Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynende Takvimi degistirmeyeyim yinede
Ben temmuz anasiyim 1 temmuzda dogururum insallah
2 hafta gercekten az degil. Bilemedim valla
Belki de değiştirmelısın bikac gün olsa neyse. Koskoca 2 hafta

Ama burada sanki doğum tarihinde fark yok gibi. Temmuz 15 i gösteriyor haftan. Zaten sezeryan olsan aynen 30 haziran gibi olursun

2 hafta önde olduğuna gore bana Gore haziran 15 gibi doğum olur
Yoksa yanlış mi hesap yaptim?

Ben her seferinde aynı heyecanla gidiyorum. Daha doğrusu ufak bir gerginlikle. Bugun gideceğim gece uykum kaçtı mesela

Benim de şuan kalbim ağzımda atıyor niyeyse. Hiçbir sorun da hissetmiyorum aslında ama yine de insan korkuyor işte ister istemez. Son 4 saat kaldı

Beklenen dogum tarihinden 15 gün düşeceğiz işte, mesela benimki 15 i ama doktor 30 haziran diyor erken gelir bu bebiş dedi

Acayip izne çıkasım var gaza gelmek için sordum az daha sıkayım dişimi bende

Acayip izne çıkasım var gaza gelmek için sordum az daha sıkayım dişimi bende
Çalışanlara hayranım ben rapor alıyorum vallahi. Branşımdan ötürü çok zorlandım . Okul öncesi öğretmeniyim yıl sonu gösterisi anneler günü falan aşırı yoğun aylar bizim için bi de gebelik şekeri diyet falan olunca hepten koptum ben 27 çocukla lavaboya bile çıkamıyordum afedersiniz. Ama keşke bende çalışmaya devam edebilseydim biraz daha

Benimde alanim aynı ama ben üniversitedeyim okulları geziyorum çalışma yapıyorum. Eğer direk cocuklarla çalışsam kesinlikle ayrılırdim çok zorlayıcı ben genelde masa başındayım ona rağmen zor geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…