- 30 Mart 2015
- 317
- 306
- 103
- 28
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.081
Bende öyle düşünüyorum ama eşim de sanki parayla, biz 2 isim koyalım hangisini istersek onu kullanırı diyorGeç geliyo he bazı hastane çıkışları uzun sürüyo oyuzden hemen koyman lazım artık
Benim iki ismim var diğerini kullanmıyorum bile hiç hatta bana iki isim oyuzden gereksiz gelir ve uzun oluyo çok, sanki pars sadece daha güzel gibiyinede sen bilirsin tabi
Valla ne söylenirse en başta büyüdüğündede onu kullanıyor . Zor bi durum ama artık tercih etmen lazımBende öyle düşünüyorum ama eşim de sanki parayla, biz 2 isim koyalım hangisini istersek onu kullanırı diyor
Vala ben de bugün sırf o yüzden sinirlendim ben böyleyim kimsem de yok beni bırakıp tatile gitti ne zaman gelirsin diyorum ee geliriz çocuğu bizemi yaptın vala gelsin aramıcam gitmicem de gelirse gelir milletin annesine bakıyorum kuzum canım evladım bizim ki ben de 4 tane doğurdum ya ilk 4 ayda ultrason resmini heyecan la aldık gösteremeye gittim teyzem oradaydı dedi bak ne güzel baksana bulaşık yıkıyordu aman herkes doğuruyor dedi bide benim tüp bebek o kadar bekledim ki ben çocuğu bilmiyorum ya aramayı düşünmüyorum bi kız kardeşim var onun yanın da pervane resmen yemeğine kadar sokar ağzına o Hamile kalsın görücem ben onuVallahi zor ya en son tartıştık hiç susayım, alttan alayım bu kız hamile de demedi. 'Bana bir şey olursa sorumlusu sensin'e getirdi hatta ama insan takmamayı öğreniyor. Hele şu an bebeğim her şeyden herkesten daha önemli
Aynı ben her hafta doktordayım ayda bir gittiğim görülmemiştirNormal dogumda benimde he en geldi şimdi riksliyim sezaryan olursam gelmez erken girebilirim heran hergün bişey çıkıyor hergün doktor dayım
ParsVar ama 2 isim koyup koymamakta kararsısızarel pars mı olsa yoksa sadece pars mı olsa karar veremiyorum bir türlü. Hastane cıkısı yaptiricam karar vermeyi bekliyorum
Var ama 2 isim koyup koymamakta kararsısızarel pars mı olsa yoksa sadece pars mı olsa karar veremiyorum bir türlü. Hastane cıkısı yaptiricam karar vermeyi bekliyorum
Günaydın kızlarcım
Çalışanlar, çocukları uyumayanlar erkenciler
32 hafta iznine çıktın miBebeğin eşyalarını utulemede son düzlüğe geldim. Kimseye elletmicem diye kıçım çıktı
Naptın gittin miKilo almak istemediğim için ben çok yememeye çalışıyorum açıkçasıama haftada et, bakliyat; günlük sebze, meyve, süt, kefir, kuru yemiş kesin tuketiyorum. Yarın bana da ye derse direkt eve gelip bir tepsi börek açar, yerim
Hahahaj melek daha betermis bizdenBen az önce ne okudum ya uçlar killer uhular
Nasıl zehirlenmemişHahahaj melek daha betermis bizden
Ucu döner gibi dürüm edip yiyormus uzerinede sos niyetine uhu döküyormuş
Sen uzaylisin insanları yanıltma hiç kanaması olmayan tuhaf kadınBenim de hemen geldi sütüm
Eksiklikten olur o istersen bi baktir değerlerine cok düşmüş olabilir gerçi benim de demir en son 10 du ama belki tek haneye düşmüştür seninBenim şey oluyo, dişim kamaşıyo ağzım sulanıyo.
Çiçekleri suluyorum ıslanan toprak kabı kemiresim geliyo
Millet kışın karpuz yazın olmayan bişi ister, benim hayattaki şansım bu mu dedim ya.
Bu neki benim de en son 42 çıkmış ama referans degerinde diye sanirim dr hic bir sey demedi ??Albümin şu bildiğimiz albüm mü acaba şişlik oluyor mu vucudunda
Bu dedigi parol ise covid olduğumda kemiklerim ağrıdığı için günlük 3 kere attım dr 5 kere dedi ben yine az attım sonrasında böbrek sorunum oldu ağrıdan kivrandikca çok mecbur kalınca yine attım dr hep zararsız dediKızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?