Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar ben ilişkiye girmekte çok zorlanıyorum inanılmaz kasılma oluyo ve o an kafamda bu böyleyse nasıl doğurcam diye soru işaretleri oluyo Siz de problem yaşıyor musunuz
Ben uzun zamandır girmiyorum. Doktor bisi demedi ama yine de riske atmak istemem hicbir şeyi. Yani bu benim düşüncem tabii.

Kızlar ben ilişkiye girmekte çok zorlanıyorum inanılmaz kasılma oluyo ve o an kafamda bu böyleyse nasıl doğurcam diye soru işaretleri oluyo Siz de problem yaşıyor musunuz
Yaşamıyoruz çünkü teeee milattan önce neyse yani yaşamıyoruz

Bana ilişki yasak canım bu bir serzeniş mesajıydı

Normal doğum istiyorsan etkileyebilir canım doktor bilgilendirir senin sağlığın bebişin rahat gelmesi işin gönlüne göre olur inşallah
Hayırlısı bakalım canım ne olacak hepimizin gönlüne göre sağlıklı doğumlar olsun inşallah

Ayrıntılı da bile eli hep yüzündeydi hiç net fotoğrafımız yok
artık iyi olsunlar da napalım nazlı çıktılar demek kki

S Sebepsizk cevapla yapamadım bir türlü nedense.senin ikiside aynı sayılır 1 gün var arada sadece bak benimkinde 1 hafta var ikisi arası.30+2 ölçümleri sata gore.ikisi farklı olunca aynı şey değil diye dusunmusdum.aralarindaki farkida anlamadım

Eklentiler

• IMG_20220511_141606.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 70
Kız bende anlamıyorum ki bunu verdiler elime

Bizde uzun zamandır girmiyorduk aslında sanki ilk defa oluyormuş gibi ağrılı oldu zaten acaba çok fazla ara verdiğimizden mi bilemedim
Bende aynı sorunu yaşadım canım neredeyse 3 ay ilişkiye girmemiştik 2 hafta önce denedik ve ilk gece ben acıdan istemedim ertesi gün tekrar denedik ama gerçekten sanki ilk kez ilişkite giriyormuş gibi hissettim. Bende ara verildiginden dolayı

2 tane hc yazıyor bende ama anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…