Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya yok ben açarım. İnsanın kendi çocuğunu kendinin büyütmesi en güzeli. Sari yemeni diye tutturdu kadin .sarılık olmayacakmış. Ne alakası varsa
Yemeni degikde sarı tulbent örter bizimkiler beşiginin üzerine, sarilik olmasin diye ama onunla belemek için mi yemeni istiyor

Ben saglikciyim kızımda çalışıyordum hem iş stresi hem eşimin yakın bir arkadaşı bizi dolandırdı bunun üzüntüsü ve ben bunu tesadüfen öğrendim öğrendiğim gün tansiyonum fırladı belki öncesinden de vardı ama ne ben ne kontrol doktorum farketmedi üzüntü stres hemen tetikledi en fazla 12 gün doğumu uzattılar oda her gün daha kotu oldum ancak 32.haftaya kadar uzattılar ben şimdi de tuz kullanmıyorum korkuyorum valla

Kızlar selam. Kontrolden çıktık. 29+1 kilomuz 1.350gr. normal dedi. Yalnız bebek makat pozisyonunda duruyormuş. Sıvı normalse dönebilir dönmezse sezaryen dedi.
Ben son kontrole gittiğimde benimde makat posiyonundaydi ama 35.haftaya kadar yolu var dedi. doktorun sezeryana biraz hevesli mi acaba hiç takma kafana
iki tantuni dürüm
gömdükten sonra kilo mesajlarını okuyorumdur

Eki Görüntüle 3063222
Hahah bende dün 1 ekmek 1 durum tantuni yedim hiç pişman değilim oh afiyet olsun bize
Ya yok ben açarım. İnsanın kendi çocuğunu kendinin büyütmesi en güzeli. Sari yemeni diye tutturdu kadin .sarılık olmayacakmış. Ne alakası varsa
Geçen Instagram'da denk geldi " çocuğu sarı bezle örtüp sarılığın geçmesini beklemekle , türk lirasını yeşil bezle örtüp dolar olmasını beklemekle aynıdır " diye çok güldüm

Yemeni degikde sarı tulbent örter bizimkiler beşiginin üzerine, sarilik olmasin diye ama onunla belemek için mi yemeni istiyor
Yok ikisine ayrı almış. Ikisi beyaz diğeri sari .beyazın biriyle de kafasını ortecekmis .terini alırmış. Çıldırmazsam iyi

Yok ikisine ayrı almış. Ikisi beyaz diğeri sari .beyazın biriyle de kafasını ortecekmis .terini alırmış. Çıldırmazsam iyi
Bu kişi annen değil mi?

Aman diyeyim sakın, yarım kundak yapın sadece. Düzelteceğim diye kalça çıkıklığı olayıyla uğraşmayın bir de. Bence baştan kabul etme, kundağı yapıp sonradan açmak yerine hiç yaptırma. Yaz günü çocuğun kafasını örtmek de ne. Hamilelerden çok bazı büyükleri bebek eğitimine göndermek lazım. Bu ne saçmalık canım

Yok ya doğumu bu hastanede yapmayacağım zaten. İki farklı hastaneye gidiyorum. Kendi doktoruma haftaya görünürüm.

Olsun valla
Sen ben olmuşsun
O kadar ütü yaptım bugün, hak ettim bir kere

Canım güzellikle kundak yapmak istemediğini soyle bence. Sarı Örtüyü beşiğin üstüne ortuyorlar zararı yok onu ortsun gönlü olsun öbürünü istemiyorum diye açıkça belirt. Ben öyle yapmıştım zamanında.

Benim ki de fark etmedi ne yazık ki dikkat et dedi üstün körü çok şükür sağlıkla kavuşmuşsunuz

Yarım kundaga karşı değilim ama bebeği sarmalarina izin vermem .açarım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…