Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
En bişey olunca dilim durmuyor söylüyorum vala sonra diyorum ayıp mı ettim

2 almadın mı hiç
2 almadıysan bende hiç 1 almayayım ozaman direk 2 den başlayayım
1 hic alma bence de .
Sleepy 2 ile arasında pek fark göremedim.
O yüzden doğduktan sonra 2 yi alıcam aylık paket olarak. Eğer 3 no olursa direkt 3 den başlarım baby turco
Ben bebeğin bacağını ya da belini sıkan bezi sevmem. Kızımda da hep büyük no kullandım
Ne sızma oldu
Ne sıkma ya da rahatsız etme

Ne kadar gereksiz şeyler yaa. Gerçekten en iyi kv olsa bile illa bir uyuzluk cıkıyor allah hepimize doğurduktan sonra sabırlar versın
Aynen aynen en iyisiyle bile sorun yaşanıyor galiba bu süreçlerde rabbim yardım etsin bize
Kesin kesin neler olcak bakalım doğumdan sonra cevap vermezsem devamı gelir en iyisi söylemek. Çok şükür canım bebeğim de sağlıklı o bana yeter
Eee o zaman ki mahalle profesörleri benim obez olduğumu düşünmüşler ondan yürüyemezmişim ‍♀
Çok bilmiş onlar

Ben o konularda fazla açığım galiba.
Direkt belırtırim
Ve kimse de sesini çıkaramaz.

Ulen bı cocuk yapıcaz
Bıraksınlar da isimlerini de hevesle koyalım yani
He birde her söylediğimiz isme bi kılıf buluyorlar
Zaten erkek ismi bulması zor
Ne söylesek bi bahane
Onlara inat en beğenmedikleri ismi koyucam o olucak

He birde her söylediğimiz isme bi kılıf buluyorlar
Zaten erkek ismi bulması zor
Ne söylesek bi bahane
Onlara inat en beğenmedikleri ismi koyucam o olucak
İsim konusu başlı başına zor. Eşime demiştim" soran olursa düşünme aşamasındayız de. Sonra kafanı karıstırmasınlar"

Sadece ailesi icin demedim, arkadaşları icin de dedim. Herkes burnunu sokuyor
Sadece aileler degıl

Bn aldım, 2 numara aldım. 1 numara çok küçük olur diye. Onu da 68 li aldım. Duruma göre alırım fazla diye.

Ya bende bir tek benim çevrem mi böyle diyordum
Herkes isim konusuna müdahil olmaya o kadar meraklıki. Sanki ben ısrarla fikirlerini soruyorum.
Dün eşimle konuştuk hatta ya biz kimseye fikir bile verdiğimizi hatırlamıyoruz bize gelen herkesin bi akıl veresi var

Benim arkadaşım hamıle olsa
İsim sormak aklıma bile gelmez. Gelmedi de hiç. Yahu arkadaşı geç
Ablama bılr sormadım galiba

Bana ne benim mi ki derdine düşeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…