Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben zaten sonrada ücretsiz alacağım ama dayanabildigim kadar dayanmak istiyorum. 16 hafta gerçekten az geliyor. Bide 30dan sonra birden ağirlastim sanki.
16 hafta zaten cok cok az ya ben hala akıl erfiremiyorum etrafimdakiler hamilelik izni 6 ay degil mi diyor kimse bilmiyor inanki hamile calisan hanimların durumunu. Ben de aktarmaya caliscam ücretsiz izin konusu daha net degil bizde belki kayinvalidem gelebilirmis bakmaya bebişe. Eger gelmezse ücretsiz izin alirim mecbur. Işim cok agır degil zaten aktaracagim 5 haftanin son 2 haftası evde olucam da yine de suan gözümde büyüyor yani cok haklisin ben de 30 itibaiyle hantallaştim iyice

Ücretsiz alamayacağım ben . Kasım ara tatiline kadar izin kullanacağım Allah kısmet ederse ama tek tesellim annem yanımda olacak
Annen olacaksa çok güzel. Ben ne yaparım 3 çocukla meçhul zaten. Gerekirse sigortayı biz tamamlarız diyoruz diğerlerinde de 2 yıl ücretsiz aldim bunda da niyetim o.

Keşke yarı yarıya paylaşsak erkeklerle. Hamileliği özlüyor insanlar ya hayretle bakıyorum bende hemn dogurayim modundayim

Kayınvalidem de yardımcıdır onlara güveniyorum açıkçası oğluşlar için özellikle
Çok çok şans bence. Kv meçhule giden bir gemi annem aşırı destek sagolsun ama en fazla 20 25 gün kalır sonra gider ben orada kalırım. Büyük 1.sinif olacak o zaman mecbur döneceğim. Gecede kalacak birini ayarlayalım dedik ama fiyatlar uçmuş 7 8 binden başlıyorlar istemeye. Başımızın çaresine bakacağız artık. Gündüz gelen ablayla idare edeceğiz.

Kızlar selam. Kontrolden çıktık. 29+1 kilomuz 1.350gr. normal dedi. Yalnız bebek makat pozisyonunda duruyormuş. Sıvı normalse dönebilir dönmezse sezaryen dedi.
Daha erken aslında 34 35 kadar dönebilir. Eğer normal istiyorsan doğumu belli basit hareketler var internette onları yapabilirsin dönmesi icin

Annem de memleketten gelecek. Benim oğlum da 2016 ekim doğumlu bu sene göndermeyeceğim 1. Sınıfa. Annemle dönerim biraz orda kalırım diyorum ben de. Sonra kasım da annem yine gelir kış boyu kalır inşallah. Kayınvalideme yakın bir yere taşınacağız. Alması bırakması kolay olsun diye.

7-8 bin neymiş ya çok fazla. Gece annemiz de olsa işin büyüğü anneye düşüyor. Sonuçta emzirmek gerekiyor o yüzden gece yardımcıya gerek yok bence. Ben annemi bile uyandırmam gece ekstrem bir durum olmadıkça. Hallederiz ya 3. Tur sonuçta

Ne durumdasın
Merak ettim?
Dun saat 8 gibu doguma aldilar sanci odasına ciger gelistirici igne vurdular ve serum taktilar serumlar sancilari kesti şükür 12 gibi odaya cikardilar sabahda kalp atimlari ve sanci iyiydi az once usg girdim bebek 1750 gr olmus haftasiyla uyumlu doktor bugunde gozetim altinda tutalim bir sorun olmazsa yarin taburcu ederiz dedi çok şükür hastaneye yatis sebebi olarak ta bebek hareketlerinde azalma ve preterm eylem tehdidi yazmislar dosyama hemoglabin 8.4 dusmus kan vermeyi dusunuyorlar yine damardan

Eşimde sürekli biz ilk 2sine bakmışız modunda. Bakalim ya tarih olacağız ya tarih yazacagiz
Çok geçmiş olsun hersey yolundaymış çok sevindim gözün aydin. Bundan sonra sağlıkla zamanında gelir insaallah.

Suan servise ciktim buraya gelebiliyrolar ama dogumhanedeyken telefonumu falan dahi iceri almadilar esime durumu anlatamadan iceri goturduler beni kabus gibiydi kupelerime kadar cikarttilar ameliyat onlugu ve varis corabi giydirdiler hayatimda yasadigim en kotu surecti suan cok daha iyiyim artik son çıkacağım zaman sanciyi bende hissetmeye baslamistim stresten artmisti baktim nst 70 oldu söktüm karnimdan doktorlar gormesin duye sabahki nst de 20-22 arasi gidip geliyordu kalp atimlarida 130 ustuydu şükür ki doktor iyi dedi

İnsallah cumlemizin bebisi

Çok geçmiş olsun canim. Atlatmışsın şükür .
Az kaldı doğuma zaten

İyi olmana sevindim. Stres yapmamaya çalış iyi olacaksınız inşallah

Keşke yarı yarıya paylaşsak erkeklerle. Hamileliği özlüyor insanlar ya hayretle bakıyorum bende hemn dogurayim modundayim
Ay bana da tadını çıkar son gebelik falan diyorlar evet çok güzel içinde kıpırdayan senden bir parça var hatta akşam ağladım Allahım sen nelere kadirsin diye ota çöpe ağlıyom zaten bu ara Ama yaş ilerledikçe daha mı hassaslaşıyor insan daha mı farkına varıyoruz sebebi ne bilmem benim aradan uzun zaman da geçtiği için sanki ilk kez yaşıyorum gibi herşeyi. Yine de bir an önce doğurmak istiyorum ya hareketlerimin kısıtlanması canımı sıkıyor. Bir de doğuracağım günü kafama takıyorum galiba herşey yolunda gidecek mi vs. Hepimiz kolaylıkla kurtulalım sağlıkla kavuşalım inşallah.

Çok şükür iyiyiz canım ama ömrümden ömür gitti dün. Hala sersemlik var üstümde ayılamadım sanki. Şu an kollarım belim ayağım ağrıyor ama dün hiç hissetmedim bile stresten. Aman siz dikkat edin kendinize allah hiç kimseye yaşatmasın

Geçmiş olsun cnm

Geçmiş olsun cnm

Kızlar tüplerini bağlatmayı düşünen var mı?
Benim bu gebelik süpriz olduğundan artık hazır ameliyat oluyorken onu da hallettireyim diyorum ama korkuyorum da. Dikişten çok tüplerimden acı çektim diyenler var. Başka çocuk artık düşünmüyoruz yaşım da genç değil en garanti yöntem de bu yaptırıp kurtulayım diyorum ama zahmet çeker miyim bilemiyorum. Dr un yöntemi de önemli öyle klips falan garanti değil yakıp koparması gerekiyor ufak bir yara aslında ne kadar zorlar ama ne bilim var mı etrafınızda yaptıran?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…