Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bebek ileri oldugu icin 30 haziran gözüktü canım ,benim bebis 15 gun ileride gözüktü doktorum diyo işte gununden once olacak 30 la 5 i arasi gelir dedi
Hadi hayirlisi olsun. Ben yarin gideyim bakalm nolcaz. Bi bakıma eger gelisimi iyiyse erken gelmesi cok iyi bence sklmaya başladik cünkü hamilelikten

Kızlar bademciklerim agrıyor gargara yaptım banamısın demedi dogal yöntemlere acığım

Bende aynı şekilde hastayım burnum akıyor ilk gün cok bogazlarım ağriyordu cok bolcs su ictim suan bogaz agrim gecti canım bol bol su icmeni tavsiye ederim. Bir de kemik suyuna et suyuna vs corba yapabilirsin

Bayılıyorum böyle doktorlara
bir arkadaşımın doktoru çocuk gelişmiyor diye 36. Haftasında aldılar çocuk 2800 doğdu, benim kızım 42de 2640 doğmuştu. Resmen sezeryan için bahane uyduruyor bazı doktorlar.

Bu grupta pek olay yok aslında evham yapanlar var gidip gidip geliyorlar ortada bişi yok

Geçen youtubede bi kaç doktorun videosunu izliyorum hafta haftaaa bebeğin gelişimini,
Doktor dedi anneler bebeğin kilosunu çok kafaya takıyo, aslında bebek rahme düştüğünde doğucağı kilosu bile bellidir aşağı yukarı , çok yemek bebeğe kilo aldırır ama en çok size aldırır dedi.
Oyuzden fazla kiloyu takmayın, doğum zamanına kadar alıcağı kiloyu alır dedi.

Doğru diyor ama Ama insan cidden merak ediyorrrr

Evet evet. Boy konusu öyleydi. Hatırladım böyle böyle buyuyecekler ins

Koskoca 42 hafta

Ben kimseye doğru düzgün söylemedim bile hamile olduğumu komşu işlerini de annemle hallediyorum aynı mahhyiz başkasına ihtiyaç duymuyorum
Ama şükür en azından riskleri falan biliyoruz da kontrollü gidiyoruz ilkinde çat diye doğumda bulmuştum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…