- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.061
Alerjik olduğu için ilk uykuya geçişte kış bıle olsa üzerini oturmuyorum. Cunku kafası terliyor. Uyuduktan bir müddet sonra örtüyorum uzerını .Oğlum hala gece uykuya geçişte terler. Kafası ve boynu hiç değişmez. Üstünü de bu yüzden çok örtemem
Yakasına bez koyup terlemesi geçince alırım ki kıyafet değiştirmeye uğraşmayayım
Emzirirken ben de koluma pamuklu bez sererdim
Uykudan uyanan insan ürperir yahu. Hep kendime göre ayarladım
Kural değil ama evde mevsime göre yelek giyilir ve giydirilir sonuçta
23 eylül son regl tarihim. Ben burada geç döllenme olayları var diye o şekilde girmiştim o yüzden burada geç gözüküyor olabilirMaşallahhh
Bilgilerinde 8temmuz yazıyor aramızda 4 gün var ben 31+0
Sen nasıl 32+5 sinbebişmi önden gidiyo
Bana temmuz başına verdide randevu sana erken vermiş baya sezeryan tarihi
Benimde 29 eylül son adet tarihi23 eylül son regl tarihim. Ben burada geç döllenme olayları var diye o şekilde girmiştim o yüzden burada geç gözüküyor olabilirdoktorum 23 eylülle uyumlu gözüküyor dedi
Senın ne zaman dedi doğum icinBenimde 29 eylül son adet tarihi
Benim bebeğimde 2 hafta önde ilerliyor 27.haftalarda olması gerekirken 29.haftada 1270 gr boyuda uzunmus amniyon sıvısı normal karın çevresi normal benim doktorum da şekerden şüpheleniyor benim de ilk bebeğim 32.haftada doğdu ama preeklampsi nedeniyle erken doğdu ciğer geliştirici iğne sonrası hem şekerim hem de tansiyonum iyice yükseldi bunda çok dikkat ediyordum açlık 100 çıkıyordu tokluk şekeri normal çıkıyordu kendi olcumlerimde ama yine yukleme yapılacakYorumlardan sonra içim rahatladı sabah testimi de yaptıracağım, herkesinki hemen hemen bu kilolarda bende doktorumun yorumu üzere sıkıntı yaşadım yoksa bu rakamların ileride duraksayabileceğini de biliyorum pek aldırış etmemiştim açıkçası ayrıca erken doğum riskim de var ilk doğum baz alınarak tek düşündüğüm vaktinde sağlıklı gelsin.. sizin nasıl ablaoşıldı şeker canım? Açlık tokluk bakacaz sabah önce şüpheli durum olursa yüklsmeyi tekrar ederiz dedi..
Benim oğlum 32 haftalık erken doğdu 2650gr dı
Minnacık bir bebekti haftasına göre yine önde gidiyordu tek avantajı çabuk toparlaması küvezden çıkması olmuştu ozamanda acaba şekerinmi vardı atladıkmı muhabbeti oldu
32 haftalık doğan bebeğin kilosu çok iyiymiş.Yorumlardan sonra içim rahatladı sabah testimi de yaptıracağım, herkesinki hemen hemen bu kilolarda bende doktorumun yorumu üzere sıkıntı yaşadım yoksa bu rakamların ileride duraksayabileceğini de biliyorum pek aldırış etmemiştim açıkçası ayrıca erken doğum riskim de var ilk doğum baz alınarak tek düşündüğüm vaktinde sağlıklı gelsin.. sizin nasıl ablaoşıldı şeker canım? Açlık tokluk bakacaz sabah önce şüpheli durum olursa yüklsmeyi tekrar ederiz dedi..
Benim oğlum 32 haftalık erken doğdu 2650gr dı
Minnacık bir bebekti haftasına göre yine önde gidiyordu tek avantajı çabuk toparlaması küvezden çıkması olmuştu ozamanda acaba şekerinmi vardı atladıkmı muhabbeti oldu
20 -24 haziran arası dedi. Bence 22 haziran olabilir diye dusunuyorumSenın ne zaman dedi doğum icinnormal mi sezaryen mi düsünüyorsum
Hayırlısı olsun benımde 20 haziran daha sağlıklı olur dedi. Cok az bi süre kaldi hem korkuyorum hemde artık yanımda olacaği için çok heyecanlıyım20 -24 haziran arası dedi. Bence 22 haziran olabilir diye dusunuyorum
Heeee ozaman normal öndesin baya sen23 eylül son regl tarihim. Ben burada geç döllenme olayları var diye o şekilde girmiştim o yüzden burada geç gözüküyor olabilirdoktorum 23 eylülle uyumlu gözüküyor dedi
Evet ben hesaplarıma göre temmuz annesi olurum diye düşünmüştüm ama haziran annesi olacağim sanırımHeeee ozaman normal öndesin baya sen
Olsun burda çoğu sanırım haziran annesi olucak bakalım kimlerin bebişi erkenci olucakEvet ben hesaplarıma göre temmuz annesi olurum diye düşünmüştüm ama haziran annesi olacağim sanırım
Sezaryen olacak olanlar haziran anası olucak sanırımOlsun burda çoğu sanırım haziran annesi olucak bakalım kimlerin bebişi erkenci olucak
Benimde 3 gün ilerde gidiyor ama ben tarihte oynama yapmadım kafam karışmasın diye.Hayırlısı olsun benımde 20 haziran daha sağlıklı olur dedi. Cok az bi süre kaldi hem korkuyorum hemde artık yanımda olacaği için çok heyecanlıyımsağ salim kucaklarımıza alalım inşallah
Ooooo nerdeyse 1ay kaldı yokmu bebişim ismiiiiiSezaryen olacak olanlar haziran anası olucak sanırımbebek doğacak ama hala isimde kararsızım..
Var ama 2 isim koyup koymamakta kararsısızOoooo nerdeyse 1ay kaldı yokmu bebişim ismiiiiiacilen bullll
Geç geliyo he bazı hastane çıkışları uzun sürüyo oyuzden hemen koyman lazım artıkVar ama 2 isim koyup koymamakta kararsısızarel pars mı olsa yoksa sadece pars mı olsa karar veremiyorum bir türlü. Hastane cıkısı yaptiricam karar vermeyi bekliyorum
Normal dogumda benimde he en geldi şimdi riksliyim sezaryan olursam gelmez erken girebilirim heran hergün bişey çıkıyor hergün doktor dayımKi normal doğum yapmama rağmen 3.gunde sütum geldi. Genelde o süreci de mama destekli hallettik
Çantama koyayım diyorum hergün hastanedeyim benimki çok erken olcak sanıtım gelmese diye hazırlık yapıyorumYoo benim hemen geldi ilk emzirdim sonra bi dahakine mama verdiler sonra yine emzirdim gelmişti. Kendini şartlama..
Okadar agrı çokki enfeksiyon sardı birde kabızlıktan tuvalete çıkamadıkca rahim zorluyor resmen heryerim yırtık kan heran hiç rebilirim sezaryan erken oldugu için gelmezse çantaya atayım diyorumKendini neden süt gelmeyecek diye sartlıyorsun ki?
Nornal doğum yapan bazı kişilerde bılr gelmeyebılıyor. Bu yapı meselesı bence .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?