Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Jiletle alan arkadaşlara bir sorum var.
Ben banyo da alamıyorum artık hafif uzanıp önüme Ayna koyup alıyorum ama o zaman da Kuru şekilde mümkün olmuyor tüyleri jiletlemek. Siz nasıl yapıyorsunuz ?
Yapamıyoruz ben artık kuaföre gideceğim. Çok yok ama olmuyor jiletle vs. İnsan şekilden şekile giriyor

Jiletle alan arkadaşlara bir sorum var.
Ben banyo da alamıyorum artık hafif uzanıp önüme Ayna koyup alıyorum ama o zaman da Kuru şekilde mümkün olmuyor tüyleri jiletlemek. Siz nasıl yapıyorsunuz ?
Bende göbekten göremiyorum gilette venüs breeze almanı öneririm fiyati yüksek ama baya uzun süre gidiyor. Onda sabun gibi barlar oldugundan kayıp gidiyor öyle bakmadan alıyorum kesmez diye

Ay inşallah canım
Ben 8 e 5 çıktı sandım 8,5 diye mi hee şimdi anladım canım
Gaz sancısı da olabilir canım
Yok değil hatta haftana göre normal o arkadaş 5 demedi canım küçüğü 8,5 yazdı ben öyle anladım yani
Aynen canım sonradan anladım 8 e 5 sanmıştım Ben
Kızlar ben ilişkiye girmekte çok zorlanıyorum inanılmaz kasılma oluyo ve o an kafamda bu böyleyse nasıl doğurcam diye soru işaretleri oluyo Siz de problem yaşıyor musunuz
İlişki mi o da ne
Banyoya aynayla girerek bide basit sandalye
Bizim banyo malesef küvet.. zaten hareket rahat olmuyor sandalye falan konmaz ondan altıma ağda örtümu serip yatak odasında Ayna ile denedim ama Kuru da alınmıyor
Çok şekilli çalışmalar çıkabiliyor ortaya zor oluyor yabancılarda görüyorum eşleri allıyor tam libido öldürücü hareket Saç kremiyle alabilirsin canım kuru olmasın diye
Ay evet esime anca doğum sancim girerse o telaş ile aldırırım doğum zamanı yoksa kendim alırım utanırım yahu Sac kremim durulananlardan bakalım bi çare bulayım

Bende çok şükür kız..bütün ütülerimi dolap içlerini ve hastane çantalarını hazırladım üzerimden yük kalktı şimdi bu hagtada annemler evimi temizleyecek..sonra hazır bekleyecek
Valla en güzeli. Ben huzursuz oluyorum sonra. Zaten basak burcuyum ,istemediğim bir şey olursa uyuz olurum .yoruldum ama ben de bitirdim. Kimse elleyemez de artık. Poşetlerin dışından bakabilirler

Ayyy sizi okuyunca korktum, vajinismus hastası olarak ben yendim 1 ay sonra hamile kaldım, sonrada hamileyim diye birliktelik yaşayamadık, çocuk doğdukdan sonra inşallah tekrardan yaşamam korktum valla

Bende vajinusmus mu oldum acaba diye aşırı korktum ilk deneyip yapamadigimiz gün. Ama sonra kendimi rahatlatıp denedim biraz zor oldu ama oldu çok şükür insan cidden korkmuyor değil ben daha önce yaşamadım ama en yakın arkadaşım bu konudan dolayı çok çekti her aşamasını bildiğimden aşırı tırsmıştım

Şimdi ciktim kontrolden. Çok şükür her şey yolunda boyuna bakmadi. Acil bir hasta vardı. Kilosu da 1506 çıktı az olabilir mi dedim. Gayet iyi dedi baş, karın çevresi vs onlar da iyi şükürler olsun. Persentil olarak yazmış kağıtta. Yüzde 30 persentil genelde ölçümler. Sağlık olsun herkes iyi haberler alsin hep. Çok gergindim. Buradan okudukça panik olmuştum. Şimdi rahatladım. 3 hafta sonra gideceğim ins

Valla cidden zor oyuzden tekrar yaşamak uğraşmak istemem, ama eğer zor olsada olduysa belki yaparım

1506 çıktı benim. Dr um iyi dedi biraz fazla yesem de çocuk büyüse olur mu dedim. Gerek yok dedi börek başka bahara kaldı

Öyle şiddetli degil hafif adet agrısı gibi

Arada bir olması normal. Devam ederse sıkıntı. Yat dinlen..

Dün ütü yaparken uzun süre ayakta kalınca bana da bir ara oldu.

Tansiyon gebelikte başa bela ya bizde tedbirli gidiyoruz sürekli ölçüyorum ama asıl risk ilerleyen haftalarda

Takipli olunca korkma. Bilip takip ediyorsun sonuçta. Dediğim gibi tansiyon problemi olduğunu bilmiyorlarmış.

Asıl stres hormonu olmayacak problemleri yaratıyor. Sürekli olumsuzu düşünmek bence başa bela.

Ben kafamda kurmam mesela o böyle dedi bu böyle dedi diye. Kimsenin doğum hikayesinden de etkilenmem.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ben de bu sebepten kaybettim 3 yıl önce bana hiç öyle demedi doktor 38 i göreceğiz diyor ama tansiyonum hep takipli 10 nun üzerine çıkmıyor çok şükür tansiyon ilacı kullanıyorum belki ona güvendi

Kaç çıktığıyla ilgili olabilir dediğin gibi. Takip ediliyorsun zaten içini ferah tut haftan falan iyi.

Asıl tehlike stres bizim için

Evet ishal olmusum agri ondanmis şükür taburcuyum

Kızlar ben ilişkiye girmekte çok zorlanıyorum inanılmaz kasılma oluyo ve o an kafamda bu böyleyse nasıl doğurcam diye soru işaretleri oluyo Siz de problem yaşıyor musunuz

Zorlanmıyorum çünkü neredeyse bir aydır ilişkiye girmiyorum.
6 aya kadar biraz rahattım ama artık ne istek ne de fiziksel rahatlık kaldı. Görmezden geliyorum adamı

Bende isteksizlik olmaz sanıyordum ama ilk gebelik gibi ilerlemiyor. Bu bebek içeride bambaşka saltanat kurdu. Beynimi ele geçirdi sanki

Doğum konusu da ilişkiden biraz farklı ya. Onunla kıyaslama bence

Maşallah.
Kilosu normal canim. 31.haftadasın cunku .

Merve ile kıyaslamayın cunku onunki 2 hafta ilerideymiş
2 hafta ileride demek 400-500 gr fazla demektir.

Boy konusunda tam net ölçüm olmazmış artık bu haftalardan sonra bilgin olsun

Şu an tırstım senden

Arkadaşlar merhaba. 13 haftalık gebeyim. Dün çok yorulmuştum bu gün doktor bebiş çok aşağıda dedi. Doğum kanalına yalın dedi. Progestan verdi ama biraz korktum. Yukarı çıkar mı ? Var mı bu durumu yaşayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…