- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.201
Gidip bakacağım bende bari bütün halini görsün cocuklar muhtemelen dilimli büyüyor saniyorlarYok kız
Bimden kilosunu 11.90 a aldım 2 kez
2 gün önce de a 101 den 8.90 'di işte.
Hiç 18 den almadım
2 günde kızımla kocaman k nın yarısını yedik kizGidip bakacağım bende bari bütün halini görsün cocuklar muhtemelen dilimli büyüyor saniyorlar
Doktor mu dedi? Sen anlıyor musun peki sancıyı ?Rahimde sancı var biraz hayırlısı bakalım
O zaman ben adetim biter bitmez başinda hamile kalmışımO normal gelişimde oluyor işte. Benim demek istediğim senin bebiş 2 hafta ilerideyse senin 38. haftan haziran 30 olmuyor
Anlatabildim mi?
Valla zehirlenmedim ilkokuldan orta sona kaadar devam etti bu boyle uc sonrasindada devam etti ama uhu yoktuNasıl zehirlenmemiş
Düzenli mi ve dinlenince geçiyor mu bu önemli aslında. Ağrı olabiliyor ara ara.Rahimde sancı var biraz hayırlısı bakalım
Evet ama gercekleri soyledim kizKız ne yaptın sendoktor daha iyi ilgilensin diye söyleneyim dememismiydin nasıl sancı çıktı. Ama maşallah kilosu boyu iyi
Öyle şiddetli degil hafif adet agrısı gibiDüzenli mi ve dinlenince geçiyor mu bu önemli aslında. Ağrı olabiliyor ara ara.
Ben öyle hissediyorumDoktor mu dedi? Sen anlıyor musun peki sancıyı ?
Benim kız plesenta ayrılmasından dolayı erken doğmuştu o zaman bana bunun en büyük nedeni tansiyon dediler ama o ara ne takip ne başka birşey yapıyordum açıkçası kaçtı bilemiyorum. Şimdi düzenli ölçüyorum detaylı ultrasonda perinatolog 7.aya kadar düşük gitmesi normal asıl sorun 7.aydan sonra oluyor ani yükselmeler oluyor mutlaka düzenli bakılması dedi. 13/8i görünce doktoruna haber ver 14/9 olursa hiç evde durma direk hastaneye git dedi.
ya ben her öğünü çıkarıyorum, sizde öyle mi? bebek beslenemeyecek stresim varMide bulananı burda
BilmemO zaman ben adetim biter bitmez başinda hamile kalmışım
Kusma yok ben de. Bence beslenıyordur bir sekıldeya ben her öğünü çıkarıyorum, sizde öyle mi? bebek beslenemeyecek stresim var
Baskıdır büyük ihtimal.Ben öyle hissediyorum
Mayis bitince 3.5 atmaya baslayacam bu gidisleBilmembebeğin gelişimiyle ilgili olabilir. O konularda bilgim yok
Sen kendini haziran 15 e hazırla yine de .
Gerçi erkekler geç gelir derler ama . Hic belli olmuyor işte . İşe güce dikkat et.
Yorma kendini
Çocuğunu da kucağına alma.daha dikkatli olman gerekiyor.
Umarım öyledirBaskıdır büyük ihtimal.
Küçük çocukla hamilelik gerçekten zordur . Ben şuan kızımın küçük olduğunu düşünemiyorumMayis bitince 3.5 atmaya baslayacam bu gidisle
Ah bu kızım hic durmuyor dar yerlerde gezip vıyakliyor gidip kurtariyorum gunde 5 defa falan
Zamaninda gelir insallah
Öyleymis cidden , ben yine şükür ettim , amcamin kizi dogum yaoti 40 ı cikti ikinciye hamile oldugnu öğrendi dogurduda hatta simdi kiziyla oglanin arasinda 11 ay var töbeeeKüçük çocukla hamilelik gerçekten zordur . Ben şuan kızımın küçük olduğunu düşünemiyorum
Aşırı zorlanırdım .
İnşallah
Sağlıcakla gelsinler
Tansiyon gebelikte başa bela yaKuzenim de doğuma yakın yüksek tansiyondan karnında kaybetti bebeğini. Sonradan anlaşıldı tansiyondan olduğu. Çünkü iki çocuğu daha vardı onlardan sadece biri erken doğmuştu. Araştırılmamış erken doğum sebebi.
Şimdi yine hamile. Öncekinin ölüm sebebi belli olunca bunu 7,5 aylık erken doğurtacağız demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?