- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.921
Hayır demedi. Zaten ortalama Aralık'ta gibi. Belki 1200 olsa az derdi ama bence normal. Ki senin de ikiz olduğu halde kilolar gayet iyi. Ölçümler eşit gidiyorsa kiloyu dert etme, ben bıraktım kilo konusunu. Kafam rahatKız senle aynıyız..benimde 30+0 bugün gittim..1484 Gr ve1411 grçıktı . Bende +7 kilo almışım aynı duruyorum bu ay ..sana doktor bebek zayıf geride 1 hafta dedi mi?bana 1 hafta yakın geri dedi.
Benim doktor da nasilsin iyi misin hadi geç modunda cidden. Gecen bilerek iyiyim demedim eh iste iyi sayilirim dedim eh iste mi dedi bi suratima bakti iyiyim demiyceksn heralde iyi diyiverince gerisini sormuyorlarSenin doktorunla benim doktor ayni kafadan yeminle
Ne tansiyon ne kilo hic sormaz , nasilsin iyimisin der iyiyim dersem hadi gec bakalim der bakar tamam iyi hersey 1 ay sonra gorusurz tatlim der
Tansiyonum 1.5 sene sonunda düzeldi şimdi coraspirin kullanıyorum tansiyonum yükselmesin diye şuan çok düşük inşallah yukselmezYine varmı tansiyonun
Aman biz yokken bunlarin evini p.k mu goturyordu acaba ,bize niye guveniyorlar biz yokmuusz gibi devam edin işte sinirim bozuluyor konuyu kapatmamiz lağzımmmAyyy ama gerçekde de olsa bence derler derlerrrrrkıyamam yaaa kv giderken korka korka hep
Geçen eşim kv gitti yemeğe ben memlekete gittim , orda biri aramış kv sana kimse yardım etmiyomu demiş, hemen be kızdan ne gelinden yardım yok demişbenim deli kocada gelip anlatıyo bana safım
Insallah bakalım yarin haberler sende o zaman. Persembe de ben giderim. Bakalım ne alemdeler yavrucuklar.Ben kizimda yasamadim boyle bisey hep normaldi ,ama bunda 1 tık fazla dikkat et diyor da işte şeker çıkmadı
Doguma yakin normale dönebilirmiş insallah normale doner diyelim
İnşallah benimde bi önceki gebeliğimde vardı şimdi yine çıktı coraspin artı oksapar birde 2 aydır tansiyon ilaci kullanıyorum 10 6 ya sabitlendi inşallah yükselmezTansiyonum 1.5 sene sonunda düzeldi şimdi coraspirin kullanıyorum tansiyonum yükselmesin diye şuan çok düşük inşallah yukselmez
Bide boyle durumlarda var evet , peki dogum yapinca ne diyecek annen acaba ,ben tek baktim gelemem falanmiValla kayınvalidem çok yardımcı sağ olsun iş yaptırmaz hatta gelip evimin işini yapar. Annem hamileliğimi pek ciddiye almıyor, ben neler yaptım yaşadım hamileliğimde bir şey olmaz diyor. Bir de hiç hamile olduğumu umursamadan her türlü lafı söylüyor dilinin kemiği yok.
Yarin diyecem pek iyi degildim bu ay ,biraz sikayetlerim oldu cidden karnim cok sertlesti bir kac gun 2 saat falan gecmedi ,bebek cikmak isteecesine harektler yapti falan diymde iyi ilgilensinBenim doktor da nasilsin iyi misin hadi geç modunda cidden. Gecen bilerek iyiyim demedim eh iste iyi sayilirim dedim eh iste mi dedi bi suratima bakti iyiyim demiyceksn heralde iyi diyiverince gerisini sormuyorlar
HahahahahhahAman biz yokken bunlarin evini p.k mu goturyordu acaba ,bize niye guveniyorlar biz yokmuusz gibi devam edin işte sinirim bozuluyor konuyu kapatmamiz lağzımmm
Bende yapıcammm ama kundak aldım tabi tülbentle değil, bebekler öyle daha rahat uyuyolarmış anne karnında gibi hissediyormuşKızlar annem tutturmuş bebege kundak yapacağım diyeneymiş bize yapmış belimiz inceymis .vücudu şekilsiz olurmuş yapmazsak ,karnı disarda olurmuş. Bir de diyor ki tulbentle de baglicam .çocuğumu yaprak sarması yapacak kadin
Biraz abartmis ,bu bahsettigi sekilde baglarsa eger allah korusun kalça çıkığı olma ihtimali cok yüksekKızlar annem tutturmuş bebege kundak yapacağım diyeneymiş bize yapmış belimiz inceymis .vücudu şekilsiz olurmuş yapmazsak ,karnı disarda olurmuş. Bir de diyor ki tulbentle de baglicam .çocuğumu yaprak sarması yapacak kadin
Bide boyle durumlarda var evet , peki dogum yapinca ne diyecek annen acaba ,ben tek baktim gelemem falanmi
MaşallahhhKızlar merhaba doktordan geldim 32+5 teyiz. Allahın izniyle 17-20 haziran arası sezaryen olacağim. Bebişte 1880 gr. Çok heyecanlıyım onu kucağıma almama 1 ay kaldı neredeysefıtoğraflardada hiç yüzünü göstermiyor meraklı meraklı bekliyoruzz
Bizde yarım kundak yapılır bebişi tutması çok kolay oluyor ama bu sıcakta müsade etmem sanırım pişer kuzularKızlar annem tutturmuş bebege kundak yapacağım diyeneymiş bize yapmış belimiz inceymis .vücudu şekilsiz olurmuş yapmazsak ,karnı disarda olurmuş. Bir de diyor ki tulbentle de baglicam .çocuğumu yaprak sarması yapacak kadin
Ayyy annende baya fenaymış kv beter gibiYani gelmemesi daha iyi benim için aslında çünkü cidden alttan alma huyu yok lohusalıkta iyice kötü olur. Ama gelse bile çok kalmaz zaten. Hem senin dediğini der hem ben istemem.
Aynen her gün bir gün daha geçti diye şükrediyorum diyet yapmak zor zaten bayramda iki baklava yedim şekerim çıktı Dr yine dahiliye ye gönderdi ağzımın tadı tuzu kalmadı oysaki yaz mevyeveleri hayallerim vardı ah ah sormayınBana haziranın 20 di yeter gerçekten geçmiyor günler her gün gebelik hesapladan bakıyorum takvimden bakıyorum yok geçmiyo
Ben son tartildigimda 16 kg almistim. O günden beri tartilmadim.Burda kim kilo almıyorsa ben onların yerine alıyorum üzülmeyin en son doktora tartı bozuk dedim
Az kaldı canım şahsen 8 yıldır hamile gibiyim ama hayırla geçecek sağlıkla bebişlerimize kavuşacağız aminAynen her gün bir gün daha geçti diye şükrediyorum diyet yapmak zor zaten bayramda iki baklava yedim şekerim çıktı Dr yine dahiliye ye gönderdi ağzımın tadı tuzu kalmadı oysaki yaz mevyeveleri hayallerim vardı ah ah sormayın
Lohusalikta cidden bu sekilde yapmasi hic hos olmazYani gelmemesi daha iyi benim için aslında çünkü cidden alttan alma huyu yok lohusalıkta iyice kötü olur. Ama gelse bile çok kalmaz zaten. Hem senin dediğini der hem ben istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?