Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ne kadar gereksiz şeyler yaa. Gerçekten en iyi kv olsa bile illa bir uyuzluk cıkıyor allah hepimize doğurduktan sonra sabırlar versın

Kızlar bez sordum geride kaldı kimse görmedi sanırım
Baby turco bez alan var mı 1 numarada çok küçük vs sorunu var mı
Zten 1 paket alcam 1 numara ama eğer boyutu vs küçükse direk 2 numaradan başlayayım

Ben prima aldim ama burada yorumlarda baby turco 2 numara onun 1 numarasına denk geliyor yazmislardi.

Ben 3 ve 4 aldım. 2 ye bebek doğduktan sonra karra vericem

Aynen oyuzden dedim ya şimdi bunu diyen doğumdan sonra neler neler der, bencede lohusalığın arkasına sığın cvbını verrrr , bebeğimde maşallahı var yani çok biliyo bu eskiler çokkkkkkkk yoruyolar insanı

Ciddi ciddi ağladın mi?
Heeee sorma duygusal anıma denk geldi biraz safmiyim neyim
Yaa işte herkes herşeyi çok biliyor, nerden anlamışlar hemen yürüyemecegini sende az inat değilmişsin hemen yuruyuvermissin anneni ezdirmemissin
Neden ağladın ya salla bana bir kızın olmuyor birinden ah mi aldın dedi hic takmadim bile daha iyi oluyor hatta aramıyorum gerekmedikce
Ne bileyim yaa üzüldüm o an hassas anima denk geldi lafa bak yavv cinsiyeti oğlu belirliyor onuda biliyomuymus acaba onu soylerken bende aramıyorum valla böyle böyle soğuttu kendinden işte.
Bemim kaynana diyo 2 kilo olsa yeter
Ohhh süper sıfır baskı şanslısın.

Benim kv geçen bir yerde yemekteyken bebek ismi düşündünüz mü diye sorduklarında benden önce atlayıp, daha önce hiç duymadığım bi ismi söyleyip onu düşünüyoruz dedi şok oldum resmen meğer kaynımla düşünüp karar vermişler gelde delirme. Tabi başbaşa kalınca tatlı sert uyarımı yaptım ama içime dert oldu hatırladıkça geliyolar soldan soldan

Ayyyyu sinir oldum şuan kv ne münasebettttttt

Yaa işte herkes herşeyi çok biliyor, nerden anlamışlar hemen yürüyemecegini sende az inat değilmişsin hemen yuruyuvermissin anneni ezdirmemissin
Eee o zaman ki mahalle profesörleri benim obez olduğumu düşünmüşler ondan yürüyemezmişim ‍♀

Herhalde yine doğuracaksın derdim ben olsam ben tabi çok laf altinda kalmam 10 yıldan sonra bakma sen bana

Merhabalar öğrenebildiniz mi acaba. Birkaç ay geçmiş biz konuşalı. Zaman yaklaştıkça araştırmaya başladım

Ben o konularda fazla açığım galiba.
Direkt belırtırim
Ve kimse de sesini çıkaramaz.

Ulen bı cocuk yapıcaz
Bıraksınlar da isimlerini de hevesle koyalım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…