Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kız maşallah sen ne yedin böyle. Senle benim aramda 4 gün var..benimkiler 38 cm

Kızlar ben ilişkiye girmekte çok zorlanıyorum inanılmaz kasılma oluyo ve o an kafamda bu böyleyse nasıl doğurcam diye soru işaretleri oluyo Siz de problem yaşıyor musunuz
Çoğumuz o işlerden uzağız..hiç işim olmaz 7 aydır ikiz diye korkudan hiç bişey umurumda değil

Kızlar ben ilişkiye girmekte çok zorlanıyorum inanılmaz kasılma oluyo ve o an kafamda bu böyleyse nasıl doğurcam diye soru işaretleri oluyo Siz de problem yaşıyor musunuz
Ilkte hiç olmadı, 2.cide çok nadir oldu ama kasılma vs oluyordu. Bunda normal devam ediyoruz sanki hamile degilim

Göğüs ucu yaraları için önlem kızlar gördüm paylasayim dedim.ayva yapamayanlar ayirmayanlar varsa tahin yağı da ise yariyormus.

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-11-14-43-20-469_com.instagram.android.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 62
Acayip izne çıkasım var gaza gelmek için sordum az daha sıkayım dişimi bende
Valla ben dayandığım yere kadar gideceğim. Evde bir planım da yok .eşyaları da kayinvalide yakında gelecek o yüzden yıkadım. Şimdi yıkayım utuleyim diyecekti .Annem de karışır tabiki .Ben o yüzden hepsini yıkadım ütuledim .güzelce ağzı kilitli poşetlere ve hurclara koydum .

Kızlar kan uyuşmazlığı olan var mı? Önlem iğnesi vuruldu mu? Bana hastane kağıt vermişti 28-30 haftalarda vurulur diyor ben 29 un içindeyim ama randevular dolu yarın gidip rica etsem mi vursunlar Diğerlerinde doğumdan sonra vurdular ama öncesinde vuruldum mu hatırlamıyorum.

Biz hiç problem yaşamıyoruz çünkü yapmıyoruz Zaten tadı da çıkmıyor.

Çok iyi yapmışsın. Bende zevk alıyorum o yüzden kendim yapmak istiyorum ama bakalım. Zaten sonrasında kurutmaya atarım ütülemem sürekli.

İzin içinde bakalim gittiği yere kadar. Doğum sonrası maddi manevi daha gerekli bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…