Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
14-9 dedi doktor o gün bana ki benim 8,5 hep çıkıyor büyüğü iyide küçüğü hep korkutuyor

Benim de Temmuz ama temmuzu görür müyüm allah bilir sanmıyorum ben

Allah yardım etsin canım korkma bisey olmaz Allah’ın izniyle
İnşallah canım
14-9 dedi doktor o gün bana ki benim 8,5 hep çıkıyor büyüğü iyide küçüğü hep korkutuyor
Korkma inan tansiyonu en çok stres etkiliyor sen takipten vazgeçme hatta saat olarak not al doktorunla irtibat halinde kal
Benim de Temmuz ama temmuzu görür müyüm allah bilir sanmıyorum ben
Durdukları kadar durabilseler ya ben şuan 28 i ilk hedef yaptım sonrası 2 hafta daha diye diye geçecek inşallah zamanında gelecekler

Ben her seferinde aynı heyecanla gidiyorum. Daha doğrusu ufak bir gerginlikle. Bugun gideceğim gece uykum kaçtı mesela

Vala bende kendime hep 28 28 dedim Allah’a çok şükür 29 oldum ins sende gelirsin o zamana kadar suan ne kadarlık.

Kızlar kontrolden çıktım.

Şikayetlerimi soyledim işte baskı hissediyorum sertlesmeler oluyor dedim bakalim hemen dedi , baktiysa tahminim dogru bebek dogum pozisyonunu almis ondan oyle hissediyorsun dedi nst ye baglayalim hemen dedi baglandim sancim cikti ciger gelistirici igne vurunmami istiyor bebek kanala girerse erken dogum olur dedi

Dinleneceksin ayaklarini uzat yat her firsatta diyor ,onun dışında bebek 15 gun önde yani 33 haftalik cikiyor hatta nst yi de bebek buyuk diye bugun başladık dogum 30 haziran gözüküyor

Kilosuda 2.100 gram
Boyuda 46 cm maşallah

İnşallah canım şuan 23+3 normalde 3 4 gün önden gidiyor yani 24 ü tamamlamak üzere gelişim açısından
Çok iyi canım allah yardım eder bende çok korkuyordum 28 olim bari diyordum allah yüzüme güldü bakalım herseyin hayırlısı bu tansiyon çok sıkıntılı ben bi 35 e gelsem göbek atarım heralde

Çok iyi canım allah yardım eder bende çok korkuyordum 28 olim bari diyordum allah yüzüme güldü bakalım herseyin hayırlısı bu tansiyon çok sıkıntılı ben bi 35 e gelsem göbek atarım heralde
Çok şükür ya bundan sonrası da su gibi geçsin ben 35+1 de doğum yaptım şimdi tam bir canavar oldu 2 kilo üstü daha avantajlı oluyor

Ah o kadar aynıyız ki, çok iyi anlıyorum seni. Ben de aramayı vs düşünmüyorum, dışarıda kalmayı kendileri seçtiler. Düşünme ama, düşündükçe ister istemez stres oluyoruz bu dönem anayı kardeşi değil bebeği düşünme zamanı

Maşallah subhanallah bebişe
30 haziran ultrasona göre çıkan tarih mi?
benim de merak ettiğim konu bu,önemli olan son adet tarihine göre çıkan tarih mi,ultrasona göre çıkan tarih mi?

Hey maşallah ne yedirdin ne içirdin içerde bu bebeğe
Bol bol dinlen ozamannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…