Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İnşallah benimde bi önceki gebeliğimde vardı şimdi yine çıktı coraspin artı oksapar birde 2 aydır tansiyon ilaci kullanıyorum 10 6 ya sabitlendi inşallah yükselmez
Sizede çok geçmiş olsun inşallah yükselmez Üzüntü, stres çok etkiliyor bir kez üzüldüm 1 ay önce hemen 13-10 oldu çok kısa süreli oldu hemen düzeldi suyu çok artirmalisin ben 4-4.5 lt içmeye çalışıyorum bazen 3.5_3 lt içiyorum benim perinatalog suyu olabildiğince çok icmelisin demişti kilo almamaya dikkat et tuzu hiç kullanma benim bazen tansiyonum ,,çok düşüyor doktorlarim o kadar tuzsuz yeme diyor ama çok korkuyorum yaşayan bilir zor günlerdi tekrar yaşamak istemiyorum

ben normalde çalışıyorum doktor bir ara dön bakalım işe bide öyle deneyelim dedi işe gideceğim gün 16 10 oldu hemen yeniden rapor yazdı oysa stres olmadım sanıyordum suyu en fazla iki lt içiyorum biraz daha artırayım tuzu yemeklerde azalttım hazır bişi tüketmiyorum 32. Haftadan sonra tamamen tuz tüketmeyi bırakıyorlarmış bu durumda olanlar inşallah sağlıkla kavuşacağız yavrularımıza

1 hafta annemlerde kaldım 3 kg almısım

Ayyy annende baya fenaymış kv beter gibi

Ay kayınvalidem çok iyidir bin şükür. Bebek için de çok şeyler yaptılar, para verdiler, çanta ve bebek arabası aldılar bir sürü şey ördü falan o konuda şanslıyım. Annem adettir deyip beşik aldı işte. O kadar. Şu doğum geçsin zaten mesafemi koyacağım.

Lohusalikta cidden bu sekilde yapmasi hic hos olmaz
Kv de gerckten kizi gibi görmüş seni belki o daha cok yardimci olur ve annene gerek kalmaz

Sağ olsun, kızı yok kızları da çok seviyor benim şansıma oldu. Bir de kv ile aynı şehirdeyiz annem uzakta o da iyi.

Masallah rabbim dahada iyi etsin insallah

Allahdan sende kv yönünden iyisin, allah bi şekilde eşitliyo çok şükür

Yarin diyecem pek iyi degildim bu ay ,biraz sikayetlerim oldu cidden karnim cok sertlesti bir kac gun 2 saat falan gecmedi ,bebek cikmak isteecesine harektler yapti falan diymde iyi ilgilensin
de bakalım ifadesi ne olacak. Iyiyim deyince devamı gelmiyor. Ayy doktorum sorma pek fenayım diye baslamak lazim tabi doktorunu bilmem de benimki genelde normaaal diye cevap veriyor ardından tam sikayet edemiyorum demekki

Aniden bastiran UYKU git başımdan
Daha yemek yapicam saat 6 olmuş
Yemegim vardi evi kac gündür temizleyecektim bugüne niyetlenmistim ama ne oldu bilin bakalim 3 saat uyumuş kalmısım pişman mıyım yani olan olduktan sonra pişman olup keyfimi kaçırmak istemiyorum şuan pişman degilim. Eşim dısarda yesek dedi mesaj attı. O da guzel ama ev temizligi kaldı keske o da disarda satin alınan bişey olsaymış

Kız senle aynıyız..benimde 30+0 bugün gittim..1484 Gr ve1411 grçıktı . Bende +7 kilo almışım aynı duruyorum bu ay ..sana doktor bebek zayıf geride 1 hafta dedi mi?bana 1 hafta yakın geri dedi.
Yarın gideceğim ben de. Günlerimiz aynı sayılır. 30+2 olacak ins. Bakalım benimkinin kilosu ne durumda? 28. Haftada 1147 gramdi

Biraz abartmis ,bu bahsettigi sekilde baglarsa eger allah korusun kalça çıkığı olma ihtimali cok yüksek
Ya yok ben açarım. İnsanın kendi çocuğunu kendinin büyütmesi en güzeli. Sari yemeni diye tutturdu kadin .sarılık olmayacakmış. Ne alakası varsa

de bakalım ifadesi ne olacak. Iyiyim deyince devamı gelmiyor. Ayy doktorum sorma pek fenayım diye baslamak lazim tabi doktorunu bilmem de benimki genelde normaaal diye cevap veriyor ardından tam sikayet edemiyorum demekki
Ohh afiyet olsun simdiden
Bende tembellik yaptim bugun yoksa wc,banyo beni bekliyordur ama yapmadim iyi ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…