- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.161
Ayy sesli güldüm kizMaşallah çok güzel gelişimi neyle besleniyor bacım benimki kıpraşmaktan et tutmuyor
MaşallahAyy sesli güldüm kiz
Antep yemekleri +tatlilari diyorum gerisini sen düşün
2 hafta gercekten az degil. Bilemedim vallaAynende Takvimi degistirmeyeyim yinede
Ben temmuz anasiyim 1 temmuzda dogururum insallah
Bizimki de kanz ama K -go olması lazım bizimkininKizlaaarbebek arabamız da geldi çok şükür.
KANZ D-GO model aldık Rabbim kullanmayı nasip etsin var mi bu model alan ??
Maşallah supanallahTostirikk tospikk huzurunuzda
anladım demek ki önemli olan bebeğin gelişimiDoktorum ultrasonu baz aldi bebek 15 gun ince gelcek haberin olsun burda 30 haziran gözüküyor dedi en gec temmuzun 5 ne kadar gelir dedi ama gununde gelmezmiş boyle giderse
Ben her seferinde aynı heyecanla gidiyorum. Daha doğrusu ufak bir gerginlikle. Bugun gideceğim gece uykum kaçtı mesela
Sanırım pars olacak ya ben en iyisi bugün net karar verip hastane cıkısını artık yaptirayimTek isim iyi. Pars koy bence
Beklenen dogum tarihinden 15 gün düşeceğiz işte, mesela benimki 15 i ama doktor 30 haziran diyor erken gelir bu bebiş dedi2 hafta gercekten az degil. Bilemedim valla
Belki de değiştirmelısınbikac gün olsa neyse. Koskoca 2 hafta
Ama burada sanki doğum tarihinde fark yok gibi. Temmuz 15 i gösteriyor haftan. Zaten sezeryan olsan aynen 30 haziran gibi olursun
2 hafta önde olduğuna gore bana Gore haziran 15 gibi doğum olur
Yoksa yanlış mi hesap yaptim?
Acayip izne çıkasım var gaza gelmek için sordumYok izne çıkmadım da hastaydım 3 gün rapor almıştım. 1 gün yattım baktım olmuyor 2 gündür hem ütü yapıyorum hem yatıyorum. 32 den sonra devam edeceğim. Cuma ya da perşembe raporumu teslim ederim
Ayağım koptu bu kadar beklemiyordum. Ütüle ütüle bitmiyor .neyse ki 3 5 bir şey kaldı. Sonra posetleyip kakaldıracağı
maşallah ya yanaklara bak bayılırım yanaklı çocuğaTostirikk tospikk huzurunuzda
Ay maşallah yaTostirikk tospikk huzurunuzda
Oyy sizede maşallahAy maşallah yane kadar şanslısınız biz her ay heyecanla gidip yanakları görüp geri geliyoruz asla ellerini suratından cekmiyor
Eki Görüntüle 3063527
O normal gelişimde oluyor işte. Benim demek istediğim senin bebiş 2 hafta ilerideyse senin 38. haftan haziran 30 olmuyorBeklenen dogum tarihinden 15 gün düşeceğiz işte, mesela benimki 15 i ama doktor 30 haziran diyor erken gelir bu bebiş dedi
Mide bulananı burdaGrubun tek kusmaları devam edeni ben miyim kızlarKafayı yicem ne yesem yarım saat içinde gidiyor
en son cumartesi gittim yanak bile göremedim ,bi dahakine inşallahAy maşallah yane kadar şanslısınız biz her ay heyecanla gidip yanakları görüp geri geliyoruz asla ellerini suratından cekmiyor
Eki Görüntüle 3063527
Çalışanlara hayranım ben rapor alıyorum vallahi. Branşımdan ötürü çok zorlandım . Okul öncesi öğretmeniyim yıl sonu gösterisi anneler günü falan aşırı yoğun aylar bizim için bi de gebelik şekeri diyet falan olunca hepten koptum benAcayip izne çıkasım var gaza gelmek için sordumaz daha sıkayım dişimi bende
Her doktora görünende bişi çıkıyor. Sen de gorun ondan sonra birazcık daha uzatırsın :)Acayip izne çıkasım var gaza gelmek için sordumaz daha sıkayım dişimi bende
Benimde alanim aynı ama ben üniversitedeyim okulları geziyorum çalışma yapıyorum. Eğer direk cocuklarla çalışsam kesinlikle ayrılırdim çok zorlayıcı ben genelde masa başındayım ona rağmen zor geliyor.Çalışanlara hayranım ben rapor alıyorum vallahi. Branşımdan ötürü çok zorlandım . Okul öncesi öğretmeniyim yıl sonu gösterisi anneler günü falan aşırı yoğun aylar bizim için bi de gebelik şekeri diyet falan olunca hepten koptum ben27 çocukla lavaboya bile çıkamıyordum afedersiniz. Ama keşke bende çalışmaya devam edebilseydim biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?