- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #47.981
Yok zaten kesinlikle tam kundak yaptirmam .en fazla yarım kundak .tülbent e falan da bakarım bebek ısınırsa acarim .biz kis bebegiydik kardesimle bizi rahatsiz etmedi belki sicak .ama bizim evimiz hem cok sıcak oluyor hem de temmuz ayı. Bebegi isilik mi yapicam ?Bu kişi annen değil mi?
Aman diyeyim sakın, yarım kundak yapın sadece. Düzelteceğim diye kalça çıkıklığı olayıyla uğraşmayın bir de. Bence baştan kabul etme, kundağı yapıp sonradan açmak yerine hiç yaptırma. Yaz günü çocuğun kafasını örtmek de ne. Hamilelerden çok bazı büyükleri bebek eğitimine göndermek lazım. Bu ne saçmalık canım
Canım zaten kalça cıkıklıgı yapıyor tam kundak. Hanı bebeğin kollarını bacaklarını dümdüz yaparlar yaYarım kundaga karşı değilim ama bebeği sarmalarina izin vermem .açarım ben
Cikart tabi tadini bence de..çünkü sonra hiçbir tarafına yatacak zaman bulamayabilirsin.buldugun az bir uykuda da ne yana yattığını bile gözün görmeyecekGünaydınsola yatmaktan solum çürümüş sağa dönüyorum sağım çürüyor hamileliğin tadını çıkar diyenlere selam olsun sanki uyuyabiliyoruz da rahat rahat
Allah allah benim çevremdeki çoğu kişi sezeryan ama hemen geldi sütleri , hep emzirmek gerekiyormuş gelmesi için..Slm kızlar benim hamilelik hep sıkıntılı bugün çanta hazırladım bez ve mamaya karar veremedim ne alsamki yüzde yüz sezaryan olcak sezaryen da süt hemen gelmimiyor bir hafta ongünü buluyor
Kendini neden süt gelmeyecek diye sartlıyorsun ki?Slm kızlar benim hamilelik hep sıkıntılı bugün çanta hazırladım bez ve mamaya karar veremedim ne alsamki yüzde yüz sezaryan olcak sezaryen da süt hemen gelmimiyor bir hafta ongünü buluyor
Yoo benim hemen geldi ilk emzirdim sonra bi dahakine mama verdiler sonra yine emzirdim gelmişti. Kendini şartlama..Slm kızlar benim hamilelik hep sıkıntılı bugün çanta hazırladım bez ve mamaya karar veremedim ne alsamki yüzde yüz sezaryan olcak sezaryen da süt hemen gelmimiyor bir hafta ongünü buluyor
O ney kizKızlar pika sendromu yaşayan var mı? Çözüm bulabilen var mı?
Anneliğin tarifi insallah annem gibi olurum şahsen cok baglıyıız kopamıyorum onlardan daCanım anamız
Slm kızlar benim hamilelik hep sıkıntılı bugün çanta hazırladım bez ve mamaya karar veremedim ne alsamki yüzde yüz sezaryan olcak sezaryen da süt hemen gelmimiyor bir hafta ongünü buluyor
Kendini neden süt gelmeyecek diye sartlıyorsun ki?
Nornal doğum yapan bazı kişilerde bılr gelmeyebılıyor. Bu yapı meselesı bence .
Iki normal doğum yaptım dogumlarim zorda değildi ama süt gelmesi tam olarak 5 günü buldu. Sarı kolostrum emdiler sürekli mama gerekmedi çok. Günde 1 takviye yaptık. Arkadaşım sezeryan doğum yaptı çıkar çıkmaz beyaz süt geldi emzirdi.Yoo benim hemen geldi ilk emzirdim sonra bi dahakine mama verdiler sonra yine emzirdim gelmişti. Kendini şartlama..
Yormayayım yapmayayım diyorum ama karekterim tez canlı duramıyorum valla ayağımın altı şişmiş eşim bastı azarı anneleri çagırcam sana baksınlar diyor durmak bilmiyorsun yerinde diyor bakalım ne olacak adam işe gitmeyeyim diye rapor alıyor yoruluyorsun diyor ya ben kendi kıymetimi bilmiyorum iş ortamında da cok iş yaparım çalışkanım sevmiyorum oturmayı sonradan çıkıyor acısıYormasaydın kendini ya ben de dayanamayıp bir çılgınlık yapabilirim belki
Benim de hemen geldi sütümIki normal doğum yaptım dogumlarim zorda değildi ama süt gelmesi tam olarak 5 günü buldu. Sarı kolostrum emdiler sürekli mama gerekmedi çok. Günde 1 takviye yaptık. Arkadaşım sezeryan doğum yaptı çıkar çıkmaz beyaz süt geldi emzirdi.
Ayyyy dimi yaaaaaa çocuklarımızda annem annem diye ayrılamasa bizden ahh ahhAnneliğin tarifi insallah annem gibi olurum şahsen cok baglıyıız kopamıyorum onlardan da
Kilo almak istemediğim için ben çok yememeye çalışıyorum açıkçasıBenim 28+2 de 1220ydi canım..buhagta çok yavaş gitmişizbuhagta iyi beslen dedi
Kız korkutma biziCikart tabi tadini bence de..çünkü sonra hiçbir tarafına yatacak zaman bulamayabilirsin.buldugun az bir uykuda da ne yana yattığını bile gözün görmeyecek
Bez sleppy, mama da hipp aldım. Tamamen içgüdüsel olarakSlm kızlar benim hamilelik hep sıkıntılı bugün çanta hazırladım bez ve mamaya karar veremedim ne alsamki yüzde yüz sezaryan olcak sezaryen da süt hemen gelmimiyor bir hafta ongünü buluyor
Kilosu çok iyi masallah aklına hiç kötü bise getirme hersey olacağına variyor güzel düşünüp evrene pozitif şeyler gönderiyoruzDun saat 8 gibu doguma aldilar sanci odasına ciger gelistirici igne vurdular ve serum taktilar serumlar sancilari kesti şükür 12 gibi odaya cikardilar sabahda kalp atimlari ve sanci iyiydi az once usg girdim bebek 1750 gr olmus haftasiyla uyumlu doktor bugunde gozetim altinda tutalim bir sorun olmazsa yarin taburcu ederiz dedi çok şükür hastaneye yatis sebebi olarak ta bebek hareketlerinde azalma ve preterm eylem tehdidi yazmislar dosyama hemoglabin 8.4 dusmus kan vermeyi dusunuyorlar yine damardan
Ay ben yaptım üç aşamada tobe ilerleyen zamanlarda yapamaz misim bi gun pijamalarımı bi gun battaniye nevresim falan bi gun kıyafetleriÜtü işine başlamayan varsa bence koşarak başlasın
Benim evim serin olduğu halde günün bu saatinde 10dk da piştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?