururken zorlanmış ve kafam sıkışmış. Sivri olmuş hatta bir dönem. O yüzden ben de buna karar verdim

Sezeryan icin ne kadar geç tarih vermiş.

Yaa çok geçmiş olsun . Bi nazar mı var Temmuz anneleri üstünde dikkat edin arkadaşlar

Aaa çok şaşırdım, bana hep çevremdekiler sezeryan olursa 20 haziran en geç gelir dediler. Hatta yengeç değil de ikizler olacak diye dertlenmiştim Şuan boyu kilosu nasıl bebişin?

Çok geçmiş olsun, inşallah bir şeyiniz yoktur ikinizin de. Bizi haberdar et lütfen, dualarımız sizlerle.

Aaa çok şaşırdım, bana hep çevremdekiler sezeryan olursa 20 haziran en geç gelir dediler. Hatta yengeç değil de ikizler olacak diye dertlenmiştim Şuan boyu kilosu nasıl bebişin?
Benim doktorum 39 .haftada sezaryene alıyormuş. Ha o zamana kadar bebek gelmek isterse ona göre planliyorlarmis .20 haziran olunca 38.hafta oluyor benim .Bir arkadaşımın da 38+5 de almış doktoru .demekki doktordan doktora değişiyor.

Bakıldığında 31+2 deydi .kilosu 1800 gram boyu 42 cm .belki de küçük diye büyüsün istiyor

Benim doktorum 39.haftada alıyormuş. Kimisi 38 de alıyor. Ha bana Haziranın 20 sinden sonra her tarih uyar .Bari yengec burcu olsun
Ne kadar geç alınırsa o kadar iyi
Ama bakalım bebek o kadar duracak mi
Ondan dolayı dedim anladığım kadarıyla normal doğum başlayınca doktorun alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…