Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yok zaten kesinlikle tam kundak yaptirmam .en fazla yarım kundak .tülbent e falan da bakarım bebek ısınırsa acarim .biz kis bebegiydik kardesimle bizi rahatsiz etmedi belki sicak .ama bizim evimiz hem cok sıcak oluyor hem de temmuz ayı. Bebegi isilik mi yapicam ?

Yarım kundaga karşı değilim ama bebeği sarmalarina izin vermem .açarım ben
Canım zaten kalça cıkıklıgı yapıyor tam kundak. Hanı bebeğin kollarını bacaklarını dümdüz yaparlar ya
Sarma gibi
İste o tarz.

Ben yarim kundak yapiyorum. Yazın tülbentle bılr kolları sarılabilir. Uyurken cok rahat ediyorlar. Öteki türlü uyurken ya yüzünü çiziyor, ya kkendilerini uyandırıyorlar.
Yarım kundak bebekleri kendılerını dha güvende hissediyorlar

Günaydın sola yatmaktan solum çürümüş sağa dönüyorum sağım çürüyor hamileliğin tadını çıkar diyenlere selam olsun sanki uyuyabiliyoruz da rahat rahat
Cikart tabi tadini bence de..çünkü sonra hiçbir tarafına yatacak zaman bulamayabilirsin.buldugun az bir uykuda da ne yana yattığını bile gözün görmeyecek

Slm kızlar benim hamilelik hep sıkıntılı bugün çanta hazırladım bez ve mamaya karar veremedim ne alsamki yüzde yüz sezaryan olcak sezaryen da süt hemen gelmimiyor bir hafta ongünü buluyor

Slm kızlar benim hamilelik hep sıkıntılı bugün çanta hazırladım bez ve mamaya karar veremedim ne alsamki yüzde yüz sezaryan olcak sezaryen da süt hemen gelmimiyor bir hafta ongünü buluyor
Allah allah benim çevremdeki çoğu kişi sezeryan ama hemen geldi sütleri , hep emzirmek gerekiyormuş gelmesi için..

Kendini neden süt gelmeyecek diye sartlıyorsun ki?
Nornal doğum yapan bazı kişilerde bılr gelmeyebılıyor. Bu yapı meselesı bence .

Yoo benim hemen geldi ilk emzirdim sonra bi dahakine mama verdiler sonra yine emzirdim gelmişti. Kendini şartlama..

Kendini neden süt gelmeyecek diye sartlıyorsun ki?
Nornal doğum yapan bazı kişilerde bılr gelmeyebılıyor. Bu yapı meselesı bence .

Yoo benim hemen geldi ilk emzirdim sonra bi dahakine mama verdiler sonra yine emzirdim gelmişti. Kendini şartlama..
Iki normal doğum yaptım dogumlarim zorda değildi ama süt gelmesi tam olarak 5 günü buldu. Sarı kolostrum emdiler sürekli mama gerekmedi çok. Günde 1 takviye yaptık. Arkadaşım sezeryan doğum yaptı çıkar çıkmaz beyaz süt geldi emzirdi.

Yormasaydın kendini ya ben de dayanamayıp bir çılgınlık yapabilirim belki
Yormayayım yapmayayım diyorum ama karekterim tez canlı duramıyorum valla ayağımın altı şişmiş eşim bastı azarı anneleri çagırcam sana baksınlar diyor durmak bilmiyorsun yerinde diyor bakalım ne olacak adam işe gitmeyeyim diye rapor alıyor yoruluyorsun diyor ya ben kendi kıymetimi bilmiyorum iş ortamında da cok iş yaparım çalışkanım sevmiyorum oturmayı sonradan çıkıyor acısı

Benim 28+2 de 1220ydi canım..buhagta çok yavaş gitmişiz buhagta iyi beslen dedi
Kilo almak istemediğim için ben çok yememeye çalışıyorum açıkçası ama haftada et, bakliyat; günlük sebze, meyve, süt, kefir, kuru yemiş kesin tuketiyorum. Yarın bana da ye derse direkt eve gelip bir tepsi börek açar, yerim

Bez sleppy, mama da hipp aldım. Tamamen içgüdüsel olarak

Kilosu çok iyi masallah aklına hiç kötü bise getirme hersey olacağına variyor güzel düşünüp evrene pozitif şeyler gönderiyoruz
Ütü işine başlamayan varsa bence koşarak başlasın
Benim evim serin olduğu halde günün bu saatinde 10dk da piştim
Ay ben yaptım üç aşamada tobe ilerleyen zamanlarda yapamaz misim bi gun pijamalarımı bi gun battaniye nevresim falan bi gun kıyafetleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…