Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Beni de temmuza ışınlayın ya

Amin. Benim yanlarimda da hissediyorum bazen bebegi. Cok garip oluyorum. Gercekten yer kalmamıs her yeri kapliyorlar. Şeker var miydi sende ?
Ayy evet resmen sirtimda bos yer bulsa orayida tekmeliycek vallahi
Şekerim normal çıkmıştı ve surekli ölçüyorum şekerli yememe hamurisi yemem ragmen 120 yi gecmiyor ama bu su niye fazla bilmiyom baska sebepleride olabilirmis tabi artik yarin konuşacam bakalim

29+0 da kılosu 1536 cıktı doktorun gayet normal bı problem yok dedı.Makınaların ölçümü zaten cok net degıl.kafana takacak bısey yok.Rahat ol
Valla kızlar çok iyi çıkmış sizinkiler ..bugün doktoravgittim 30+0 günlük bebekler..birisi 1484 Gr ...diğeri 1411 Gr çıktı..birisi 3 gün diğeri 6 gün geriye düşmüş dedi..aslında önde gidiyorlardı..şekerden dolayı yaptığım diyet ve benim 2,3 kilo vermem den dolayı olmuş .bana bol bol ye dedi tamamen kesme yemeyi dedi..üzüldüm biraz vücutları geriye düşmüş

Ben tüplerimi aldırmak zorunda kaldım. Bağlatanilirdim de ama daha sonra baba sıkıntı çıkarır diye aldırdım. Hiç ağrı falan olmuyor. Annem de sezaryen sırasında bağlattı. O da sorun yaşamadı.

İkiz canım seninkiler o kadarcik olabilir ki cokda fark yok bence benim 30+2 de 1839 Gr cikdi ama tek yani.ikizlerde o kadarcik fark normal terazi degilki bu zaten Gr i gr ina doğru ciksin.hatta benimki gününden ilerde görünüyor 30+0 da 1400 kusur geriye mi düşüyormuş ki bilemedim hiç üzme kendini yok yere bence.

Ben kullandım o kremi canım kızımda..göğüs uçlarım acırdı sürerdim..emzirmeden önce silerdim çok memnun kalmıştım yine ondan alacağım hiç yara olmamıştı ğöğüslerim

Yok iki bebeğin arasındaki Gr farkı sorun değil hep fark oluyor zaten...ama bebeğin boyu karın çevresi geri dedi .ben galiba hiç beslenemedim şu diyetten dolayı şeker korkusundan dolayı..yooo dedi sen diyet yapma bol bol yee..hamurişi falan az ye dedi..benimde canıma minnet yerim valla

Anladim canım grlardan değilde karın ölçümü vs den dolayı öyle dedi o zaman o başka tabiki,sen ye o zaman boşver şekerin varmiydi ki dikkat ettin sen, yaptirmismiydin şeker yuklemesi.

Bir de ev halkı ya da kv falanın yalandan laf var " sen bırak hamilesin "
Ee evdeki isleri kim yapıyor o zaman

Götünden soluyorsun be
Ne sevmesi

Bir de ev halkı ya da kv falanın yalandan laf var " sen bırak hamilesin "
Ee evdeki isleri kim yapıyor o zaman

Götünden soluyorsun ve
Ne sevmesi
Benim kv de mesela yemegi yedik tamami merve çaylarimizida sen koyarmisin annem harektsiz kalma diye diyorum yanlis anlama diyo

Ve kayinbabamda diyorki kizim senin elinden bisey yiyilip icilmez gunah artik sen otur diye ekliyor

Kizlar güncel kilolarınız nasıl? Son bir aydır kaç kilo aldınız :/
1 ayda 2 kilo aldım hatta 1 ay bile değil 3 haftada falan aldım o 2 kiloyu öncesinde 4 almisdim 6 oldu ama kilolu hamile kaldığım için doktor 12 den fazla alma demisdi.umarim başarabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…