- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.701
Nasıl yapılacak ki o yüklemeBelki son dakika yapılacak yüklemeye güvenıyordur
Bilmem. Ben kan almak gibi algıladım. Sonuçta vücuda başka nasıl kan girer ki? İğne enteresan geldi. Zaten depolar boşNasıl yapılacak ki o yükleme
Bu aylarda hastane ve doktor değişsem nasıl olurBilmem. Ben kan almak gibi algıladım. Sonuçta vücuda başka nasıl kan girer ki? İğne enteresan geldi. Zaten depolar boş
Varsa bilen biri aydınlatsın
Ben de artık umudumu yavaş yavaş yitiriyorum. Geçmeyecek sanırım. Ama bazen dayanılmayacak seviyeye geliyor. Geceleri uyuyamıyorum. Neyse ki az kaldı.Bende başta beri var mantar geçmedi fitil krem kullandım baktım olmuyor bıraktım bazen geçiyor sonra tekrar başlıyor
Ben de kansızım. Benimkine soyledımBu aylarda hastane ve doktor değişsem nasıl olur
Bu rahatlık beni öldürecek benimki bu haftalara nasıl geldin deyip hayret ediyo usg kablosunu dolayıvercem bi gün zaten diken üstündeyimBen de kansızım. Benimkine soyledım
Doğuma yakın halledilir dedi.hıc bisi demedim tabii. Aklıma sormak gelmedi o anda
Bilen biri çıkacaktır sanirim şu kan meselesınıBu rahatlık beni öldürecek benimki bu haftalara nasıl geldin deyip hayret ediyo usg kablosunu dolayıvercem bi gün zaten diken üstündeyim
3aydan beri takip ediyor alıştım ama bişi gözden kaçırır diye korkuyuorumBilen biri çıkacaktır sanirim şu kan meselesını
Doktorundan memnun değilsen değiştir diyeceğim ama
Sonuçta takibini yapıyordur. O yüzden net bisi dıyemıyorum az da kaldı
Bende de oldu. Sonra kendiliğinden geçti. Organlar sıkışıyor. Kaburga batıyor diye düşünüyorum.Kızlar sağ göğsümün altı çok ağrıyor. Sadece sağ. İğne batar gibi, kramp gibi, iç çamaşırı çok sıkmış gibi.
Başına gelen var mı? Eminim normaldir, iyice organlarımız sıkıştı… Ben yaşayanlara/ tecrübelilere çaresini soracaktım. Sadece yatınca geçiyor. Oturunca, yürüyünce çok kötü oluyor.
Sizde durumlar ne?
Bence kansızlığın şuan aşırı değil..doğuma kadar düzeltilir korkma..ben kan değeri 4 olan 7 olan kişiler duydum..seninki 1 ayda yükselir düzeyde bak benimkide 11.68 senin kadar takmıyorum hemde ikiz gebelik düşünBu rahatlık beni öldürecek benimki bu haftalara nasıl geldin deyip hayret ediyo usg kablosunu dolayıvercem bi gün zaten diken üstündeyim
Benimde aklımda olan bişi değilde sağlık ocağından aramasalaralışmıştım kansızlığa
Kan tahlilimi 12 nisanda verdim ben önemsemedim sağlık ocağından arandım bugün ilaç kullanmazsam daha da düşeceğini söyledi ben bu tahlilleri doktoruma gösterdim önemsemedi daha önce diğer vitaminleri de kendim yazdırdım serklajım var ve kasılma olmaması lazım magnezyum mutlaka yazılırdı bunu bile kendim söyledim yoksa sorun kansızlığım değil yeterince ilgilenilmiyorBence kansızlığın şuan aşırı değil..doğuma kadar düzeltilir korkma..ben kan değeri 4 olan 7 olan kişiler duydum..seninki 1 ayda yükselir düzeyde bak benimkide 11.68 senin kadar takmıyorum hemde ikiz gebelik düşünbiraz rahat ol ve doktorla hallolur..en azından başka doktora görünürsün
Bu arada benim ki 10 seninki daha yüksekBence kansızlığın şuan aşırı değil..doğuma kadar düzeltilir korkma..ben kan değeri 4 olan 7 olan kişiler duydum..seninki 1 ayda yükselir düzeyde bak benimkide 11.68 senin kadar takmıyorum hemde ikiz gebelik düşünbiraz rahat ol ve doktorla hallolur..en azından başka doktora görünürsün
Benim 6Bu rahatlık beni öldürecek benimki bu haftalara nasıl geldin deyip hayret ediyo usg kablosunu dolayıvercem bi gün zaten diken üstündeyim
Benimde aklımda olan bişi değilde sağlık ocağından aramasalaralışmıştım kansızlığa
Benimki de 10 du . Bakalım işe yaramış mi ilaçlarBu arada benim ki 10 seninki daha yüksek
Çok düşükmüş senin ki en iyi çözüm kan yüklemesi kesin oluyor bariBenim 6yükseltemiyoruz da bir türlü. Mg ferritin falan hepsini bir alıyorum ama çıkmıyor. Anemi zaten vardı bende hamilelikte olanda gitti sanırım.
Korkma değerin düşük değil bana doktor kan yüklemesi yaparız ilerleyen haftalarda dedi, damardan ünite ünite kan veriyorlar yükleme dedikleri o daha önce normal zamanlarda 2 kez yapılmıştı hamilelikte nasıl olur bilemiyorum sınır 4 galiba emin değilim 4de yapıyor olabilirler
İlaçlarla yükselen varmı eski gebeliklerimde ve doğum sonrası kullandım özellikle hiç yükselmediBenimki de 10 du . Bakalım işe yaramış mi ilaçlar
İl hamileliğimde 1 kere test yaptırdımİlaçlarla yükselen varmı eski gebeliklerimde ve doğum sonrası kullandım özellikle hiç yükselmedi
Benimde sürekli düşük hiç yükselmiyor. Günde 2 içiyorum. Bakalım haftaya söylerim doktora ölçmesini. Sanmıyorum yükseldiğini ama. Son gittiğimde 12ydi.İlaçlarla yükselen varmı eski gebeliklerimde ve doğum sonrası kullandım özellikle hiç yükselmedi
Sakin olmaya çalış canım. Kendini sakinleştirmeye çalış.Mlesef 3 saatir dogumhanedeydim dogum basladi sancilarim siklasti ciger gelistirici igne yaptılar 6 adet serum taktilar acilmam olmadi sancilarimda azaldi simdi odaya cikardilar şükür cok korktum yabimda doguranlari gordukce bebegimde kasildi nolue dua edin benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?