- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.321
Benimde öyle yükselmiyor çok şükür ama düşüyor hiper tansiyon Muş ilaç içtiğimden yükselmiyorÇok dengesiz oda etkiliyor bir çok yükseliyor bir düşüyor. Bir tane içeyim hemen soda.
Bizim vardı 28. Haftada vuruldum canım her doktor farklı birşey söylğyor sanırım ama araştıralarıma göre 28-30 hafta arasında vurulması en doğru olanmış bence vurulmalısın allah korusun bebeklerimizi..Kızlar kan uyuşmazlığı olan var mı? Önlem iğnesi vuruldu mu? Bana hastane kağıt vermişti 28-30 haftalarda vurulur diyor ben 29 un içindeyim ama randevular dolu yarın gidip rica etsem mi vursunlarDiğerlerinde doğumdan sonra vurdular ama öncesinde vuruldum mu hatırlamıyorum.
Valla ekonomik şartlar malum .İnsan bir kaç ay ücretsiz izne çıksa bile bir ton para alamıyor.Sartlar bir kaç yıl öncesi gibi bile değil.Çok iyi yapmışsın. Bende zevk alıyorum o yüzden kendim yapmak istiyorum ama bakalım. Zaten sonrasında kurutmaya atarım ütülemem sürekli.
İzin içinde bakalim gittiği yere kadar. Doğum sonrası maddi manevi daha gerekli bana.
Bence geciktirme git. En azından önlem olur sıra bekleme boşa.Kızlar kan uyuşmazlığı olan var mı? Önlem iğnesi vuruldu mu? Bana hastane kağıt vermişti 28-30 haftalarda vurulur diyor ben 29 un içindeyim ama randevular dolu yarın gidip rica etsem mi vursunlarDiğerlerinde doğumdan sonra vurdular ama öncesinde vuruldum mu hatırlamıyorum.
Bende halsizlik çöküyor. İlaç almıyorum hiç 14 9 olmuyor ama sınıra çıkıyor. 13.5 8.5 gibi. Hiç bayılma olmadı ama iki kere araç kullanırken sağa çektim içim çekilmiş gibi geldi. Korkuyorum artık bu durumdan.Benimde öyle yükselmiyor çok şükür ama düşüyor hiper tansiyon Muş ilaç içtiğimden yükselmiyor
Ben dün gene bayıldım artık yalnız çıkmadığından eşim yanındaydı bu sefer canım sıkıldı iki market gezdik gözlerimi pastanede açtım neyse ki az kaldı alıştım artık
Bende çok şükür kız..bütün ütülerimi dolap içlerini ve hastane çantalarını hazırladım üzerimden yük kalktıValla ben dayandığım yere kadar gideceğim. Evde bir planım da yok .eşyaları da kayinvalide yakında gelecek o yüzden yıkadım. Şimdi yıkayım utuleyim diyecekti .Annem de karışır tabiki .Ben o yüzden hepsini yıkadım ütuledim .güzelce ağzı kilitli poşetlere ve hurclara koydum .
Kesinlikle öyle bende 1 ay 1 aydır diyorum. Zaten uzun süre çalışmayacağım. En azından fazladan bir ay maaş doğum sonrası ilaç gibi gelir.Valla ekonomik şartlar malum .İnsan bir kaç ay ücretsiz izne çıksa bile bir ton para alamıyor.Sartlar bir kaç yıl öncesi gibi bile değil.
Öncesinde de vuruluyor canımKızlar kan uyuşmazlığı olan var mı? Önlem iğnesi vuruldu mu? Bana hastane kağıt vermişti 28-30 haftalarda vurulur diyor ben 29 un içindeyim ama randevular dolu yarın gidip rica etsem mi vursunlarDiğerlerinde doğumdan sonra vurdular ama öncesinde vuruldum mu hatırlamıyorum.
Hipertansiyon olabilir canım dikkat et doktorun biliyor mu mutlaka söyle bilmiyorsaBence geciktirme git. En azından önlem olur sıra bekleme boşa.
Bende halsizlik çöküyor. İlaç almıyorum hiç 14 9 olmuyor ama sınıra çıkıyor. 13.5 8.5 gibi. Hiç bayılma olmadı ama iki kere araç kullanırken sağa çektim içim çekilmiş gibi geldi. Korkuyorum artık bu durumdan.
Biliyor evet takipteyim. 2.cidede vardı düzen ayni saatte sabah akşam ölçüm yapıyorum. Son haftalar daha belirgin oluyor. Şimdi ölçtüm toparladı 10.5 7.5 çıktı çok şükürHipertansiyon olabilir canım dikkat et doktorun biliyor mu mutlaka söyle bilmiyorsa
Kontrollü olması güzel canım inşallah sorun olmadan ilerler gebeliklerimiz senin zaten yine ortalamada sorun olacak düzeyde değilBiliyor evet takipteyim. 2.cidede vardı düzen ayni saatte sabah akşam ölçüm yapıyorum. Son haftalar daha belirgin oluyor. Şimdi ölçtüm toparladı 10.5 7.5 çıktı çok şükür
Banyoya aynayla girerek bide basit sandalyeJiletle alan arkadaşlara bir sorum var.
Ben banyo da alamıyorum artık hafif uzanıp önüme Ayna koyup alıyorum ama o zaman da Kuru şekilde mümkün olmuyor tüyleri jiletlemek. Siz nasıl yapıyorsunuz ?
Hay maşallah iyi bakmissin kuzucuğa. Seninle aynıyız ya gün olarak ben de yarin gitcem bakalım ne durumda. Sen sezeryan mı istiyordun? Yoksa Bebek ileri oldugu icin mi 30 haziran dogum gozukuyorKızlar kontrolden çıktım.
Şikayetlerimi soyledim işte baskı hissediyorum sertlesmeler oluyor dedim bakalim hemen dedi , baktiysa tahminim dogru bebek dogum pozisyonunu almis ondan oyle hissediyorsun dedi nst ye baglayalim hemen dedi baglandim sancim cikti ciger gelistirici igne vurunmami istiyor bebek kanala girerse erken dogum olur dedi
Dinleneceksin ayaklarini uzat yat her firsatta diyor ,onun dışında bebek 15 gun önde yani 33 haftalik cikiyor hatta nst yi de bebek buyuk diye bugun başladıkdogum 30 haziran gözüküyor
Kilosuda 2.100 gram
Boyuda 46 cm maşallah
Aynende Takvimi degistirmeyeyim yinede
Ben temmuz anasiyim 1 temmuzda dogururum insallah
Çok şekilli çalışmalar çıkabiliyor ortaya zor oluyor yabancılarda görüyorum eşleri allıyor tam libido öldürücü hareket Saç kremiyle alabilirsin canım kuru olmasın diyeJiletle alan arkadaşlara bir sorum var.
Ben banyo da alamıyorum artık hafif uzanıp önüme Ayna koyup alıyorum ama o zaman da Kuru şekilde mümkün olmuyor tüyleri jiletlemek. Siz nasıl yapıyorsunuz ?
Bizde uzun zamandır girmiyorduk aslında sanki ilk defa oluyormuş gibi ağrılı oldu zaten acaba çok fazla ara verdiğimizden mi bilemedim
Bende aynı sorunu yaşadım canım neredeyse 3 ay ilişkiye girmemiştik 2 hafta önce denedik ve ilk gece ben acıdan istemedimertesi gün tekrar denedik ama gerçekten sanki ilk kez ilişkite giriyormuş gibi hissettim. Bende ara verildiginden dolayı
Bende aynı durumdayım benimde kontrol p.tesiHey maşallah
Günlerimiz aynı ama benimki 1500gr çıksa iyi derim. Çoğunu beklemiyorum
Benim de karnım çok sertleşiyor, toplanıyor, geriyor. Bazen geriniyor gibi hem yukarıda hem aşağıda baskı hissediyorum
Pazartesi kontrol var bakalım doktor ne diyecek..
Bebek ileri oldugu icin 30 haziran gözüktü canım ,benim bebis 15 gun ileride gözüktü doktorum diyo işte gununden once olacak 30 la 5 i arasi gelir dediHay maşallah iyi bakmissin kuzucuğa. Seninle aynıyız ya gün olarak ben de yarin gitcem bakalım ne durumda. Sen sezeryan mı istiyordun? Yoksa Bebek ileri oldugu icin mi 30 haziran dogum gozukuyor
Ben 30+2 de gittiğimde 1708 gram 43 cm di :) sizinkinin maşallahı varmış :)Kızlar kontrolden çıktım.
Şikayetlerimi soyledim işte baskı hissediyorum sertlesmeler oluyor dedim bakalim hemen dedi , baktiysa tahminim dogru bebek dogum pozisyonunu almis ondan oyle hissediyorsun dedi nst ye baglayalim hemen dedi baglandim sancim cikti ciger gelistirici igne vurunmami istiyor bebek kanala girerse erken dogum olur dedi
Dinleneceksin ayaklarini uzat yat her firsatta diyor ,onun dışında bebek 15 gun önde yani 33 haftalik cikiyor hatta nst yi de bebek buyuk diye bugun başladıkdogum 30 haziran gözüküyor
Kilosuda 2.100 gram
Boyuda 46 cm maşallah
Aynilarini hissettim bayram haftasiydi işte bi sıkıntı vardi cozemedigim , bugunde gitigimde böyle soylediHey maşallah
Günlerimiz aynı ama benimki 1500gr çıksa iyi derim. Çoğunu beklemiyorum
Benim de karnım çok sertleşiyor, toplanıyor, geriyor. Bazen geriniyor gibi hem yukarıda hem aşağıda baskı hissediyorum
Pazartesi kontrol var bakalım doktor ne diyecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?