Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kesinlikle %100 katılıyorum

Bugün muayenemiz vardı. 30+0 1460gr. Olmuşuz. 42cm civarında ortalama. Sanırım ne eksik ne fazla kilosu da. Kafası benim gibi küçük olacak doktora göre, doğum kolay olur en azından.

Geçen aydan bu aya almamışım kilo sevindim. 75 kiloyum şuan. +12 kilo ile yola devam ediyorum. Tatlıyı abarttığımda iş çığrından çıkmıştı. Bu ayı böyle atlattık. Önümüzdeki haftalara bakalım.

Kız senle aynıyız..benimde 30+0 bugün gittim..1484 Gr ve1411 grçıktı . Bende +7 kilo almışım aynı duruyorum bu ay ..sana doktor bebek zayıf geride 1 hafta dedi mi?bana 1 hafta yakın geri dedi.

Hııı bidebenimkilerin boyU 38 cm çıktı..

Banada yapmicaklarmis 2. Doz amin insallah

Benim kv de mesela yemegi yedik tamami merve çaylarimizida sen koyarmisin annem harektsiz kalma diye diyorum yanlis anlama diyo

Ve kayinbabamda diyorki kizim senin elinden bisey yiyilip icilmez gunah artik sen otur diye ekliyor
Aaaaa vallaaaa oturup kalkarkan biraz abartıyorum ben kv ve annemde kv sen otur fln demiyo zaten kalkmıyorumda benim yerime eşim yardım ediyo annesine benden büyük görümcelerim var onlar bile yardım etmez annelerine yine ne varsa eşimde var,
Görümceler etmiyo ben hamile halimlemi kalkıyım yani
Bize gelin diyorum bazen oturmaya, sen ağırlaştın, artık doğumdan sonra iyileşince geliriz diyo sağolsun düşünüyolar

Annemdeyken zaten tam prensesler gibiyim

Evet doktorlar da oyle soyluyor 2 kg yi gecse kuveze girmez belki yani insallah
Ayy inşallah her geçen gün fayda benim preeklampsi nedeniyle tansiyonum çok yükseldi bekletemediler başka 34. haftaya kadar bekleteceklerdi hayırlısı olsun inşallah çok şükür Rabbime kızım çok saglikliydi benim uzun sürdü ama geçti herşey yoluna giriyor geçiyor düzeliyor

Koydu ama yemedım cunku cips kola tarzı şeyleri sevmiyorum.
Abur cubur olarak çekirdek, mısır, 1 tane çikolata yedim kiz

Kendi de 17 haftalık hamile. Dana gibi yedi. Dedım böyle yeme ayı gibi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…