- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.301
Yok canımgenelde şuan grupta herkes iyi..bir ikikişi bulanan var hala..bazılarında artık mide yanması başladı..benim gece bazen yanıyor şurup içiyorumya ben yemek yesem midem bulanıyor yemesemde bulanıyor midem çok kötü durumda. Sizlerin mide şikayeti yok mu
Aynı benGünde üç kere ölçüyorum alete pil yetişmiyor
İlişkiye giriyon mu diye sorsanaKızlar ben ilişkiye girmekte çok zorlanıyorum inanılmaz kasılma oluyo ve o an kafamda bu böyleyse nasıl doğurcam diye soru işaretleri oluyoSiz de problem yaşıyor musunuz
Kız maşallah sen ne yedin böyle. Senle benim aramda 4 gün var..benimkiler 38 cmKızlar kontrolden çıktım.
Şikayetlerimi soyledim işte baskı hissediyorum sertlesmeler oluyor dedim bakalim hemen dedi , baktiysa tahminim dogru bebek dogum pozisyonunu almis ondan oyle hissediyorsun dedi nst ye baglayalim hemen dedi baglandim sancim cikti ciger gelistirici igne vurunmami istiyor bebek kanala girerse erken dogum olur dedi
Dinleneceksin ayaklarini uzat yat her firsatta diyor ,onun dışında bebek 15 gun önde yani 33 haftalik cikiyor hatta nst yi de bebek buyuk diye bugun başladıkdogum 30 haziran gözüküyor
Kilosuda 2.100 gram
Boyuda 46 cm maşallah
Çoğumuz o işlerden uzağız..hiç işim olmaz 7 aydır ikiz diye korkudan hiç bişey umurumda değilKızlar ben ilişkiye girmekte çok zorlanıyorum inanılmaz kasılma oluyo ve o an kafamda bu böyleyse nasıl doğurcam diye soru işaretleri oluyoSiz de problem yaşıyor musunuz
Seninkiler hem kız hem ikiz çok etkiliyorKız maşallah sen ne yedin böyle. Senle benim aramda 4 gün var..benimkiler 38 cm
Ilkte hiç olmadı, 2.cide çok nadir oldu ama kasılma vs oluyordu. Bunda normal devam ediyoruz sanki hamile degilimKızlar ben ilişkiye girmekte çok zorlanıyorum inanılmaz kasılma oluyo ve o an kafamda bu böyleyse nasıl doğurcam diye soru işaretleri oluyoSiz de problem yaşıyor musunuz
Neye göre kime göre normal bizimkinin normali insanı erken doğurtur uzak dursunIlkte hiç olmadı, 2.cide çok nadir oldu ama kasılma vs oluyordu. Bunda normal devam ediyoruz sanki hamile degilim
+18 sayfasında devam edelimNeye göre kime göre normal bizimkinin normali insanı erken doğurtur uzak dursun
Ahahahaha doğru diyon+18 sayfasında devam edelim. Bizim normaller aynıdır 3.olduguna göre
Evet düşmüş soda içsen biraz toparlarGaza geldim bende tansiyon ölçtum bu çıktı. Eve yeni geldim aslında ama halsizim çok fazla düşük buda galiba.
Eki Görüntüle 3063774
Valla ben dayandığım yere kadar gideceğim. Evde bir planım da yok .eşyaları da kayinvalide yakında gelecek o yüzden yıkadım. Şimdi yıkayım utuleyim diyecekti .Annem de karışır tabiki .Ben o yüzden hepsini yıkadım ütuledim .güzelce ağzı kilitli poşetlere ve hurclara koydum .Acayip izne çıkasım var gaza gelmek için sordumaz daha sıkayım dişimi bende
Çok dengesiz oda etkiliyor bir çok yükseliyor bir düşüyor. Bir tane içeyim hemen soda.Evet düşmüş soda içsen biraz toparlar
evet ya bi de şimdi daha da büyüdüler ağzı burnu net belli olurDoktor karnımı tokatlayınca bu kadar açıyo yarısı yine kapalı çocuk öyle rahat ediyo
İnşallah görürsün karattı da olsa insan nasıl seviniyor
Biz hiç problem yaşamıyoruz çünkü yapmıyoruzKızlar ben ilişkiye girmekte çok zorlanıyorum inanılmaz kasılma oluyo ve o an kafamda bu böyleyse nasıl doğurcam diye soru işaretleri oluyoSiz de problem yaşıyor musunuz
Aynen öyle valla hepinizin gerisinde kalacam gakat çoğunuzdan önce doğuracam galiba..benim amacım 2 kilodanbiraz fazla hatta 2500 olsalar çok sevineceğimSeninkiler hem kız hem ikiz çok etkiliyor
Çok iyi yapmışsın. Bende zevk alıyorum o yüzden kendim yapmak istiyorum ama bakalım. Zaten sonrasında kurutmaya atarım ütülemem sürekli.Valla ben dayandığım yere kadar gideceğim. Evde bir planım da yok .eşyaları da kayinvalide yakında gelecek o yüzden yıkadım. Şimdi yıkayım utuleyim diyecekti .Annem de karışır tabiki .Ben o yüzden hepsini yıkadım ütuledim .güzelce ağzı kilitli poşetlere ve hurclara koydum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?