- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.221
Çocuklar için çok iyiÖyleymis cidden , ben yine şükür ettim , amcamin kizi dogum yaoti 40 ı cikti ikinciye hamile oldugnu öğrendi dogurduda hatta simdi kiziyla oglanin arasinda 11 ay var töbeee
Ben de bu sebepten kaybettim 3 yıl önce bana hiç öyle demedi doktor 38 i göreceğiz diyor ama tansiyonum hep takipli 10 nun üzerine çıkmıyor çok şükür tansiyon ilacı kullanıyorum belki ona güvendiKuzenim de doğuma yakın yüksek tansiyondan karnında kaybetti bebeğini. Sonradan anlaşıldı tansiyondan olduğu. Çünkü iki çocuğu daha vardı onlardan sadece biri erken doğmuştu. Araştırılmamış erken doğum sebebi.
Şimdi yine hamile. Öncekinin ölüm sebebi belli olunca bunu 7,5 aylık erken doğurtacağız demişler
Sen 5 e korkuyorsun benim genelde küçük 8 o zaman benim de mi korkmam lazım14-9 dedi doktor o gün bana ki benim 8,5 hep çıkıyor büyüğü iyide küçüğü hep korkutuyor
Bekliyordum bunu , şerbetli tatlılar falan ohh yarasınKızlar kontrolden çıktım.
Şikayetlerimi soyledim işte baskı hissediyorum sertlesmeler oluyor dedim bakalim hemen dedi , baktiysa tahminim dogru bebek dogum pozisyonunu almis ondan oyle hissediyorsun dedi nst ye baglayalim hemen dedi baglandim sancim cikti ciger gelistirici igne vurunmami istiyor bebek kanala girerse erken dogum olur dedi
Dinleneceksin ayaklarini uzat yat her firsatta diyor ,onun dışında bebek 15 gun önde yani 33 haftalik cikiyor hatta nst yi de bebek buyuk diye bugun başladıkdogum 30 haziran gözüküyor
Kilosuda 2.100 gram
Boyuda 46 cm maşallah
Allah im bu ne al kucağına sev resmenTostirikk tospikk huzurunuzda
Ben en son ayrıntılı usg de 23 haftalıkken gördüm o gün bu gündür yüzümü hiç göremediken son cumartesi gittim yanak bile göremedim ,bi dahakine inşallah
Katılıyorum kilosu 18 ₺ arada bi yarım alıyoruz giderek yaza doğru ucuzlamasi lazım ama mümkün değil ucuzlamiyor,Bu bebek tam yaz bebeğiyer yemez taklalar atmaya başliyor. Allahtan o kadar pahalı ki nadir yiyebiliyorumkarpuz
Nasil denk gelmiş çok şanslısın vallahi ben ne zaman gitsem yokBim de ve a101 de pazara gore iyi fiyatı.
2 gün önce 8.90 a aldık kilosunu a101 den
2 haftadır hergün yiyorum ben
Hayır kuzum korkma ama takip et tuz fazla tüketme tansiyon olmasa bile en azından elin ayağın şişmez benim fark edilmedi mesela bir önceki gebelikte sen yine günde bir kere tansiyonunu ölçmeye bakAy kizlar korkutmayin ya doğuma yakın bebeği kaybetmek falan Rabbım kimseye yaşatmasın..
Benim hem her kontrolde hem de arada bi evde ölçüyorum genelde 12 ye 8 çıkıyor normal diyorum hiç üstüne durmadım ama 8 yüksek mi yani ??
Kizlaaarbebek arabamız da geldi çok şükür.
KANZ D-GO model aldık Rabbim kullanmayı nasip etsin var mi bu model alan ??
Ben aldım birde2kiz1anne1bebek aldi. Bence fiyat performans ürünü. Muadillerine göre daha hafif bide tek elle kapanıyor. Zaten bir süre sonra baston geçiliyor bide tabi 3 numara olunca mantıklı geldi bana.
Düşmüş canim oralarda. Bak istersen. Aynı fiyattan satılır ya da yine düşer. Ama yükselmez sanmıyorumSen 5 e korkuyorsun benim genelde küçük 8 o zaman benim de mi korkmam lazım
Bekliyordum bunu , şerbetli tatlılar falan ohh yarasın
Allah im bu ne al kucağına sev resmen
Ben en son ayrıntılı usg de 23 haftalıkken gördüm o gün bu gündür yüzümü hiç göremedik
Katılıyorum kilosu 18 ₺ arada bi yarım alıyoruz giderek yaza doğru ucuzlamasi lazım ama mümkün değil ucuzlamiyor,
Nasil denk gelmiş çok şanslısın vallahi ben ne zaman gitsem yokfiyatı çok iyiymiş inşallah ben de denk getiririm
Migros Akyurt gibi yerlerde hep 18 ₺ dışarı çıktıkca eşimle uğruyoruz bim a101 e falan ama hiç Karpuz yok bitiyo ya da bize denk gelmiyorDüşmüş canim oralarda. Bak istersen. Aynı fiyattan satılır ya da yine düşer. Ama yükselmez sanmıyorum
İnşallah böyle de vaktine kadar giderBen de bu sebepten kaybettim 3 yıl önce bana hiç öyle demedi doktor 38 i göreceğiz diyor ama tansiyonum hep takipli 10 nun üzerine çıkmıyor çok şükür tansiyon ilacı kullanıyorum belki ona güvendi
Amin inşallah kan sulandırıcı tansiyon ilacı falan kullanıyormusun canımİnşallah böyle de vaktine kadar giderbana bu defa herşey yolunda giderse 37de alırım belki 38 i beklerim dedi. Birazdan görüşünce bakalım ne diyecek
EvetMigros Akyurt gibi yerlerde hep 18 ₺ dışarı çıktıkca eşimle uğruyoruz bim a101 e falan ama hiç Karpuz yok bitiyo ya da bize denk gelmiyor
Ben şoktan aldım kg su 12 tl idi kapıya kadar da getirdilerMigros Akyurt gibi yerlerde hep 18 ₺ dışarı çıktıkca eşimle uğruyoruz bim a101 e falan ama hiç Karpuz yok bitiyo ya da bize denk gelmiyor
Markette de düşer inşallahEvet
Pazarda ve o tarz yerlerde fiyatlar aynı.
Ama bim ve a101 de çok iyi. Kalmıyor demek ki gelınce :)
İlkinde ecoprin ve oksapar 4000 kullanıyordum. Bunda kan akımı iuiy ve mide bulantısı çok olunca aspirini kesti ama her geldiğinde bana aspirini hatırlat diyor. Tansiyonum hala 10/6 11/7 olarak çıkıyor ilaca gerek görmedi şimdilikAmin inşallah kan sulandırıcı tansiyon ilacı falan kullanıyormusun canım
Hayır kuzum korkma ama takip et tuz fazla tüketme tansiyon olmasa bile en azından elin ayağın şişmez benim fark edilmedi mesela bir önceki gebelikte sen yine günde bir kere tansiyonunu ölçmeye bak
İlkinde ecoprin ve oksapar 4000 kullanıyordum. Bunda kan akımı iuiy ve mide bulantısı çok olunca aspirini kesti ama her geldiğinde bana aspirini hatırlat diyor. Tansiyonum hala 10/6 11/7 olarak çıkıyor ilaca gerek görmedi şimdilik
Hangisi bilmiyorum ama benim kafaları hep 2.5hafta kadar öndeydi bunda da önde. 39 cmdi kafa çapları doğduklarindaKızlar bazen arada yazanlar oluyor kafası büyük haftasına göre, doğum şekline etkisi oluyormuş falan diye.hangisi bu kafa ölçümü Bpd olan mi hc olan mi ?
12 8 en normal tansiyon canım yüksek falan değil benim sabah ölçtüm 8 5 tansiyon ilacı kullandığım için bu da iyi değil yüzüm sapsarı kullanmasan yükselecek evde kimse yok ben allık sürdüm oturuyorumBenim büyük 12 falan ama küçük hep 8 yani yüksek mi 9 madem sınır.. 5 e bile korkuyor az önceki arkadaş ben hep normal diyordum son ay da daha da artar mı suan 8 se ??
Maşallah inşallah hiçte gerek kalmadan sağlıkla kavuşursun bebeğine aminİlkinde ecoprin ve oksapar 4000 kullanıyordum. Bunda kan akımı iuiy ve mide bulantısı çok olunca aspirini kesti ama her geldiğinde bana aspirini hatırlat diyor. Tansiyonum hala 10/6 11/7 olarak çıkıyor ilaca gerek görmedi şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?