- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.261
Ben uzun zamandır girmiyorum. Doktor bisi demedi ama yine de riske atmak istemem hicbir şeyi. Yani bu benim düşüncem tabii.Kızlar ben ilişkiye girmekte çok zorlanıyorum inanılmaz kasılma oluyo ve o an kafamda bu böyleyse nasıl doğurcam diye soru işaretleri oluyoSiz de problem yaşıyor musunuz
Yaşamıyoruz çünkü teeee milattan önce neyse yani yaşamıyoruzKızlar ben ilişkiye girmekte çok zorlanıyorum inanılmaz kasılma oluyo ve o an kafamda bu böyleyse nasıl doğurcam diye soru işaretleri oluyoSiz de problem yaşıyor musunuz
Bizde uzun zamandır girmiyorduk aslında sanki ilk defa oluyormuş gibi ağrılı oldu zaten acaba çok fazla ara verdiğimizden mi bilemedimBen uzun zamandır girmiyorum. Doktor bisi demedi ama yine de riske atmak istemem hicbir şeyi. Yani bu benim düşüncem tabii.
İkisi farklı çıkmış işte olcumleri canım ondan şey ettim.bpd önde 1 haftadan fazla hc olan 2 gün önde sadece.
Hayırlısı bakalım canım ne olacakNormal doğum istiyorsan etkileyebilir canım doktor bilgilendirir senin sağlığın bebişin rahat gelmesi işin gönlüne göre olur inşallah
O da olabilir.Bizde uzun zamandır girmiyorduk aslında sanki ilk defa oluyormuş gibi ağrılı oldu zaten acaba çok fazla ara verdiğimizden mi bilemedim
Sen sabah arkadaşına üzüldün bak direk etki etti. Sakin sakin geçirmemiz lazım şu haftalarıEvet canım küçüğü 8,5 tü ama suan iyi oldu 11-7
Doktor risk gördüğü için mi yasakladıYaşamıyoruz çünkü teeee milattan önce neyse yani yaşamıyoruz
Bana ilişki yasak canım bu bir serzeniş mesajıydı
Evet canım rahim ağzım dikili bütün gebeliklerim de yasaktıDoktor risk gördüğü için mi yasakladı
Ayrıntılı da bile eli hep yüzündeydi hiç net fotoğrafımız yokSen 5 e korkuyorsun benim genelde küçük 8 o zaman benim de mi korkmam lazım
Bekliyordum bunu , şerbetli tatlılar falan ohh yarasın
Allah im bu ne al kucağına sev resmen
Ben en son ayrıntılı usg de 23 haftalıkken gördüm o gün bu gündür yüzümü hiç göremedik
Katılıyorum kilosu 18 ₺ arada bi yarım alıyoruz giderek yaza doğru ucuzlamasi lazım ama mümkün değil ucuzlamiyor,
Nasil denk gelmiş çok şanslısın vallahi ben ne zaman gitsem yokfiyatı çok iyiymiş inşallah ben de denk getiririm
Evet canım stres hemen etkiliyor hemenSen sabah arkadaşına üzüldün bak direk etki etti. Sakin sakin geçirmemiz lazım şu haftaları
Bende aynı sorunu yaşadım canım neredeyse 3 ay ilişkiye girmemiştik 2 hafta önce denedik ve ilk gece ben acıdan istemedimBizde uzun zamandır girmiyorduk aslında sanki ilk defa oluyormuş gibi ağrılı oldu zaten acaba çok fazla ara verdiğimizden mi bilemedim
Edilmiyor muymuş? Bende jiletle aliyorum bu hafta tüy dökücüyle alacaktım araştiripKızlar, gebelikte tüy dökücü krem tavsiye ediliyor olsaydi
Şahane olurdu yahutek seferde mis
yaa maşallah çok şirinBenimde hep böyle hiç çekmedi ellerini yüzünden ayrıntılı fotosu bile böyle
Maalesef. Geçen baktim biraz.Edilmiyor muymuş? Bende jiletle aliyorum bu hafta tüy dökücüyle alacaktım araştirip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?