Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kız senle aynıyız..benimde 30+0 bugün gittim..1484 Gr ve1411 grçıktı . Bende +7 kilo almışım aynı duruyorum bu ay ..sana doktor bebek zayıf geride 1 hafta dedi mi?bana 1 hafta yakın geri dedi.
Hayır demedi. Zaten ortalama Aralık'ta gibi. Belki 1200 olsa az derdi ama bence normal. Ki senin de ikiz olduğu halde kilolar gayet iyi. Ölçümler eşit gidiyorsa kiloyu dert etme, ben bıraktım kilo konusunu. Kafam rahat

Senin doktorunla benim doktor ayni kafadan yeminle
Ne tansiyon ne kilo hic sormaz , nasilsin iyimisin der iyiyim dersem hadi gec bakalim der bakar tamam iyi hersey 1 ay sonra gorusurz tatlim der
Benim doktor da nasilsin iyi misin hadi geç modunda cidden. Gecen bilerek iyiyim demedim eh iste iyi sayilirim dedim eh iste mi dedi bi suratima bakti iyiyim demiyceksn heralde iyi diyiverince gerisini sormuyorlar

Aman biz yokken bunlarin evini p.k mu goturyordu acaba ,bize niye guveniyorlar biz yokmuusz gibi devam edin işte sinirim bozuluyor konuyu kapatmamiz lağzımmm

Ben kizimda yasamadim boyle bisey hep normaldi ,ama bunda 1 tık fazla dikkat et diyor da işte şeker çıkmadı
Doguma yakin normale dönebilirmiş insallah normale doner diyelim
Insallah bakalım yarin haberler sende o zaman. Persembe de ben giderim. Bakalım ne alemdeler yavrucuklar.

Tansiyonum 1.5 sene sonunda düzeldi şimdi coraspirin kullanıyorum tansiyonum yükselmesin diye şuan çok düşük inşallah yukselmez
İnşallah benimde bi önceki gebeliğimde vardı şimdi yine çıktı coraspin artı oksapar birde 2 aydır tansiyon ilaci kullanıyorum 10 6 ya sabitlendi inşallah yükselmez

Bide boyle durumlarda var evet , peki dogum yapinca ne diyecek annen acaba ,ben tek baktim gelemem falanmi

Benim doktor da nasilsin iyi misin hadi geç modunda cidden. Gecen bilerek iyiyim demedim eh iste iyi sayilirim dedim eh iste mi dedi bi suratima bakti iyiyim demiyceksn heralde iyi diyiverince gerisini sormuyorlar
Yarin diyecem pek iyi degildim bu ay ,biraz sikayetlerim oldu cidden karnim cok sertlesti bir kac gun 2 saat falan gecmedi ,bebek cikmak isteecesine harektler yapti falan diymde iyi ilgilensin

Bende yapıcammm ama kundak aldım tabi tülbentle değil, bebekler öyle daha rahat uyuyolarmış anne karnında gibi hissediyormuş

Biraz abartmis ,bu bahsettigi sekilde baglarsa eger allah korusun kalça çıkığı olma ihtimali cok yüksek

Bide boyle durumlarda var evet , peki dogum yapinca ne diyecek annen acaba ,ben tek baktim gelemem falanmi

Yani gelmemesi daha iyi benim için aslında çünkü cidden alttan alma huyu yok lohusalıkta iyice kötü olur. Ama gelse bile çok kalmaz zaten. Hem senin dediğini der hem ben istemem.

Maşallahhh

Bilgilerinde 8temmuz yazıyor aramızda 4 gün var ben 31+0
Sen nasıl 32+5 sin bebişmi önden gidiyo
Bana temmuz başına verdide randevu sana erken vermiş baya sezeryan tarihi

Bizde yarım kundak yapılır bebişi tutması çok kolay oluyor ama bu sıcakta müsade etmem sanırım pişer kuzular

Bana haziranın 20 di yeter gerçekten geçmiyor günler her gün gebelik hesapladan bakıyorum takvimden bakıyorum yok geçmiyo
Aynen her gün bir gün daha geçti diye şükrediyorum diyet yapmak zor zaten bayramda iki baklava yedim şekerim çıktı Dr yine dahiliye ye gönderdi ağzımın tadı tuzu kalmadı oysaki yaz mevyeveleri hayallerim vardı ah ah sormayın

Az kaldı canım şahsen 8 yıldır hamile gibiyim ama hayırla geçecek sağlıkla bebişlerimize kavuşacağız amin
Oğlum doğduğun da hamilelik işin en kolayıymış beslemek büyütmek dağa zor gelmişti şimdiyse bir an evvel kucağıma alayım her türlü bakarım gibi geliyor

Yani gelmemesi daha iyi benim için aslında çünkü cidden alttan alma huyu yok lohusalıkta iyice kötü olur. Ama gelse bile çok kalmaz zaten. Hem senin dediğini der hem ben istemem.
Lohusalikta cidden bu sekilde yapmasi hic hos olmaz
Kv de gerckten kizi gibi görmüş seni belki o daha cok yardimci olur ve annene gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…