Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bazen biseyler geliyor su mu akıntı mı iş mi kaçırıyorum hep aynı şey oluyor diyorum su gitti gidiyorum bişey çıkmıyor Allah’a çok şükür

Ben 2yıldır kullanıyorum ve ömür boyu kullanmak zorundayım canım. Sende mutlaka kullan ayrıca ilaç değil hormon takviyesi bu bebeğe hiç bir zararı yok. Vitamin kullanıyor gibi düşün

Aklımdan geçti nedense

Afiyet olsun
Mide bulantım var
Bişi yapmak istemedim. Sen söyle sana da olsun
Bazen biseyler geliyor su mu akıntı mı iş mi kaçırıyorum hep aynı şey oluyor diyorum su gitti gidiyorum bişey çıkmıyor Allah’a çok şükür

Dikkatimi çekti
Çiş yaparken sızıntı şeklinde yapiyorum artık. Sanırsın suyum geliyor. Yani eskisi gibi şarıl şarıl yapılmıyor
Yani yanılma olabilir ona dikkat edersen
Panik olmasın.

Geçen haziran annelerinde biri suyu geliyor sanmış ama çişiymiş

Aynen işte yapıdan dolayı herhalde kilosu zaten belliymiş, ama biz biraz takıyoruz yada merak ediyoruz ister istemez herhalde
Ayy geçen gün kv dem aradı kontrol nasıl gecdi vs sordu, iyi dedim çok şükür gelişimi güzel hatta biraz önde şu an 1800 kusur olmuş falan dedim bana diyorki 3500 üstü dogarmiymis yani bana gelmeye başladılar tabi.dedik orasını şimdiden bilmiyorum nerden bileyim.saglikli olsunda kilosu önemli değil zaten 2500 ile 4000 arası normal kabul ediyor doktorlar diyorum.olur mu oykr şey 3500 üstü gelişimi iyi oluyor altı iyi olmuyor anneler gününü zehir etti bana sinirden ağlayıp durdum sonra kendime de kızdım ne ağlıyorsun yok yere diye ama hassasiz zaten yani zorundalarmi bu baskıyı kurmaya bilmiyorum.hayir gelişimi geride olabilirdi yani bu benim elimde sanki yani.bir daha sorar bana söyleyen ..... olsun kilosunu

Aynen canım bebekler için mecbur bende kan sulandırıcı iğne, tiroid ilacı, aha şimdi de progestan fitil ve haftalık iğne çıktı vücudum istila halide her yerden birşey giriyor
Ya ben de kan sulandırıcıya yeni başladım, tiroid de yeni çıktı, ikisi beraber yan etki oluşturabilir yazıyordu bir yerde, o yüzden tedirgin oldum
Ağrı kesici bile kullanmazdım, hamilelikte çuvalla ilaç kullanır oldum
Neyse her şey bebişler için

Aynen yaaaa söyleme sormadım fln de yaaa sen düşünürsünde onanee yani Vallaaa benim kardeşim 2700 doğdu maşallahı vardı çok iyi doğmuştı, nasıl gereksiz şeyler yaaa,
Senin nasıl düşünüceğini tahmin edemiyolar bunlar eski kafalı heppppp cidden, onlara kalsa niye hastaneye sık gidiiyosun ne gerek var da derler
Aman aman ne bok ne kilo doğana kadar söylemeeeeeee.
3500 altı doğarsa belliki doğumdan sonra laf yapcak giibii , gardını al şimdiden

Benimki hamile olduğumu 23.haftada öğrendi ne arayan var ne soran. Bide hastane kendi sistemini kullanıyor doğurup gidince inanmayacaklardi nerden çıktı bu diye
Valla bizim Dr da ebede aynı tanımıyor ve takipleri düzgün değil bebeğin aşılarında baya gidip geleceğiz belki ozaman tanırlar

Ciddi ciddi ağladın mi?

Yarın erken uyanırsamm kan vermeye gidicemmm yaaaa bende merak ettim öğreniyim sonuçlarımı biliyim en azından belki benimde düşmüştür , en son yeni hamile kaldığımda kanıma baktırmıştım

Te allahım bu eski kafalılara anlatamazsın ki. Konuşmak olsun onlara çok biliyorlar ya
Bende kilolu doğmuşum annemide hep bu çok kilolu hayatta yürüyemez diye üzerlermiş az yedirin derlermiş allahım yarabbim Onlara inat 9aylıkken yürümeye başlamışım bende annem o yüzden hep söyler kimseye hiç bişey anlatma, anlatılanlarıda duyma diye, garibim çok çekmiş tabi

Neden ağladın ya salla bana bir kızın olmuyor birinden ah mi aldın dedi hic takmadim bile daha iyi oluyor hatta aramıyorum gerekmedikce

Kız ben normalde bile çişi tutamıyorum hapşırsam gidiyor yani anlamam çok zor ilk gebelik nasıl olur onu da bilmiyorum

Bemim kaynana diyo 2 kilo olsa yeter

Yok yaa eskiler gercekden kilolu doğumu marifet sanıyor.ben önde cikdi diye korkuyorum aman şeker çıkmasın basima diye.bizimki beğenmiyor 1800 diyince şimdiden 3500 bekliyor galiba anlamadım
Laf yapsında bak ben ona lohusaydim in arkasına saklanıp neler diyorum herşeye karışmaya bayılır zaten hiç ugrasamicam valla söyleyeceğim beni uzerse.zaten sinirlenince uzulunce insanın sütü kesiliyor tansiyonu çıkıyor vs hiç kendimi stres yaratamam torunu sevecekse saygıyı öğrenmesi lazım.o bana ben ona yoksa işler karışır yani huyu fena.neler bekliyor bakalım beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…