Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Alerjik olduğu için ilk uykuya geçişte kış bıle olsa üzerini oturmuyorum. Cunku kafası terliyor. Uyuduktan bir müddet sonra örtüyorum uzerını .

Uykudan uyanınca bazen yelek giydirdim
Bazen gıydırmedım.kendıme gore ayarladım yani.
Hırka tarzı şeyler hic kullanmadım

Maşallahhh

Bilgilerinde 8temmuz yazıyor aramızda 4 gün var ben 31+0
Sen nasıl 32+5 sin bebişmi önden gidiyo
Bana temmuz başına verdide randevu sana erken vermiş baya sezeryan tarihi
23 eylül son regl tarihim. Ben burada geç döllenme olayları var diye o şekilde girmiştim o yüzden burada geç gözüküyor olabilir doktorum 23 eylülle uyumlu gözüküyor dedi

Benim bebeğimde 2 hafta önde ilerliyor 27.haftalarda olması gerekirken 29.haftada 1270 gr boyuda uzunmus amniyon sıvısı normal karın çevresi normal benim doktorum da şekerden şüpheleniyor benim de ilk bebeğim 32.haftada doğdu ama preeklampsi nedeniyle erken doğdu ciğer geliştirici iğne sonrası hem şekerim hem de tansiyonum iyice yükseldi bunda çok dikkat ediyordum açlık 100 çıkıyordu tokluk şekeri normal çıkıyordu kendi olcumlerimde ama yine yukleme yapılacak

32 haftalık doğan bebeğin kilosu çok iyiymiş.

20 -24 haziran arası dedi. Bence 22 haziran olabilir diye dusunuyorum
Hayırlısı olsun benımde 20 haziran daha sağlıklı olur dedi. Cok az bi süre kaldi hem korkuyorum hemde artık yanımda olacaği için çok heyecanlıyım sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah

Hayırlısı olsun benımde 20 haziran daha sağlıklı olur dedi. Cok az bi süre kaldi hem korkuyorum hemde artık yanımda olacaği için çok heyecanlıyım sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah
Benimde 3 gün ilerde gidiyor ama ben tarihte oynama yapmadım kafam karışmasın diye.

Amin inşallah sağ salim alalım bebişleri kucağımıza

Var ama 2 isim koyup koymamakta kararsısız arel pars mı olsa yoksa sadece pars mı olsa karar veremiyorum bir türlü. Hastane cıkısı yaptiricam karar vermeyi bekliyorum
Geç geliyo he bazı hastane çıkışları uzun sürüyo oyuzden hemen koyman lazım artık
Benim iki ismim var diğerini kullanmıyorum bile hiç hatta bana iki isim oyuzden gereksiz gelir ve uzun oluyo çok, sanki pars sadece daha güzel gibi yinede sen bilirsin tabi

Kendini neden süt gelmeyecek diye sartlıyorsun ki?
Nornal doğum yapan bazı kişilerde bılr gelmeyebılıyor. Bu yapı meselesı bence .
Okadar agrı çokki enfeksiyon sardı birde kabızlıktan tuvalete çıkamadıkca rahim zorluyor resmen heryerim yırtık kan heran hiç rebilirim sezaryan erken oldugu için gelmezse çantaya atayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…