- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.601
Eğer kızım olsaydı Zeynep ikra düşünmüştüm. Zeynep zümra güzel ikizler için bnce.Kızlar isim olarak sizce hangisi güzel
Zeynep --Zümra
Zümra --İkra
Zeynep-- Hafsa
Zümra--Hafsa
.... Tek isim koymak korkan bide beni düşünün. İkizlere çok zorlandık..hala aradayız..
Trendyolda 180 TL bulutlu kapı süsü yorumları da çok iyi2siyse bence normal o, benim sadece isimli kapı süsü sordum 280 dediSade bişi bide cafcaflı değil
Olsun bence yine de içme. Ihlamur icHasta olduğumda içtim ama 1 bardaktan bir şey olmaz fazlası zarar
Babaannem hep derdi ki. Kaynakların baş tacı olduğu dönemde gelin oldum. Gelin baş tacı olduğu dönemde kaynana oldum.Yine biz açarsak daha fena, oğlum evlenince anasını unuttu diye
Zeynep, ZümraKızlar isim olarak sizce hangisi güzel
Zeynep --Zümra
Zümra --İkra
Zeynep-- Hafsa
Zümra--Hafsa
.... Tek isim koymak korkan bide beni düşünün. İkizlere çok zorlandık..hala aradayız..
Ya gelince baktım ki ben bunu yaparım.Yaaaaaa bi kapı süsüne karar veremedim, 300 tl çok fazla beeee emekde yok yani çok sade bişiye o parayı vermek saçma geliyoama almakda istiyom offff
Biliyorum onları yaaa 2 ay önce 80 tl lerdi hattaTrendyolda 180 TL bulutlu kapı süsü yorumları da çok iyi
İnşallahhh ama şimdi ilk diye daha bir hevesli oluyor insanBunları 2. Çocuğumaaaa da inşallah ilerde olursa yaparım üzülürüm yoksa
Şuan deli gibi bakıyorım zaman az kaldı bide geç gönderirler fln nolur ne olmaz diye ,Ya gelince baktım ki ben bunu yaparım.Ama sen ne beğendin başka yerlere bak. Benim aldığım da yastık da vardı ondan 300 ya da emin değilim 360a aldık. Gerçi babannesi aldı.
Dimi yaaa bencedeeeeee öyleeee 2. De böyle olmayız herhalde , ne biliyimmmm kız olursa belki heveslenirim tekrar erkek olursa sanmamİnşallahhh ama şimdi ilk diye daha bir hevesli oluyor insan
İyiymiş bence. Ben şimdi baktım 350 ye almışım süs ve yastikBen kapı süsü + takı yastığı 280tl diye görmüştüm fazlamı ki acaba
Bende peynir diye ölüyorum.Ahahahaha ben
Hazır yiyebiliyorum ama canım sürekli beyaz peynir domates beyaz ekmek istiyor
300 TL sadece kapı süsü için biraz fazla sankiBiliyorum onları yaaa 2 ay önce 80 tl lerdi hatta
Benim aldığım bundan işteBuldum sayfayı görselini atıyorum bunlardan mı senin dediğinde
Kaşar bebeğin gelişiminde iyiymiş,Bende peynir diye ölüyorum.Daha çok kaşar ama ama hamilelikten önce de öyleydim. Disipline Girmis BirKadin
Öyle deme benim ki 2.Dimi yaaa bencedeeeeee öyleeee 2. De böyle olmayız herhalde , ne biliyimmmm kız olursa belki heveslenirim tekrar erkek olursa sanmamaynı şeyleri onada giydiririm masraf olmaz
Valla 22 demişti doktorum ama 22 den sonra kanamalar oldu.Kaşar bebeğin gelişiminde iyiymiş,
Bu arada sen atlattın gibi o zorlu yatışlar geçtimi, bi hafta söylemiştin ondan sonra rahat ederim diye unuttum ben o haftayı
Ama buna göre o fiyat çok fazlaİlk başta buna bakıyodum sonra kararımı değiştirdim ama geri dönebilirim buna
Benim bu görseldeki beğendimmm sade bişi yani
Al canım içinde kalmasın her şeye para gidiyor. Ben hastaneye soracağım oda süslemesi var kapı süsümde dahil mi diye.Yaaaaaa bi kapı süsüne karar veremedim, 300 tl çok fazla beeee emekde yok yani çok sade bişiye o parayı vermek saçma geliyoama almakda istiyom offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?