Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Slm kızlar benim hamilelik hep sıkıntılı bugün çanta hazırladım bez ve mamaya karar veremedim ne alsamki yüzde yüz sezaryan olcak sezaryen da süt hemen gelmimiyor bir hafta ongünü buluyor
Ki normal doğum yapmama rağmen 3.gunde sütum geldi. Genelde o süreci de mama destekli hallettik

aynı ben. Ama ben kendime kiziyorum kıymetini bilmiyorsun diye sonra bakıyorum o iş orda duruyor yine ben yapıyorum

Aynı benim annem

Benim bebe sanırım sırtını döndü oynuyor baya baya ama sallantı hissediyorum sadece tekme yok resmen, ama tekme attığına yemin edebilirim
Benimkide doğum pozisyonunu aldi bence ağzımdan ayağı çıkacakmış gibi hissediyorum 1 saattir

Benimkide doğum pozisyonunu aldi bence ağzımdan ayağı çıkacakmış gibi hissediyorum 1 saattir
Benimki de iki gundur tam tersi alttan cikacak gibi heralde o zaman makat pozisyonunda. Simdi bu dogum pozisyonu olsun diye hareketler yapsam erken daha dimi suan 30+4 deyiz daha. Bi de bu bebe dogum pozisyonuna geldiyse o hareketleri yapinca tekrar tersine dönmez mi ya kafamda deli sorular.

Kız korkutma bizi
Valla öncesinde ben de çok olumlama yaptım ama başa gelen her şekilde çekiliyor korkmayın.oyle bir güç geliyor ki hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah dünyada bu kadar zor olup bu kadar güzel olan başka birşey yoktur sanırım

Valla kafasiylada baski yaptigna eminim cunku makat bolgemden beri bi sarsinti oluyor

Sacma bi film vardı
Kadın petrol, çanta falan aserıyordu
Benim şey oluyo, dişim kamaşıyo ağzım sulanıyo.
Çiçekleri suluyorum ıslanan toprak kabı kemiresim geliyo

Millet kışın karpuz yazın olmayan bişi ister, benim hayattaki şansım bu mu dedim ya.

Benimki de doğum pozisyonundaymış .
Zaten gögüs kafesime bi baskı var , vurması gerinmesi fena
Uzanıyorum rahat olsun diye , yoksa senin demen gibi ağzıma dayandı oğlan

Amanınnn

Benim kuzenimde kil yerdi
Ay çok kötüüğğğüüü bebeğe çok zararlıymış bakteri ürediği için.
Ben kendimi tutuyorum elbette, belki yesem midem bulanacak istemeyecek ama yiyip duramayan da okudum o yüzden asla tadına bile bakmam ama kızlar nasıl anlatsam elim ayağım kesiliyor yok böyle bi istek.
Demir eksikliği tetikliyomuş, kahve kemirmek bastırıyor böyle çözümler buldum ama dün gece çok kötü oldum mesela sinir oluyorum bi çözüm bulabilen var mı acaba merak ettim ama nadir Bi durum sanırım

Bende cocuklugumdan beri var buldugum yerde yiyorum tutamiyorum kendimi aklima sokuyorsun boyle anlattıkça hastanede nerde bulayim

Çabuk dön o yoldan , orasi dipsiz kuyu

Demir ilacina yuklen ki oyle seyler aklina gelmesin,canin istemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…