- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.861
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.841
Beni de temmuza ışınlayın yaHamilelere biraz özel ihtimam gösteriliyor ya hani, aman elleme, aman taşıma, aman iş yapma.. O ilgiyi seven insanlar seviyor hamileliği benim gözlemime göre
Zaten prenses gibi hiç bir yapmadan - yapamadan- yata yata geçiriyorlar ben sıkılırım.
Balkonu yıkadım komşum diyoki aman kızım napıyosun yapma etme dedim neden? Hamileyim hastamıyımhava soğuk olsa hadi üşütür vs muhabbeti olabilir ama hava 25 derece yani..
İlgiyi alakayı aman şöyle kötüyüm böyle fenayım diye diye gezmeyi seven insanlar hamileliği pek seviyor, bana göre değil geçsin bitsin diye bakıyorum ben.
Bana haziranın 20 di yeter gerçekten geçmiyor günler her gün gebelik hesapladan bakıyorum takvimden bakıyorum yok geçmiyoBeni de temmuza ışınlayın ya
Teşekkürler bu bilgiler çok işime yarayacakSilin diyen var silmeye gerek yok çocuğun ağzında pamukçuk olmasını engelliyor ilk on bekika emiliyor demişti bana doktorum.
Zaten losyon kıvamında hemen emiliyor ben yinede hafifçe siliyodum yeni sürdüysem
Ayy evet resmen sirtimda bos yer bulsa orayida tekmeliycek vallahiAmin. Benim yanlarimda da hissediyorum bazen bebegi. Cok garip oluyorum. Gercekten yer kalmamıs her yeri kapliyorlar. Şeker var miydi sende ?
benimki 4 öyle düşünbunu sağlık ocağında verdim dün ..
2 gün sonra bi de kadın doğuma gideceğim bakayım orda ne çıkacak .
Yanlız referans aralığına bakınca çok da yüksek değil sanki .
ayy bilemedim .
Sağlıklı olsunlar da
Valla kızlar çok iyi çıkmış sizinkiler ..bugün doktoravgittim 30+0 günlük bebekler..birisi 1484 Gr ...diğeri 1411 Gr çıktı..birisi 3 gün diğeri 6 gün geriye düşmüş dedi..aslında önde gidiyorlardı..şekerden dolayı yaptığım diyet ve benim 2,3 kilo vermem den dolayı olmuş .bana bol bol ye dedi tamamen kesme yemeyi dedi..üzüldüm biraz vücutları geriye düşmüş29+0 da kılosu 1536 cıktı doktorun gayet normal bı problem yok dedı.Makınaların ölçümü zaten cok net degıl.kafana takacak bısey yok.Rahat ol
Ben tüplerimi aldırmak zorunda kaldım. Bağlatanilirdim de ama daha sonra baba sıkıntı çıkarır diye aldırdım. Hiç ağrı falan olmuyor. Annem de sezaryen sırasında bağlattı. O da sorun yaşamadı.Kızlar tüplerini bağlatmayı düşünen var mı?
Benim bu gebelik süpriz olduğundan artık hazır ameliyat oluyorken onu da hallettireyim diyorum ama korkuyorum da. Dikişten çok tüplerimden acı çektim diyenler var. Başka çocuk artık düşünmüyoruz yaşım da genç değil en garanti yöntem de bu yaptırıp kurtulayım diyorum ama zahmet çeker miyim bilemiyorum. Dr un yöntemi de önemli öyle klips falan garanti değil yakıp koparması gerekiyor ufak bir yara aslında ne kadar zorlar ama ne bilim var mı etrafınızda yaptıran?
İkiz canım seninkiler o kadarcik olabilir ki cokda fark yok bence benim 30+2 de 1839 Gr cikdi ama tek yani.ikizlerde o kadarcik fark normal terazi degilki bu zaten Gr i gr ina doğru ciksin.hatta benimki gününden ilerde görünüyor 30+0 da 1400 kusur geriye mi düşüyormuş ki bilemedimValla kızlar çok iyi çıkmış sizinkiler ..bugün doktoravgittim 30+0 günlük bebekler..birisi 1484 Gr ...diğeri 1411 Gr çıktı..birisi 3 gün diğeri 6 gün geriye düşmüş dedi..aslında önde gidiyorlardı..şekerden dolayı yaptığım diyet ve benim 2,3 kilo vermem den dolayı olmuş .bana bol bol ye dedi tamamen kesme yemeyi dedi..üzüldüm biraz vücutları geriye düşmüş
Ben kullandım o kremi canım kızımda..göğüs uçlarım acırdı sürerdim..emzirmeden önce silerdim çok memnun kalmıştım yine ondan alacağım hiç yara olmamıştı ğöğüslerimGünaydınlar
Göğüs ucu yarası için garmastan krem kullanan var mı daha önce? Lansinoh bana fayda etmedi. Doğum öncesi kullanmaya başlamama rağmen
2. Doğumda 15 gün çektim bu ağrıyı şimdi hazırlıklı olayım diyorum. Garmastanı önerdiler bilen duyan var mı?
Yok iki bebeğin arasındaki Gr farkı sorun değil hep fark oluyor zaten...ama bebeğin boyu karın çevresi geri dedi .ben galiba hiç beslenemedim şu diyetten dolayı şeker korkusundan dolayı..yooo dedi sen diyet yapma bol bol yee..hamurişi falan az ye dedi..benimde canıma minnet yerim vallaİkiz canım seninkiler o kadarcik olabilir ki cokda fark yok bence benim 30+2 de 1839 Gr cikdi ama tek yani.ikizlerde o kadarcik fark normal terazi degilki bu zaten Gr i gr ina doğru ciksin.hatta benimki gününden ilerde görünüyor 30+0 da 1400 kusur geriye mi düşüyormuş ki bilemedimhiç üzme kendini yok yere bence.
Anladim canım grlardan değilde karın ölçümü vs den dolayı öyle dedi o zaman o başka tabiki,sen ye o zaman boşverYok iki bebeğin arasındaki Gr farkı sorun değil hep fark oluyor zaten...ama bebeğin boyu karın çevresi geri dedi .ben galiba hiç beslenemedim şu diyetten dolayı şeker korkusundan dolayı..yooo dedi sen diyet yapma bol bol yee..hamurişi falan az ye dedi..benimde canıma minnet yerim valla
Bir de ev halkı ya da kv falanın yalandan laf var " sen bırak hamilesin "Hamilelere biraz özel ihtimam gösteriliyor ya hani, aman elleme, aman taşıma, aman iş yapma.. O ilgiyi seven insanlar seviyor hamileliği benim gözlemime göre
Zaten prenses gibi hiç bir yapmadan - yapamadan- yata yata geçiriyorlar ben sıkılırım.
Balkonu yıkadım komşum diyoki aman kızım napıyosun yapma etme dedim neden? Hamileyim hastamıyımhava soğuk olsa hadi üşütür vs muhabbeti olabilir ama hava 25 derece yani..
İlgiyi alakayı aman şöyle kötüyüm böyle fenayım diye diye gezmeyi seven insanlar hamileliği pek seviyor, bana göre değil geçsin bitsin diye bakıyorum ben.
Halen 12,5 kilodayımKızlar güncel kilolarınız nasıl? Son bir aydır kaç kilo aldınız :/
Ac karnina 78 im tok 80Kızlar güncel kilolarınız nasıl? Son bir aydır kaç kilo aldınız :/
1 kiloyu anlarım daAc karnina 78 im tok 80
2 kg aldim bu ramazan daveti ve bayramdan dolayi
Benim kv de mesela yemegi yedik tamami merve çaylarimizida sen koyarmisin annem harektsiz kalma diye diyorum yanlis anlama diyoBir de ev halkı ya da kv falanın yalandan laf var " sen bırak hamilesin "
Ee evdeki isleri kim yapıyor o zaman
Götünden soluyorsun ve
Ne sevmesi
Bende hala +14 deyime 7. Ay çok kilo alınıyor dediler ama ben bu ay almadım çok şükür :) önümüzde ki 7 hafta için ortalama kaç kilo alırız acabaHalen 12,5 kilodayımçok şükür
1 ayda 2 kilo aldımKizlar güncel kilolarınız nasıl? Son bir aydır kaç kilo aldınız :/
Hep yiyip icio 78 geliyordum1 kiloyu anlarım da
2 kilo nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?