- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.001
Ki normal doğum yapmama rağmen 3.gunde sütum geldi. Genelde o süreci de mama destekli hallettikSlm kızlar benim hamilelik hep sıkıntılı bugün çanta hazırladım bez ve mamaya karar veremedim ne alsamki yüzde yüz sezaryan olcak sezaryen da süt hemen gelmimiyor bir hafta ongünü buluyor
Yormayayım yapmayayım diyorum ama karekterim tez canlı duramıyorum valla ayağımın altı şişmiş eşim bastı azarı anneleri çagırcam sana baksınlar diyor durmak bilmiyorsun yerinde diyor bakalım ne olacak adam işe gitmeyeyim diye rapor alıyor yoruluyorsun diyor ya ben kendi kıymetimi bilmiyorum iş ortamında da cok iş yaparım çalışkanım sevmiyorum oturmayı sonradan çıkıyor acısı
Aynı benim annemValla kayınvalidem çok yardımcı sağ olsun iş yaptırmaz hatta gelip evimin işini yapar. Annem hamileliğimi pek ciddiye almıyor, ben neler yaptım yaşadım hamileliğimde bir şey olmaz diyor. Bir de hiç hamile olduğumu umursamadan her türlü lafı söylüyor dilinin kemiği yok.
Benimkide doğum pozisyonunu aldi bence ağzımdan ayağı çıkacakmış gibi hissediyorum 1 saattirBenim bebe sanırım sırtını döndü oynuyor baya baya ama sallantı hissediyorum sadece tekme yok resmen, ama tekme attığına yemin edebilirim
Benimki de iki gundur tam tersi alttan cikacak gibi heralde o zaman makat pozisyonunda. Simdi bu dogum pozisyonu olsun diye hareketler yapsam erken daha dimi suan 30+4 deyiz daha. Bi de bu bebe dogum pozisyonuna geldiyse o hareketleri yapinca tekrar tersine dönmez mi yaBenimkide doğum pozisyonunu aldi bence ağzımdan ayağı çıkacakmış gibi hissediyorum 1 saattir
Valla öncesinde ben de çok olumlama yaptım ama başa gelen her şekilde çekiliyor korkmayın.oyle bir güç geliyor ki hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallahKız korkutma bizi
Canım yenmeyecek şeyler istiyor, alçı, toprak kap, duvarO ney kiz
Sacma bi film vardıCanım yenmeyecek şeyler istiyor, alçı, toprak kap, duvar
AmanınnnCanım yenmeyecek şeyler istiyor, alçı, toprak kap, duvar
Iyi eve gönderirler o zamanKizlar hersey yolunda şükür az once gene kalp atislarina baktik normal çok şükür ki
Valla kafasiylada baski yaptigna eminim cunku makat bolgemden beri bi sarsinti oluyorBenimki de iki gundur tam tersi alttan cikacak gibi heralde o zaman makat pozisyonunda. Simdi bu dogum pozisyonu olsun diye hareketler yapsam erken daha dimi suan 30+4 deyiz daha. Bi de bu bebe dogum pozisyonuna geldiyse o hareketleri yapinca tekrar tersine dönmez mi yakafamda deli sorular.
Benim şey oluyo, dişim kamaşıyo ağzım sulanıyo.Sacma bi film vardı
Kadın petrol, çanta falan aserıyordu
Eksıklıkten oluyormus onlarBenim şey oluyo, dişim kamaşıyo ağzım sulanıyo.
Çiçekleri suluyorum ıslanan toprak kabı kemiresim geliyo
Millet kışın karpuz yazın olmayan bişi ister, benim hayattaki şansım bu mu dedim ya.
Çok güzel , şükürler olsun ..Kizlar hersey yolunda şükür az once gene kalp atislarina baktik normal çok şükür ki
Benimki de doğum pozisyonundaymış .Benimkide doğum pozisyonunu aldi bence ağzımdan ayağı çıkacakmış gibi hissediyorum 1 saattir
Maşallah çok şükürKizlar hersey yolunda şükür az once gene kalp atislarina baktik normal çok şükür ki
Ay çok kötüüğğğüüü bebeğe çok zararlıymış bakteri ürediği için.Amanınnn
Benim kuzenimde kil yerdi
Bende cocuklugumdan beri var buldugum yerde yiyorum tutamiyorum kendimi aklima sokuyorsun boyle anlattıkça hastanede nerde bulayimAy çok kötüüğğğüüü bebeğe çok zararlıymış bakteri ürediği için.
Ben kendimi tutuyorum elbette, belki yesem midem bulanacak istemeyecek ama yiyip duramayan da okudum o yüzden asla tadına bile bakmam ama kızlar nasıl anlatsam elim ayağım kesiliyor yok böyle bi istek.
Demir eksikliği tetikliyomuş, kahve kemirmek bastırıyor böyle çözümler buldum ama dün gece çok kötü oldum mesela sinir oluyorum bi çözüm bulabilen var mı acaba merak ettim ama nadir Bi durum sanırım
Çabuk dön o yoldan , orasi dipsiz kuyuAy çok kötüüğğğüüü bebeğe çok zararlıymış bakteri ürediği için.
Ben kendimi tutuyorum elbette, belki yesem midem bulanacak istemeyecek ama yiyip duramayan da okudum o yüzden asla tadına bile bakmam ama kızlar nasıl anlatsam elim ayağım kesiliyor yok böyle bi istek.
Demir eksikliği tetikliyomuş, kahve kemirmek bastırıyor böyle çözümler buldum ama dün gece çok kötü oldum mesela sinir oluyorum bi çözüm bulabilen var mı acaba merak ettim ama nadir Bi durum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?