Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ahahah umarim ikinci dozu yapicaklarmi bilmiyorum bana bir kez yaptilar ama

Yaramaz oglum evde durdurmadu bizi şükür odası gelmis kuruluyor

Eklentiler

• IMG-20220510-WA0007.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG-20220510-WA0006.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG-20220510-WA0010.webp
    31 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG-20220510-WA0009.webp
    28 KB · Görüntüleme: 99
Bitttter ben daha öncede yazmıştım 20. haftama kadar günde 2 farklı kan ilacı kullanmama rağmen kanımın düşmesi engellenemedi bide aşırı bi kabızlık sorunu yüzünden kan ilacını bırakmak zorunda kaldım doktorum bana ferinject diye 3 tane iğne verdi bunu 200 ml lik seruma konulup damardan alacaksın ikisi 10 gün arayla 3. sü 30. Haftanda bu seni doğuma kadar götürür dedi ilk ikiyi vuruldum kanım 10 du en son ama kandan çok ferritin değerin yani depolarının iyi olması önemli artık değerlerim düşmüyor

lansinoh hastaneden çıkarken doktor önerdi aldık hiç bir işe yaramadı .. garmastan Pomat ı yazdım bir kenara sorun olursa alayım bende

En başından beri ben de günde bir demir kullanıyorum gebelik öncesi değerim 70 lerdeymis ama şuan hep 10 larda... artmıyor malesef .
Sadece gece atıyorum bi kere gün içinde attım tum gün mide bulantısı yaşadım

Seninle ayniyiz ,en son hangi gün gitmiştin doktora ,benim 1 ayi gecti yarin gidecegim baya merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…