- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.721
Sakin olmaya çalış canım gerçi nekadar desekte olamassın eminimMlesef 3 saatir dogumhanedeydim dogum basladi sancilarim siklasti ciger gelistirici igne yaptılar 6 adet serum taktilar acilmam olmadi sancilarimda azaldi simdi odaya cikardilar şükür cok korktum yabimda doguranlari gordukce bebegimde kasildi nolue dua edin benim icin
Off seninki de temelli düşükmüş. Benim hamilelikten önce 7'ydi günde 2 tane kullanana kullana 11 yapmayı başarmıştım. Hamileliğin ilk haftası 11'di. Son ölçüldüğünde 12.... Nedir bu çektiğimiz bu kandanBenim 6yükseltemiyoruz da bir türlü. Mg ferritin falan hepsini bir alıyorum ama çıkmıyor. Anemi zaten vardı bende hamilelikte olanda gitti sanırım.
Korkma değerin düşük değil bana doktor kan yüklemesi yaparız ilerleyen haftalarda dedi, damardan ünite ünite kan veriyorlar yükleme dedikleri o daha önce normal zamanlarda 2 kez yapılmıştı hamilelikte nasıl olur bilemiyorum sınır 4 galiba emin değilim 4de yapıyor olabilirler
Allah yardımcın olsun canım inşallah vaktinde gelsin bebişimiz sağlıklıcaklaMlesef 3 saatir dogumhanedeydim dogum basladi sancilarim siklasti ciger gelistirici igne yaptılar 6 adet serum taktilar acilmam olmadi sancilarimda azaldi simdi odaya cikardilar şükür cok korktum yabimda doguranlari gordukce bebegimde kasildi nolue dua edin benim icin
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallahMlesef 3 saatir dogumhanedeydim dogum basladi sancilarim siklasti ciger gelistirici igne yaptılar 6 adet serum taktilar acilmam olmadi sancilarimda azaldi simdi odaya cikardilar şükür cok korktum yabimda doguranlari gordukce bebegimde kasildi nolue dua edin benim icin
Canım çok geçmiş olsun zamanı gelince sağ sağlim bebeğine kavuşursun inşallah . Kalp atımları neden zayıflamış doktorlar bişey diyorlar mı bununla ilgili?Dogumhanede yatiyorum normal servise almadılar kalp atimlari iyice duserse alirlarmis doguma o sebeple korkuyorum
Hareketleri yavas kalp atimlarina bakti dunkiyle ayni nerdeyse gunde 3 kez nst takibi yapcaklarmis
Insallah bebeginnin kalp atisi normalr dönerde biraz daha bekler , normal odaya alinman iyi olmuş, belkide ordaki doguranlar yuzunden strese girip sancilanmis olabilirsin, guzel haberler ver bize insallahMlesef 3 saatir dogumhanedeydim dogum basladi sancilarim siklasti ciger gelistirici igne yaptılar 6 adet serum taktilar acilmam olmadi sancilarimda azaldi simdi odaya cikardilar şükür cok korktum yabimda doguranlari gordukce bebegimde kasildi nolue dua edin benim icin
Hayir henuz hicbir bilgi verilmedi suanda hemsirelere soruyorum yarin doktora sor diyorlarCanım çok geçmiş olsun zamanı gelince sağ sağlim bebeğine kavuşursun inşallah . Kalp atımları neden zayıflamış doktorlar bişey diyorlar mı bununla ilgili?
Benim ilk bebeğim de 32. haftada doğdu çok şükür sağlıklı doğum kilosu azdı şuan 29 aylık inşallah herşey yolunda giderKizlar hastaneye geldim bebegim dogum pozisyonu almis sancim acilmam yok ama bebegin kalp atimlari hala yavas dogumhaneye yatis verdiler nst takipi yapicaklarmjs cok korkuyorum lutfen dua edin
Kuvezde ne kadar kaldi oeki kac kilo dogmustuBenim ilk bebeğim de 32. haftada doğdu çok şükür sağlıklı doğum kilosu azdı şuan 29 aylık inşallah herşey yolunda gider
Ah ne güzel böyle şeyler duymak.Benim ilk bebeğim de 32. haftada doğdu çok şükür sağlıklı doğum kilosu azdı şuan 29 aylık inşallah herşey yolunda gider
Odada suan serum ve nst takibimi yapiliyor , kalp atisinda drgisiklik varmi acaba ,eger sancin hafiflediyse korkma hatta genel olarak korkma bebegini düşün ikinizde muşade altindasiniz bisey olmayacak allahin izniyleHayir henuz hicbir bilgi verilmedi suanda hemsirelere soruyorum yarin doktora sor diyorlar
Suan birsey yapilmiyor dogumhanedeyken sancilsr dursun diye serum verdiler bebegin kalp atimlari da normal seyrediyordu nromal servise cikarinca gunde 3 kez nst baglicaz diye bildi verdiler ama henuz baglamadilarOdada suan serum ve nst takibimi yapiliyor , kalp atisinda drgisiklik varmi acaba ,eger sancin hafiflediyse korkma hatta genel olarak korkma bebegini düşün ikinizde muşade altindasiniz bisey olmayacak allahin izniyle
Tamam o zaman kalbini ferahlat bak normale dönmüş cok şükür , bence ordan dogum yapmadan evine doneceksin ve gununde gelcek allahin izniyleSuan birsey yapilmiyor dogumhanedeyken sancilsr dursun diye serum verdiler bebegin kalp atimlari da normal seyrediyordu nromal servise cikarinca gunde 3 kez nst baglicaz diye bildi verdiler ama henuz baglamadilar
Yorumlardan sonra içim rahatladı sabah testimi de yaptıracağım, herkesinki hemen hemen bu kilolarda bende doktorumun yorumu üzere sıkıntı yaşadım yoksa bu rakamların ileride duraksayabileceğini de biliyorum pek aldırış etmemiştim açıkçası ayrıca erken doğum riskim de var ilk doğum baz alınarak tek düşündüğüm vaktinde sağlıklı gelsin.. sizin nasıl ablaoşıldı şeker canım? Açlık tokluk bakacaz sabah önce şüpheli durum olursa yüklsmeyi tekrar ederiz dedi..Canım benim 28+5 de 1550 gramdı ki şekerim de var. Ona rağmen normal dedi ki ilk kızımda hep 10 gün önden giderdi sadece 3.150 gr doğduben çok takılmıyorum yani böyle şeylere, benim doktorum da birşey demedi hatta diyetini aç biraz dedi.
Amin Allah razı olsun,Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah teşekkür ederimHep dua ediyorum size, inşallah düzelecek bebeğin ve kucağına alacaksın. Lütfen güçlü ol, her şey Allahtan, bu da geçecek inşallah
teşekkür ederim canım amin inşallah Rabbim büyüktürRabbim şafi ismiyle muamele etsin inşallah dualarımız masum günahsız yavrunaseni çok iyi anlıyorum en güzel mucizeleri Rabbim yaratır herşey düzelir inşallah canım
Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah amin teşekkür ederim hemen geçsin Allah’ın izniyleHer gün güzel haberler alın insçok zordur. Tahmin bile edemiyorum ama geçecek diyelim, geçsin hemen
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahSuan birsey yapilmiyor dogumhanedeyken sancilsr dursun diye serum verdiler bebegin kalp atimlari da normal seyrediyordu nromal servise cikarinca gunde 3 kez nst baglicaz diye bildi verdiler ama henuz baglamadilar
Ya kızlar igne falan değil bana da taktılar bi 4 sene önce serumun içine koyuyurlar o igneyi damardan hafta da bir vermişlerdi 1 ay boyuncaBilmem. Ben kan almak gibi algıladım. Sonuçta vücuda başka nasıl kan girer ki? İğne enteresan geldi. Zaten depolar boş
Varsa bilen biri aydınlatsın
İnternetten bakınca oksapar çıkıyor sulandırıcı muhtemelen bundan bahsetti yada senin dediğin gibi oksapar ben zaten kullanıyorum coraspinle birlikteYa kızlar igne falan değil bana da taktılar bi 4 sene önce serumun içine koyuyurlar o igneyi damardan hafta da bir vermişlerdi 1 ay boyunca
Inan benim doktorum da kana bakmiyor hatta hic bir tahlil istemedi saglik ocaginda yaptiriyorum onlara da bakmadi hic bi kac kez goturdum umursamadi. En son saglik ocagindaki doktor kan ilacü yazdı. Iciyorum 1 tane ama yükselmiyor ikiye cıkaramadım bi türlü. Bazi doktorlar ne yazikki böyle. Sorgulayip yönlendirilmeyi sevmiyor ne yazikki. Ben bilirim sana gerekeni söylerim dercesine tavirları. Dogum seklim de daha belli değil. Sezeryan olsam benim de düsük yani artik üzüm keciboynuzu pekmezi ile destekliyorum. Dedigin gibi bu saatt3n sonra doktor degismek de skntı. En azndan benim için öyle. Gittgim doktor bulundugum ilde en iyisi düsün yaniHiç bi fikrim yok kan ilacı beni çok yoruyor diğer hamileliklerimde öyleydi ve kanım hep yetersiz di beni düşündüren kendi doktorumun umursamazlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?