- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.361
Hadi hayirlisi olsun. Ben yarin gideyim bakalm nolcaz. Bi bakıma eger gelisimi iyiyse erken gelmesi cok iyi benceBebek ileri oldugu icin 30 haziran gözüktü canım ,benim bebis 15 gun ileride gözüktü doktorum diyo işte gununden once olacak 30 la 5 i arasi gelir dedi
Öyle söyleyip evrene mesaj gönderme:)Hadi hayirlisi olsun. Ben yarin gideyim bakalm nolcaz. Bi bakıma eger gelisimi iyiyse erken gelmesi cok iyi bencesklmaya başladik cünkü hamilelikten
İlacı kullan ağır iş yapma dinlen bol su ins geçecektirArkadaşlar merhaba. 13 haftalık gebeyim. Dün çok yorulmuştum bu gün doktor bebiş çok aşağıda dedi. Doğum kanalına yalın dedi. Progestan verdi ama biraz korktum. Yukarı çıkar mı ? Var mı bu durumu yaşayan
İş bitmiyor hamileliktede ekstra bir heves geliyor Allahım ne olacak yaşlanınca anlayacağız oramız buramız agrır artıkaynı ben. Ama ben kendime kiziyorum kıymetini bilmiyorsun diye sonra bakıyorum o iş orda duruyor yine ben yapıyorum
Kaç haftalıkken kaybettin canımBen de bu sebepten kaybettim 3 yıl önce bana hiç öyle demedi doktor 38 i göreceğiz diyor ama tansiyonum hep takipli 10 nun üzerine çıkmıyor çok şükür tansiyon ilacı kullanıyorum belki ona güvendi
35 haftaydı kan sulandırıcı falan verilmedi tansiyon olduğu biliniyordu ama çok önemsenmediKaç haftalıkken kaybettin canım
Kızlar bademciklerim agrıyor gargara yaptım banamısın demedi dogal yöntemlere acığım
Bayılıyorum böyle doktorlaraHaftaya bakalim ne diyecekama benim doktor fazla rahat herseye normal diyor sürekli. Bende oluruna yaşıyorum. Arkadaşımda ayni doktorda bebek terstir 2.dogumdu ilki normal diye 41 kadar bekledi döner dedi almadı sezeryana gerçekten döndü. Üstelik sancı çıkıyordu nst de
İnşallah.İlacı kullan ağır iş yapma dinlen bol su ins geçecektir
Bayılıyorum böyle doktorlara
bir arkadaşımın doktoru çocuk gelişmiyor diye 36. Haftasında aldılar çocuk 2800 doğdu, benim kızım 42de 2640 doğmuştu. Resmen sezeryan için bahane uyduruyor bazı doktorlar.
Bu grupta pek olay yok aslında evham yapanlar var gidip gidip geliyorlar ortada bişi yok
Evet evet. Boy konusu öyleydi. HatırladımMaşallah.
Kilosu normal canim. 31.haftadasın cunku .
Merve ile kıyaslamayın cunku onunki 2 hafta ilerideymiş
2 hafta ileride demek 400-500 gr fazla demektir.
Boy konusunda tam net ölçüm olmazmış artık bu haftalardan sonra bilgin olsun
Allah bunu sana bağışlasın35 haftaydı kan sulandırıcı falan verilmedi tansiyon olduğu biliniyordu ama çok önemsenmedi
Ada çayıni demleyip gargara yapabilirsinizKızlar bademciklerim agrıyor gargara yaptım banamısın demedi dogal yöntemlere acığım
Yani boya takılmayacağız artıkEvet evet. Boy konusu öyleydi. Hatırladımböyle böyle buyuyecekler ins
Koskoca 42 haftaBayılıyorum böyle doktorlara
bir arkadaşımın doktoru çocuk gelişmiyor diye 36. Haftasında aldılar çocuk 2800 doğdu, benim kızım 42de 2640 doğmuştu. Resmen sezeryan için bahane uyduruyor bazı doktorlar.
Bu grupta pek olay yok aslında evham yapanlar var gidip gidip geliyorlar ortada bişi yok
Ben kimseye doğru düzgün söylemedim bile hamile olduğumu komşu işlerini de annemle hallediyorum aynı mahhyiz başkasına ihtiyaç duymuyorumArada bir olması normal. Devam ederse sıkıntı. Yat dinlen..
Dün ütü yaparken uzun süre ayakta kalınca bana da bir ara oldu.
Takipli olunca korkma. Bilip takip ediyorsun sonuçta. Dediğim gibi tansiyon problemi olduğunu bilmiyorlarmış.
Asıl stres hormonu olmayacak problemleri yaratıyor. Sürekli olumsuzu düşünmek bence başa bela.
Ben kafamda kurmam mesela o böyle dedi bu böyle dedi diye. Kimsenin doğum hikayesinden de etkilenmem.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Buda bejletirse çıldırırım. Herkes doğuruyomuş ben yine buralardaKoskoca 42 hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?