Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimde riskli ğebelik benimde 11.68 çıktı..devam et içmeye dedi..hatta gündeiki kere mi içsem diye kendi kendime düşündüm çünkü benimde sezeryan olacak

Benimde riskli ğebelik benimde 11.68 çıktı..devam et içmeye dedi..hatta gündeiki kere mi içsem diye kendi kendime düşündüm çünkü benimde sezeryan olacak
Hiç bi zaman yeterli değildi zaten değerlerim hep 10 civarı çıkıyor cuma günü gidince sorulan bakalım adam bana çok telaşlı olduğumu söylüyor hep oysa bi yerim ağrısa farkına bile varamıyorum kolay kolay kendimi dinlemesini pek bilmiyorum bu aylarda doktor değişmek zor ama çok rahat randevuları bile ben ayarlıyorum gelcem deyip gidiyorum ona kalsa ayda bir alacak

Bize söylenen farklı bi durum yok bildiğim kadarıyla. Cihazsız nefes alamama sebebi beynindeki kanama olabilirde olmayabilirde ultrason kontrollerini haftalık yapıyoruz dedi geçen perşembe girmişti ultrasona şimdi perşembeyi bekliyoruz. Baya böyle konuşunca çok canım yandı çaresizliği dibine kadar yaşıyorum. Amin canım dualarım evladımla inşallah biran önce düzelir

Hep dua ediyorum size, inşallah düzelecek bebeğin ve kucağına alacaksın. Lütfen güçlü ol, her şey Allahtan, bu da geçecek inşallah

Canım benim 28+5 de 1550 gramdı ki şekerim de var. Ona rağmen normal dedi ki ilk kızımda hep 10 gün önden giderdi sadece 3.150 gr doğdu ben çok takılmıyorum yani böyle şeylere, benim doktorum da birşey demedi hatta diyetini aç biraz dedi.

Benimde 11 doktorum 2 ye çıkarttı sezeryan olacağım için depolarının dolu olması lazım dedi.

Rabbim şafi ismiyle muamele etsin inşallah dualarımız masum günahsız yavruna seni çok iyi anlıyorum en güzel mucizeleri Rabbim yaratır herşey düzelir inşallah canım

Kızlar ben gunde 2 kez kullanıyorum kan hapı 1 hafta sonra kan vermeyi dusunuyorum.bakalım ise yarıyor mu.
Elbette aç karına mümkün değil kullanmak

Nefesimi tutarak okudum bu zamana kadar. Ohh çok şükür

Her gün güzel haberler alın ins çok zordur. Tahmin bile edemiyorum ama geçecek diyelim, geçsin hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…