Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
bence en iyisini yapmışsın şu an sen ve bebeğin daha önemli.
benim de ofis işi sakin,doktorum da uygun görürse çalışıcam ama patrona dedim daha ne kadar çalışırım belli olmaz

Her doktora görünende bişi çıkıyor. Sen de gorun ondan sonra birazcık daha uzatırsın :)
Haftaya bakalim ne diyecek ama benim doktor fazla rahat herseye normal diyor sürekli. Bende oluruna yaşıyorum. Arkadaşımda ayni doktorda bebek terstir 2.dogumdu ilki normal diye 41 kadar bekledi döner dedi almadı sezeryana gerçekten döndü. Üstelik sancı çıkıyordu nst de

Kız ne yaptın sen doktor daha iyi ilgilensin diye söyleneyim dememismiydin nasıl sancı çıktı. Ama maşallah kilosu boyu iyi

Sağlıcakla 38.haftaya geleyim başka bisi istemem bu konuda buradakileri görünce tırsmaya basladım

Oyy sizede maşallah
Aç mi gitmiştin ben hep biseyler atistirip gidiyorum her gitmemde yuzu böyle
Kahvalti ettim bir de üstüne çikolata yedim hadi belki işe yarar diye hastaneye gittiğimizi mi anlıyornmu nedir hep böyle uyuyor eve geldiğimizde tekmelemeye baslıyor dogumda görcez artık yüzünü
Detaylı ultrasondan fotoğraflarımız var ama üzerinden 2 ay gecti değişmiştir diye düşünüyorum

Eklentiler

• 9A021013-6697-45DB-A043-EC9833084852.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 70
Sağlıcakla 38.haftaya geleyim başka bisi istemem bu konuda buradakileri görünce tırsmaya basladım
Bende kendime 37 hedefi koydum. En başından beri havasından mi suyundan mı sürekli olaylı oldu temmuz anneleri. Böyle giderse zaten mayıs haziran annesi olacak herkes

Bende kendime 37 hedefi koydum. En başından beri havasından mi suyundan mı sürekli olaylı oldu temmuz anneleri. Böyle giderse zaten mayıs haziran annesi olacak herkes
Öyle gerçekten. Zaten sezeryan düşünenlerin çoğu haziran anası olacak
Bazıları erken gelmek isterse yine haziran annesi olacaklar

Bebekleriniz nasıl duruyor kızlar peki? Benimki kafa aşağida duruyor artık ama doktor herşey normalmiş gibi söyledi normal mi değil mi anlamadım böylr doğum pozisyonuna gecince riskli mi oluyor

Öyle gerçekten. Zaten sezeryan düşünenlerin çoğu haziran anası olacak
Bazıları erken gelmek isterse yine haziran annesi olacaklar
Diğerlerinde de tek özendiğim şey sezeryanlilarda planlı doğumdu Allahtan benim bebeler bekletmeden geldi yine çok özeniyorum bu planlı doğum olayına. Öyle olsa 2 temmuzda yapardım doğum ne güzel

Bebekleriniz nasıl duruyor kızlar peki? Benimki kafa aşağida duruyor artık ama doktor herşey normalmiş gibi söyledi normal mi değil mi anlamadım böylr doğum pozisyonuna gecince riskli mi oluyor
Ben sanırım 2 haftadır gitmiyorum doktora
Daha fazla da olabilir emin değilim. Suyu her şeyi nornal diyor
Ben de sormuyorum açıkçası bisi. Cunku nornal dedikten sonra ne dıyeyım

İleriki haftalarda galiba döndüğünde geri donus yapamıyor öyle kalıyor.

Artık normal pozisyonu o. Kilo aldıkça dönemez çünkü. Normal doğum planlayanlar için önemli bir aşama aslında.

Ben birde farklı şehirde yapicam doğumu şu an Antalya’dayım Bursa’da yapicam. 30 mayısta son kontrolüme gidicem burda 1 mayısta uçakla bursaya geçicem hiçbi sorun risk yok dedi doktor 17-18-19-20 haziran tarihlerinden birini seçebilirsin dedi aşırı tırsıyorum bende ama normal dedilerse normaldir herhalde durum

Doktoruna güven. Stres yapmak
Yolunda giden şeyleri bılr bozuyor gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…