- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.641
Bana da probiyotik yerine günde bir bardak kefir iç dedi. Geçmezse ben de bundan alayım olmadı.Doktordan çıktık bu sefer de probiyotik tedavisi deneyelim dedi daha önce antibiyotik ve fitil kullanmıştım. Şöyle bir probiyotik verdi.Koku olmadığı sürece tedirgin olma dedi.Eki Görüntüle 3062508
Geçmiş olsun canım inşaallah sıkıntısız devam ederHastaneye gittim gelen sıvı amniyon sivisi degilmis amnisur testi negatif ckti bebegin suyuda yeterli dedi nst bagladi bebegin kalp atislarinda sorun cikti yatis verdi ama dogum olursa yogun bakimda yer olmadigini ve bebegi baska hastaneye sevk edicegini soyledi kabul etmedim yatisi bugun birde kendi doktoruma gidicem umarim sorun olmaz
34 e kadar iğne ve fitili devam dediKaça kadar kullanacaksın bi sey dedi mi canim ? Benim de dün bitti bugün gidip sağlık ocağına yazdircam randevum da perşembe dr artik kullanma derse elimde kalır mı ki
Çok geçmiş olsun canım. Bu zamanlarda artık denge bozuluyor. İlk hamileliğimde bende düştüm merdivenden. Bir kerede sokakta yuvarlandım.Çok teşekkürler arkadaşlar hepinize.
Eve geldik çok şükür ikimizde iyiyiz. Kalp atışı güzel bebişin bir sıkıntı yok. Kanama alanı falan yok suyumda gayet iyi. Güzel kollamışım karnımı allahtan. Ayağım şiş ve kan topladı ama hiç gözüm görmüyor bile onu. Bebeğe bir şey olacak diye ömrümden ömür gitti. Biraz kas ağrılarım var ama olabilir dedi doktor. Allah bir daha yaşatmasın
Canım benim kızımı doğar doğmaz solunum cihazına tedbir amaçlı bağlamışlar ama gerek olmadığı için 1 gün bile solunum cihazına bağlanmadı çıkarmışlardı ama yoğun bakım ünitesinde uzun süreli cihaza takılı olan bebekler vardı kızımın süt kardeşi vardı o 1 aydan fazla takili kalmıştı üstelik gününde doğan bir bebekti prematüre bebek değildi bu kadar kısa sürede cihazdan ayrılması gerekiyormuş mu hiç bilmiyorum canım Rabbim şifa versin yar ve yardımcınız olsun inşallahM Mucize yolunda canım biraz araştırdım ama çok bişey bulamadım kime sorcağımıda bilemedim oyüzden sana sorayım dedim. Bugün doktorla görüştüm bebeğimi 3 kez solunum cihazından ayırmaya çalışmışlar ama başarısız olmuş tek başına nefes alamıyor ancak entübe şekilde devam ediyor şimdiye kadar cihazdan ayırabilmemiz lazımdı dedi tekrar deneme yapcaz ama böyle devam etmesi akciğerlerde daha sıkıntıya yol açabilir dedi. Sizin kaçıncı gün nezaman ayrılmıştı nekadar sürede cihazdan ayrılması gerekiyor araştırdım pek bişeyde bulamadım içim içimi yiyor
Gözün aydin canim cok sevindimÇok teşekkürler arkadaşlar hepinize.
Eve geldik çok şükür ikimizde iyiyiz. Kalp atışı güzel bebişin bir sıkıntı yok. Kanama alanı falan yok suyumda gayet iyi. Güzel kollamışım karnımı allahtan. Ayağım şiş ve kan topladı ama hiç gözüm görmüyor bile onu. Bebeğe bir şey olacak diye ömrümden ömür gitti. Biraz kas ağrılarım var ama olabilir dedi doktor. Allah bir daha yaşatmasın
Bebeğin kafası bi hagtaöndegitmesi kötü birşeymiymiş1450 gr olmuşuz bizbayramda diyetin dışına çıktım dedim evet belli kafası 1 hafta önden gidiyor dedi ama diyetin dışına çıksam da değerlerim hiç yükselmedi ki nasıl oldu anlamadım
Canım çok geçmiş olsun benim ilk kızımda yaşadığının aynısı gibi olmuşsun..korkma inşaallahKizlar hastaneye geldim bebegim dogum pozisyonu almis sancim acilmam yok ama bebegin kalp atimlari hala yavas dogumhaneye yatis verdiler nst takipi yapicaklarmjs cok korkuyorum lutfen dua edin
Merhaba ben sata gore 31+1 de gittim bebek 32 lerde cıktı ve gittiğim gün çalışabilir raporumj başlattılar geciktirmeden gidin 33. Haftada derseniz 5 hafta yerine 37ye kadar sayılıp 4 hafta alabiliyorsunuz ztnHanımlar 32. Hafta rapor meselesi hakkında kafa karışıklığı yaşıyorum, yardımcı olur musunuz?
32+0 da mı almak gerekiyor illa ki? Ölçümler farklı malum hangisi kriter oluyor? Özel takipliyim ama devletten alacağım raporu. Dr özel muayenehanede çünkü. Sata göre giderse de adet tarihinden 32 hafta sayıp o güne mi gitmek gerekir devlete?
Son olarak 32+0 denk gelmedi diyelim. Sonra aldığımız rapor bir işe yaramıyor mu yani 33de aldım mesela denk gelmedi diye. Bu kadardı teşekkürler
Çok teşekkür ederim. Umarım etkisini görürsünüzgokkusaginadusenbukalemun Vajinaya faydalı bakteriler kazandırıyormuş bakalım kısa zamanda etkisi olursa yine yazarım
Valla bilmiyorum şimdiye ayrılması lazımdı cihazdan dedi doktor bende panikledim iğne filan da yapılmıştı niye böyle oldu diyeCanım benim kızımı doğar doğmaz solunum cihazına tedbir amaçlı bağlamışlar ama gerek olmadığı için 1 gün bile solunum cihazına bağlanmadı çıkarmışlardı ama yoğun bakım ünitesinde uzun süreli cihaza takılı olan bebekler vardı kızımın süt kardeşi vardı o 1 aydan fazla takili kalmıştı üstelik gününde doğan bir bebekti prematüre bebek değildi bu kadar kısa sürede cihazdan ayrılması gerekiyormuş mu hiç bilmiyorum canım Rabbim şifa versin yar ve yardımcınız olsun inşallah
Aynen bnmde öyleBenimki de aşağıda ama baş geliş. Çok baskı hissediyorum. Çok sık tuvalete çıkıyorum.
Tam idrar testi istedim o yüzden ama bir şey çıkmamıştı.
Tekmeleri bazen gerçekten can yakıyor.
Arabada giderken falan 20-30 dakika oturursam ayağa kalkınca bacak aramda ciddi ağrı ve baskı hissediyorum
Çok şükür ,Rabbim beterinden korusun .Çok teşekkürler arkadaşlar hepinize.
İnşallah düzelir canım ama o kadar erken cihazdan ayirmiyorlar diye biliyorum farklı bir sıkıntısı var mı canım yoğun bakımda 600 gr doğan bebek vardı kızımın süt kardeşi vardı onları uzun süreli cihaza bağladılar senin kızın daha çok küçük cihazdan o kadar çabuk ayrılması da zararlı olabilir doktor görüşleri o kadar farklı oluyor ki birşey de diyemiyoruz canım dua et yavruna inşallah herşey düzelirValla bilmiyorum şimdiye ayrılması lazımdı cihazdan dedi doktor bende panikledim iğne filan da yapılmıştı niye böyle oldu diye
Bana da doktorum öyle dedi. Hatta kilolu olduğum için direk sezaryen düşünüyor. Gerçi şu an daha bebiş te dönmedi. 35 e kadar yolu var dedi. Bakalım 34 hafta kontrol var o zamana dönecek mi?Benim doktorum 39.haftada alıyormuş. Kimisi 38 de alıyor. Ha bana Haziranın 20 sinden sonra her tarih uyar .Bari yengec burcu olsun
Çok teşekkürler canımÇok geçmiş olsun canım
Sağol canım sorma nazarlara geldik galiba
Çok sağol canım şükür iyiyiz. doktorda öyle söyledi her hamile illa yaşar bunu diye ama korkusu yetti bana hala başım ağrıyor strestenÇok geçmiş olsun canım. Bu zamanlarda artık denge bozuluyor. İlk hamileliğimde bende düştüm merdivenden. Bir kerede sokakta yuvarlandım.Vucudun dengesi bozulunca.... Neyse ki ikinizde iyisiniz önemli olan o.
Çok sağol canımGözün aydin canim cok sevindim
Çok sağol canım amin. Hayır hatta yavaş iniyordum kapı çaldı ona bakmak için kalktım, alt kata ineyim derken ayaklarım birbirine dolandıÇok şükür ,Rabbim beterinden korusun .
Koşturma içerisinde miydin peki ? Nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?