Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kiz sen delirdin mi bi kundağa bin küsür verilir mi

Ya çok yakınım olan bir fizyoterapist, bu kundak işinin kalça çıkığı ve çocukların omuz kol gelişimi için sakıncalı olduğunu ve ergo. olan tek kundağın bu olduğunu söyleyince yurtıdşından siparişle getirttim, Türkiye'de yok zaten ve burada baya pahalı.

Teşekkür ederiz bizim kilomuz 2 hafta önden gidiyormuş bakalım siz kaç kilo olmuşsunuz Dönmek için 36ya kadar zamanımız varmış benim minik kızımın başı solda ayakları sağda duruyor bende 34 gibi falan saçımı boyatmayı düşünüyorum artık öyle böyle yaklaştı tarihimiz

Ne kadar geç alınırsa o kadar iyi
Ama bakalım bebek o kadar duracak mi
Ondan dolayı dedim anladığım kadarıyla normal doğum başlayınca doktorun alacak
Evet normal dogum baslarsa ona göre bir program cizecegiz araştırdım da biraz artık son dönemlerde bebekleri 39.haftada alıyorlarmış

Ne kadar geç o kadar iyi, doktorun en doğru kararı verecektir hiç kafana takma. Zaten bebiş gelmek isterse gün mün bahane
Aynen öyle kendi tarihini kendisi seçecek planlinin ama şu tarafı iyi .su falan icmiyorsun, bağırsakların boş oluyor ya sonrasında iyi oluyor

Kızlar selam 29+0 da bebeğinizin kilosunu hatırlayan varmı? Kıyas etmek için değil, bizim bebeğimiz 1500 gram olmuş doktorumuz fazla buldu daha önce şeker testim temiz gelmesine rağmen yarın gel tekrar şeker bakalım dedi biraz canım sıkıldı..

Allah allah bana normal geldi kilosu sanki, aşağıdaki bilgilerde bile 1500 kiloya yaklaşık olduğu yazıyor. İlla o haftalarda giden vardır yazarlar

Allah allah bana normal geldi kilosu sanki, aşağıdaki bilgilerde bile 1500 kiloya yaklaşık olduğu yazıyor. İlla o haftalarda giden vardır yazarlar
Benim gebelik takibi şeridim alta yazan satıma göre ama bebişle uyumlu değildi canım satımı güncelledi doktor 10lu haftalarda.. şuanda 29+0 tam ama usg de 31+ larda çıkıyor canımı sıktı durduk yere yani gelişmiş güzel diye sevinemedim bile yarın bir gidip şeker yüklemesi daha yapılacak çok üzgünüm

Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle Allah korumuştur onu korkma

Geçmiş olsun bi şey yoktur inşallah haber ver

Çok geçmiş olsun inşallah ikinizde iyisinizdir

Çok geçmiş olsun, inşallah hiçbir şey yoktur, ikiniz de çok iyisinizdir, güzel haberlerinizi bekliyoruz

Geçmiş olsun canım dualarımız seninle

Ooooo çok geçmiş olsun canım yaaa Nasıl bi tahlilsizlik dualarımız seninle haberlerni bekliyorızz

Her ikinize de çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Sorun yoktur inşallah

Çok geçmiş olsun inşallah bişi yoktur

Yaa çok geçmiş olsun . Bi nazar mı var Temmuz anneleri üstünde dikkat edin arkadaşlar

Gecmis olsun canim insallah birsey olmamıştır

Çok geçmiş olsun, inşallah bir şeyiniz yoktur ikinizin de. Bizi haberdar et lütfen, dualarımız sizlerle.

canım çok geçmiş olsun inşallah bişey yoktur haberdar et bizi
Çok teşekkürler arkadaşlar hepinize.
Eve geldik çok şükür ikimizde iyiyiz. Kalp atışı güzel bebişin bir sıkıntı yok. Kanama alanı falan yok suyumda gayet iyi. Güzel kollamışım karnımı allahtan. Ayağım şiş ve kan topladı ama hiç gözüm görmüyor bile onu. Bebeğe bir şey olacak diye ömrümden ömür gitti. Biraz kas ağrılarım var ama olabilir dedi doktor. Allah bir daha yaşatmasın

Ahhh çok şükür dikkat et daha çok ikinizide iy olmasına sevindimmmm, ayağında yakında toparlar artık

İnşallah bişi yoktur üme kendini oda hisseder inşallah yarım bişi çıkmıcaktır İyi düşün iyi olsun

Ben bugün gittim 29+1 1400 gram gayet güzel dedi doktor canım. Bence seninkide normaldir canını sıkma

28+1 de gittim 1450 gram gayet normal hatasıyla uyumlu dedi. Naisl fazla anlamadim

Benim o kadar değil de ayaktayken yürürken falan sanki doğuracakmışım gibi orası ağrı acı yapıyor aslında bebek baya yukarıda hatta göbeğim değil midem daha şiş o kadar yukarıda benim bebekler aşağı inmiyor zaten nasıl şeyse ama ilk kez bunda oluyorum böyle bazı günler çok bazı günler hiç yok açılma falan olmasın da

Çok şükür gelmiş geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım

M Mucize yolunda canım biraz araştırdım ama çok bişey bulamadım kime sorcağımıda bilemedim oyüzden sana sorayım dedim. Bugün doktorla görüştüm bebeğimi 3 kez solunum cihazından ayırmaya çalışmışlar ama başarısız olmuş tek başına nefes alamıyor ancak entübe şekilde devam ediyor şimdiye kadar cihazdan ayırabilmemiz lazımdı dedi tekrar deneme yapcaz ama böyle devam etmesi akciğerlerde daha sıkıntıya yol açabilir dedi. Sizin kaçıncı gün nezaman ayrılmıştı nekadar sürede cihazdan ayrılması gerekiyor araştırdım pek bişeyde bulamadım içim içimi yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…