- 23 Ekim 2018
- 16.223
- 37.506
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.861
Böyle yorumlar okumak iyi geldi çünkü kara kara düşünüyordum yine aynı olursa ne yaparım diye.Ben kullandım o kremi canım kızımda..göğüs uçlarım acırdı sürerdim..emzirmeden önce silerdim çok memnun kalmıştım yine ondan alacağım hiç yara olmamıştı ğöğüslerim
Helal olsun vallaBenim kv de mesela yemegi yedik tamami merve çaylarimizida sen koyarmisin annem harektsiz kalma diye diyorum yanlis anlama diyo
Ve kayinbabamda diyorki kizim senin elinden bisey yiyilip icilmez gunah artik sen otur diye ekliyor
Sen çok taktın bu kiloları korkma canım, hamilelikte alınan kilolaları cidden kolay gidiyor doğumdan sonra süt olsun diye yenilip içilenler varya o malt içecekleri vs onların aldırdığı kilolaları vermek zor. Hiç korkma bunlar gider sonrasına dikkat edersin.Bende hala +14 deyime 7. Ay çok kilo alınıyor dediler ama ben bu ay almadım çok şükür :) önümüzde ki 7 hafta için ortalama kaç kilo alırız acaba
Günlük yenilen içilen 1 kilo oluyor ya genelde.Hep yiyip icio 78 geliyordum
10 kg almistim toplamda 2 kg alma hakkim vardi bu ay sus
İkinci dozu 24 saat sonra yapıyorlar belki bugun yaparlar olsun yapsınlar iyi olur zararı yok faydası var demişti doktorumAhahah umarim ikinci dozu yapicaklarmi bilmiyorum bana bir kez yaptilar ama
Sağol canım şükür iyiyim kızımı bekliyorum
Aynen yapma yapma yapma diyolarda gün aşırı tozlanan ev, dökülen kırıntılar, dağılan mutfak, kirlenen buzdolabı, kireç lekesi olan duşakabin kimse bunları sormuyorBir de ev halkı ya da kv falanın yalandan laf var " sen bırak hamilesin "
Ee evdeki isleri kim yapıyor o zaman
Götünden soluyorsun be
Ne sevmesi
Boş laf işteAynen yapma yapma yapma diyolarda gün aşırı tozlanan ev, dökülen kırıntılar, dağılan mutfak, kirlenen buzdolabı, kireç lekesi olan duşakabin kimse bunları sormuyordüzenli kadın bile gelse yetmez 2 günde bir iş yapmazsan altından kalkılmaz
Ben karşıdan karşıya geçerken çok özel hissediyorum valla araçlar duruveriyorHamilelere biraz özel ihtimam gösteriliyor ya hani, aman elleme, aman taşıma, aman iş yapma.. O ilgiyi seven insanlar seviyor hamileliği benim gözlemime göre
Zaten prenses gibi hiç bir yapmadan - yapamadan- yata yata geçiriyorlar ben sıkılırım.
Balkonu yıkadım komşum diyoki aman kızım napıyosun yapma etme dedim neden? Hamileyim hastamıyımhava soğuk olsa hadi üşütür vs muhabbeti olabilir ama hava 25 derece yani..
İlgiyi alakayı aman şöyle kötüyüm böyle fenayım diye diye gezmeyi seven insanlar hamileliği pek seviyor, bana göre değil geçsin bitsin diye bakıyorum ben.
Biraz once bilgi verdiler yapmicaklarmis 2. Dozu uktrasona nefes alisverisi uyiymis gelisimide normal oldugu icin doktor gerek gormemis eger dogum 35 hafta oncesi olucak olursa yine hatirlatma dozu olarak yapariz demis hemsire bu sekilde bilgilendirdiİkinci dozu 24 saat sonra yapıyorlar belki bugun yaparlar olsun yapsınlar iyi olur zararı yok faydası var demişti doktorum
Sağol canım şükür iyiyim kızımı bekliyorum
Yaptırdımzınırayatın çıkmıştı dikkatli ye demişti..bende her şeyi kesmiştimAnladim canım grlardan değilde karın ölçümü vs den dolayı öyle dedi o zaman o başka tabiki,sen ye o zaman boşverşekerin varmiydi ki dikkat ettin sen, yaptirmismiydin şeker yuklemesi.
Ben dunden sonra tum dogurma istegimi kaybettim bebis dogsun ama ben agri aci yasamayim istiyorum cok korktum cok nolcak boyle bu cocuk icimde kalmicak yaBen karşıdan karşıya geçerken çok özel hissediyorum valla araçlar duruveriyorkarnımı tutuyorum bende belli olsun diye ama artık Temmuz gelsin istiyorum hem pantolonlarımı giymek hafif hafif hareket etmek eğilip kalkmak en çok da o minik ayakları öpmek koklamak onu izlemek sağlıcakla gelsin o günler inşallah
Ben de ayrıcalık sunulursaBen karşıdan karşıya geçerken çok özel hissediyorum valla araçlar duruveriyorkarnımı tutuyorum bende belli olsun diye ama artık Temmuz gelsin istiyorum hem pantolonlarımı giymek hafif hafif hareket etmek eğilip kalkmak en çok da o minik ayakları öpmek koklamak onu izlemek sağlıcakla gelsin o günler inşallah
Benim kızımda ilk doz yapıldı normalde ikinci dozu 24 saat sonra ama benimki 72 saatten fazla bekledi bir anda benim tansiyon ve şeker çok fazla yükselince beklemek zorunda kaldılar faydası olur mu onu bile bilmiyoruz dedilerAhahah umarim ikinci dozu yapicaklarmi bilmiyorum bana bir kez yaptilar ama
Vallaa öğrendiğimden beri hiç problem yaşamadım ne mide bulantısı ne ağrı ne sızı sadece gecenlerde cok az kanamam olmştu oda yorgunluktan oldu zaten şmdiye kadar hamile oldugumu unutuyordum o derece problemsiz cok şükür ama şu iki haftadır dediğiniz gibi oturup kalkarken bile zorlanıyorum kaplumbağa gibi oldum o yüzden problemsiz bile olsa Bi süre sonra cıks yaniProblemsiz hamileliklerde dahi halsizlik oturup kalkarken ıhlama tıslama ayak bacakta agri vardir ya bence de ciddi problem yoksa bile hamilelik bi yerden sonra cıks yani
Vur dedi sende öldürdün yaniYaptırdımzınırayatın çıkmıştı dikkatli ye demişti..bende her şeyi kesmiştim
Öyle yapacam ya..eee ne bileyim bana ekmek meyve hamur işi makarna pirinç yeme dedi..bende hayatımdan çıkarmıştımVur dedi sende öldürdün yanineyse bundan sonra ye bari ikiz gebelik sen yine sağlıklı şeylerden de ye mutlaka bebise yarayacak protein kalsiyum ağırlıklı olarak suyunu güzel iç.muz iyi diyolar kasar peyniri süt yoğurt yumurta, yarasın inşallah
Bende tatil sonrası acayip saldım. 10 kiloyu geçmeden tamamlasam bari sonra bide vermesi varOf 2-3 gündür diyetten epey bir şaştım ben yaAcilen rotamı yeniden oluşturmam lazım
Ben anladım ki diyet bayağı bebeklerin kilosunu etkiliyorOf 2-3 gündür diyetten epey bir şaştım ben yaAcilen rotamı yeniden oluşturmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?