Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar ben ilişkiye girmekte çok zorlanıyorum inanılmaz kasılma oluyo ve o an kafamda bu böyleyse nasıl doğurcam diye soru işaretleri oluyo Siz de problem yaşıyor musunuz
bir risk olmadıgı için başından beri hiç kısıtlama olmadı bizde
Son zamanlarda biraz hareket kıaıtlamasından dolayı zorlanma oluyor sadece

dedğin gibi uzun zaman olmadığı için zorlanma olmus olabilir canım

2 tane hc yazıyor bende ama anlamadım
Aaa evet onu yeni fark ettim.bence 2 kere olcmus ikiside ayrı ayrı yazıyor.demekki ölçümler arası bak nasıl fark ediyor hemen.olçen kişi ultrason falan etkiliyor yani cokda set etmemek lazım aslında büyük farklar değil takılmaya gerek yok.

Ya yok bana soruyorlar kaç haftalıksın bilmiyorum her gittiğim de başka çıkıyor

Hepsinde iki hc oluyor benimde öyle ve başla karın çevresinin arasında benimde fark var karın bir hafta önde oluyor baştan hep yani ikisinin ölçümü bir olmayabiliyor
Nasıl yani kız bende niye tek o zaman bende hep bir tane hc değeri var.

Kızlar ben ilişkiye girmekte çok zorlanıyorum inanılmaz kasılma oluyo ve o an kafamda bu böyleyse nasıl doğurcam diye soru işaretleri oluyo Siz de problem yaşıyor musunuz
canım bence onun doğumla alakası yok doğum çok farklı bir şey yani zaten doğumda kasılmalar olacakki bebek gelebilsin doğum kolaylaşsın.. belki için rahat etmiyordur ondan kasılıyorsundur .. bu zamana kadar sorun yaşamadım ben.. doktoruna mutlaka sor derim..

Benim elimde ki tüm usg kağıtlarında iki tane var biri geçersiz gibi yıldız gibi bişiler var belkide cihazdan cihaza fark vardır
Ay bilemedim bende tek hepsinde.bpd var hc var ac var fl var,ortalama doğum tarihi var edc birde kg su işte.hepsi birer tane.

Bu ara benimde yavaşladı cuma günü doktora gidicem ödüm kopuyor benim dersim tansiyondan dolayı kan akışı sorun olurda gelişimi yavaşlar diye
Bende öyleyim bu tansiyon gelişimi etkiliyor kilo alımını yavaşlatıyor o yüzden korkuyorum bende tansiyon büyük sıkıntı ben düzenli ölçüyorum sizde ölçün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…