- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.041
Çözüm demiri yükseltmek maalesef. Senin ki çok düşük sanırım ondan oluyor. Doktora şöyle bence yükseltmek için bir şeyler versin.Ay çok kötüüğğğüüü bebeğe çok zararlıymış bakteri ürediği için.
Ben kendimi tutuyorum elbette, belki yesem midem bulanacak istemeyecek ama yiyip duramayan da okudum o yüzden asla tadına bile bakmam ama kızlar nasıl anlatsam elim ayağım kesiliyor yok böyle bi istek.
Demir eksikliği tetikliyomuş, kahve kemirmek bastırıyor böyle çözümler buldum ama dün gece çok kötü oldum mesela sinir oluyorum bi çözüm bulabilen var mı acaba merak ettim ama nadir Bi durum sanırım
O zaman bebiş büyümez Allah korusun çok dikkat etmemiz lazım bende tansiyondan muzdaribim ayaklarım şişçek diye ödüm kopuyo az kaldı dikkat etçez bol bol su tuzu tamamen bırak şunun şurasında 2 ay kaldıEvet dikkat etmem gerekiyor keşke tüm iştahımı kesebilsem
Ben de öyleyim tuvalet kağıdı çabuk biter olduRahmede baski yapiyor demi ve o an makat bolgende bi etkileniyormu ,benim wc ihtiyacimda cok oluyo bu aralar önce bu kadar degildi
Senin haftan benden önce , bende şuan makat bölgesinde tık yok .Rahmede baski yapiyor demi ve o an makat bolgende bi etkileniyormu ,benim wc ihtiyacimda cok oluyo bu aralar önce bu kadar degildi
Sabah akşam demir ve mg alıyorum işte sonuç buÇabuk dön o yoldan , orasi dipsiz kuyu
Demir ilacina yuklen ki oyle seyler aklina gelmesin,canin istemesin
Benim annemde duvarı kazıya kazıya yermiş, bide lastik arkasındaki çamurları , buzda yermiş
Bende küçükken oyuzden mi bilmiyorum sigara külü yerdimşimdide buz hastasıyım katır katır yerim
Aman dikkat yeme çocukda alışıyo sonra
Yok ikisine ayrı almış. Ikisi beyaz diğeri sari .beyazın biriyle de kafasını ortecekmis .terini alırmış. Çıldırmazsam iyi
Evet canım 2ye çıkarmıştı bu hafta randevum var bakalım ne vericek, sulu bişiler verme diyeceğim.Canım demir düşüklüğü bunlara sebep olur.
Aynen bende böyle düşünüyorum, terleyen çocuğa yelek giydiriyolar mesela, çok anlamsız.Terini aldırmak yerine hiç terletmemek daha iyi değil mi?
Ben ilkini Temmuz'da doğurdum. Hastanede havalandırma falan vardı penye battaniye, şapka falan gayet rahattı bebek. Eve geldik emerken terledi hemen incelttim üstünü
Eskiler terleyen çocuk üşümesin diye iyice örterler nedense. Ben tam tersi farkettiğim an terden ıslanan üstü değiştiririm ki hasta olmasın..
Kusura bakma canım anca girebildim, benim hiç bir belirti yoktu. Ne bende ne bebekte ne suyumda. Normal yükleme testinde çıktı işte. Ama bence karın çevresi vs ekstra önde değilse şekerle ilgili bir durum olduğunu sanmıyorum. Herkesinki önden gidiyo çünküYorumlardan sonra içim rahatladı sabah testimi de yaptıracağım, herkesinki hemen hemen bu kilolarda bende doktorumun yorumu üzere sıkıntı yaşadım yoksa bu rakamların ileride duraksayabileceğini de biliyorum pek aldırış etmemiştim açıkçası ayrıca erken doğum riskim de var ilk doğum baz alınarak tek düşündüğüm vaktinde sağlıklı gelsin.. sizin nasıl ablaoşıldı şeker canım? Açlık tokluk bakacaz sabah önce şüpheli durum olursa yüklsmeyi tekrar ederiz dedi..
Benim oğlum 32 haftalık erken doğdu 2650gr dı
Minnacık bir bebekti haftasına göre yine önde gidiyordu tek avantajı çabuk toparlaması küvezden çıkması olmuştu ozamanda acaba şekerinmi vardı atladıkmı muhabbeti oldu
Peki her sifonda giden su ve gelen faturaBen de öyleyim tuvalet kağıdı çabuk biter oldu
Ya bu bende de var. Hareketleri kaburgamda evet ama aynı anda hem vajinada hemde makatta hissediyorum baskıyı. 24. haftadan beri baş aşağı pozisyonda. Neden oluyor sence?Valla kafasiylada baski yaptigna eminim cunku makat bolgemden beri bi sarsinti oluyor
İnşallah herşey yolunda gidecek sağlıkla yavrularımızı kucagimiza Allah'ın izniyle alacağızmalesef dediğim gibi durum fark edilmedi kötü sonuçlandı şimdi en başından herşey kontrol altında Allah’ın izniyle sağlıkla ilerliyoruz
Aynen bende böyle düşünüyorum, terleyen çocuğa yelek giydiriyolar mesela, çok anlamsız.
Hiç sevmem, ince giyinir ve giydiririm çocuğum da ona alışmıştır. Daha sağlıklı buluyorum
Yarin sorcam canim yazarim burayaYa bu bende de var. Hareketleri kaburgamda evet ama aynı anda hem vajinada hemde makatta hissediyorum baskıyı. 24. haftadan beri baş aşağı pozisyonda. Neden oluyor sence?
Çocuk hic terlemediKesinlikle o an hissedilen nem daha çok üşütür.
Bebekken de uyutacağım zaman yelek falan bırakmazdım üstünde. Uyanınca geçirirdim sırtına kışın falan
Tamam canım etiketle beni ama ben gündüzleri giremiyorum geneldeYarin sorcam canim yazarim buraya
Çocuk hic terlemedi
Çünkü hiç yelek, hırka, bere kullanmadım
Kayınvalıdem her gördüğünde burnunu sokardı, halen öyle.
Misal çocuğu görsün " aa ınce bu " der. Ama ben susar mıyım? Anında cevabını verıyorum. Ama o susmuyor
Ben de cevap vermekten usanmıyorum
Emerken başı cok terlerdı
Alerjikmiş. Koluma pamuklu bişi serer öyle emzirirdim. Onun dışında terleme yasamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?