Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar isim olarak sizce hangisi güzel
Zeynep --Zümra
Zümra --İkra
Zeynep-- Hafsa
Zümra--Hafsa
.... Tek isim koymak korkan bide beni düşünün. İkizlere çok zorlandık..hala aradayız..
Eğer kızım olsaydı Zeynep ikra düşünmüştüm. Zeynep zümra güzel ikizler için bnce. Sağlıcakla gelsinler inşaallah

Yaaaaaa bi kapı süsüne karar veremedim, 300 tl çok fazla beeee emekde yok yani çok sade bişiye o parayı vermek saçma geliyo ama almakda istiyom offff
Ya gelince baktım ki ben bunu yaparım. Ama sen ne beğendin başka yerlere bak. Benim aldığım da yastık da vardı ondan 300 ya da emin değilim 360a aldık. Gerçi babannesi aldı.

Ya gelince baktım ki ben bunu yaparım. Ama sen ne beğendin başka yerlere bak. Benim aldığım da yastık da vardı ondan 300 ya da emin değilim 360a aldık. Gerçi babannesi aldı.
Şuan deli gibi bakıyorım zaman az kaldı bide geç gönderirler fln nolur ne olmaz diye , bari başka model bakıyım, bi arada eminönüne gidipde bakıcam orda seninki iyi en azından 2 tane

Bende peynir diye ölüyorum. Daha çok kaşar ama ama hamilelikten önce de öyleydim. Disipline Girmis BirKadin
Kaşar bebeğin gelişiminde iyiymiş,
Bu arada sen atlattın gibi o zorlu yatışlar geçtimi, bi hafta söylemiştin ondan sonra rahat ederim diye unuttum ben o haftayı

Dimi yaaa bencedeeeeee öyleeee 2. De böyle olmayız herhalde , ne biliyimmmm kız olursa belki heveslenirim tekrar erkek olursa sanmam aynı şeyleri onada giydiririm masraf olmaz
Öyle deme benim ki 2. İlkinde kv alip gelmiş ondan hiç bakmamıştım. Şimdi kendim bakıp beğenmek daha değişikti

Kaşar bebeğin gelişiminde iyiymiş,
Bu arada sen atlattın gibi o zorlu yatışlar geçtimi, bi hafta söylemiştin ondan sonra rahat ederim diye unuttum ben o haftayı
Valla 22 demişti doktorum ama 22 den sonra kanamalar oldu. Ama son ama 1.5 aydır iyiyim com sukur. Günde 15 dk yurumeme de izin verdi doktor. Kanama ve lekelenme yok. Pregesteron u da günde 1 e düşürdüm. Daha hareketliydim bu ara çok şükür. Rahatım bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…