Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yine varmı tansiyonun

Çok şükür Rabbime. Herşey yoluna girdi gözün aydın vakti zamanında al kucağına

Aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar demisler
Bende dun annemdeydim hic biseye elimi vurdurmadi ustune kizimla ilgilendi bakti canim annem

Ahhh canım analar yaaa misss gibi vall anne diyince koşa koşa gidiliyor valla
Kv ler hep bi is buyurma peşinde, ruyamda benim kv salonumun duvarini silermisin diyo hemen kocama yetistiryordum
Nasil bi psikolojiyle uyuyorsam manyak gibi

Hımm konuş tabi sebebini de söylerse iyi olur. Acaba doktora göre suyun normalliği ve coklugu da değisiyor mudur? Hersey doktordan doktora degisiyor ya malum. Su icin miktar da soylemiyorlar. Benimki normal deyip geciyor mesela.

Kötü degil ki iyi bence kiloları

Hımm konuş tabi sebebini de söylerse iyi olur. Acaba doktora göre suyun normalliği ve coklugu da değisiyor mudur? Hersey doktordan doktora degisiyor ya malum. Su icin miktar da soylemiyorlar. Benimki normal deyip geciyor mesela.
Ben kizimda yasamadim boyle bisey hep normaldi ,ama bunda 1 tık fazla dikkat et diyor da işte şeker çıkmadı
Doguma yakin normale dönebilirmiş insallah normale doner diyelim

Kv ler hep bi is buyurma peşinde, ruyamda benim kv salonumun duvarini silermisin diyo hemen kocama yetistiryordum

Valla kayınvalidem çok yardımcı sağ olsun iş yaptırmaz hatta gelip evimin işini yapar. Annem hamileliğimi pek ciddiye almıyor, ben neler yaptım yaşadım hamileliğimde bir şey olmaz diyor. Bir de hiç hamile olduğumu umursamadan her türlü lafı söylüyor dilinin kemiği yok.

Ayyy ama gerçekde de olsa bence derler derlerrrrr kıyamam yaaa kv giderken korka korka hep
Geçen eşim kv gitti yemeğe ben memlekete gittim , orda biri aramış kv sana kimse yardım etmiyomu demiş, hemen be kızdan ne gelinden yardım yok demiş benim deli kocada gelip anlatıyo bana safım

Aynen katiliyorum bizim ailemiz uzakta ama ona ragmen esim ve ben de olsak evde ki bazen arkadaslari caya vs davet ediyorum mecbur temizlik yapiliyor. Birikince daha zoruma gidiyor. Bazen de hic icimden gelmiyor. Ayak tabanlarim sızlamaya bbasladi dün esime dedim yapma diuo yapmasam aman sende saldin yapmiyon biraktin vidi vidi etcen dedim artk kv kp olmasina gerek yok evde koca var o da yetiyor dirdira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…