Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bir de benim acilen iyileşmem lazım ne yapsam da kurtulsam bu gripten burnum akıyor sesim kısık ama cuma günü kızımın doğum günü var İçilebilecek ilaç var mı ki hamilelere?
Hafta içi ödevler oluyor haftasonu da millet eşiyle eviyle ilgileniyor bir de dış mekanlar aşırı kalabalık oluyor haftasonu. Cuma günü en uygun gün doğum günü için. Bu hafta yapmam şart. Haftaya cumaya erteleyeyim dedim ama büyük kızın sınavları başlıyor ve perşembe 19 mayıs okullar tatil olursa cuma da gelmez millet okula. Benim doğum günü yapacağım yer okulun yakınında çıkışta direkt gidilir diye planladım diğer yerler uzak çoğu kişide araba yok insanlara eziyet olur gelmesi böyle yakın olunca çoğu kişi gelebilir.

Kızlar selam. Kontrolden çıktık. 29+1 kilomuz 1.350gr. normal dedi. Yalnız bebek makat pozisyonunda duruyormuş. Sıvı normalse dönebilir dönmezse sezaryen dedi.
Evet daha çok erken. Doktorlar da ne meraklı hemen sezaryen demeye. Kaç hafta var önümüzde. Olur inşallah

Eklentiler

• IMG_20220510_103530.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 113
Direk doktoru söyledi canım onlarında işi o anlıyorum ama söz konusu bebek olunca nasıl okadar seri ve gaddar konuşuyorlar hiç aklım almıyor inşallah biran önce hortumsuz nefes almaya başlar
darısı başımıza inşallah inancım tam alıcam bebeğimi o hastaneden süreç uzun buna da psikolojimi hazırlamıştım hatta ilk doğduğunda doktor bilgi vermeden önce ben söyledim çevreme de eşime de 1 hafta 10 gün diye düşünmeyin süreç uzun olacak dedim ama çok inişli çıkışlı ve çaresizlik durumunu iliklerine kadar hissetmek çok zor el kol bağlı kalbimde dualarımda Rabbim sağlığıyla kucağıma almayı nasip etsin

Burnun tıkalı ise serum fizyolojik ile sürekli burnunu aç. Bol ıhlamur, ılık su, ılık süt iç. Bana bu sefer fayda etti baya. Geçmiş olsun

Çok şükür yüreğim ağzımda haber bekliyodum senden. İnşallah herşey iyi gider de evine taburcu ederler vakti zamanında doğar artık. O iğneden sonra doğum nekadar beklerse okadar iyiymiş benimki ikinci dozdan yalnızca 3 saat sonra doğdu. Şuan bi sorun olmamasına çok sevindim söyle kuzuna biraz daha sabretsin ki doğunca anasının kollarında olsun

Çok şükür zamanın da gelsin ins

Vala canım benim annem yaktırdı hiç agrı sızı falan dediğini duymadım

Ay iyi yaptın atmakla bende yavaş yavaş başlıcam artık bi çanta alim bi pijama takımı kendime almam lazım

Çok şükür canım aman gelmiş geçmiş olsun

Ben kullandım canım, lansinoh almıştım doğum öncesi hiç bir faydası olmamıştı çok yara olmuştu doktoruma danışınca garmastan Pomat önerdi onu aldım o iyileştirmişti.
Bunda yine öyle yaparım hiç lansinoh almadım bile. Sanırım lansinoh yara olmayan meme uçlarını rahatlatıp nemlendirmeye yarıyor yapısal olarak yara olmaya müsaitse bir iyileştiriciliği yok. Hem gümüş kalkan aldım bu sefer temas etmeyip nemli kalmasını kalmasını sağlıyoemuş hızlı iyileşiyormuş o sayede bir çok arkadaşım memnun kalmış. Sende öyle yapabilirsin bence

Gümüş kalkanı duruma göre doğumdan sonra alırım dedim ama garmastanı sen de memnun kalmışsın madem alayım bulunsun. Emzirmeden önce silmek gerekir mi peki ?

Başka Dr a da gitsene canım

Z zeynokoloji nedense alıntı yapamıyorum mesajına tesekkur ederim. Tabi bilgim yok ama bana bunlar fazla geldi ben daha az koymayı düşünüyorum boş yere getir götür yapmayayım diye
Sen uygun gördüğün şekilde ayarla canım buradaki tecrübeli anneler de daha az koyacaklar takip ettiysen görmüşsündür ben hastanede ne var ne yok diye istedim fikir olsun diye bu listeyi verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…