Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Doktordan çıktık bu sefer de probiyotik tedavisi deneyelim dedi daha önce antibiyotik ve fitil kullanmıştım. Şöyle bir probiyotik verdi.Koku olmadığı sürece tedirgin olma dedi.Eki Görüntüle 3062508
Bana da probiyotik yerine günde bir bardak kefir iç dedi. Geçmezse ben de bundan alayım olmadı.

Geçmiş olsun canım inşaallah sıkıntısız devam eder

Kaça kadar kullanacaksın bi sey dedi mi canim ? Benim de dün bitti bugün gidip sağlık ocağına yazdircam randevum da perşembe dr artik kullanma derse elimde kalır mı ki
34 e kadar iğne ve fitili devam dedi fakat benim ikiz olduğu için galiba rahim ağzını korumak için devam ediyor

Çok geçmiş olsun canım. Bu zamanlarda artık denge bozuluyor. İlk hamileliğimde bende düştüm merdivenden. Bir kerede sokakta yuvarlandım. Vucudun dengesi bozulunca.... Neyse ki ikinizde iyisiniz önemli olan o.

Canım benim kızımı doğar doğmaz solunum cihazına tedbir amaçlı bağlamışlar ama gerek olmadığı için 1 gün bile solunum cihazına bağlanmadı çıkarmışlardı ama yoğun bakım ünitesinde uzun süreli cihaza takılı olan bebekler vardı kızımın süt kardeşi vardı o 1 aydan fazla takili kalmıştı üstelik gününde doğan bir bebekti prematüre bebek değildi bu kadar kısa sürede cihazdan ayrılması gerekiyormuş mu hiç bilmiyorum canım Rabbim şifa versin yar ve yardımcınız olsun inşallah

Gözün aydin canim cok sevindim

Kizlar hastaneye geldim bebegim dogum pozisyonu almis sancim acilmam yok ama bebegin kalp atimlari hala yavas dogumhaneye yatis verdiler nst takipi yapicaklarmjs cok korkuyorum lutfen dua edin
Canım çok geçmiş olsun benim ilk kızımda yaşadığının aynısı gibi olmuşsun..korkma inşaallah

Merhaba ben sata gore 31+1 de gittim bebek 32 lerde cıktı ve gittiğim gün çalışabilir raporumj başlattılar geciktirmeden gidin 33. Haftada derseniz 5 hafta yerine 37ye kadar sayılıp 4 hafta alabiliyorsunuz ztn

Valla bilmiyorum şimdiye ayrılması lazımdı cihazdan dedi doktor bende panikledim iğne filan da yapılmıştı niye böyle oldu diye

Aynen bnmde öyle
Birde bu son haftalarda kabızlık oldu. Çık işin içinden çıkabilirsen...

Çok şükür ,Rabbim beterinden korusun .
Koşturma içerisinde miydin peki ? Nasıl oldu?

Valla bilmiyorum şimdiye ayrılması lazımdı cihazdan dedi doktor bende panikledim iğne filan da yapılmıştı niye böyle oldu diye
İnşallah düzelir canım ama o kadar erken cihazdan ayirmiyorlar diye biliyorum farklı bir sıkıntısı var mı canım yoğun bakımda 600 gr doğan bebek vardı kızımın süt kardeşi vardı onları uzun süreli cihaza bağladılar senin kızın daha çok küçük cihazdan o kadar çabuk ayrılması da zararlı olabilir doktor görüşleri o kadar farklı oluyor ki birşey de diyemiyoruz canım dua et yavruna inşallah herşey düzelir

Benim doktorum 39.haftada alıyormuş. Kimisi 38 de alıyor. Ha bana Haziranın 20 sinden sonra her tarih uyar .Bari yengec burcu olsun
Bana da doktorum öyle dedi. Hatta kilolu olduğum için direk sezaryen düşünüyor. Gerçi şu an daha bebiş te dönmedi. 35 e kadar yolu var dedi. Bakalım 34 hafta kontrol var o zamana dönecek mi?

gokkusaginadusenbukalemun
Liptonnn
Walla kızlar ben hamileliğin 3. Ayından beri kullanmadığım probiyotik , vajinal flora için fitil vs o kadar çok aldım ki …. Bana mısın demedi .
En sonunda Enfeksiyon bölümüne gittim de orda hoca şöyle bi cümle kurmuştu
“Kadın doğum branşında ki hekim arkdaşlar ne yazık ki doğal yollarla geçirmeye çalışıyor ama malesef oluşan bi bakteri , enfeksiyon varsa antibiyotik desteği olmadan aşılması çok zor”
Bana verdiği şu iki ilaçtan sonra toparladım ben

Eklentiler

• 15FE6A26-8431-4596-9923-5FA5BE82483B.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 56
Çok geçmiş olsun canım
Çok teşekkürler canım
@M-elek37 son durum nedir?
hurremmsultan geçmiş olsun

Nazar değdi bize noluyor yahu
Sağol canım sorma nazarlara geldik galiba
Çok geçmiş olsun canım. Bu zamanlarda artık denge bozuluyor. İlk hamileliğimde bende düştüm merdivenden. Bir kerede sokakta yuvarlandım. Vucudun dengesi bozulunca.... Neyse ki ikinizde iyisiniz önemli olan o.
Çok sağol canım şükür iyiyiz. doktorda öyle söyledi her hamile illa yaşar bunu diye ama korkusu yetti bana hala başım ağrıyor stresten
Gözün aydin canim cok sevindim
Çok sağol canım
Çok şükür ,Rabbim beterinden korusun .
Koşturma içerisinde miydin peki ? Nasıl oldu?
Çok sağol canım amin. Hayır hatta yavaş iniyordum kapı çaldı ona bakmak için kalktım, alt kata ineyim derken ayaklarım birbirine dolandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…