Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben kullandım o kremi canım kızımda..göğüs uçlarım acırdı sürerdim..emzirmeden önce silerdim çok memnun kalmıştım yine ondan alacağım hiç yara olmamıştı ğöğüslerim
Böyle yorumlar okumak iyi geldi çünkü kara kara düşünüyordum yine aynı olursa ne yaparım diye.

Bende hala +14 deyime 7. Ay çok kilo alınıyor dediler ama ben bu ay almadım çok şükür :) önümüzde ki 7 hafta için ortalama kaç kilo alırız acaba
Sen çok taktın bu kiloları korkma canım, hamilelikte alınan kilolaları cidden kolay gidiyor doğumdan sonra süt olsun diye yenilip içilenler varya o malt içecekleri vs onların aldırdığı kilolaları vermek zor. Hiç korkma bunlar gider sonrasına dikkat edersin.
Kuzenim 18 kilo aldı doğum yaptı bir on kilo da o zaman aldı veremedi ben 30a yakın aldım hepsi gitti o hala o sonradan aldıklarıyla uğraşıyordu.

Yaz olucak bol su yürüyüş uykusuz geceler Bi bakmışsın eylülde gitmiş o aldığın 20 kilo

Bir de ev halkı ya da kv falanın yalandan laf var " sen bırak hamilesin "
Ee evdeki isleri kim yapıyor o zaman

Götünden soluyorsun be
Ne sevmesi
Aynen yapma yapma yapma diyolarda gün aşırı tozlanan ev, dökülen kırıntılar, dağılan mutfak, kirlenen buzdolabı, kireç lekesi olan duşakabin kimse bunları sormuyor düzenli kadın bile gelse yetmez 2 günde bir iş yapmazsan altından kalkılmaz

Boş laf işte
Yalandan laf konuşana da acayip uyuz oluyorum

Ben karşıdan karşıya geçerken çok özel hissediyorum valla araçlar duruveriyor karnımı tutuyorum bende belli olsun diye ama artık Temmuz gelsin istiyorum hem pantolonlarımı giymek hafif hafif hareket etmek eğilip kalkmak en çok da o minik ayakları öpmek koklamak onu izlemek sağlıcakla gelsin o günler inşallah

İkinci dozu 24 saat sonra yapıyorlar belki bugun yaparlar olsun yapsınlar iyi olur zararı yok faydası var demişti doktorum

Sağol canım şükür iyiyim kızımı bekliyorum
Biraz once bilgi verdiler yapmicaklarmis 2. Dozu uktrasona nefes alisverisi uyiymis gelisimide normal oldugu icin doktor gerek gormemis eger dogum 35 hafta oncesi olucak olursa yine hatirlatma dozu olarak yapariz demis hemsire bu sekilde bilgilendirdi

Ben dunden sonra tum dogurma istegimi kaybettim bebis dogsun ama ben agri aci yasamayim istiyorum cok korktum cok nolcak boyle bu cocuk icimde kalmicak ya

Ben de ayrıcalık sunulursa
Garip sekilde uyuz oluyorum

Geçen markette sıra vardı. Adamın biri sen öncelıklisın dedi.
Ne diyeyim yani insalara " ben hamileyim çekilin ben geçicem " diyemem kı
Aynisi mağazada da oldu

Tek sevdiğim yer hastanelerde sıranın bana verilmesi sadece

Ahahah umarim ikinci dozu yapicaklarmi bilmiyorum bana bir kez yaptilar ama
Benim kızımda ilk doz yapıldı normalde ikinci dozu 24 saat sonra ama benimki 72 saatten fazla bekledi bir anda benim tansiyon ve şeker çok fazla yükselince beklemek zorunda kaldılar faydası olur mu onu bile bilmiyoruz dediler çok şükür hiç ihtiyacı olmadı Rabbim erken doğum yapan kadın ve bebeğinin yar ve yardımcısı olsun inşallah

Problemsiz hamileliklerde dahi halsizlik oturup kalkarken ıhlama tıslama ayak bacakta agri vardir ya bence de ciddi problem yoksa bile hamilelik bi yerden sonra cıks yani
Vallaa öğrendiğimden beri hiç problem yaşamadım ne mide bulantısı ne ağrı ne sızı sadece gecenlerde cok az kanamam olmştu oda yorgunluktan oldu zaten şmdiye kadar hamile oldugumu unutuyordum o derece problemsiz cok şükür ama şu iki haftadır dediğiniz gibi oturup kalkarken bile zorlanıyorum kaplumbağa gibi oldum o yüzden problemsiz bile olsa Bi süre sonra cıks yani hayrlsyla kurtulalım hepimiz inşallah

Yaptırdımzınırayatın çıkmıştı dikkatli ye demişti..bende her şeyi kesmiştim
Vur dedi sende öldürdün yani neyse bundan sonra ye bari ikiz gebelik sen yine sağlıklı şeylerden de ye mutlaka bebise yarayacak protein kalsiyum ağırlıklı olarak suyunu güzel iç.muz iyi diyolar kasar peyniri süt yoğurt yumurta, yarasın inşallah

Öyle yapacam ya..eee ne bileyim bana ekmek meyve hamur işi makarna pirinç yeme dedi..bende hayatımdan çıkarmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…