Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlaaar bebek arabamız da geldi çok şükür.
KANZ D-GO model aldık Rabbim kullanmayı nasip etsin var mi bu model alan ??
Ben aldım birde 2kiz1anne1bebek aldi. Bence fiyat performans ürünü. Muadillerine göre daha hafif bide tek elle kapanıyor. Zaten bir süre sonra baston geçiliyor bide tabi 3 numara olunca mantıklı geldi bana.

Kizlaaar bebek arabamız da geldi çok şükür.
KANZ D-GO model aldık Rabbim kullanmayı nasip etsin var mi bu model alan ??
Arabamız ilk geldiğimde evin içinde baya sürmüş iki gün kadar da salonda gözümün önünden ayıramamıştım Güle güle kullanın annesi hayırlı uğurlu olsun Ne güzel heyecanlar

Ben aldım birde 2kiz1anne1bebek aldi. Bence fiyat performans ürünü. Muadillerine göre daha hafif bide tek elle kapanıyor. Zaten bir süre sonra baston geçiliyor bide tabi 3 numara olunca mantıklı geldi bana.
Bu araba bizi baya götürür diye düşündüm zaten sonra da belki baston hiç almam duruma gore çünkü bazı çocuk yürüyünce mümkün değil arabaya binmek istemiyormuş o zaman karar vereceğiz Allah izin verirse ve 3 numara ne bilmiyorum açıklar mısın
Bu arada sırtı tam dik olmuyor sanırım bazı çocuk tam dik oturmak istermiş bi o bir de oturan kısmı tam oturma pozisyonuna gelince kaydırak gibi duruyor düz durmuyor çocuk oturunca kayar emniyet kemeri de bacaklarini acitir gibi geldi bunu anlamadım altta bi kemeri var ama sıkıştırma yok sadece takılıyor ama oturma yerine faydası yok çok aşağıda duruyor kemerde pay olsaydı aslında bilemedim bizde mi yok yarın ebebek e gidip bakacağız oradaki teşhir ürüne nasılmış
Arabamız ilk geldiğimde evin içinde baya sürmüş iki gün kadar da salonda gözümün önünden ayıramamıştım Güle güle kullanın annesi hayırlı uğurlu olsun Ne güzel heyecanlar
Bizim oturma odası çok dar direk kurduk baktık salona kaldırdık ama yalan degil tuvalete falan kalktikca oraya da uğrayıp bi bakiyorum

3.cocuk yani oturma kısmı oluyor ama dar biraz evet bu modeller hep böyle

3.cocuk yani oturma kısmı oluyor ama dar biraz evet bu modeller hep böyle
Ay çok güldüm 3 numara derken çocuğu kast etmişsin
Sırt tam dik olmaması sorun değil minder konur da oturma kısmı aşağı doğru duruyor kaydırak gibi anlamadım çocuk oturunca yer çekimi ile aşağı kayar bacak kemerleri de o kaydıkça sıkar canı acır gibi geldi oturma yeri tam düz değil anlamadım altta bi kemer var ama faydası yok çünkü takıyorsun tamam payı yok sıkıştırmak için alttan . Bi gidip bakcam teşhir ürün nasılmış
Güle güle kullanmak nasip olur inşallah hepimize

Kızlar bi arkadaşım 23 haftalık doğum yapmış 50o gr kanunideymiş doktorlar demiş Yaşarsa Yaşar
İnşallah sağlıkla çıkarlar
Bende dün sancıyla gittim hastaneye kızımda 35 haftalık doğduğu için hemen açılma falan baktılar açılma yok kalp atışı var dedi ebe doktor yatış istedi bir gece takip edelim noluyor diye ama kabul etmedim öğleden sonra tekrar gidecem muhtemelen sıkı takibe başlıyoruz diyecek hastane yolu su yolu olacak Eylül anası diye başladığım yolculuğa ağustos olur deyip temmuz da son verecez gibi

9 u küçük gecerse sıkıntı demi büyük de 14 olursa sıkıntı diye biliyorum ama doğru mu ?
Benim kız plesenta ayrılmasından dolayı erken doğmuştu o zaman bana bunun en büyük nedeni tansiyon dediler ama o ara ne takip ne başka birşey yapıyordum açıkçası kaçtı bilemiyorum. Şimdi düzenli ölçüyorum detaylı ultrasonda perinatolog 7.aya kadar düşük gitmesi normal asıl sorun 7.aydan sonra oluyor ani yükselmeler oluyor mutlaka düzenli bakılması dedi. 13/8i görünce doktoruna haber ver 14/9 olursa hiç evde durma direk hastaneye git dedi.

Allah yardım etsin canım korkma bisey olmaz Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…