- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.421
Ooo Bence ona bile aramazBen aşıyida hastanede yaptiriyorumancak arat sorar aşı yaptırdın mı diye
Sisteme işlenmiyor o zaman aşı yaptirmiyorum gibi görülüyor mecbur arıyorOoo Bence ona bile aramazne işi var seninle
Ne kadar gereksiz şeyler yaa. Gerçekten en iyi kv olsa bile illa bir uyuzluk cıkıyorAyy geçen gün kv dem aradı kontrol nasıl gecdi vs sordu, iyi dedim çok şükür gelişimi güzel hatta biraz önde şu an 1800 kusur olmuş falan dedim bana diyorki 3500 üstü dogarmiymis yanibana gelmeye başladılar tabi.dedik orasını şimdiden bilmiyorum nerden bileyim.saglikli olsunda kilosu önemli değil zaten 2500 ile 4000 arası normal kabul ediyor doktorlar diyorum.olur mu oykr şey 3500 üstü gelişimi iyi oluyor altı iyi olmuyor anneler gününü zehir etti bana sinirden ağlayıp durdum sonra kendime de kızdım ne ağlıyorsun yok yere diye ama hassasiz zaten yani zorundalarmi bu baskıyı kurmaya bilmiyorum.hayir gelişimi geride olabilirdi yani bu benim elimde sanki yani.bir daha sorar bana söyleyen ..... olsun kilosunu
O da abartmasınBemim kaynana diyo 2 kilo olsa yeter
Ben prima aldim ama burada yorumlarda baby turco 2 numara onun 1 numarasına denk geliyor yazmislardi.Kızlar bez sordum geride kaldı kimse görmedi sanırım
Baby turco bez alan var mı 1 numarada çok küçük vs sorunu var mı
Zten 1 paket alcam 1 numara ama eğer boyutu vs küçükse direk 2 numaradan başlayayım
Ben 3 ve 4 aldım. 2 ye bebek doğduktan sonra karra vericemKızlar bez sordum geride kaldı kimse görmedi sanırım
Baby turco bez alan var mı 1 numarada çok küçük vs sorunu var mı
Zten 1 paket alcam 1 numara ama eğer boyutu vs küçükse direk 2 numaradan başlayayım
Ozaman bir kere arar hastanede yaptıracağım dersen sisteme işler bir daha uğraşmazSisteme işlenmiyor o zaman aşı yaptirmiyorum gibi görülüyor mecbur arıyor
Baby turco mu aldınBen 3 ve 4 aldım. 2 ye bebek doğduktan sonra karra vericem
Aynen oyuzden dedim ya şimdi bunu diyen doğumdan sonra neler neler der, bencede lohusalığın arkasına sığın cvbını verrrr ,Yok yaa eskiler gercekden kilolu doğumu marifet sanıyor.ben önde cikdi diye korkuyorum aman şeker çıkmasın basima diye.bizimki beğenmiyor 1800 diyince şimdiden 3500 bekliyor galiba anlamadım
Laf yapsında bak ben ona lohusaydim in arkasına saklanıp neler diyorumherşeye karışmaya bayılır zaten hiç ugrasamicam valla söyleyeceğim beni uzerse.zaten sinirlenince uzulunce insanın sütü kesiliyor tansiyonu çıkıyor vs hiç kendimi stres yaratamam torunu sevecekse saygıyı öğrenmesi lazım.o bana ben ona yoksa işler karışır yani huyu fena.neler bekliyor bakalım beni
Heeee sormaCiddi ciddi ağladın mi?
Yaa işte herkes herşeyi çok biliyor, nerden anlamışlar hemen yürüyemeceginiTe allahım bu eski kafalılara anlatamazsın ki. Konuşmak olsun onlara çok biliyorlar ya
Bende kilolu doğmuşum annemide hep bu çok kilolu hayatta yürüyemez diye üzerlermiş az yedirin derlermiş allahım yarabbimOnlara inat 9aylıkken yürümeye başlamışım bende annem o yüzden hep söyler kimseye hiç bişey anlatma, anlatılanlarıda duyma diye, garibim çok çekmiş tabi
Ne bileyim yaa üzüldüm o an hassas anima denk geldiNeden ağladın ya sallabana bir kızın olmuyor birinden ah mi aldın dedi hic takmadim bile daha iyi oluyor hatta aramıyorum gerekmedikce
Ohhh süper sıfır baskıBemim kaynana diyo 2 kilo olsa yeter
EvetBaby turco mu aldın
Ayyyyu sinir oldum şuan kvBenim kv geçen bir yerde yemekteyken bebek ismi düşündünüz mü diye sorduklarında benden önce atlayıp, daha önce hiç duymadığım bi ismi söyleyip onu düşünüyoruz dedişok oldum resmen meğer kaynımla düşünüp karar vermişler gelde delirme. Tabi başbaşa kalınca tatlı sert uyarımı yaptım ama içime dert oldu hatırladıkça geliyolar soldan soldan
Eee o zaman ki mahalle profesörleri benim obez olduğumu düşünmüşler ondan yürüyemezmişimYaa işte herkes herşeyi çok biliyor, nerden anlamışlar hemen yürüyemeceginisende az inat değilmişsin hemen yuruyuvermissin anneni ezdirmemissin
Herhalde yine doğuracaksın derdim ben olsamBenim kv geçen bir yerde yemekteyken bebek ismi düşündünüz mü diye sorduklarında benden önce atlayıp, daha önce hiç duymadığım bi ismi söyleyip onu düşünüyoruz dedişok oldum resmen meğer kaynımla düşünüp karar vermişler gelde delirme. Tabi başbaşa kalınca tatlı sert uyarımı yaptım ama içime dert oldu hatırladıkça geliyolar soldan soldan
2 almadın mı hiç
Merhabalar öğrenebildiniz mi acaba. Birkaç ay geçmiş biz konuşalı. Zaman yaklaştıkça araştırmaya başladımRoosaa bu arada simdi gittigim kadın dogum uzmaninin instagram hesabina tekrar baktm. Zira öyle birşey görmüstüm gibi hatırlıyordum. Tüp bebek ve infertilite merkezi açılışı hazırlıkları var. Hatta paylaşım 160 hafta önce yapılmış. Olmadı doktora sorayım açıldı mı ne durumda ne diye.
Ben o konularda fazla açığım galiba.Benim kv geçen bir yerde yemekteyken bebek ismi düşündünüz mü diye sorduklarında benden önce atlayıp, daha önce hiç duymadığım bi ismi söyleyip onu düşünüyoruz dedişok oldum resmen meğer kaynımla düşünüp karar vermişler gelde delirme. Tabi başbaşa kalınca tatlı sert uyarımı yaptım ama içime dert oldu hatırladıkça geliyolar soldan soldan
Ahhh ahh bana sor birde seeennAyyyyu sinir oldum şuan kvne münasebettttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?