- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.141
Oyy masallah grubumuzun 2 kiloyu geçen ilk bebesiKızlar kontrolden çıktım.
Şikayetlerimi soyledim işte baskı hissediyorum sertlesmeler oluyor dedim bakalim hemen dedi , baktiysa tahminim dogru bebek dogum pozisyonunu almis ondan oyle hissediyorsun dedi nst ye baglayalim hemen dedi baglandim sancim cikti ciger gelistirici igne vurunmami istiyor bebek kanala girerse erken dogum olur dedi
Dinleneceksin ayaklarini uzat yat her firsatta diyor ,onun dışında bebek 15 gun önde yani 33 haftalik cikiyor hatta nst yi de bebek buyuk diye bugun başladıkdogum 30 haziran gözüküyor
Kilosuda 2.100 gram
Boyuda 46 cm maşallah
Özele mi gidiyordun ?Kızlar kontrolden çıktım.
Şikayetlerimi soyledim işte baskı hissediyorum sertlesmeler oluyor dedim bakalim hemen dedi , baktiysa tahminim dogru bebek dogum pozisyonunu almis ondan oyle hissediyorsun dedi nst ye baglayalim hemen dedi baglandim sancim cikti ciger gelistirici igne vurunmami istiyor bebek kanala girerse erken dogum olur dedi
Dinleneceksin ayaklarini uzat yat her firsatta diyor ,onun dışında bebek 15 gun önde yani 33 haftalik cikiyor hatta nst yi de bebek buyuk diye bugun başladıkdogum 30 haziran gözüküyor
Kilosuda 2.100 gram
Boyuda 46 cm maşallah
Kız şu hamile günlüğünü yap , kaçıncı haftadasın bilelimÇok iyi canım allah yardım eder bende çok korkuyordum 28 olim bari diyordum allah yüzüme güldü bakalım herseyin hayırlısı bu tansiyon çok sıkıntılı ben bi 35 e gelsem göbek atarım heralde
Kız nasıl yapılıyor söyle yapimKız şu hamile günlüğünü yap , kaçıncı haftadasın bilelim
Kız maşallah çok iyiKızlar kontrolden çıktım.
Kilosuda 2.100 gram
Boyuda 46 cm maşallah
Çanta geldi kızlar
Trenyoldan 109 TL beğendim güzelÇanta geldi kızlar
8 değilde 8,5 çıkması seni korkuttu sanırım bence normal ama doktora da sormak gerekliTansiyon 8,5 12,5 çıktı korkmalı mıyım
8 değilde 8,5 çıkması seni korkuttu sanırım bence normal ama doktora da sormak gerekliŞimdi baktım 11-7 camım anlık sanırım
Maşallah gayet iyi gelişimi. Zamanında gelsin insaalalh. Benim 2.dogumda sürekli sancim vardi ama 37 sonunda doğum oldu 3200 52 cm normal doğdu ciğer geliştirici vurmamisti ama. Buda doğum pozisyonunda muhtemelen yine sancı çıkacak ama bakalım. 32 sonrası başlarız nst ye dedi.Kızlar kontrolden çıktım.
Kilosuda 2.100 gram
Boyuda 46 cm maşallah
Yok izne çıkmadım da hastaydım 3 gün rapor almıştım. 1 gün yattım baktım olmuyor 2 gündür hem ütü yapıyorum hem yatıyorum. 32 den sonra devam edeceğim. Cuma ya da perşembe raporumu teslim ederim32 hafta iznine çıktın miben ütülemedim kendim yapmak istiyorum ama gözüm yemiyor
Doktorum ultrasonu baz aldi bebek 15 gun ince gelcek haberin olsun burda 30 haziran gözüküyor dedi en gec temmuzun 5 ne kadar gelir dedi ama gununde gelmezmiş boyle giderseMaşallah subhanallah bebişe
30 haziran ultrasona göre çıkan tarih mi?
benim de merak ettiğim konu bu,önemli olan son adet tarihine göre çıkan tarih mi,ultrasona göre çıkan tarih mi?
Bana diyo igneyi vurdurmanda fayda var kanala girse napariz diyo igneyi emniyet kemeri gibi düşün önlemimizi alalim dedide hic vurdurmak istemiyorumMaşallah gayet iyi gelişimi. Zamanında gelsin insaalalh. Benim 2.dogumda sürekli sancim vardi ama 37 sonunda doğum oldu 3200 52 cm normal doğdu ciğer geliştirici vurmamisti ama. Buda doğum pozisyonunda muhtemelen yine sancı çıkacak ama bakalım. 32 sonrası başlarız nst ye dedi.
Off ne yemedimki şu 1 aydaHey maşallah ne yedirdin ne içirdin içerde bu bebeğe
Bol bol dinlen ozamannnnn
Masallah bebişe 2 hafta ileride olduğuna gore kendini 33.haftalık say aynen. Ona gore ayarla .Kızlar kontrolden çıktım.
Kilosuda 2.100 gram
Boyuda 46 cm maşallah
Aynen canım ben bekliyordum 2 kg yuOyy masallah grubumuzun 2 kiloyu geçen ilk bebesidinlen canım sende elinden geldikçe çok şükür kilosu gelişimi güzel kendini hiç yorma
Maşallah çok güzel gelişimi neyle besleniyor bacım benimki kıpraşmaktan et tutmuyorKızlar kontrolden çıktım.
Kilosuda 2.100 gram
Boyuda 46 cm maşallah
Kendi klinigine gidiyorum canım , baya temkinli ilerliycez artik baksana igne falan yazdi vurun diyor bakicam artik duruma ,sende dikkat etÖzele mi gidiyordun ?
Temkinli olmakta fayda var tabi ki , olsun Rabbim hayırlısıyla o günü görmeyi nasip eylesin
Bende de sertleşme oluyor , hatta 4-5 dk lık kasıklarda hafif ağrı da oluyor baskıdan ziyade düzenli olursa sıkıntıymış en azından benim doktor öyle ifade etti .
Son zamanlardayız ve her günümüz stres altında
Aynende Takvimi degistirmeyeyim yinedeMasallah bebişe 2 hafta ileride olduğuna gore kendini 33.haftalık say aynen. Ona gore ayarla .
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Sağlıcakla gelsinler insallah. Valla her gidenden haberler geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?