Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de kansızım. Benimkine soyledım
Doğuma yakın halledilir dedi.hıc bisi demedim tabii. Aklıma sormak gelmedi o anda
Demekki son dakika kan veriliyor halledilir dedigine göre. Benim doktor da o konuda ilgisiz. Belki bu ihtimal yuzunden dir. Zira muhtemelen kan ilaclarinin işe yaramadigini dusundugunden de kanıma hic bakmamis ve ilac vermemiş olabilir. Ne vitamin ne kan ne magn3zyum hic bir takviye vermedi adam kendi kendime bulup buluşturup içtim valla kendi göbegimi kendim kesiyorum

Sanki benim doktordan bahsediyor gibisin ayni doktora gidiyor olabilir miyiz ben pes ettim adam ihtiyac duyarsam bakarm ihtiyac duyarsam veririm dedi. Bana kalirsa bu tarz doktorlar vitamin ve kan takviyelerini gereksiz buluyorlar.

29+0 da kılosu 1536 cıktı doktorun gayet normal bı problem yok dedı.Makınaların ölçümü zaten cok net degıl.kafana takacak bısey yok.Rahat ol

İlaçlarla yükselen varmı eski gebeliklerimde ve doğum sonrası kullandım özellikle hiç yükselmedi
Ilacla zor. Yükselmiyor bile. belki düsmesi yavaşlarsa bilmem. Bence doktorlarimiz ilacla nasilsa bi yere varılmiyor sonra kan yükleriz diye kasmiyor olabilir. Ben carpintim olunca basladim. Demir dusuk carpinti yapar dedi kardiyoloji. Yoksa buyuk ihtimalle başlamazdim. Kendi doktoruma dedigimde kardiyolojiye git demisti sadece kadin dogumcular tarz degistiriyor artk. Eski kadin dogumcular pek yok gibi gibi

@M-elek37 stresten sancılanmıs olabilirsin. Zira öncesinde sancın yoktu. Inşallah bebişin kalp atışları normale gelmiştir. Ordaki doguranlara bakma sen kendine odaklan bebişle konuş kendi çarene kendin bakacaksın belli ki doktor ve hemşireler rahatlatmaz zaten öyle ortamlarda. Yanında kimse var mi ailenden? Yani yanına girebiliyorlar mı?

Selam kızlar ben de Dr dan çıktım bebiş 40 cm olmuş benim gibi uzun olacakmış hastane çantası için Bi liste verdiler siz de hastanelerinize sorun mutlaka
Liateni paylaşır mısın canım
Şu aralar benimki de kuvvetsiz ve cok asiri bi hareketi yok. Bu persembe ben de doktoruma soracagim sorun olmamıstır diye dusunuyorum ya.
Sorunca bana da yazar mısın acaba ?
Dogumhanede yatiyorum normal servise almadılar kalp atimlari iyice duserse alirlarmis doguma o sebeple korkuyorum

Hareketleri yavas kalp atimlarina bakti dunkiyle ayni nerdeyse gunde 3 kez nst takibi yapcaklarmis
Hay Allah im ya dur bakalım inşallah sorun olmayacak
Resim atabilir misin rica etsem. Bu aralar ben de bebek cantası ariyorum. Ilcede civil yok ama netten baksam belki vardir ya da persembe ile gidecegiz o zamana kalirsa bakarm inşallah.
Tabi canım birazdan atayım
Kızlar merdivenlerden yuvarlandım karnımı kolladım ama belimi sert vurdum baya. Şimdi doktora gidiyorum çok tedirginim. Dualarınızı eksik etmeyin güzel haberlerle döneyim.
İnan yüreğim ağzımda okudum akşam mutfak alışverişine gittik orada bile kafama takıldın ne yaptı acaba dedim hatta esime de söyledim o da inşallah iyidir dedi Allah dan sonraki mesajını okudum çok şükür iyisiniz çok korkunç cidden
34 e kadar iğne ve fitili devam dedi fakat benim ikiz olduğu için galiba rahim ağzını korumak için devam ediyor
İkiz olduğu için olabilir ben aldım artık persembe sorayım dr a bana ne dicek
Bu aylarda hastane ve doktor değişsem nasıl olur
Ben daha yeni özel hastaneje geçtim biliyorsun bence geç değil ama pat diye bırakma önden iyi bi araştır bir kere git muayene ol gozun tutarsa öyle geç. Sevmezsin belki geçtiğin dr u boşuna diger dr u da bırakmış olma
Cok şükür ki bebeğin kalp atımı iyi ve hâlâ doğmadı. Bi gün bile çok önemli bebis için şuan inşallah vakti zamanında gelecek

gulumsebebek canım cok geçmiş olsun inan hic bilgim yok rabbim bilgi edinecek deneyim de vermesin ama en doğrusunu dr un bilir hani entubesi bu zamana kadar nefes alamaması beyinde kan olup olmaması bunları hiç hemşirelere sorup modunu düşürme direk dr un ile görüş hiç araştırma , internette neyi araştırsan felaket tellalı mübarek inşallah minik savaşçı az kaldı yanına gelecek

Günaydınlar

Göğüs ucu yarası için garmastan krem kullanan var mı daha önce? Lansinoh bana fayda etmedi. Doğum öncesi kullanmaya başlamama rağmen
2. Doğumda 15 gün çektim bu ağrıyı şimdi hazırlıklı olayım diyorum. Garmastanı önerdiler bilen duyan var mı?

Günaydın herkese. Yine zar zor çıktım evden çok zor geliyor artık keşke doğum izni böyle 3 4 yıl olsa
Inan ben de öyle dusunuyorum suan izinde olmak isterdim ama calisip haftalarimi sonraya aktarmak istiyorum. Ayak altindan dizime kollarima sızım sızım sızlıyorum. Kalkmak bi dert oturmak bi dert. Uykumdan tat almiyorum zaten uykuda kolum elim uyuşmuş oluyor on kere uyanıyorum. Bu sabah uyuşmanin acısı daha da fenaydı. caresini de bulamadim. Kolu eli uyuşan çaresini bulan varsa bana da desin her gecen gün artıyor

gulumsebebek bence bekle biraz daha entube bile olsa yaşıyor hayatta nefes alıyor. Bizim ilk 2016 haziran annelerinden 26 haftada doğan bir bebeğimiz vardı ali İlyas hatta adi şimdi kocaman oldu hiç sorunda olmadi 2.5 ay küvezdeydi. Sen kalbini ferah tut elinden geleni yapar doktorlar.

Ben zaten sonrada ücretsiz alacağım ama dayanabildigim kadar dayanmak istiyorum. 16 hafta gerçekten az geliyor. Bide 30dan sonra birden ağirlastim sanki.

Bende bu aralar öyleyim bide zor nefes alıyorum yatarken. Sonrasında çalışmayacaksın diye motive ediyorum kendimi sadece.
Nefes almak diyince dun ben de zor nefes aldim. Hatta horlamışım eşim kaldırdı horluyorsun diye hayret bişüü ben zaten olmuşum davul kendimden gecerek uyuyorum sirt ustu yattin heralde zorlaniyorsun yana dön falan dedi. Sagolsun iyice yaşamadigim seyleri yaşadım bu hamilelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…