Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hangisi bilmiyorum ama benim kafaları hep 2.5hafta kadar öndeydi bunda da önde. 39 cmdi kafa çapları doğduklarinda neticede kesi olmadan normal doğum yaptım. Bebek kafası uzuyor o esnada zaten sonra hemen düzeliyor.
Himm buyukde olsa cokda kesin bir kıstas değil yani iyi bari sevindim bpd olansa benimde 1 haftadan fazla önde o ölçüm de ondan merak ettim.hc olan normal görünüyor.tam anlayamadım nette biri kafa çevresi ölçüsü diğeri kafa kemikler arasi olcum gibi bişey yazıyor hangisi yani şey edemedim o yüzden

Bugun taburcu etmediler kizlar bi agri var nst de cikmiyor yani sanci degil ama sebebini de cozemediler antibiyotik veriyorlardi idrar kulturumda bakteri uremssi sebebiyle antibiyotik yapiyor olabilir diye kestiler onu tekrar kültür vericem duruma gore harekt edilcekmis ama cok skldim artik

Benim büyük 12 falan ama küçük hep 8 yani yüksek mi 9 madem sınır.. 5 e bile korkuyor az önceki arkadaş ben hep normal diyordum son ay da daha da artar mı suan 8 se ??
Yok değil hatta haftana göre normal o arkadaş 5 demedi canım küçüğü 8,5 yazdı ben öyle anladım yani

Çok şükür durdurdular canım az sabret tam emin olmadan bırakmamaları daha iyi

Hastanede kontrolde olmak güzel ama haklısın. En doğru karar için bekletiyorlar bir sorun olsa evden ulaşmak daha zor. Az daha bekle bakalım ne olacak.

Geçmiş olsun. Şu durumda eve göndermemeleri en mantıklısı hastane sıkıcı ama evde en ufak birşey de aklında kuracaksın böyle gözlem altında kalmak iyi

Off ne yemedimki şu 1 ayda
Ramazan davetleri yaramis en sonda bayram olunca sonuc bu oldu malum kurabiyeler baklavalar affedilmedi
Maşallah maşallah tosunaaaa
Rahimde sancı var biraz hayırlısı bakalım
Canım ilerde msjlarda gördüm bizim altta yazan hamilelik günlüğü nasıl yapıcam yazmışsın, bizim altta hamilelik günlüğü imza alanına ekle gibi bi yazı var en altta ona bas anlattanıyo sende öyle gap, haftanı görelim en azından

Baskıdır büyük ihtimal.
Umarım öyledir
Hayır kuzum korkma ama takip et tuz fazla tüketme tansiyon olmasa bile en azından elin ayağın şişmez benim fark edilmedi mesela bir önceki gebelikte sen yine günde bir kere tansiyonunu ölçmeye bak
Kızlar bazen arada yazanlar oluyor kafası büyük haftasına göre, doğum şekline etkisi oluyormuş falan diye.hangisi bu kafa ölçümü Bpd olan mi hc olan mi ?
İkisi aynı şey aslında

Yaş 27 ilk çocuk sat 17.10.2021 erkek bebek

Sıkılma canım kontrol altına olmakta fayda var gözden birşey kaçmasın inş sağlıkla çıkar evinde dinlenir zamanında kavusursun

Hastanedesin sabret.
Dua et geride bekleyen bir cocugun yok canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…