- 5 Temmuz 2009
- 698
- 1.616
- 313
- 39
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.621
Kiz sen delirdin mi bi kundağa bin küsür verilir mi
Teşekkür ederizMaşallah, gelişimi güzel olmuş.
Biz de 28+2'de gitmiştik en son, boyu 38 cm kilosu 1270 gramdı. 2 gün sonra 32+2'de tekrar gideceğiz, bakalım ne oldu boyu kilosu kızımızın , aşırı heyecanlıyım niyeyse
Benimki de 28+2'de gittiğimizde dönmemişti, bir sonrakine dönebilir dedi ama bence hala dönmedi tekme yerlerine bakacak olursakAma çarşambaya bir şey kalmadı, meraklı bekleyiş
canım çok geçmiş olsun inşallah bişey yoktur haberdar et biziKızlar merdivenlerden yuvarlandım karnımı kolladım ama belimi sert vurdum baya. Şimdi doktora gidiyorum çok tedirginim. Dualarınızı eksik etmeyin güzel haberlerle döneyim.
Evet normal dogum baslarsa ona göre bir program cizecegizNe kadar geç alınırsa o kadar iyi
Ama bakalım bebek o kadar duracak mi
Ondan dolayı dedimanladığım kadarıyla normal doğum başlayınca doktorun alacak
Aynen öyleNe kadar geç o kadar iyi, doktorun en doğru kararı verecektir hiç kafana takma. Zaten bebiş gelmek isterse gün mün bahane
Çok geçmiş olsun dualarım seninleKizlar hastaneye geldim bebegim dogum pozisyonu almis sancim acilmam yok ama bebegin kalp atimlari hala yavas dogumhaneye yatis verdiler nst takipi yapicaklarmjs cok korkuyorum lutfen dua edin
Allah allah bana normal geldi kilosu sanki, aşağıdaki bilgilerde bile 1500 kiloya yaklaşık olduğu yazıyor. İlla o haftalarda giden vardır yazarlarKızlar selam 29+0 da bebeğinizin kilosunu hatırlayan varmı? Kıyas etmek için değil, bizim bebeğimiz 1500 gram olmuş doktorumuz fazla buldu daha önce şeker testim temiz gelmesine rağmen yarın gel tekrar şeker bakalım dedi biraz canım sıkıldı..
Benim gebelik takibi şeridim alta yazan satıma göre ama bebişle uyumlu değildi canım satımı güncelledi doktor 10lu haftalarda.. şuanda 29+0 tam ama usg de 31+ larda çıkıyor canımı sıktı durduk yere yani gelişmiş güzel diye sevinemedim bile yarın bir gidip şeker yüklemesi daha yapılacak çok üzgünümAllah allah bana normal geldi kilosu sanki, aşağıdaki bilgilerde bile 1500 kiloya yaklaşık olduğu yazıyor. İlla o haftalarda giden vardır yazarlar
Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle Allah korumuştur onu korkma
Geçmiş olsun bi şey yoktur inşallah haber ver
Çok geçmiş olsun inşallah ikinizde iyisinizdir
Çok geçmiş olsun, inşallah hiçbir şey yoktur, ikiniz de çok iyisinizdir, güzel haberlerinizi bekliyoruz
Geçmiş olsun canım dualarımız seninle
Ooooo çok geçmiş olsun canım yaaaNasıl bi tahlilsizlik dualarımız seninle haberlerni bekliyorızz
Her ikinize de çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Sorun yoktur inşallah
Çok geçmiş olsun inşallah bişi yoktur
Yaa çok geçmiş olsun . Bi nazar mı var Temmuz anneleri üstündedikkat edin arkadaşlar
Gecmis olsun canim insallah birsey olmamıştır
Çok geçmiş olsun, inşallah bir şeyiniz yoktur ikinizin de. Bizi haberdar et lütfen, dualarımız sizlerle.
Çok teşekkürler arkadaşlar hepinize.canım çok geçmiş olsun inşallah bişey yoktur haberdar et bizi
Ahhh çok şükür dikkat et daha çok ikinizide iy olmasına sevindimmmm, ayağında yakında toparlar artıkÇok teşekkürler arkadaşlar hepinize.
Eve geldik çok şükür ikimizde iyiyiz. Kalp atışı güzel bebişin bir sıkıntı yok. Kanama alanı falan yok suyumda gayet iyi. Güzel kollamışım karnımı allahtan. Ayağım şiş ve kan topladı ama hiç gözüm görmüyor bile onu. Bebeğe bir şey olacak diye ömrümden ömür gitti. Biraz kas ağrılarım var ama olabilir dedi doktor. Allah bir daha yaşatmasın
İnşallah bişi yoktur üme kendini oda hisseder inşallah yarım bişi çıkmıcaktırBenim gebelik takibi şeridim alta yazan satıma göre ama bebişle uyumlu değildi canım satımı güncelledi doktor 10lu haftalarda.. şuanda 29+0 tam ama usg de 31+ larda çıkıyor canımı sıktı durduk yere yani gelişmiş güzel diye sevinemedim bile yarın bir gidip şeker yüklemesi daha yapılacak çok üzgünüm
Çok şükür canımm aman kendinizi kollayın sizde dikkat edin hepinizAhhh çok şükür dikkat et daha çok ikinizide iy olmasına sevindimmmm, ayağında yakında toparlar artık
Ben bugün gittim 29+1 1400 gram gayet güzel dedi doktor canım. Bence seninkide normaldir canını sıkmaKızlar selam 29+0 da bebeğinizin kilosunu hatırlayan varmı? Kıyas etmek için değil, bizim bebeğimiz 1500 gram olmuş doktorumuz fazla buldu daha önce şeker testim temiz gelmesine rağmen yarın gel tekrar şeker bakalım dedi biraz canım sıkıldı..
28+1 de gittim 1450 gram gayet normal hatasıyla uyumlu dedi. Naisl fazla anlamadimKızlar selam 29+0 da bebeğinizin kilosunu hatırlayan varmı? Kıyas etmek için değil, bizim bebeğimiz 1500 gram olmuş doktorumuz fazla buldu daha önce şeker testim temiz gelmesine rağmen yarın gel tekrar şeker bakalım dedi biraz canım sıkıldı..
Benim o kadar değil de ayaktayken yürürken falan sanki doğuracakmışım gibi orası ağrı acı yapıyor aslında bebek baya yukarıda hatta göbeğim değil midem daha şiş o kadar yukarıda benim bebekler aşağı inmiyor zaten nasıl şeyse ama ilk kez bunda oluyorum böyle bazı günler çok bazı günler hiç yok açılma falan olmasın dacanım benim oluyor resmen vajinamın kemikleri ağrıyor kalça kemiklerimde dahil doktor hamilelikte kıkırdakalrın şiştiğini kemiklere baskı yaptığını söyledi ondan olurmuş ama çok acı veriyor bana bacaklarıma vuruyor resmen
Çok şükür gelmiş geçmiş olsunÇok teşekkürler arkadaşlar hepinize.
Eve geldik çok şükür ikimizde iyiyiz. Kalp atışı güzel bebişin bir sıkıntı yok. Kanama alanı falan yok suyumda gayet iyi. Güzel kollamışım karnımı allahtan. Ayağım şiş ve kan topladı ama hiç gözüm görmüyor bile onu. Bebeğe bir şey olacak diye ömrümden ömür gitti. Biraz kas ağrılarım var ama olabilir dedi doktor. Allah bir daha yaşatmasın
Çok teşekkürlerÇok şükür gelmiş geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canımÇok teşekkürler arkadaşlar hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?