- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.281
Doktor karnımı tokatlayınca bu kadar açıyo yarısı yine kapalı çocuk öyle rahat ediyoyaa maşallah çok şirin
ben son kontrolümde hiç yüzünü bile görmedim düşün
inşallah diğerlerinde daha net görebiliriz
bir risk olmadıgı için başından beri hiç kısıtlama olmadı bizdeKızlar ben ilişkiye girmekte çok zorlanıyorum inanılmaz kasılma oluyo ve o an kafamda bu böyleyse nasıl doğurcam diye soru işaretleri oluyoSiz de problem yaşıyor musunuz
Aaa evet onu yeni fark ettim.bence 2 kere olcmus ikiside ayrı ayrı yazıyor.demekki ölçümler arası bak nasıl fark ediyor hemen.olçen kişi ultrason falan etkiliyor yani cokda set etmemek lazım aslında büyük farklar değil takılmaya gerek yok.2 tane hc yazıyor bende ama anlamadım
Hepsinde iki hc oluyor benimde öyle ve başla karın çevresinin arasında benimde fark var karın bir hafta önde oluyor baştan hep yani ikisinin ölçümü bir olmayabiliyor2 tane hc yazıyor bende ama anlamadım
Ya yok bana soruyorlar kaç haftalıksın bilmiyorum her gittiğim de başka çıkıyorAaa evet onu yeni fark ettim.bence 2 kere olcmus ikiside ayrı ayrı yazıyor.demekki ölçümler arası bak nasıl fark ediyor hemen.olçen kişi ultrason falan etkiliyor yani cokda set etmemek lazım aslında büyük farklar değil takılmaya gerek yok.
Benim bu sefer karın çevresi önde şaşırtıyor hep gerideydi ÇünküHepsinde iki hc oluyor benimde öyle ve başla karın çevresinin arasında benimde fark var karın bir hafta önde oluyor baştan hep yani ikisinin ölçümü bir olmayabiliyor
Nasıl yani kız bende niye tek o zamanHepsinde iki hc oluyor benimde öyle ve başla karın çevresinin arasında benimde fark var karın bir hafta önde oluyor baştan hep yani ikisinin ölçümü bir olmayabiliyor
Demek ki güzel beslenmiş maşallah sen kaç aylıksın dediklerinde son adet tarihinden olan hesaplamayı söyle canım o değer değişmiyorBenim bu sefer karın çevresi önde şaşırtıyor hep gerideydi Çünkü
canım bence onun doğumla alakası yok doğum çok farklı bir şey yani zaten doğumda kasılmalar olacakki bebek gelebilsin doğum kolaylaşsın.. belki için rahat etmiyordur ondan kasılıyorsundur .. bu zamana kadar sorun yaşamadım ben.. doktoruna mutlaka sor derim..Kızlar ben ilişkiye girmekte çok zorlanıyorum inanılmaz kasılma oluyo ve o an kafamda bu böyleyse nasıl doğurcam diye soru işaretleri oluyoSiz de problem yaşıyor musunuz
Suan sen 31+2 meselaBenimde hep böyle hiç çekmedi ellerini yüzünden ayrıntılı fotosu bile böyle
Benim elimde ki tüm usg kağıtlarında iki tane var biri geçersiz gibi yıldız gibi bişiler var belkide cihazdan cihaza fark vardırNasıl yani kız bende niye tek o zamanbende hep bir tane hc değeri var.
Ya neler yiyorum bi gidiyorum 100 gram almış çıldırıyorumDemek ki güzel beslenmiş maşallah sen kaç aylıksın dediklerinde son adet tarihinden olan hesaplamayı söyle canım o değer değişmiyor
Benim son adetim 1 ekimden hesaplandı oysa eylülün 20 si falandı geç döllenmiş şu anda 32 haftalığım yarın doluyor 33 e giricemSuan sen 31+2 mesela
Ay bilemedim bende tek hepsinde.bpd var hc var ac var fl var,ortalama doğum tarihi var edc birde kg su işte.hepsi birer tane.Benim elimde ki tüm usg kağıtlarında iki tane var biri geçersiz gibi yıldız gibi bişiler var belkide cihazdan cihaza fark vardır
Benim tüp benek öyle değişmez heraldeBenim son adetim 1 ekimden hesaplandı oysa eylülün 20 si falandı geç döllenmiş şu anda 32 haftalığım yarın doluyor 33 e giricem
Bu ara benimde yavaşladı cuma günü doktora gidicem ödüm kopuyor benim dersim tansiyondan dolayı kan akışı sorun olurda gelişimi yavaşlar diyeYa neler yiyorum bi gidiyorum 100 gram almış çıldırıyorum
Hayır değişmez herşey kayıtlı senin o yüzden son adeti söyle canım en doğrusuBenim tüp benek öyle değişmez heralde
Bende öyleyim bu tansiyon gelişimi etkiliyor kilo alımını yavaşlatıyor o yüzden korkuyorum bende tansiyon büyük sıkıntı ben düzenli ölçüyorum sizde ölçünBu ara benimde yavaşladı cuma günü doktora gidicem ödüm kopuyor benim dersim tansiyondan dolayı kan akışı sorun olurda gelişimi yavaşlar diye
Hasta da olmadım ki 2 ay geçici menapoza soktılar benim olaylar karısıkHayır değişmez herşey kayıtlı senin o yüzden son adeti söyle canım en doğrusu
Günde üç kere ölçüyorum alete pil yetişmiyorBende öyleyim bu tansiyon gelişimi etkiliyor kilo alımını yavaşlatıyor o yüzden korkuyorum bende tansiyon büyük sıkıntı ben düzenli ölçüyorum sizde ölçün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?