- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.941
Sizede çok geçmiş olsun inşallah yükselmez Üzüntü, stres çok etkiliyor bir kez üzüldüm 1 ay önce hemen 13-10 oldu çok kısa süreli oldu hemen düzeldi suyu çok artirmalisin ben 4-4.5 lt içmeye çalışıyorum bazen 3.5_3 lt içiyorum benim perinatalog suyu olabildiğince çok icmelisin demişti kilo almamaya dikkat et tuzu hiç kullanma benim bazen tansiyonum ,,çok düşüyor doktorlarim o kadar tuzsuz yeme diyor ama çok korkuyorum yaşayan bilir zor günlerdi tekrar yaşamak istemiyorumİnşallah benimde bi önceki gebeliğimde vardı şimdi yine çıktı coraspin artı oksapar birde 2 aydır tansiyon ilaci kullanıyorum 10 6 ya sabitlendi inşallah yükselmez
Hamilelerin tartılmasın yasaklanmalı zatenBen son tartildigimda 16 kg almistim. O günden beri tartilmadim.
ben normalde çalışıyorum doktor bir ara dön bakalım işe bide öyle deneyelim dedi işe gideceğim gün 16 10 oldu hemen yeniden rapor yazdı oysa stres olmadım sanıyordum suyu en fazla iki lt içiyorum biraz daha artırayım tuzu yemeklerde azalttım hazır bişi tüketmiyorum 32. Haftadan sonra tamamen tuz tüketmeyi bırakıyorlarmış bu durumda olanlar inşallah sağlıkla kavuşacağız yavrularımızaSizede çok geçmiş olsun inşallah yükselmez Üzüntü, stres çok etkiliyor bir kez üzüldüm 1 ay önce hemen 13-10 oldu çok kısa süreli oldu hemen düzeldi suyu çok artirmalisin ben 4-4.5 lt içmeye çalışıyorum bazen 3.5_3 lt içiyorum benim perinatalog suyu olabildiğince çok icmelisin demişti kilo almamaya dikkat et tuzu hiç kullanma benim bazen tansiyonum ,,çok düşüyor doktorlarim o kadar tuzsuz yeme diyor ama çok korkuyorum yaşayan bilir zor günlerdi tekrar yaşamak istemiyorum
En bugun sildim cam canım cıktı birini alırız diyor icraat yok birde temizlik hevesi geldi bana ütüyüde yaparımÜtüyü ben yaparım kendisi camları silsin
SevmiyorumCops kolo torzo yomoyorommm
Ok.
1 hafta annemlerde kaldım 3 kg almısımAaaaa vallaaaa oturup kalkarkan biraz abartıyorum ben kv ve annemdekv sen otur fln demiyo zaten kalkmıyorumda benim yerime eşim yardım ediyo annesine benden büyük görümcelerim var onlar bile yardım etmez annelerine yine ne varsa eşimde var,
Görümceler etmiyo ben hamile halimlemi kalkıyım yani
Bize gelin diyorum bazen oturmaya, sen ağırlaştın, artık doğumdan sonra iyileşince geliriz diyosağolsun düşünüyolar
Annemdeyken zaten tam prensesler gibiyim
Bence deHamilelerin tartılmasın yasaklanmalı zatenbu kilonun hepsi bizmiyiz
Ayyy annende baya fenaymış kv beter gibi
Lohusalikta cidden bu sekilde yapmasi hic hos olmaz
Kv de gerckten kizi gibi görmüş seni belki o daha cok yardimci olur ve annene gerek kalmaz
Masallah rabbim dahada iyi etsin insallahAy kayınvalidem çok iyidir bin şükür. Bebek için de çok şeyler yaptılar, para verdiler, çanta ve bebek arabası aldılar bir sürü şey ördü falan o konuda şanslıyım. Annem adettir deyip beşik aldı işte. O kadar. Şu doğum geçsin zaten mesafemi koyacağım.
Sağ olsun, kızı yok kızları da çok seviyor benim şansıma oldu. Bir de kv ile aynı şehirdeyiz annem uzakta o da iyi.
Ay kayınvalidem çok iyidir bin şükür. Bebek için de çok şeyler yaptılar, para verdiler, çanta ve bebek arabası aldılar bir sürü şey ördü falan o konuda şanslıyım. Annem adettir deyip beşik aldı işte. O kadar. Şu doğum geçsin zaten mesafemi koyacağım.
Yormasaydın kendini ya ben de dayanamayıp bir çılgınlık yapabilirim belkiEn bugun sildim cam canım cıktı birini alırız diyor icraat yok birde temizlik hevesi geldi bana ütüyüde yaparım
Yarin diyecem pek iyi degildim bu ay ,biraz sikayetlerim oldu cidden karnim cok sertlesti bir kac gun 2 saat falan gecmedi ,bebek cikmak isteecesine harektler yapti falan diymde iyi ilgilensin
Yemegim vardi evi kac gündür temizleyecektim bugüne niyetlenmistim ama ne oldu bilin bakalim 3 saat uyumuş kalmısımAniden bastiran UYKU git başımdan
Daha yemek yapicam saat 6 olmuş
Yarın gideceğim ben de. Günlerimiz aynı sayılır. 30+2 olacak ins. Bakalım benimkinin kilosu ne durumda? 28. Haftada 1147 gramdiKız senle aynıyız..benimde 30+0 bugün gittim..1484 Gr ve1411 grçıktı . Bende +7 kilo almışım aynı duruyorum bu ay ..sana doktor bebek zayıf geride 1 hafta dedi mi?bana 1 hafta yakın geri dedi.
Ben de düşünmüyorum. Vücudu kötü olsun .varsinBizde yarım kundak yapılır bebişi tutması çok kolay oluyor ama bu sıcakta müsade etmem sanırım pişer kuzular
Ya yok ben açarım. İnsanın kendi çocuğunu kendinin büyütmesi en güzeli. Sari yemeni diye tutturdu kadin .sarılık olmayacakmış. Ne alakası varsaBiraz abartmis ,bu bahsettigi sekilde baglarsa eger allah korusun kalça çıkığı olma ihtimali cok yüksek
Ohh afiyet olsun simdidende bakalım ifadesi ne olacak. Iyiyim deyince devamı gelmiyor. Ayy doktorum sorma pek fenayım diye baslamak lazim tabi doktorunu bilmem de benimki genelde normaaal diye cevap veriyor ardından tam sikayet edemiyorum demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?