Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yok ay birşey olmuyor tecrübeyle sabit annem bizimkileri görünce iğne ilaçla doğuruyorsunuz bunlar ondan böyle oluyorlar der

Bu nasıl bir psikoloji baskıdır. Söylediği laf laf degil
Boylr söyleyene ne söylersen hak etmiş olur
Aynen öyle lafın nereye gittiğini bilmiyor en yakınındaki bile içinde ki ateşi hissedemiyor ve onunla tehdit ediyor bu yaşta ki birini değiştiremiycemden tamam deyip geçiyorum yoksa uzatıp duruyor

Merhabalar öğrenebildiniz mi acaba. Birkaç ay geçmiş biz konuşalı. Zaman yaklaştıkça araştırmaya başladım
Canim dm den mesaj yazmistim sana ama gormedin sanirim. Ben o zaman sormustum doktorum o iş zor demisti. Sonra kendisi hastanede bir kisiyi tüp bebek tedavisi yapmis hatta haber de yaptilar. Ancak suan o doktor poliklinik acti artik universitede calismayacak. Yeni yeni daha. Baska tedavi görenler olabilir şuan. Ama bi tanesi basarılı hamilelik gecirdi onu biliyorum.

2 yi de 1 paket alcam zaten
Sonra muhtemelen direk 3 4 diye gideriz

Ben 12 yıl önce bez bağlandığım için hiç hatırlamıyorum hangi numarayı ne kadar kullandım sıkı sıkı mı bağladım bolmı gram hatırlamıyorum

O ela istemiyor bide diyor ki çok kaybın oldu bak babanın adını koydun yaşadı şimdi büyüklerinden (benim adımı beni beni bihterini)diyor
Ne kadar acımasızca konuşmuş.
Yok senden bir tane yetiyorda artıyor bir taneye daha gerek yok de sende

Ben de no hatırlamıyorum. Ama her zaman 1 beden büyük kullandıgımdan eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…