Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çözüm demiri yükseltmek maalesef. Senin ki çok düşük sanırım ondan oluyor. Doktora şöyle bence yükseltmek için bir şeyler versin.

Bana bu kadar hamilelik yetti gariiiii
Herkese iyiyim desem de hala işe son gaz gitsem de, evde sanki hiç hamile değilmişim gibi dolansam da, ben çok yoruldum. Her yerim ağrıyor, kasıklarım, karnım, sırtım belim. Her yerim. Bir de bebişin tekmeleri hareketleri, otururken zorlanmam vs… Ve sürekli bir şey yiyorum artık kendimden yoruldum yani. Yarın saat 5’te doktor kontrolüm var, bi gidelim bakalım ne diyecek. Yavaş yavaş tükenmişlik hissi geliyor bana

Rahmede baski yapiyor demi ve o an makat bolgende bi etkileniyormu ,benim wc ihtiyacimda cok oluyo bu aralar önce bu kadar degildi
Senin haftan benden önce , bende şuan makat bölgesinde tık yok .
Çoğunlukla gögüs kafesimde gezintide ..
ilerleyen günlerde beni wc de yatıracağını hissediyorum

Ben ya da annem öyle enteresan şeyler yemezdik.

Benım rahme baskı suan yok
ama hareket halindeyken karnım ve yanlarına acı veriyor
Sert hareketleri yani

Çabuk dön o yoldan , orasi dipsiz kuyu

Demir ilacina yuklen ki oyle seyler aklina gelmesin,canin istemesin
Sabah akşam demir ve mg alıyorum işte sonuç bu

Yok yemiyorum ama durmak zor
Bende hamilelikte oldu öncesinde yoktu

Yok ikisine ayrı almış. Ikisi beyaz diğeri sari .beyazın biriyle de kafasını ortecekmis .terini alırmış. Çıldırmazsam iyi

Terini aldırmak yerine hiç terletmemek daha iyi değil mi?

Ben ilkini Temmuz'da doğurdum. Hastanede havalandırma falan vardı penye battaniye, şapka falan gayet rahattı bebek. Eve geldik emerken terledi hemen incelttim üstünü

Eskiler terleyen çocuk üşümesin diye iyice örterler nedense. Ben tam tersi farkettiğim an terden ıslanan üstü değiştiririm ki hasta olmasın..

Aynen bende böyle düşünüyorum, terleyen çocuğa yelek giydiriyolar mesela, çok anlamsız.
Hiç sevmem, ince giyinir ve giydiririm çocuğum da ona alışmıştır. Daha sağlıklı buluyorum

Kusura bakma canım anca girebildim, benim hiç bir belirti yoktu. Ne bende ne bebekte ne suyumda. Normal yükleme testinde çıktı işte. Ama bence karın çevresi vs ekstra önde değilse şekerle ilgili bir durum olduğunu sanmıyorum. Herkesinki önden gidiyo çünkü

Aynen bende böyle düşünüyorum, terleyen çocuğa yelek giydiriyolar mesela, çok anlamsız.
Hiç sevmem, ince giyinir ve giydiririm çocuğum da ona alışmıştır. Daha sağlıklı buluyorum

Kesinlikle o an hissedilen nem daha çok üşütür.

Bebekken de uyutacağım zaman yelek falan bırakmazdım üstünde. Uyanınca geçirirdim sırtına kışın falan

Kesinlikle o an hissedilen nem daha çok üşütür.

Bebekken de uyutacağım zaman yelek falan bırakmazdım üstünde. Uyanınca geçirirdim sırtına kışın falan
Çocuk hic terlemedi
Çünkü hiç yelek, hırka, bere kullanmadım

Kayınvalıdem her gördüğünde burnunu sokardı, halen öyle.
Misal çocuğu görsün " aa ınce bu " der. Ama ben susar mıyım? Anında cevabını verıyorum. Ama o susmuyor
Ben de cevap vermekten usanmıyorum

Emerken başı cok terlerdı
Alerjikmiş. Koluma pamuklu bişi serer öyle emzirirdim. Onun dışında terleme yasamadık

Oğlum hala gece uykuya geçişte terler. Kafası ve boynu hiç değişmez. Üstünü de bu yüzden çok örtemem
Yakasına bez koyup terlemesi geçince alırım ki kıyafet değiştirmeye uğraşmayayım

Emzirirken ben de koluma pamuklu bez sererdim

Uykudan uyanan insan ürperir yahu. Hep kendime göre ayarladım
Kural değil ama evde mevsime göre yelek giyilir ve giydirilir sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…