Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Nasıl zehirlenmemiş
Valla zehirlenmedim ilkokuldan orta sona kaadar devam etti bu boyle uc sonrasindada devam etti ama uhu yoktu duvar boyasini kavlatip yiyordum alcilari sivalari kemiriyordum kagit ve pecete yiyordum suan bazen hala alci toprak kil tarzi seylere bazen dayanamiyorum

Kuzenim de doğuma yakın yüksek tansiyondan karnında kaybetti bebeğini. Sonradan anlaşıldı tansiyondan olduğu. Çünkü iki çocuğu daha vardı onlardan sadece biri erken doğmuştu. Araştırılmamış erken doğum sebebi.

Şimdi yine hamile. Öncekinin ölüm sebebi belli olunca bunu 7,5 aylık erken doğurtacağız demişler

O zaman ben adetim biter bitmez başinda hamile kalmışım
Bilmem bebeğin gelişimiyle ilgili olabilir. O konularda bilgim yok
Sen kendini haziran 15 e hazırla yine de .

Gerçi erkekler geç gelir derler ama . Hic belli olmuyor işte . İşe güce dikkat et.
Yorma kendini
Çocuğunu da kucağına alma.daha dikkatli olman gerekiyor.

Mayis bitince 3.5 atmaya baslayacam bu gidisle
Ah bu kızım hic durmuyor dar yerlerde gezip vıyakliyor gidip kurtariyorum gunde 5 defa falan
Zamaninda gelir insallah

Mayis bitince 3.5 atmaya baslayacam bu gidisle
Ah bu kızım hic durmuyor dar yerlerde gezip vıyakliyor gidip kurtariyorum gunde 5 defa falan
Zamaninda gelir insallah
Küçük çocukla hamilelik gerçekten zordur . Ben şuan kızımın küçük olduğunu düşünemiyorum
Aşırı zorlanırdım .

İnşallah
Sağlıcakla gelsinler

Küçük çocukla hamilelik gerçekten zordur . Ben şuan kızımın küçük olduğunu düşünemiyorum
Aşırı zorlanırdım .

İnşallah
Sağlıcakla gelsinler
Öyleymis cidden , ben yine şükür ettim , amcamin kizi dogum yaoti 40 ı cikti ikinciye hamile oldugnu öğrendi dogurduda hatta simdi kiziyla oglanin arasinda 11 ay var töbeee

Tansiyon gebelikte başa bela ya bizde tedbirli gidiyoruz sürekli ölçüyorum ama asıl risk ilerleyen haftalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…