- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.741
Demekki son dakika kan veriliyor halledilir dedigine göre. Benim doktor da o konuda ilgisiz. Belki bu ihtimal yuzunden dir. Zira muhtemelen kan ilaclarinin işe yaramadigini dusundugunden de kanıma hic bakmamis ve ilac vermemiş olabilir. Ne vitamin ne kan ne magn3zyum hic bir takviye vermedi adam kendi kendime bulup buluşturup içtim valla kendi göbegimi kendim kesiyorumBen de kansızım. Benimkine soyledım
Doğuma yakın halledilir dedi.hıc bisi demedim tabii. Aklıma sormak gelmedi o anda
Sanki benim doktordan bahsediyor gibisin ayni doktora gidiyor olabilir miyizKan tahlilimi 12 nisanda verdim ben önemsemedim sağlık ocağından arandım bugün ilaç kullanmazsam daha da düşeceğini söyledi ben bu tahlilleri doktoruma gösterdim önemsemedi daha önce diğer vitaminleri de kendim yazdırdım serklajım var ve kasılma olmaması lazım magnezyum mutlaka yazılırdı bunu bile kendim söyledim yoksa sorun kansızlığım değil yeterince ilgilenilmiyor
Kan ilacı kullanmadığımı biliyor nereden tamamlanacak ki kan
29+0 da kılosu 1536 cıktı doktorun gayet normal bı problem yok dedı.Makınaların ölçümü zaten cok net degıl.kafana takacak bısey yok.Rahat olKızlar selam 29+0 da bebeğinizin kilosunu hatırlayan varmı? Kıyas etmek için değil, bizim bebeğimiz 1500 gram olmuş doktorumuz fazla buldu daha önce şeker testim temiz gelmesine rağmen yarın gel tekrar şeker bakalım dedi biraz canım sıkıldı..
Ilacla zor. Yükselmiyor bile. belki düsmesi yavaşlarsa bilmem. Bence doktorlarimiz ilacla nasilsa bi yere varılmiyor sonra kan yükleriz diye kasmiyor olabilir. Ben carpintim olunca basladim. Demir dusuk carpinti yapar dedi kardiyoloji. Yoksa buyuk ihtimalle başlamazdim. Kendi doktoruma dedigimde kardiyolojiye git demisti sadece kadin dogumcular tarz degistiriyor artk. Eski kadin dogumcular pek yok gibi gibiİlaçlarla yükselen varmı eski gebeliklerimde ve doğum sonrası kullandım özellikle hiç yükselmedi
Ne durumdasınDogumhanede yatiyorum normal servise almadılar kalp atimlari iyice duserse alirlarmis doguma o sebeple korkuyorum
Hareketleri yavas kalp atimlarina bakti dunkiyle ayni nerdeyse gunde 3 kez nst takibi yapcaklarmis
Liateni paylaşır mısın canımSelam kızlar ben de Dr dan çıktım bebiş 40 cm olmuş benim gibi uzun olacakmışhastane çantası için Bi liste verdiler siz de hastanelerinize sorun mutlaka
Sorunca bana da yazar mısın acaba ?Şu aralar benimki de kuvvetsiz ve cok asiri bi hareketi yok. Bu persembe ben de doktoruma soracagim sorun olmamıstır diye dusunuyorum ya.
Hay Allah im ya dur bakalım inşallah sorun olmayacakDogumhanede yatiyorum normal servise almadılar kalp atimlari iyice duserse alirlarmis doguma o sebeple korkuyorum
Hareketleri yavas kalp atimlarina bakti dunkiyle ayni nerdeyse gunde 3 kez nst takibi yapcaklarmis
Tabi canım birazdan atayımResim atabilir misin rica etsem. Bu aralar ben de bebek cantası ariyorum. Ilcede civil yok ama netten baksam belki vardir ya da persembe ile gidecegiz o zamana kalirsa bakarm inşallah.
İnan yüreğim ağzımda okudum akşam mutfak alışverişine gittik orada bile kafama takıldın ne yaptı acaba dedim hatta esime de söyledim o da inşallah iyidir dedi Allah dan sonraki mesajını okudum çok şükür iyisiniz çok korkunç ciddenKızlar merdivenlerden yuvarlandım karnımı kolladım ama belimi sert vurdum baya. Şimdi doktora gidiyorum çok tedirginim. Dualarınızı eksik etmeyin güzel haberlerle döneyim.
İkiz olduğu için olabilir ben aldım artık persembe sorayım dr a bana ne dicek34 e kadar iğne ve fitili devam dedifakat benim ikiz olduğu için galiba rahim ağzını korumak için devam ediyor
Ben daha yeni özel hastaneje geçtim biliyorsun bence geç değil ama pat diye bırakma önden iyi bi araştır bir kere git muayene ol gozun tutarsa öyle geç. Sevmezsin belki geçtiğin dr u boşuna diger dr u da bırakmış olmaBu aylarda hastane ve doktor değişsem nasıl olur
Cok şükür ki bebeğin kalp atımı iyi ve hâlâ doğmadı. Bi gün bile çok önemli bebis için şuan inşallah vakti zamanında gelecekMlesef 3 saatir dogumhanedeydim dogum basladi sancilarim siklasti ciger gelistirici igne yaptılar 6 adet serum taktilar acilmam olmadi sancilarimda azaldi simdi odaya cikardilar şükür cok korktum yabimda doguranlari gordukce bebegimde kasildi nolue dua edin benim icin
Bye Bye Bag Paris Bebek Bakım Sırt Çantası Gri Fiyatı 2449 / GRIResim atabilir misin rica etsem. Bu aralar ben de bebek cantası ariyorum. Ilcede civil yok ama netten baksam belki vardir ya da persembe ile gidecegiz o zamana kalirsa bakarm inşallah.
Inan ben de öyle dusunuyorum suan izinde olmak isterdim ama calisip haftalarimi sonraya aktarmak istiyorum. Ayak altindan dizime kollarima sızım sızım sızlıyorum. Kalkmak bi dert oturmak bi dert. Uykumdan tat almiyorum zaten uykuda kolum elim uyuşmuş oluyor on kere uyanıyorum. Bu sabah uyuşmanin acısı daha da fenaydı.Günaydın herkese. Yine zar zor çıktım evden çok zor geliyor artıkkeşke doğum izni böyle 3 4 yıl olsa
Bende bu aralar öyleyim bide zor nefes alıyorum yatarken. Sonrasında çalışmayacaksın diye motive ediyorum kendimi sadece.Ben yorgunluktan direk uyuyorum. Sonra 3 gibi uyanıp bir türlü tekrar dalamıyorum 2-3 gündür ya
Evet ama evde çalışacağız gelsin uykusuz gecelerBende bu aralar öyleyim bide zor nefes alıyorum yatarken. Sonrasında çalışmayacaksın diye motive ediyorum kendimi sadece.
Ben zaten sonrada ücretsiz alacağım ama dayanabildigim kadar dayanmak istiyorum. 16 hafta gerçekten az geliyor. Bide 30dan sonra birden ağirlastim sanki.Inan ben de öyle dusunuyorum suan izinde olmak isterdim ama calisip haftalarimi sonraya aktarmak istiyorum. Ayak altindan dizime kollarima sızım sızım sızlıyorum. Kalkmak bi dert oturmak bi dert. Uykumdan tat almiyorum zaten uykuda kolum elim uyuşmuş oluyor on kere uyanıyorum. Bu sabah uyuşmanin acısı daha da fenaydı.caresini de bulamadim. Kolu eli uyuşan çaresini bulan varsa bana da desin her gecen gün artıyor
Evde olmak zor gelmiyor nedenseEvet ama evde çalışacağız gelsin uykusuz geceler
Nefes almak diyince dun ben de zor nefes aldim. Hatta horlamışım eşim kaldırdı horluyorsun diyeBende bu aralar öyleyim bide zor nefes alıyorum yatarken. Sonrasında çalışmayacaksın diye motive ediyorum kendimi sadece.
Ücretsiz alamayacağım ben . Kasım ara tatiline kadar izin kullanacağım Allah kısmet ederse ama tek tesellim annem yanımda olacakEvde olmak zor gelmiyor nedensebide bu hafta izinli yardıma gelen abla o yüzden dahada büyüyor gözümde hersey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?