Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet ben de dün itibari ile gynomax a başladım. Umarım faydasını görürüm. Bu değiştirdiğim 3. İlaç. Bugün ikinci fitili kullanacağım. Umarım geçer. Antibiyotik olarak Azitromisin ve monorol de kullandım. Belki bakteriyel bir sıkıntı vardır diye ama onlar da işe yaramadı.

Kızlar sağ göğsümün altı çok ağrıyor. Sadece sağ. İğne batar gibi, kramp gibi, iç çamaşırı çok sıkmış gibi.
Başına gelen var mı? Eminim normaldir, iyice organlarımız sıkıştı… Ben yaşayanlara/ tecrübelilere çaresini soracaktım. Sadece yatınca geçiyor. Oturunca, yürüyünce çok kötü oluyor.
Sizde durumlar ne?

Suan korktum sey dogum aslinda beni en cok panige sokan nasil yapicam korkusu ins sezeryana alirlar diye dua ediyorum hatta
Kucuk haftalarda özellikle kalp atışı düşük diye dogum baslatirlarsa bu sezeryan oluyor genellikle o yüzden korkma insallah düzelir de gerek kalmaz bebisim
Kızlar merdivenlerden yuvarlandım karnımı kolladım ama belimi sert vurdum baya. Şimdi doktora gidiyorum çok tedirginim. Dualarınızı eksik etmeyin güzel haberlerle döneyim.

Ayy cok gecmis olsun yüreğim ağzıma geldi msjlari okurken Rabbım minik melekleri koruyo cok sukur ayağını yukarıda tut soğuk uygulama yap insallah gecer canım bnm

Aynısı bende de var. Çok canımı yakıyor. Darbe almışım gibi. Dışardan hiçbir şey görünmüyor ama resmen dokunamıyorum. İki haftadır bu şekilde.

Aynısı bende de var. Çok canımı yakıyor. Darbe almışım gibi. Dışardan hiçbir şey görünmüyor ama resmen dokunamıyorum. İki haftadır bu şekilde.
Yaz geldi, yürüyüş yaparım dedim, resmen yürütmüyor. Sadece yatarken rahatım
Ne yapacağımı şaşırdım, arkadaşlarımla oturup rahat bir kahve bile içemiyorum. Direkt ah uh demeye başlıyorum

Bugün sağlık ocağından hemşire aradı kanın çok düşük ne ilaç kullanıyorsun diye ben 5. Aydan sonra bıraktım çok midem bulanıyor diye dedim doktora da sordum dedim sezeryan olacaksın doğum dan sonra toparlayamazsın doktoruna söyle kan iğnesi yazsın dedi ben bu doktora bu tarz vitaminleri hep kendim yazdırdım b 12 magnezyum falan kim doktor şaşırdım ilgisiz mi benim doktorum ve ben riskli gebeyim

Birebir aynısını yaşıyorum işe gitmek o kadar zor ki. Sürekli geçmeyen bir ağrı var. Masajla ya da hareket etmeyle de geçmiyor. Geçecek diye bekliyorum ama geçmiyor. Ben bir sonraki doktora gidişimde ultrasonla baktırmayı düşünüyorum. Gerçekten altında yara varmış gibi hissediyorum.

Hastanede olan arkadaşımıza Rabbim acil şifalar versin. Kendisini ve evladını Rabbim korusun. Bende 29+4 te kontrole gittim Oğluşum 1.619 kg. Kasılmalarım vardı. NTS ye girdim sancı yok bebek iyi durumda fakat enfeksiyon çıktı düşük seviyede protein çıktı. Tansiyon takibi yapıyorum. Tansiyon normal ise korkulacak durum yok dedi. Kasılmalar dan affedersiniz vajina a sancı ve ağrı yapıyordu. Bebek iri dedi bir hafta önden gidiyor dedi. Tokluk şekeri yaptım 108 çıktı.oğlumda 35.hafta Kasılmalarım vardı. 2 hafta tansiyon ilaçlarıyla durduruldu 37.haftada sezeryan oldum. Bunda aynı şeyleri yaşayacakmış gibi tedirginim. 29+4 bebeğinizin kilosu kaçtı?

Benim 28+2’de 1270 gramdı. Kız bebek bizimki. İnşallah temiz çıkar canım sıkma canını, şeker çıksa da çözümü zor değil.

Canım bulantı yapsa bıle kullanmalıydın
Demir çok önemli
Ben kaç tane denedim ilaç
En son işte sağlık ocaginin ücretsiz olan kan hapını kullanmaya başladım. O da hafif bulantı yapıyor ama yapacak bisi yok

Çok teşekkürler şükür bir şey olmadı ama korkusu yetti de arttı.. inşallah canım bir kaç gün dinlenicem zaten

İyi bari çok şükür.
O et kesiğini yarın falan daha çok hissedersin ama geçici bir şey sonuçta. Bebek iyi ya o yeter sana

Bende gynomax kullandım bir de başka bir antibiyotik hala aynıyız.. Sende faydası olmasına çok sevindim doktorum artık antibiyotik kullanmanı istemiyorum diyerek bu probiyotigi verdi bakalım inşallah geçer

29+2 yiz bugün 1450 gram dedi cinsiyetimiz bizim kız . Sadece kafası 1 hafta öndeymiş
Bebeğin kafası bi hagtaöndegitmesi kötü birşeymiymiş
Erken doğum riski mi doğurur bilmiyorum ki Haftasıyla uyumlu olması en güzeli tabi .

Sağlık ocağına gidip tüm kanlarında baktır canım sonra eğer gerekli ise göster sonucunu kendi doktoruna hocam rüşükmüş sağlık ocağı böyle dedi dersen bakar söyler yazar

Geçen sağlık ocağına gittiğimde bana verdi o ücretsiz olanlardan, sonra doktorun verdiği ilaçları sordu, Demir ilcı vardı, ozman bunlara gerek yokm dedi geri aldı, benim 1 haftaya o demir ilacım biticek, gidip omücretsiz olandan alsam olurmu, hani son ayım verin o ilacı desem

Sabah akşam her türlü denedim olmadı iğnesi varmış o daha kolay hiç önermedi umursamadı adam

Sağlık ocağına gidip tüm kanlarında baktır canım sonra eğer gerekli ise göster sonucunu kendi doktoruna hocam rüşükmüş sağlık ocağı böyle dedi dersen bakar söyler yazar
Baktırdım canım 12 nisanda bakıldı 10 çıkmış çok düşük de değil aslında ama ameliyat geçiriceğim için sonrasında daha da düşecek dedi doktorum biliyor en son yaptırdığım tahlili göstermiştim doktora güvenim sarsılıyor böyle böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…