Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kuvezde ne kadar kaldi oeki kac kilo dogmustu
Kuvezde 4-5 gün kaldıktan sonra çıkarın dediler ama ben iylesemedigim için 10 gün kaldı düşük doğum ağırlıklı doğdu 1650 kg doğdu 45 cm'di boyu sonra kilosu 1300 kg'a düştü 4-5 günde normal kiloya gelince çıkarın dediler

Ah ne güzel böyle şeyler duymak.
Peki doğum sonrası ne yaşadınız? Kuvöz vs oldu mu ya da sonra bir sağlık sorunu?
Kızımda hiçbir sağlık problemi olmadı çok şükür Rabbime ben preeklampsi geçirdiğim için ben iylesemedim 4_5 gün sonra hastaneden çıkarın dediler düşük doğum ağırlıklıydi 1600 gr doğdu 1300 gr'a düştü 45 cm boyundaydi solunum cihazına doğunca tedbir amaçlı bağlamışlardi sıkıntı olmayınca çıkarmışlardı şuan 29 aylık çok şükür Rabbime birde tüp bebek tedavisi ile oldu şuan ikinciye hamileyim oda tüp bebek ama şimdi kontrollerim çok sik oluyor preeklampsi nedeniyle

Ütüyü ben yaparım kendisi camları silsin
Bizim camlar 8 aydır silinmedi ben zaten yüksekten korkarım silemem ön sorun değilde arkayı hiç silemem esime de sildirmem kalbim sıkışır eskiden cekcek ile hallediyordum esime desem o da beceremez öyle kaldı amaaaaan yağmurdan yağmura yıkanır işte

Seninle ayniyiz ,en son hangi gün gitmiştin doktora ,benim 1 ayi gecti yarin gidecegim baya merak ediyorum
Ben de 13 nisanda gittim en son. 4 hafta sonra gel demisti bu hafta persembeye gidecegim insallah. Ben de merak ediyorum baya büyümüstür kesin en son gittigimde 940 gramdı. Göbek cevresi geriydi bakalim simdi nasil. Benm göbuşte büyudü ondan sonra o da büyümüş belli ki kilo da aldım zaten

Dün de ben gittim doktora. Suyu az dedi. Plesenta da beslemede zayıflık görüyorum önlem almalıyız dedi. Ne bulursan yiceksin. Kiloya takmıyorjm alabildiğin kadar kilo al dedi. Şuana kadar 10 kilo almıştım. İki hafta tehlike kırmızı alarmda dedi. Üç litreden az su içmeyeceksin dedi. Öyle işte. Moralim bozuldu tabi elimde şişe içiyorum bolca. Ne bulursam da yiyorum ama midem de kalbime baskı yapıyor zor nefes alıyorum. Gelse şu 25 Haziran sağlıkla o gün doğurmak isterim

Hamileliği seven
Özleyen insanlar bana ciddi şekilde problemli geliyor normal gelmiyor. Isterse problemsiz hamilelik olsun
Fark etmez.
Problemsiz hamileliklerde dahi halsizlik oturup kalkarken ıhlama tıslama ayak bacakta agri vardir ya bence de ciddi problem yoksa bile hamilelik bi yerden sonra cıks yani

Ben de sen kalbi yavasladi diyince distres mi oldu acaba bebiş dedim. Öyle bisey varmış ya. Belki de o zaman kan düstügü icin bebişe yetmedi ondan olabilir.
Hastane iste ne olursa olsun yuva sicakligi ve anlayisi olmaz. Zor gercekten o duygusuz soguk ortamlar ben de sevmiyorum ama kabullenmekten baska care yok sanirim. Neyse ki düzene giriyor gordugum kadariyla sanci ve bebegin kalp atisları. Insallah yarina evine hayirlisiyla taburcu olursun. Sonra bebiş vaktinde gelir.

Boynumda siyah lekelenme olmuş bugün farkettim doğumdan sonra geçer diyorlar inşallah geçer kullanıp memnun olduğunuz güneş kremi var mı ? Bende La Roche Posay var ama renkli almışım sanırım cildim emmiyor fontoten sürmüş gibi oluyorum

Evet baya büyüdüler guzel seyler duyalim inşallah, karnimda yer kalmamis gibi hissediyorum artik umarim guzel gelisyigi icindir birfe suyum fazlaydi onada bakilcak oda artmamis olsun çok aminn

Evet baya büyüdüler guzel seyler duyalim inşallah, karnimda yer kalmamis gibi hissediyorum artik umarim guzel gelisyigi icindir birfe suyum fazlaydi onada bakilcak oda artmamis olsun çok aminn
Amin. Benim yanlarimda da hissediyorum bazen bebegi. Cok garip oluyorum. Gercekten yer kalmamıs her yeri kapliyorlar. Şeker var miydi sende ?

Gümüş kalkanı duruma göre doğumdan sonra alırım dedim ama garmastanı sen de memnun kalmışsın madem alayım bulunsun. Emzirmeden önce silmek gerekir mi peki ?
Silin diyen var silmeye gerek yok çocuğun ağzında pamukçuk olmasını engelliyor ilk on bekika emiliyor demişti bana doktorum.
Zaten losyon kıvamında hemen emiliyor ben yinede hafifçe siliyodum yeni sürdüysem

Ütü işine başlamayan varsa bence koşarak başlasın
Benim evim serin olduğu halde günün bu saatinde 10dk da piştim
Bende yıkayıp kuruttum, gece yapmama rağmen mahvoldum.
Bi çantamın hazırlığı kaldı ne koysam ne alsam yanıma planları yapıyorum şimdi açıp açıp bakıyorum bebek koktu dolaplar

Çok geçmiş olsun sağlıkla çıkarsınız inşallah ikiniz de

Hamileliği seven
Özleyen insanlar bana ciddi şekilde problemli geliyor normal gelmiyor. Isterse problemsiz hamilelik olsun
Fark etmez.

Hamilelere biraz özel ihtimam gösteriliyor ya hani, aman elleme, aman taşıma, aman iş yapma.. O ilgiyi seven insanlar seviyor hamileliği benim gözlemime göre

Zaten prenses gibi hiç bir yapmadan - yapamadan- yata yata geçiriyorlar ben sıkılırım.
Balkonu yıkadım komşum diyoki aman kızım napıyosun yapma etme dedim neden? Hamileyim hastamıyım hava soğuk olsa hadi üşütür vs muhabbeti olabilir ama hava 25 derece yani..

İlgiyi alakayı aman şöyle kötüyüm böyle fenayım diye diye gezmeyi seven insanlar hamileliği pek seviyor, bana göre değil geçsin bitsin diye bakıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…