Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Oyy masallah grubumuzun 2 kiloyu geçen ilk bebesi dinlen canım sende elinden geldikçe çok şükür kilosu gelişimi güzel kendini hiç yorma

Özele mi gidiyordun ?
Temkinli olmakta fayda var tabi ki , olsun Rabbim hayırlısıyla o günü görmeyi nasip eylesin
Bende de sertleşme oluyor , hatta 4-5 dk lık kasıklarda hafif ağrı da oluyor baskıdan ziyade düzenli olursa sıkıntıymış en azından benim doktor öyle ifade etti .
Son zamanlardayız ve her günümüz stres altında

Çok iyi canım allah yardım eder bende çok korkuyordum 28 olim bari diyordum allah yüzüme güldü bakalım herseyin hayırlısı bu tansiyon çok sıkıntılı ben bi 35 e gelsem göbek atarım heralde
Kız şu hamile günlüğünü yap , kaçıncı haftadasın bilelim

Kız maşallah çok iyi

Maşallah gayet iyi gelişimi. Zamanında gelsin insaalalh. Benim 2.dogumda sürekli sancim vardi ama 37 sonunda doğum oldu 3200 52 cm normal doğdu ciğer geliştirici vurmamisti ama. Buda doğum pozisyonunda muhtemelen yine sancı çıkacak ama bakalım. 32 sonrası başlarız nst ye dedi.

32 hafta iznine çıktın mi ben ütülemedim kendim yapmak istiyorum ama gözüm yemiyor
Yok izne çıkmadım da hastaydım 3 gün rapor almıştım. 1 gün yattım baktım olmuyor 2 gündür hem ütü yapıyorum hem yatıyorum. 32 den sonra devam edeceğim. Cuma ya da perşembe raporumu teslim ederim
Ayağım koptu bu kadar beklemiyordum. Ütüle ütüle bitmiyor .neyse ki 3 5 bir şey kaldı. Sonra posetleyip kaldıracağım

Maşallah subhanallah bebişe
30 haziran ultrasona göre çıkan tarih mi?
benim de merak ettiğim konu bu,önemli olan son adet tarihine göre çıkan tarih mi,ultrasona göre çıkan tarih mi?
Doktorum ultrasonu baz aldi bebek 15 gun ince gelcek haberin olsun burda 30 haziran gözüküyor dedi en gec temmuzun 5 ne kadar gelir dedi ama gununde gelmezmiş boyle giderse

Bana diyo igneyi vurdurmanda fayda var kanala girse napariz diyo igneyi emniyet kemeri gibi düşün önlemimizi alalim dedide hic vurdurmak istemiyorum

Masallah bebişe 2 hafta ileride olduğuna gore kendini 33.haftalık say aynen. Ona gore ayarla .

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Sağlıcakla gelsinler insallah. Valla her gidenden haberler geliyor

Maşallah çok güzel gelişimi neyle besleniyor bacım benimki kıpraşmaktan et tutmuyor

Kendi klinigine gidiyorum canım , baya temkinli ilerliycez artik baksana igne falan yazdi vurun diyor bakicam artik duruma ,sende dikkat et

Masallah bebişe 2 hafta ileride olduğuna gore kendini 33.haftalık say aynen. Ona gore ayarla .

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Sağlıcakla gelsinler insallah. Valla her gidenden haberler geliyor
Aynende Takvimi degistirmeyeyim yinede
Ben temmuz anasiyim 1 temmuzda dogururum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…