Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende öyle düşünüyorum ama eşim de sanki parayla, biz 2 isim koyalım hangisini istersek onu kullanırı diyor

Gece gece rüyamda ne gördüm dersiniz
Erkek bir tanıdığımin şüphesi varmış esinin hamile olması ile ilgili madem şüpheniz var gel test yapalım diye zorla adama idrar testi yaptırıyorum bakın adama kadın ortada yok sonra birde pozitif çıkıyor adam ortalığı birbirine katıyor sevinçten falan tövbe estağfurullah bu nasıl rüyaydı kıçımda örtükdü ama

Not: bu kişiyi de 1 bucuk 2 seneye yakındır hiç görmedim.

Vala ben de bugün sırf o yüzden sinirlendim ben böyleyim kimsem de yok beni bırakıp tatile gitti ne zaman gelirsin diyorum ee geliriz çocuğu bizemi yaptın vala gelsin aramıcam gitmicem de gelirse gelir milletin annesine bakıyorum kuzum canım evladım bizim ki ben de 4 tane doğurdum ya ilk 4 ayda ultrason resmini heyecan la aldık gösteremeye gittim teyzem oradaydı dedi bak ne güzel baksana bulaşık yıkıyordu aman herkes doğuruyor dedi bide benim tüp bebek o kadar bekledim ki ben çocuğu bilmiyorum ya aramayı düşünmüyorum bi kız kardeşim var onun yanın da pervane resmen yemeğine kadar sokar ağzına o Hamile kalsın görücem ben onu

Benim de hemen geldi sütüm
Sen uzaylisin insanları yanıltma hiç kanaması olmayan tuhaf kadın
Benim şey oluyo, dişim kamaşıyo ağzım sulanıyo.
Çiçekleri suluyorum ıslanan toprak kabı kemiresim geliyo

Millet kışın karpuz yazın olmayan bişi ister, benim hayattaki şansım bu mu dedim ya.
Eksiklikten olur o istersen bi baktir değerlerine cok düşmüş olabilir gerçi benim de demir en son 10 du ama belki tek haneye düşmüştür senin
Albümin şu bildiğimiz albüm mü acaba şişlik oluyor mu vucudunda
Bu neki benim de en son 42 çıkmış ama referans degerinde diye sanirim dr hic bir sey demedi ??
Bu dedigi parol ise covid olduğumda kemiklerim ağrıdığı için günlük 3 kere attım dr 5 kere dedi ben yine az attım sonrasında böbrek sorunum oldu ağrıdan kivrandikca çok mecbur kalınca yine attım dr hep zararsız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…