- 5 Temmuz 2021
- 1.027
- 2.237
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.461
Yok zaten bozulması hoşuma gitti, yemekte bende baya bi bozuldum çünküAyyyy istediği kadar bozulsun tırs gelir tırs gider boşverrrr en azından uyarmışsınboşver
Ben kendiminkine zor buldum bide millete isim yorumu yapacagimBenim arkadaşım hamıle olsa
İsim sormak aklıma bile gelmez. Gelmedi de hiç. Yahu arkadaşı geç
Ablama bılr sormadım galiba
Bana ne benim mi ki derdine düşeyim
Kısa kıssas bu işler ohhhhh içimin yağları eridiYok zaten bozulması hoşuma gitti, yemekte bende baya bi bozuldum çünkü
Evettt eşimede söyledim bir daha olursa insan içinde direk bozarım başbaşa kalmayı beklemem diye,sen konuş dedim oda iletmiştir anacığına. Bir daha yapamaz diye umut ediyorumKısa kıssas bu işler ohhhhh içimin yağları eridi
İnşallah iletmiştirEvettt eşimede söyledim bir daha olursa insan içinde direk bozarım başbaşa kalmayı beklemem diye,sen konuş dedim oda iletmiştir anacığına. Bir daha yapamaz diye umut ediyorum
Şu anlık Karan diye düşünüyorum etrafımdakiler soğutmazsa tabiİnşallah iletmiştir
Sen bulmuşmuydun bebeğe isim
O ela istemiyor bide diyor ki çok kaybın oldu bak babanın adını koydun yaşadı şimdi büyüklerinden (benim adımı beni beni bihteriniİstenilen gelin
Yok ay birşey olmuyor tecrübeyle sabitYa ben de kan sulandırıcıya yeni başladım, tiroid de yeni çıktı, ikisi beraber yan etki oluşturabilir yazıyordu bir yerde, o yüzden tedirgin oldum
Ağrı kesici bile kullanmazdım, hamilelikte çuvalla ilaç kullanır oldum
Neyse her şey bebişler için
Sadece oğlumda verdim oda ismi severim kayınpederi de severimİyi izin veriyorsunsenin gibisini bulamazlar
Bu nasıl bir psikoloji baskıdır. Söylediği laf laf degilO ela istemiyor bide diyor ki çok kaybın oldu bak babanın adını koydun yaşadı şimdi büyüklerinden (benim adımı beni beni bihterini)diyor
Aynen öyle lafın nereye gittiğini bilmiyor en yakınındaki bile içinde ki ateşi hissedemiyor ve onunla tehdit ediyor bu yaşta ki birini değiştiremiycemden tamam deyip geçiyorum yoksa uzatıp duruyorBu nasıl bir psikoloji baskıdır. Söylediği laf laf degil
Boylr söyleyene ne söylersen hak etmiş olur
Canim dm den mesaj yazmistim sana ama gormedin sanirim. Ben o zaman sormustum doktorum o iş zor demisti. Sonra kendisi hastanede bir kisiyi tüp bebek tedavisi yapmis hatta haber de yaptilar. Ancak suan o doktor poliklinik acti artik universitede calismayacak. Yeni yeni daha. Baska tedavi görenler olabilir şuan. Ama bi tanesi basarılı hamilelik gecirdi onu biliyorum.Merhabalar öğrenebildiniz mi acaba. Birkaç ay geçmiş biz konuşalı. Zaman yaklaştıkça araştırmaya başladım
2 yi de 1 paket alcam zaten1 hic alma bence de .
Sleepy 2 ile arasında pek fark göremedim.
O yüzden doğduktan sonra 2 yi alıcam aylık paket olarak. Eğer 3 no olursa direkt 3 den başlarım baby turco
Ben bebeğin bacağını ya da belini sıkan bezi sevmem. Kızımda da hep büyük no kullandım
Ne sızma oldu
Ne sıkma ya da rahatsız etme
Ne kadar acımasızca konuşmuş.O ela istemiyor bide diyor ki çok kaybın oldu bak babanın adını koydun yaşadı şimdi büyüklerinden (benim adımı beni beni bihterini)diyor
Hormonlu hormonlu bebeklerimiz varYok ay birşey olmuyor tecrübeyle sabitannem bizimkileri görünce iğne ilaçla doğuruyorsunuz bunlar ondan böyle oluyorlar der
Sonrada yıllarca laf soksunNe kadar acımasızca konuşmuş.
Yok senden bir tane yetiyorda artıyor bir taneye daha gerek yok de sende
Ben de no hatırlamıyorum. Ama her zaman 1 beden büyük kullandıgımdan eminim.2 yi de 1 paket alcam zaten
Sonra muhtemelen direk 3 4 diye gideriz
Ben 12 yıl önce bez bağlandığım için hiç hatırlamıyorumhangi numarayı ne kadar kullandım sıkı sıkı mı bağladım bolmı gram hatırlamıyorum
Kız hakikaten değişik nesiller geliyor var bi numarası yediklerimi içtiklerimizinHormonlu hormonlu bebeklerimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?