- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.021
Rahmede baski yapiyor demi ve o an makat bolgende bi etkileniyormu ,benim wc ihtiyacimda cok oluyo bu aralar önce bu kadar degildiBenimki de doğum pozisyonundaymış .
Zaten gögüs kafesime bi baskı var , vurması gerinmesi fena
Uzanıyorum rahat olsun diye , yoksa senin demen gibi ağzıma dayandı oğlan
Benim annemde duvarı kazıya kazıya yermiş, bide lastik arkasındaki çamurları , buzda yermişBenim şey oluyo, dişim kamaşıyo ağzım sulanıyo.
Çiçekleri suluyorum ıslanan toprak kabı kemiresim geliyo
Millet kışın karpuz yazın olmayan bişi ister, benim hayattaki şansım bu mu dedim ya.
Ben de öyle diyordum hep tekme atıyor gibiydi mideme ama dün doktor makat geliş dediBenimkide doğum pozisyonunu aldi bence ağzımdan ayağı çıkacakmış gibi hissediyorum 1 saattir
Hadi ya belli olmuyor demkkiBen de öyle diyordum hep tekme atıyor gibiydi mideme ama dün doktor makat geliş dedio tekmeleri nasıl atıyor anlamadım iki büklüm durduğu için atabiliyor sanırım
Tovbe yarapbimmm ,yokmu artiran hayretler icinde dinliyom hadiBenim annemde duvarı kazıya kazıya yermiş, bide lastik arkasındaki çamurları , buzda yermiş
Bende küçükken oyuzden mi bilmiyorum sigara külü yerdimşimdide buz hastasıyım katır katır yerim
Aman dikkat yeme çocukda alışıyo sonra
Hadi bakalimmHadi ya belli olmuyor demkkibende yarin gidicem bakalim ne gelişi duruyormuş yaramaz çocummm
Hee öyle olabiliyor yani. Ben tam saptayamiyorum bakalım perşembe görcez hatunu nasıl duruyormuş. Merak ettim valla. Sanki her yerimde hissediyorum gibiValla kafasiylada baski yaptigna eminim cunku makat bolgemden beri bi sarsinti oluyor
HahahahahahahhTovbe yarapbimmm ,yokmu artiran hayretler icinde dinliyom hadi
Aaaa o klasik yaaaa bende yerdimO degilde bende itiraf edeyim
Orta okulda 0.7 uç yerdim bende
Ütü işine başlamayan varsa bence koşarak başlasın
Benim evim serin olduğu halde günün bu saatinde 10dk da piştim
Daha kalin olunca cok guzel oluyodu 0.9 kagidin arasina sariyordum icine uhu dokuyordum yiyordum onuO degilde bende itiraf edeyim
Orta okulda 0.7 uç yerdim bende
Bı arkadaş sormuştu kan sonuclarımınnasil geleceğini. Pembe demir ilacı dekavit ve d vitamini kullanıyordum düzenli olarak pek işe yaramamış gibi
Albümin şu bildiğimiz albüm mü acaba şişlik oluyor mu vucudundaBı arkadaş sormuştu kan sonuclarımınnasil geleceğini. Pembe demir ilacı dekavit ve d vitamini kullanıyordum düzenli olarak pek işe yaramamış gibi
Evet dizlerim ve ayaklarım da şişlik oluyorAlbümin şu bildiğimiz albüm mü acaba şişlik oluyor mu vucudunda
Aman canım dikkat et tuzu kesEvet dizlerim ve ayaklarım da şişlik oluyor
Canım demir düşüklüğü bunlara sebep olur.Canım yenmeyecek şeyler istiyor, alçı, toprak kap, duvar
Aynı benim annem
Evet dikkat etmem gerekiyor keşke tüm iştahımı kesebilsemAman canım dikkat et tuzu kes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?