- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.881
Ayran ve su 1 kg ediyoGünlük yenilen içilen 1 kilo oluyor ya genelde.
Artık sen nasıl yiyip içiyorsan
Kesinlikle %100 katılıyorumHamilelere biraz özel ihtimam gösteriliyor ya hani, aman elleme, aman taşıma, aman iş yapma.. O ilgiyi seven insanlar seviyor hamileliği benim gözlemime göre
Zaten prenses gibi hiç bir yapmadan - yapamadan- yata yata geçiriyorlar ben sıkılırım.
Balkonu yıkadım komşum diyoki aman kızım napıyosun yapma etme dedim neden? Hamileyim hastamıyımhava soğuk olsa hadi üşütür vs muhabbeti olabilir ama hava 25 derece yani..
İlgiyi alakayı aman şöyle kötüyüm böyle fenayım diye diye gezmeyi seven insanlar hamileliği pek seviyor, bana göre değil geçsin bitsin diye bakıyorum ben.
+7ile devam. Son ayda 2 kilo almisimdirKızlar güncel kilolarınız nasıl? Son bir aydır kaç kilo aldınız :/
Kız senle aynıyız..benimde 30+0 bugün gittim..1484 Gr ve1411 grçıktı . Bende +7 kilo almışım aynı duruyorum bu ay ..sana doktor bebek zayıf geride 1 hafta dedi mi?bana 1 hafta yakın geri dedi.Bugün muayenemiz vardı. 30+0 1460gr. Olmuşuz. 42cm civarında ortalama. Sanırım ne eksik ne fazla kilosu da. Kafası benim gibi küçük olacak doktora göre, doğum kolay olur en azından.
Geçen aydan bu aya almamışım kilo sevindim. 75 kiloyum şuan. +12 kilo ile yola devam ediyorum. Tatlıyı abarttığımda iş çığrından çıkmıştı. Bu ayı böyle atlattık. Önümüzdeki haftalara bakalım.
Hııı bidebenimkilerin boyU 38 cm çıktı..Bugün muayenemiz vardı. 30+0 1460gr. Olmuşuz. 42cm civarında ortalama. Sanırım ne eksik ne fazla kilosu da. Kafası benim gibi küçük olacak doktora göre, doğum kolay olur en azından.
Geçen aydan bu aya almamışım kilo sevindim. 75 kiloyum şuan. +12 kilo ile yola devam ediyorum. Tatlıyı abarttığımda iş çığrından çıkmıştı. Bu ayı böyle atlattık. Önümüzdeki haftalara bakalım.
Kızlar güncel kilolarınız nasıl? Son bir aydır kaç kilo aldınız :/
Banada yapmicaklarmis 2. Doz amin insallahBenim kızımda ilk doz yapıldı normalde ikinci dozu 24 saat sonra ama benimki 72 saatten fazla bekledi bir anda benim tansiyon ve şeker çok fazla yükselince beklemek zorunda kaldılar faydası olur mu onu bile bilmiyoruz dedilerçok şükür hiç ihtiyacı olmadı Rabbim erken doğum yapan kadın ve bebeğinin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Benim 10 oldu bile 15 olmasa diyorumBende tatil sonrası acayip saldım. 10 kiloyu geçmeden tamamlasam bari sonra bide vermesi var
Aslında tam tersi diyorlar diyet yapınca bebek alır sen almazsın dediler ama ben de aldım bebek almadı gibi oldu benimBen anladım ki diyet bayağı bebeklerin kilosunu etkiliyor
Ayy çok sevindim iyi olmanıza ne kadar zaman geçse o kadar faydanıza ikiniz için deBanada yapmicaklarmis 2. Doz amin insallah
Evet doktorlar da oyle soyluyor 2 kg yi gecse kuveze girmez belki yani insallahAyy çok sevindim iyi olmanıza ne kadar zaman geçse o kadar faydanıza ikiniz için de
KayınpederineHangisine olsun
Aaaaa vallaaaa oturup kalkarkan biraz abartıyorum ben kv ve annemdeBenim kv de mesela yemegi yedik tamami merve çaylarimizida sen koyarmisin annem harektsiz kalma diye diyorum yanlis anlama diyo
Ve kayinbabamda diyorki kizim senin elinden bisey yiyilip icilmez gunah artik sen otur diye ekliyor
Ayy inşallah her geçen gün fayda benim preeklampsi nedeniyle tansiyonum çok yükseldi bekletemediler başka 34. haftaya kadar bekleteceklerdi hayırlısı olsun inşallah çok şükür Rabbime kızım çok saglikliydi benim uzun sürdü ama geçti herşey yoluna giriyor geçiyor düzeliyorEvet doktorlar da oyle soyluyor 2 kg yi gecse kuveze girmez belki yani insallah
Koydu ama yemedımHele sen bana bakSurrender
Arkadasinda kaldin dunayalari yedin demi ,pizzada yedin itiraf et cabuk
Kiz kiza cips kolada gotürdünuz bide cekirdek çitledin ödemide kaptın
Dondurmada vardi kesin
NotHic birini yemedim cok sıkıldım diyecek)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?