- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.901
Yine varmı tansiyonunAyy inşallah her geçen gün fayda benim preeklampsi nedeniyle tansiyonum çok yükseldi bekletemediler başka 34. haftaya kadar bekleteceklerdi hayırlısı olsun inşallah çok şükür Rabbime kızım çok saglikliydi benim uzun sürdü ama geçti herşey yoluna giriyor geçiyor düzeliyor
Çok şükür Rabbime. Herşey yoluna girdi gözün aydın vakti zamanında al kucağınaBiraz once bilgi verdiler yapmicaklarmis 2. Dozu uktrasona nefes alisverisi uyiymis gelisimide normal oldugu icin doktor gerek gormemis eger dogum 35 hafta oncesi olucak olursa yine hatirlatma dozu olarak yapariz demis hemsire bu sekilde bilgilendirdi
Adam king ama adini koymuycam üzgünümKayınpederinehürmetler.
Benimki kilo milo sormaz hicBurda kim kilo almıyorsa ben onların yerine alıyorum üzülmeyin en son doktora tartı bozuk dedim
Aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar demislerAaaaa vallaaaa oturup kalkarkan biraz abartıyorum ben kv ve annemdekv sen otur fln demiyo zaten kalkmıyorumda benim yerime eşim yardım ediyo annesine benden büyük görümcelerim var onlar bile yardım etmez annelerine yine ne varsa eşimde var,
Görümceler etmiyo ben hamile halimlemi kalkıyım yani
Bize gelin diyorum bazen oturmaya, sen ağırlaştın, artık doğumdan sonra iyileşince geliriz diyosağolsun düşünüyolar
Annemdeyken zaten tam prensesler gibiyim
Ahhh canım analar yaaa misss gibi vallAglarsa anam aglar gerisi yalan aglar demisler
Bende dun annemdeydim hic biseye elimi vurdurmadi ustune kizimla ilgilendi bakti canim annem
Cops kolo torzo yomoyorommmKoydu ama yemedımcunku cips kola tarzı şeyleri sevmiyorum.
Abur cubur olarak çekirdek, mısır, 1 tane çikolata yedim kiz
Kendi de 17 haftalık hamile. Dana gibi yedi. Dedım böyle yeme ayı gibi olursun
Senin doktorunla benim doktor ayni kafadan yeminleBenimki kilo milo sormaz hic
Kv ler hep bi is buyurma peşinde, ruyamda benim kv salonumun duvarini silermisin diyo hemen kocama yetistiryordumAhhh canım analar yaaa misss gibi vallanne diyince koşa koşa gidiliyor valla
Her gittiğimde tartıyoBenimki kilo milo sormaz hic
Hımm konuş tabi sebebini de söylerse iyi olur. Acaba doktora göre suyun normalliği ve coklugu da değisiyor mudur? Hersey doktordan doktora degisiyor ya malum. Su icin miktar da soylemiyorlar. Benimki normal deyip geciyor mesela.Ayy evet resmen sirtimda bos yer bulsa orayida tekmeliycek vallahi
Şekerim normal çıkmıştı ve surekli ölçüyorum şekerli yememe hamurisi yemem ragmen 120 yi gecmiyorama bu su niye fazla bilmiyom baska sebepleride olabilirmis tabi artik yarin konuşacam bakalim
Kötü degil ki iyi bence kilolarıValla kızlar çok iyi çıkmış sizinkiler ..bugün doktoravgittim 30+0 günlük bebekler..birisi 1484 Gr ...diğeri 1411 Gr çıktı..birisi 3 gün diğeri 6 gün geriye düşmüş dedi..aslında önde gidiyorlardı..şekerden dolayı yaptığım diyet ve benim 2,3 kilo vermem den dolayı olmuş .bana bol bol ye dedi tamamen kesme yemeyi dedi..üzüldüm biraz vücutları geriye düşmüş
Ben kizimda yasamadim boyle bisey hep normaldi ,ama bunda 1 tık fazla dikkat et diyor da işte şeker çıkmadıHımm konuş tabi sebebini de söylerse iyi olur. Acaba doktora göre suyun normalliği ve coklugu da değisiyor mudur? Hersey doktordan doktora degisiyor ya malum. Su icin miktar da soylemiyorlar. Benimki normal deyip geciyor mesela.
Sanirim 2 kilo almisim. Son 1 ayda. Toplamda suan 10 kilo almis durumdayimKızlar güncel kilolarınız nasıl? Son bir aydır kaç kilo aldınız :/
Kv ler hep bi is buyurma peşinde, ruyamda benim kv salonumun duvarini silermisin diyo hemen kocama yetistiryordum
Nasil bi psikolojiyle uyuyorsam manyak gibi
Ayyy ama gerçekde de olsa bence derler derlerrrrrKv ler hep bi is buyurma peşinde, ruyamda benim kv salonumun duvarini silermisin diyo hemen kocama yetistiryordum
Nasil bi psikolojiyle uyuyorsam manyak gibi
Aynen katiliyorum bizim ailemiz uzakta ama ona ragmen esim ve ben de olsak evde ki bazen arkadaslari caya vs davet ediyorum mecbur temizlik yapiliyor. Birikince daha zoruma gidiyor. Bazen de hic icimden gelmiyor. Ayak tabanlarim sızlamaya bbasladi dün esime dedim yapma diuo yapmasam aman sende saldin yapmiyon biraktin vidi vidi etcen dedim artk kv kp olmasina gerek yok evde koca var o da yetiyor dirdiraAynen yapma yapma yapma diyolarda gün aşırı tozlanan ev, dökülen kırıntılar, dağılan mutfak, kirlenen buzdolabı, kireç lekesi olan duşakabin kimse bunları sormuyordüzenli kadın bile gelse yetmez 2 günde bir iş yapmazsan altından kalkılmaz
Amin inslalah rabbim kimseyi bu yolda koymasinÇok şükür Rabbime. Herşey yoluna girdi gözün aydın vakti zamanında al kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?