- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.801
Biliyordum zaten canım öyle olacağını. İlki de böyleydiDoğuma kadar midem bulandı diyenler var ya tam öyle oldun
Ahahah umarim ikinci dozu yapicaklarmi bilmiyorum bana bir kez yaptilar amaÇok şükür yüreğim ağzımda haber bekliyodum senden. İnşallah herşey iyi gider de evine taburcu ederler vakti zamanında doğar artık. O iğneden sonra doğum nekadar beklerse okadar iyiymiş benimki ikinci dozdan yalnızca 3 saat sonra doğdu. Şuan bi sorun olmamasına çok sevindim söyle kuzuna biraz daha sabretsin ki doğunca anasının kollarında olsun
Güzel moral depolarsın şimdiYaramaz oglum evde durdurmadu bizi şükür odası gelmis kuruluyor
Ayy evet ya biraz iyi oldu insallah yarin beni taburcu ederlerde icini yerlestirriimGüzel moral depolarsın şimdi
Sen bebeğim erken gelsin fazlada durmasın içerde dedinnn , evren mesajını yanlış alıyor bakNasil dogurcam dusuncesiyle artik dogurmak istemiyorum
lansinoh hastaneden çıkarken doktor önerdi aldık hiç bir işe yaramadı .. garmastan Pomat ı yazdım bir kenara sorun olursa alayım bendeBen kullandım canım, lansinoh almıştım doğum öncesi hiç bir faydası olmamıştı çok yara olmuştu doktoruma danışınca garmastan Pomat önerdi onu aldım o iyileştirmişti.
Bunda yine öyle yaparım hiç lansinoh almadım bile. Sanırım lansinoh yara olmayan meme uçlarını rahatlatıp nemlendirmeye yarıyor yapısal olarak yara olmaya müsaitse bir iyileştiriciliği yok. Hem gümüş kalkan aldım bu sefer temas etmeyip nemli kalmasını kalmasını sağlıyoemuş hızlı iyileşiyormuş o sayede bir çok arkadaşım memnun kalmış. Sende öyle yapabilirsin bence
Planım esime yaptırmakÜtü işine başlamayan varsa bence koşarak başlasın
Benim evim serin olduğu halde günün bu saatinde 10dk da piştim
Oooo grubun lideri .. ferrittin 36 cok iyi maşallahşimdi benim demirim ,kanım kaç ya
Eşimi işinin yoğunluğundan gördüğüm bile yok ne ütüsüPlanım esime yaptırmak
Bizimki aşılamaEşimi işinin yoğunluğundan gördüğüm bile yok ne ütüsüçocuğu nasıl yaptık ona şaşıyorum bazen
bunu sağlık ocağında verdim dün ..Oooo grubun lideri .. ferrittin 36 cok iyi maşallah
Seninle ayniyiz ,en son hangi gün gitmiştin doktora ,benim 1 ayi gecti yarin gidecegim baya merak ediyorumyildizsavascisi tamam canım dün biraz aksam yılan süzülür gibi mi desem balık kayar ya oyle mi desem icimde kaydı biseyler ama önceden daha fıkır fıkırdı. Persembe sorayım hatta soru listeme ekleyim simdi liste yapiyordum soracaklarimı
Ütüyü ben yaparım kendisi camları silsinBizimki aşılama
Bende pek anlamıyorum ama ferritin demir deponuz demek benim gebelikten önce 69 du en son serum aldığımda 10 du doktorum bu düşüş sezeryanda sıkıntı yaratabilir dedi 36 hamile bi bayana göre gayet iyi bencedeşimdi benim demirim ,kanım kaç ya
Demirin iyi canim ama ilaci birakma yinede ,hgb(kan) degerinide göremedim listedeşimdi benim demirim ,kanım kaç ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?