- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.341
YapamıyoruzJiletle alan arkadaşlara bir sorum var.
Ben banyo da alamıyorum artık hafif uzanıp önüme Ayna koyup alıyorum ama o zaman da Kuru şekilde mümkün olmuyor tüyleri jiletlemek. Siz nasıl yapıyorsunuz ?
Sampuan ya da sabun sürüyorum. El yordamıyla alıyorumJiletle alan arkadaşlara bir sorum var.
Ben banyo da alamıyorum artık hafif uzanıp önüme Ayna koyup alıyorum ama o zaman da Kuru şekilde mümkün olmuyor tüyleri jiletlemek. Siz nasıl yapıyorsunuz ?
Bende göbekten göremiyorumJiletle alan arkadaşlara bir sorum var.
Ay inşallah canım12 8 en normal tansiyon canım yüksek falan değil benim sabah ölçtüm 8 5 tansiyon ilacı kullandığım için bu da iyi değil yüzüm sapsarı kullanmasan yükselecek evde kimse yok ben allık sürdüm oturuyorumartacağını sanmam hemen çıkmıyor 5. Aydan sonra sinyal başlıyor zaten şimdiye kadar iyiyse sorun olmaz yinede günde bi kere ölç
Şimdi burda çoğu arkadaşta şeker çıktı ama hepimizde değil bi kısmımızda da tansiyon ama yine hepimizde değil illa olacak diye bişi yok gönlünü ferah tut
Gaz sancısı da olabilir canımBugun taburcu etmediler kizlar bi agri var nst de cikmiyor yani sanci degil ama sebebini de cozemediler antibiyotik veriyorlardi idrar kulturumda bakteri uremssi sebebiyle antibiyotik yapiyor olabilir diye kestiler onu tekrar kültür vericem duruma gore harekt edilcekmis ama cok skldim artik
Aynen canım sonradan anladımYok değil hatta haftana göre normal o arkadaş 5 demedi canım küçüğü 8,5 yazdı ben öyle anladım yani
İlişki mi o da neKızlar ben ilişkiye girmekte çok zorlanıyorum inanılmaz kasılma oluyo ve o an kafamda bu böyleyse nasıl doğurcam diye soru işaretleri oluyoSiz de problem yaşıyor musunuz
Bizim banyo malesef küvet.. zaten hareket rahat olmuyor sandalye falan konmaz ondan altıma ağda örtümu serip yatak odasında Ayna ile denedim ama Kuru da alınmıyorBanyoya aynayla girerek bide basit sandalye
Ay evet esime anca doğum sancim girerse o telaş ile aldırırım doğum zamanı yoksa kendim alırım utanırım yahuÇok şekilli çalışmalar çıkabiliyor ortaya zor oluyor yabancılarda görüyorum eşleri allıyor tam libido öldürücü hareket Saç kremiyle alabilirsin canım kuru olmasın diye
Valla en güzeli. Ben huzursuz oluyorum sonra. Zaten basak burcuyum ,istemediğim bir şey olursa uyuz olurum .yoruldum ama ben de bitirdim. Kimse elleyemez de artık. Poşetlerin dışından bakabilirlerBende çok şükür kız..bütün ütülerimi dolap içlerini ve hastane çantalarını hazırladım üzerimden yük kalktışimdi bu hagtada annemler evimi temizleyecek..sonra hazır bekleyecek
Ayyy sizi okuyunca korktum, vajinismus hastası olarak ben yendim 1 ay sonra hamile kaldım, sonrada hamileyim diye birliktelik yaşayamadık, çocuk doğdukdan sonra inşallah tekrardan yaşamamkorktum valla
Valla cidden zor oyuzden tekrar yaşamak uğraşmak istemem, ama eğer zor olsada olduysa belki yaparımBende vajinusmus mu oldum acaba diye aşırı korktum ilk deneyip yapamadigimiz gün. Ama sonra kendimi rahatlatıp denedim biraz zor oldu ama oldu çok şükürinsan cidden korkmuyor değil ben daha önce yaşamadım ama en yakın arkadaşım bu konudan dolayı çok çekti her aşamasını bildiğimden aşırı tırsmıştım
Nerdeyse günlerimiz aynıAynilarini hissettim bayram haftasiydi işte bi sıkıntı vardi cozemedigim , bugunde gitigimde böyle soyledi
1506 çıktı benim. Dr um iyi dediHey maşallah
Günlerimiz aynı ama benimki 1500gr çıksa iyi derim. Çoğunu beklemiyorum
Benim de karnım çok sertleşiyor, toplanıyor, geriyor. Bazen geriniyor gibi hem yukarıda hem aşağıda baskı hissediyorum
Pazartesi kontrol var bakalım doktor ne diyecek..
Öyle şiddetli degil hafif adet agrısı gibi
Tansiyon gebelikte başa bela yabizde tedbirli gidiyoruz sürekli ölçüyorum ama asıl risk ilerleyen haftalarda
Ben de bu sebepten kaybettim 3 yıl önce bana hiç öyle demedi doktor 38 i göreceğiz diyor ama tansiyonum hep takipli 10 nun üzerine çıkmıyor çok şükür tansiyon ilacı kullanıyorum belki ona güvendi
Evet ishal olmusum agri ondanmis şükür taburcuyumAy inşallah canım
Ben 8 e 5 çıktı sandım 8,5 diye mi hee şimdi anladım canım
Gaz sancısı da olabilir canım
Aynen canım sonradan anladım8 e 5 sanmıştım Ben
İlişki mi o da ne
Bizim banyo malesef küvet.. zaten hareket rahat olmuyor sandalye falan konmaz ondan altıma ağda örtümu serip yatak odasında Ayna ile denedim ama Kuru da alınmıyor
Ay evet esime anca doğum sancim girerse o telaş ile aldırırım doğum zamanı yoksa kendim alırım utanırım yahuSac kremim durulananlardan bakalım bi çare bulayım
Kızlar ben ilişkiye girmekte çok zorlanıyorum inanılmaz kasılma oluyo ve o an kafamda bu böyleyse nasıl doğurcam diye soru işaretleri oluyoSiz de problem yaşıyor musunuz
Hadi gözünaydınEvet ishal olmusum agri ondanmis şükür taburcuyum
Keşke ballici olsaBiraz isten güçten yoğunum
Her mesajı göremiyorum. Uhuyu kim napıyormuş?
Aramızda balici mi var
Maşallah.Şimdi ciktim kontrolden. Çok şükür her şey yolundaboyuna bakmadi. Acil bir hasta vardı. Kilosu da 1506 çıktı az olabilir mi dedim. Gayet iyi dedi baş, karın çevresi vs onlar da iyi şükürler olsun. Persentil olarak yazmış kağıtta. Yüzde 30 persentil genelde ölçümler. Sağlık olsun herkes iyi haberler alsin hep. Çok gergindim. Buradan okudukça panik olmuştum. Şimdi rahatladım. 3 hafta sonra gideceğim ins
Şu an tırstım sendenValla zehirlenmedim ilkokuldan orta sona kaadar devam etti bu boyle uc sonrasindada devam etti ama uhu yoktuduvar boyasini kavlatip yiyordum alcilari sivalari kemiriyordum kagit ve pecete yiyordum suan bazen hala alci toprak kil tarzi seylere bazen dayanamiyorum
Tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?