- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.381
Amin hepimizin evlatlarını inşallahAllah bunu sana bağışlasın
2 saatir ne yemek yapcam dıye düşünüyorumÇok ısrar ettiniz bugün dışardan söyleyeceğim yemeği
Çok ısrar ettiniz bugün dışardan söyleyeceğim yemeği
İlk gebeliğimde de baştan itibaren kullanmıştım. Bunda da hala kullanıyorum. Triod gebelikte çok önemli bir hormon mutlaka kullanmalısınızKızlar aranızda tiroid ilacı kullanan var mı?
Benim Tsh hep 2-2.10 civarıydı. Hastanede yattığım dönemde yapılan testte, 5.40 çıkmış. Nisan’da korona geçirmiştim,doktor ona bağladı. İlaç kullanmamı istiyorlar.
Ne yapacağımı şaşırdımZaten kan sulandırıcıya da başladım, bir de üstüne bu geldi.
Et haşlama yapıp suyunu içtim kulağıma kadar vuruyor valla antibiyotik var 2vde doktora sorup kullanabilir miyim diye bir kaç gün daha geçmezse offBende aynı şekilde hastayım burnum akıyor ilk gün cok bogazlarım ağriyordu cok bolcs su ictim suan bogaz agrim gecti canım bol bol su icmeni tavsiye ederim. Bir de kemik suyuna et suyuna vs corba yapabilirsin
AminnnAda çayıni demleyip gargara yapabilirsinizşifa olsun
Kadının rahatlığına zaten rahat rahat doğurdumBayılıyorum böyle doktorlara
bir arkadaşımın doktoru çocuk gelişmiyor diye 36. Haftasında aldılar çocuk 2800 doğdu, benim kızım 42de 2640 doğmuştu. Resmen sezeryan için bahane uyduruyor bazı doktorlar.
Bu grupta pek olay yok aslında evham yapanlar var gidip gidip geliyorlar ortada bişi yok
Benimki hamile olduğumu 23.haftada öğrendiSağlık ocağından hemşire arada. Pazartesi kan vermeye gelicem dedim.
Sankı cok kontrol altında tutuyorlar ya
En iyisi hiç düşünmeden alayım o zamanİlk gebeliğimde de baştan itibaren kullanmıştım. Bunda da hala kullanıyorum. Triod gebelikte çok önemli bir hormon mutlaka kullanmalısınız
Tiroid için kullandım ben. Serbest t4 düşük çıkıyordu. Kısa zamanda normale döndü şükür. İlaç kullanan çok kişi vardır amaKızlar aranızda tiroid ilacı kullanan var mı?
Benim Tsh hep 2-2.10 civarıydı. Hastanede yattığım dönemde yapılan testte, 5.40 çıkmış. Nisan’da korona geçirmiştim,doktor ona bağladı. İlaç kullanmamı istiyorlar.
Ne yapacağımı şaşırdımZaten kan sulandırıcıya da başladım, bir de üstüne bu geldi.
Troid çok önemli gebelikte ilk aylar daha önemli ama yinede mutlaka kullan zaten 1 ayda ancak rayına oturur. Bende her ay kan veriyorum hasimato yüzünden ilaç kullanmıyorum ama sıkı takip ediliyorum.Kızlar aranızda tiroid ilacı kullanan var mı?
Aynen canım bebekler için mecbur bende kan sulandırıcı iğne, tiroid ilacı, aha şimdi de progestan fitil ve haftalık iğne çıktı vücudum istila halide her yerden birşey giriyorEn iyisi hiç düşünmeden alayım o zaman
Kullanmayan az diyelim tsh ilacıKızlar aranızda tiroid ilacı kullanan var mı?
Söyledim. Gelir birazdan.Ne söylicen
Benim de hiç yemek yapasım yok. Bahane arıyorum. Canım çekti dicem
Galiba bu aralar bir salgın var .Ben pazartesiden beri çekiyordum. Taa geçen pazartesi .Doktorum antibiyotik yazdı ancak öyle geçti. Şiddeti artarsa doktora git çünkü ben önce bitkisel olarak tedavi etmeye çalıştım daha kötü oldum .3 gün ağladım o kadar soyleyimKızlar bademciklerim agrıyor gargara yaptım banamısın demedi dogal yöntemlere acığım
Acigi kapatırız gellNerdeyse günlerimiz aynıarada 500 Gr fark var. Maşallah maşallah Antep te 1 hafta kalsam bu iş olur
Aynen öyleGeçen youtubede bi kaç doktorun videosunu izliyorum hafta haftaaa bebeğin gelişimini,
Doktor dedi anneler bebeğin kilosunu çok kafaya takıyo, aslında bebek rahme düştüğünde doğucağı kilosu bile bellidir aşağı yukarı , çok yemek bebeğe kilo aldırır ama en çok size aldırır dedi.
Oyuzden fazla kiloyu takmayın, doğum zamanına kadar alıcağı kiloyu alır dedi.
Doğru diyor ama Ama insan cidden merak ediyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?