- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.821
Ben diyorum eşime al biraz da sen taşı yahu diyorum son haftalarda erkeklere devredilmesini isterdimKeşke yarı yarıya paylaşsak erkeklerle. Hamileliği özlüyor insanlar ya hayretle bakıyorum bende hemn dogurayim modundayim
Hamileliği sevenKeşke yarı yarıya paylaşsak erkeklerle. Hamileliği özlüyor insanlar ya hayretle bakıyorum bende hemn dogurayim modundayim
Kuvezde 4-5 gün kaldıktan sonra çıkarın dediler ama ben iylesemedigim için 10 gün kaldı düşük doğum ağırlıklı doğdu 1650 kg doğdu 45 cm'di boyu sonra kilosu 1300 kg'a düştü 4-5 günde normal kiloya gelince çıkarın dedilerKuvezde ne kadar kaldi oeki kac kilo dogmustu
Kızımda hiçbir sağlık problemi olmadı çok şükür Rabbime ben preeklampsi geçirdiğim için ben iylesemedim 4_5 gün sonra hastaneden çıkarın dediler düşük doğum ağırlıklıydi 1600 gr doğdu 1300 gr'a düştü 45 cm boyundaydi solunum cihazına doğunca tedbir amaçlı bağlamışlardi sıkıntı olmayınca çıkarmışlardı şuan 29 aylık çok şükür Rabbime birde tüp bebek tedavisi ile oldu şuan ikinciye hamileyim oda tüp bebek ama şimdi kontrollerim çok sik oluyor preeklampsi nedeniyleAh ne güzel böyle şeyler duymak.
Peki doğum sonrası ne yaşadınız? Kuvöz vs oldu mu ya da sonra bir sağlık sorunu?
Bizim camlar 8 aydır silinmedi ben zaten yüksekten korkarım silemem ön sorun değilde arkayı hiç silemem esime de sildirmem kalbim sıkışır eskiden cekcek ile hallediyordum esime desem o da beceremez öyle kaldı amaaaaan yağmurdan yağmura yıkanır işteÜtüyü ben yaparım kendisi camları silsin
Ben de 13 nisanda gittim en son. 4 hafta sonra gel demisti bu hafta persembeye gidecegim insallah. Ben de merak ediyorum baya büyümüstür kesinSeninle ayniyiz ,en son hangi gün gitmiştin doktora ,benim 1 ayi gecti yarin gidecegim baya merak ediyorum
Problemsiz hamileliklerde dahi halsizlik oturup kalkarken ıhlama tıslama ayak bacakta agri vardir ya bence de ciddi problem yoksa bile hamilelik bi yerden sonra cıks yaniHamileliği seven
Özleyen insanlar bana ciddi şekilde problemli geliyornormal gelmiyor. Isterse problemsiz hamilelik olsun
Fark etmez.
Ben de sen kalbi yavasladi diyince distres mi oldu acaba bebiş dedim. Öyle bisey varmış ya. Belki de o zaman kan düstügü icin bebişe yetmedi ondan olabilir.Dun saat 8 gibu doguma aldilar sanci odasına ciger gelistirici igne vurdular ve serum taktilar serumlar sancilari kesti şükür 12 gibi odaya cikardilar sabahda kalp atimlari ve sanci iyiydi az once usg girdim bebek 1750 gr olmus haftasiyla uyumlu doktor bugunde gozetim altinda tutalim bir sorun olmazsa yarin taburcu ederiz dedi çok şükür hastaneye yatis sebebi olarak ta bebek hareketlerinde azalma ve preterm eylem tehdidi yazmislar dosyama hemoglabin 8.4 dusmus kan vermeyi dusunuyorlar yine damardan
Hastane iste ne olursa olsun yuva sicakligi ve anlayisi olmaz. Zor gercekten o duygusuz soguk ortamlar ben de sevmiyorum ama kabullenmekten baska care yok sanirim. Neyse ki düzene giriyor gordugum kadariyla sanci ve bebegin kalp atisları. Insallah yarina evine hayirlisiyla taburcu olursun. Sonra bebiş vaktinde gelir.Suan servise ciktim buraya gelebiliyrolar ama dogumhanedeyken telefonumu falan dahi iceri almadilar esime durumu anlatamadan iceri goturduler beni kabus gibiydi kupelerime kadar cikarttilar ameliyat onlugu ve varis corabi giydirdiler hayatimda yasadigim en kotu surecti suan cok daha iyiyim artik son çıkacağım zaman sanciyi bende hissetmeye baslamistim stresten artmisti baktim nst 70 oldu söktüm karnimdan doktorlar gormesin duye sabahki nst de 20-22 arasi gidip geliyordu kalp atimlarida 130 ustuydu şükür ki doktor iyi dedi
O da mantıklıBizim camlar 8 aydır silinmedi ben zaten yüksekten korkarım silemem ön sorun değilde arkayı hiç silemem esime de sildirmem kalbim sıkışır eskiden cekcek ile hallediyordum esime desem o da beceremez öyle kaldı amaaaaan yağmurdan yağmura yıkanır işte
Evet baya büyüdüler guzel seyler duyalim inşallah, karnimda yer kalmamis gibi hissediyorum artik umarim guzel gelisyigi icindir birfe suyum fazlaydi onada bakilcak oda artmamis olsun çok aminnBen de 13 nisanda gittim en son. 4 hafta sonra gel demisti bu hafta persembeye gidecegim insallah. Ben de merak ediyorum baya büyümüstür kesinen son gittigimde 940 gramdı. Göbek cevresi geriydi bakalim simdi nasil. Benm göbuşte büyudü ondan sonra o da büyümüş belli ki kilo da aldım zaten
Amin. Benim yanlarimda da hissediyorum bazen bebegi. Cok garip oluyorum. Gercekten yer kalmamıs her yeri kapliyorlar. Şeker var miydi sende ?Evet baya büyüdüler guzel seyler duyalim inşallah, karnimda yer kalmamis gibi hissediyorum artik umarim guzel gelisyigi icindir birfe suyum fazlaydi onada bakilcak oda artmamis olsun çok aminn
Silin diyen var silmeye gerek yok çocuğun ağzında pamukçuk olmasını engelliyor ilk on bekika emiliyor demişti bana doktorum.Gümüş kalkanı duruma göre doğumdan sonra alırım dedim ama garmastanı sen de memnun kalmışsın madem alayım bulunsun. Emzirmeden önce silmek gerekir mi peki ?
Bende yıkayıp kuruttum, gece yapmama rağmen mahvoldum.Ütü işine başlamayan varsa bence koşarak başlasın
Benim evim serin olduğu halde günün bu saatinde 10dk da piştim
Senin maşallahı varşimdi benim demirim ,kanım kaç ya
Dun saat 8 gibu doguma aldilar sanci odasına ciger gelistirici igne vurdular ve serum taktilar serumlar sancilari kesti şükür 12 gibi odaya cikardilar sabahda kalp atimlari ve sanci iyiydi az once usg girdim bebek 1750 gr olmus haftasiyla uyumlu doktor bugunde gozetim altinda tutalim bir sorun olmazsa yarin taburcu ederiz dedi çok şükür hastaneye yatis sebebi olarak ta bebek hareketlerinde azalma ve preterm eylem tehdidi yazmislar dosyama hemoglabin 8.4 dusmus kan vermeyi dusunuyorlar yine damardan
Ben hala kusuyorum artık bıktım :/Doğuma kadar midem bulandı diyenler var ya tam öyle oldun
Hamileliği seven
Özleyen insanlar bana ciddi şekilde problemli geliyornormal gelmiyor. Isterse problemsiz hamilelik olsun
Fark etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?