- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.121
14-9 dedi doktor o gün bana ki benim 8,5 hep çıkıyor büyüğü iyide küçüğü hep korkutuyorBenim kız plesenta ayrılmasından dolayı erken doğmuştu o zaman bana bunun en büyük nedeni tansiyon dediler ama o ara ne takip ne başka birşey yapıyordum açıkçası kaçtı bilemiyorum. Şimdi düzenli ölçüyorum detaylı ultrasonda perinatolog 7.aya kadar düşük gitmesi normal asıl sorun 7.aydan sonra oluyor ani yükselmeler oluyor mutlaka düzenli bakılması dedi. 13/8i görünce doktoruna haber ver 14/9 olursa hiç evde durma direk hastaneye git dedi.
Evet doktor da öyle dedi bi kerelik le olcak şey degil dedi bakalımEvet tam böyle bide takip gerekli anlık değilde sürekli yüksek değerler seyrederse yani düzenli ölçmek lazım
Benim de Temmuz ama temmuzu görür müyüm allah bilir sanmıyorum benİnşallah sağlıkla çıkarlar
Bende dün sancıyla gittim hastaneye kızımda 35 haftalık doğduğu için hemen açılma falan baktılaraçılma yok kalp atışı var dedi ebe doktor yatış istedi bir gece takip edelim noluyor diye ama kabul etmedim öğleden sonra tekrar gidecem muhtemelen sıkı takibe başlıyoruz diyecek hastane yolu su yolu olacak Eylül anası diye başladığım yolculuğa ağustos olur deyip temmuz da son verecez gibi
İnşallah canımAllah yardım etsin canım korkma bisey olmaz Allah’ın izniyle
Korkma inan tansiyonu en çok stres etkiliyor14-9 dedi doktor o gün bana ki benim 8,5 hep çıkıyor büyüğü iyide küçüğü hep korkutuyor
Durdukları kadar durabilseler yaBenim de Temmuz ama temmuzu görür müyüm allah bilir sanmıyorum ben
Öğleden sonra gideceğim. 13 gibi. Kilo ve boyda çok gözüm yok. Gelişimi yerinde olsun Her şey güzel olsun, iyi haberler alalimNaptın gittin mi
Ben her seferinde aynı heyecanla gidiyorum. Daha doğrusu ufak bir gerginlikle. Bugun gideceğim gece uykum kaçtı meselaGünaydın kızlaar
Bugün 17:00’da doktor kontrolüm var, aşırı heyecanlıyım sanki ilk kez gidiyorum gibi nedense. İçimde bi farklı heyecan var, Allah hayretsin
Bakalım doktor ne diyecek, çocuk döndü mü acaba, sezeryan mı normal mi, bunlar netleşecek mi
Benim çok fena yanmam var.ya ben yemek yesem midem bulanıyor yemesemde bulanıyor midem çok kötü durumda. Sizlerin mide şikayeti yok mu
Hafif hafif bulanma hep var benim ama daha da zorlayan mide yanmasıya ben yemek yesem midem bulanıyor yemesemde bulanıyor midem çok kötü durumda. Sizlerin mide şikayeti yok mu
Vala bende kendime hep 28 28 dedim Allah’a çok şükür 29 oldum ins sende gelirsin o zamana kadar suan ne kadarlık.İnşallah canım
Korkma inan tansiyonu en çok stres etkiliyorsen takipten vazgeçme hatta saat olarak not al doktorunla irtibat halinde kal
Durdukları kadar durabilseler yaben şuan 28 i ilk hedef yaptım sonrası 2 hafta daha diye diye geçecek inşallah zamanında gelecekler
İnşallah canım şuan 23+3 normalde 3 4 gün önden gidiyor yani 24 ü tamamlamak üzere gelişim açısındanVala bende kendime hep 28 28 dedim Allah’a çok şükür 29 oldum ins sende gelirsin o zamana kadar suan ne kadarlık.
Off çok çok erken. Rabbim hayırlı taraflara yoneltsinKızlar bi arkadaşım 23 haftalık doğum yapmış 50o gr kanunideymiş doktorlar demiş Yaşarsa Yaşar
Çok iyi canım allah yardım eder bende çok korkuyordum 28 olim bari diyordum allah yüzüme güldü bakalım herseyin hayırlısı bu tansiyon çok sıkıntılı ben bi 35 e gelsem göbek atarım heraldeİnşallah canım şuan 23+3 normalde 3 4 gün önden gidiyor yani 24 ü tamamlamak üzere gelişim açısından
Amin amin suyu gelmiş kanama olmuş özele gitmişler özel demiş kabul edemeyiz 1 kiloyu bile geçmemiş bu riski göze alamayızOff çok çok erken. Rabbim hayırlı taraflara yoneltsin
Çok şükür ya bundan sonrası da su gibi geçsinÇok iyi canım allah yardım eder bende çok korkuyordum 28 olim bari diyordum allah yüzüme güldü bakalım herseyin hayırlısı bu tansiyon çok sıkıntılı ben bi 35 e gelsem göbek atarım heralde
Evet öyleymiş canımÇok şükür ya bundan sonrası da su gibi geçsinben 35+1 de doğum yaptım şimdi tam bir canavar oldu 2 kilo üstü daha avantajlı oluyor
Vala ben de bugün sırf o yüzden sinirlendim ben böyleyim kimsem de yok beni bırakıp tatile gitti ne zaman gelirsin diyorum ee geliriz çocuğu bizemi yaptın vala gelsin aramıcam gitmicem de gelirse gelir milletin annesine bakıyorum kuzum canım evladım bizim ki ben de 4 tane doğurdum ya ilk 4 ayda ultrason resmini heyecan la aldık gösteremeye gittim teyzem oradaydı dedi bak ne güzel baksana bulaşık yıkıyordu aman herkes doğuruyor dedi bide benim tüp bebek o kadar bekledim ki ben çocuğu bilmiyorum ya aramayı düşünmüyorum bi kız kardeşim var onun yanın da pervane resmen yemeğine kadar sokar ağzına o Hamile kalsın görücem ben onu
Maşallah subhanallah bebişeKızlar kontrolden çıktım.
Şikayetlerimi soyledim işte baskı hissediyorum sertlesmeler oluyor dedim bakalim hemen dedi , baktiysa tahminim dogru bebek dogum pozisyonunu almis ondan oyle hissediyorsun dedi nst ye baglayalim hemen dedi baglandim sancim cikti ciger gelistirici igne vurunmami istiyor bebek kanala girerse erken dogum olur dedi
Dinleneceksin ayaklarini uzat yat her firsatta diyor ,onun dışında bebek 15 gun önde yani 33 haftalik cikiyor hatta nst yi de bebek buyuk diye bugun başladıkdogum 30 haziran gözüküyor
Kilosuda 2.100 gram
Boyuda 46 cm maşallah
Hey maşallah ne yedirdin ne içirdin içerde bu bebeğeKızlar kontrolden çıktım.
Şikayetlerimi soyledim işte baskı hissediyorum sertlesmeler oluyor dedim bakalim hemen dedi , baktiysa tahminim dogru bebek dogum pozisyonunu almis ondan oyle hissediyorsun dedi nst ye baglayalim hemen dedi baglandim sancim cikti ciger gelistirici igne vurunmami istiyor bebek kanala girerse erken dogum olur dedi
Dinleneceksin ayaklarini uzat yat her firsatta diyor ,onun dışında bebek 15 gun önde yani 33 haftalik cikiyor hatta nst yi de bebek buyuk diye bugun başladıkdogum 30 haziran gözüküyor
Kilosuda 2.100 gram
Boyuda 46 cm maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?