Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Buarada doktorum rahim ağzın kapalı, plesenta yukarıda, bebek kalp atımları iyi dedi. Bu doğum ağrısı veya sancısı değil idrar ve kanda temiz çıktı. Ama sen böyle kendini yorar ağrıların böyle giderse tetiklersin dedi şimdi sabah akşam progestan fitil, haftada 1 iğne kullanacam. Tansiyon Ölçümleri iyi pazartesi günü de şeker yüklemesi yapalım dedi. Normalde 50mg yapıyor ama kızda 50de 1.saat 140 çıkmış tekrar 75lik yaptık diye bunda direk 75lik dedi

Kızlar aranızda tiroid ilacı kullanan var mı?
Benim Tsh hep 2-2.10 civarıydı. Hastanede yattığım dönemde yapılan testte, 5.40 çıkmış. Nisan’da korona geçirmiştim,doktor ona bağladı. İlaç kullanmamı istiyorlar.
Ne yapacağımı şaşırdım Zaten kan sulandırıcıya da başladım, bir de üstüne bu geldi.

İlk gebeliğimde de baştan itibaren kullanmıştım. Bunda da hala kullanıyorum. Triod gebelikte çok önemli bir hormon mutlaka kullanmalısınız

Bende aynı şekilde hastayım burnum akıyor ilk gün cok bogazlarım ağriyordu cok bolcs su ictim suan bogaz agrim gecti canım bol bol su icmeni tavsiye ederim. Bir de kemik suyuna et suyuna vs corba yapabilirsin
Et haşlama yapıp suyunu içtim kulağıma kadar vuruyor valla antibiyotik var 2vde doktora sorup kullanabilir miyim diye bir kaç gün daha geçmezse off

Kadının rahatlığına zaten rahat rahat doğurdum tamamen doğal doğum yanlisi onun etkisi var bence.

Tiroid için kullandım ben. Serbest t4 düşük çıkıyordu. Kısa zamanda normale döndü şükür. İlaç kullanan çok kişi vardır ama

Troid çok önemli gebelikte ilk aylar daha önemli ama yinede mutlaka kullan zaten 1 ayda ancak rayına oturur. Bende her ay kan veriyorum hasimato yüzünden ilaç kullanmıyorum ama sıkı takip ediliyorum.

Kullanmayan az diyelim tsh ilacı

Kızlar bademciklerim agrıyor gargara yaptım banamısın demedi dogal yöntemlere acığım
Galiba bu aralar bir salgın var .Ben pazartesiden beri çekiyordum. Taa geçen pazartesi .Doktorum antibiyotik yazdı ancak öyle geçti. Şiddeti artarsa doktora git çünkü ben önce bitkisel olarak tedavi etmeye çalıştım daha kötü oldum .3 gün ağladım o kadar soyleyim çok şükür geçti ama

Aynen öyle
Bir de yapi var tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…