- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.181
bence en iyisini yapmışsın şu an sen ve bebeğin daha önemli.Çalışanlara hayranım ben rapor alıyorum vallahi. Branşımdan ötürü çok zorlandım . Okul öncesi öğretmeniyim yıl sonu gösterisi anneler günü falan aşırı yoğun aylar bizim için bi de gebelik şekeri diyet falan olunca hepten koptum ben27 çocukla lavaboya bile çıkamıyordum afedersiniz. Ama keşke bende çalışmaya devam edebilseydim biraz daha
Haftaya bakalim ne diyecekHer doktora görünende bişi çıkıyor. Sen de gorun ondan sonra birazcık daha uzatırsın :)
Kız ne yaptın senKızlar kontrolden çıktım.
Şikayetlerimi soyledim işte baskı hissediyorum sertlesmeler oluyor dedim bakalim hemen dedi , baktiysa tahminim dogru bebek dogum pozisyonunu almis ondan oyle hissediyorsun dedi nst ye baglayalim hemen dedi baglandim sancim cikti ciger gelistirici igne vurunmami istiyor bebek kanala girerse erken dogum olur dedi
Dinleneceksin ayaklarini uzat yat her firsatta diyor ,onun dışında bebek 15 gun önde yani 33 haftalik cikiyor hatta nst yi de bebek buyuk diye bugun başladıkdogum 30 haziran gözüküyor
Kilosuda 2.100 gram
Boyuda 46 cm maşallah
Sağlıcakla 38.haftaya geleyim başka bisi istemem bu konudaHaftaya bakalim ne diyecekama benim doktor fazla rahat herseye normal diyor sürekli. Bende oluruna yaşıyorum. Arkadaşımda ayni doktorda bebek terstir 2.dogumdu ilki normal diye 41 kadar bekledi döner dedi almadı sezeryana gerçekten döndü. Üstelik sancı çıkıyordu nst de
Kahvalti ettim bir de üstüne çikolata yedim hadi belki işe yarar diyeOyy sizede maşallah
Aç mi gitmiştin ben hep biseyler atistirip gidiyorum her gitmemde yuzu böyle
Bende kendime 37 hedefi koydum. En başından beri havasından mi suyundan mı sürekli olaylı oldu temmuz anneleri. Böyle giderse zaten mayıs haziran annesi olacak herkesSağlıcakla 38.haftaya geleyim başka bisi istemem bu konudaburadakileri görünce tırsmaya basladım
Öyle gerçekten. Zaten sezeryan düşünenlerin çoğu haziran anası olacakBende kendime 37 hedefi koydum. En başından beri havasından mi suyundan mı sürekli olaylı oldu temmuz anneleri. Böyle giderse zaten mayıs haziran annesi olacak herkes
Bebekleriniz nasıl duruyor kızlar peki? Benimki kafa aşağida duruyor artık ama doktor herşey normalmiş gibi söyledi normal mi değil mi anlamadım böylr doğum pozisyonuna gecince riskli mi oluyorSağlıcakla 38.haftaya geleyim başka bisi istemem bu konudaburadakileri görünce tırsmaya basladım
Diğerlerinde de tek özendiğim şey sezeryanlilarda planlı doğumdu Allahtan benim bebeler bekletmeden geldiÖyle gerçekten. Zaten sezeryan düşünenlerin çoğu haziran anası olacak
Bazıları erken gelmek isterse yine haziran annesi olacaklar
Bim de ve a101 de pazara gore iyi fiyatı.Bu bebek tam yaz bebeğiyer yemez taklalar atmaya başliyor. Allahtan o kadar pahalı ki nadir yiyebiliyorumkarpuz
Ben sanırım 2 haftadır gitmiyorum doktoraBebekleriniz nasıl duruyor kızlar peki? Benimki kafa aşağida duruyor artık ama doktor herşey normalmiş gibi söyledi normal mi değil mi anlamadım böylr doğum pozisyonuna gecince riskli mi oluyor
Oo zenginlikBim de ve a101 de pazara gore iyi fiyatı.
2 gün önce 8.90 a aldık kilosunu a101 den
2 haftadır hergün yiyorum ben
Ben az önce ne okudum ya uçlar killer uhular
Bulantı ilacımı yeni bıraktım canım bende bir kaç kez kustum ama iyiyim şimdilik şükür hafif bulantıyla geçiriyorum günleriGrubun tek kusmaları devam edeni ben miyim kızlarKafayı yicem ne yesem yarım saat içinde gidiyor
Artık normal pozisyonu o. Kilo aldıkça dönemez çünkü. Normal doğum planlayanlar için önemli bir aşama aslında.Bebekleriniz nasıl duruyor kızlar peki? Benimki kafa aşağida duruyor artık ama doktor herşey normalmiş gibi söyledi normal mi değil mi anlamadım böylr doğum pozisyonuna gecince riskli mi oluyor
Ben birde farklı şehirde yapicam doğumu şu an Antalya’dayım Bursa’da yapicam. 30 mayısta son kontrolüme gidicem burda 1 mayısta uçakla bursaya geçicem hiçbi sorun risk yok dedi doktor 17-18-19-20 haziran tarihlerinden birini seçebilirsin dedi aşırı tırsıyorum bende ama normal dedilerse normaldir herhalde durumBen sanırım 2 haftadır gitmiyorum doktora
Daha fazla da olabilir emin değilim. Suyu her şeyi nornal diyor
Ben de sormuyorum açıkçası bisi. Cunku nornal dedikten sonra ne dıyeyım
İleriki haftalarda galiba döndüğünde geri donus yapamıyor öyle kalıyor.
Yok kızOo zenginlikbize yakın pek yok ondan görmedim gidip bakayım. Dilim aldim hep marketten dilim kilosuda 18 liraydı.
Biraz isten güçten yoğunumBen az önce ne okudum ya uçlar killer uhular
Doktoruna güven. Stres yapmakBen birde farklı şehirde yapicam doğumu şu an Antalya’dayım Bursa’da yapicam. 30 mayısta son kontrolüme gidicem burda 1 mayısta uçakla bursaya geçicem hiçbi sorun risk yok dedi doktor 17-18-19-20 haziran tarihlerinden birini seçebilirsin dedi aşırı tırsıyorum bende ama normal dedilerse normaldir herhalde durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?